Sziasztok!
Huuu,mar alig van fejem!hogy ilyen sokan le akarjak harapni!
Eszembe sem jutott barkit is elitelni,vagy megbantani.Ugye azert azt tudjatok???
Gumicukor!
En nem bele akartam szolni,hogy csinalod,az a Te dolgod.CSak egyszerüen leirtam a velemenyem.A hozzataplalasrol es az ültetesröl is.
Es enis ugy csinalom majd ahogy tudom.Es igen,minden gyerek mas es mas es nem is biztos,hogy sikerül az elveimet megtartani Rebinel,bar persze remelem.
Aaronnal en a betöltött 6.honap utan kezdtem el a hozzataplalast es keteves kora elött egy honappal hagytuk abba.
Es igyzad van az autosüles nem tul jo,igyekszem is csak a nagyon szükseges idöre beletenni Rebit.A kenguruval nincs tapasztalatom,mi kendöt hasznalunk.De ha nyeklik nyaklik benne a babo,tuti, hogy nem jo.En a kendöt plyan szorosan kötöttem magamra,hogy az en testem es a kendö ket oldalrol tamasztottak Rebi törzset,de igy sem mertem tul gyakran hasznalni.
En sem akartalak megbantani,remelem szent a beke???
Viki!
Tuti,hogy minden gyerek es szülö mas, es nem lehet ugy itelni,hogy csak a hasara üt az ember.Nem is volt szandekomban...csak az altalanos velemenyemet irtam le.
Egyebkent en a Liga velemenyet olvastam es aszerint a tapszeresek belrendszere meg kevesbe fejlett,mint az anyatejes babake es naluk a Liga szerint meg kesöbb ees meg ovatosabban kene kezdeni a hozzataplalast.
Meg Rebi csak nagyon ritkan (havonta) van merve a dokineninel.Igy en eilyesmit nem is tudok,hogy hetente mennyit vagy mennyit nem hizik.Szerintem az a lenyeg,hogy jokedvü es kiegyensulyozott legyen.Biztos mashogy beszelnek,ha sovanyka lenne....
Ilke!
Szerintem semmi baj,azzal,ha valaki a fözeleket anyatejjel csinalja,csak en valahogy nem jutottam odaig.Egyszerüen eszembe sem jutott,es egy könyvben,ujsagban sem olvastam es a doki se tanacsolta.
Az meg egy masik dolog,hogy soha nem fejtem,se Aaronnal es most Rebinel sem.
ZSani!
Köszi,
!
En is a Beke szigeten erzem magam itt,eszembe se jutott,hogy a nyugalmat megtörjem.
Forti!
En tenyleg nem akartam azokat bantani,akik elöbb kezdtek el ahozzataplalast.Csak azert is csodalkoztam,mert itt a babaneten meg a Liga kepviselöit is meg lehet talalni,akik tanacsot is adnak,ha kell es igy azt hittem,mindenki el van latva ugy tanacsokkal,hogy a lehetö leginkabb a Liga velemenye szerint tegyen.
Es hat igaz ami igaz,en azt el sem tudom kepzelni,hogy milyen az, hogy Rebi ne lakjon jol az anyatejjel es meg hozza kelljen adnom valamit.
Es abban 1000%.ig biztos vagyok,hogy indenki a töle telhetö legjobb megoldast valassza a babajanak!
Egyebkent nalunk meg hire hamva sincs fgycskanak,de ha Rebi ugy csinalja,mint Aaron akkor meg van vagy ket honap ideje.
De a nagymamatol mar kaptunk egy borostyankö nalcot,hatha az megkönnyiti a fogzast...kivancsi vagyok!
Akkor most jo ejt es remelem ,senki sem haragszik!
Kryss&Rebi