Szia!
A Nóriékkal voltunk már a Budai úton ahol a Mikkamakka van, ott hétvégén a Csemetében, ugyanabban az épületben van, de csak szombat és vasárnap, jól érezték magukat ott a gyerkõcök nagyon. Két órahosszára mentünk eddig egyszerre, mikor voltunk, óránként 25o Ft. Viszont most egy ideje nem voltunk, mert a Nóri párjának jutott eszébe, hogy ilyen influenzás, megfázásos idõben nem igazán jó a közösség, mert mindent átragaszt egymásra a sok gyerek. Legutóbb is volt különben egy kisfiú az apukájával, tiszta piros volt a szeme, és köhögött, de azért levitték a többi gyerek közé.
Szóval, most ezért szüneteltetjük a játszóházazást, se a kisfiamnak, se nekem most nem hiányzik valami betegség...
Volt, hogy a Nóriékkal a belvárosba mentünk sétálni, legutóbb pedig itthon rendeztünk játszóházat a gyerkõcöknek, egymás játékai újak úgyis egymásnak.
Lekopogom, hogy hogy vagyok.
Pihenek sokat, délben én is alszok, nem emelgetek...
Nahát, tényleg szörnyû, hogy tényleg milyen öreg vagy.
Szerintem, kb, 2o év múlva szeretnénk ezt mondani, hogy 3o körüliek vagyunk azt hiszem.
Akkor a picurid nem is igen szokott kisebb gyerekekkel találkozni, hanem csak a testvérével, nem is nagyon szoktatok eljárni sehova?
Tényleg tudtok olyat , hogy a pároddal kettesben elmentek valahova, mozi, vacsi vagy ilyesmi? Mi nem nagyon, talán 3 hónapja voltunk vacsizni, de nem nagyon szoktunk kettesben lenni.
Na, épp most holnapra havazást mond, pedig már úgy várnám a tavaszt.
Hogy vagytok? Ugye nem keveredtetek Ti sem semmi betegsége, megfázásba eddig?
Szia
Isme