Ezvicc, gratulálok, és örülök, hogy megosztottad a szüléstörténeted, jó volt olvasni.
Ügyes leszel a két gyerkővel, belejössz.
Klikk képek jók, csak egy baj van velük, hogy mi nem vagyunk rajta, de mindegy....
Képek szuperek.
Megjegyzem, én bárhová elmegyek klikkesedni, mert autóval vagyok, és hozzánk is lehet jönni, csak hely szűke miatt egyszerre 2-3 anyucibabucit tudok vendégül látni.
Ilba, mi most kihétvégézzük magunkat, mert ugye fenyőharaszt, aztán meg Keszthely, aztán meg készülődés az esküvőre, meg lánykérés, meg ilyen sok dolgunk van minekünk.
Gabus, ha bekapcsoltál, akkor próbáld még egyszer küldeni, hátha most sikerül.
Tücsikém, remélem gyorsan gyógyultok, és ja igen, lehet takony nélkül influenza, simán, sajnos.
Mancsusz, megfordítás....vannak népi gyógymódok, de pl. az Istvánban nagy sikerrel csinálják a megfordítást, amit a doki és a szülésznő végez, általában valahol a 37-38. hét táján, UH segítségével. Volt egy csaj, akivel egy időben szültem, neki megfordították a babáját, azt mondta, pár perc volt, és semmit nem érzett, aztán meg simán megszülte a babucit. Én azért elég brutálisnak gondolom így laikusként, de a szülésznőm mondta, hogy sokat csinálnak, és nagy sikerrel.
Én másfél hetesen vittem ki Benyót, mínusz nem volt, de 0 és 5 fok között lehetett, semmi baja nem lett. Jól bebugyoláltam. Na nem sokat, egy negyed órát, aztán utána már nem is nagyon volt fagy, szóval aztán már bátran mentem, meg is bolondultam volna, ha nem mehetek ki hetekig. Szóval szerintem, amennyiben marad ez a tavasz, és 10 fok van napközben, bátran menjetek.