Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Apa meghozta a döntést..Bence lesz a gyermek. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Gratulálok a sok kismaminak. Hihetetlen, hogy egyszerre mennyi kismami lett. :)

Én is szeretnék nagyon csatlakozni. :lol:

Mostanában nem voltam jól. Tüdő és mellhártya-gyulladásom volt, így az előző próálkozs hónap emiatt kudarcra volt ítélve.

Most remélem nagyobb szerencsém lesz. Holnap megyek tüszőnézőbe. :)
Csak ne zárnák be a Schömfit akkor nem lenne gond, de hogy utána mi lesz nem is tudom. Ez és még egy következő ciklus belefér a bzárás előtt, de utána ......

Kép

Kép
pkagi

Egcsi :)

Gratulálok a tököshöz! Lett volna rá egy fogadásom... :lol: :wink: A Bence nagyon aranyos, főleg a Bertold mellett.

Ági :)
Várjuk a híreket Rólad és a Schöpfiről, Arnoldról is. :) Domi jól van?

Karmen :)
Nem semmi nagy babád lesz! Orsi nagyon bájos a képen!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Mamik!

Eltűntem megint egy kicsit, de olvasgatok azért.

Orsi :) nagyon tetszik a pocakod, hihetetlen, hogy hüvelyi szülésre készülsz, nekem azt mondták, hogy császi után ne is számítsak majd rá, csak ha rohamszülés van.

Karmen :) én 120 cm-rel mentem szülni, bár én nagyon vizesedtem is már a végén. Sok pihenést neked. Orsi nagyon megnőtt, én még egy-két évvel ezelőtti fotókra emlékszem, ahhoz képest teljesen más már, a köztes idő kiesett.

Ági :) remélem most már jobban vagy. Tesó ügyben nagyon drukkolok. Igaz, hogy már csak 3 inszem jár gyerekenként? Még nem néztem utána, csak hallottam. A talit összehozhatnánk valamikor, majd hívjál ha nektek jó, mi egészségesek vagyunk, (lekopogom), elvileg bármikor és bárhol most már :).

Egcsi :) én is a Bencét mondtam volna, ahogy olvastam a hozzászólásokat, és rögtön ott is volt a név :). Ne hanyagold el azt a kisbencét a pocakban, tessék fotózni. Kérd meg a tesót, hogy figyelmeztessen téged mindig, hogy fotózd le :):):):):)

Alena :) szépek a fiúk :) Dani kisebbnek tűnik sokkal Zéti mellett, pedig 8400 g és 73 cm. Nagy csibész, megvan a magához való esze, sokat nevetünk rajta. Ő még mindig eszik éjjel, Cat tanácsára egyelőre még hagyom, valamikor csak 1x kel, valamikor meg számolni sincs erőm. Fogunk még nincs. Viszont 80-as ruhákat hordunk :).

Én is szívesen jövök a 23-i talira. Danit egyelőre nem tudom senkire hagyni, úgyhogy bepróbálkozunk apukájával megint hátha(múltkor haza kellett jönnöm, több, mint 1 órát ordított, aztán mikor meglátott és az ölembe vettem megnyugodott, majd visszament volna az apjához :twisted: persze ő meg tök idegesen nem vette ezt olyan viccesnek)

Pocakosok, szépen gömbölyödjetek :):):):):):):)
Vendég

Beus, a zöldségek nitrittartalmával rendesen megijesztettél, komolyan veszem :x . Döbbenet.

Dobok egy képet képet Daniról, a kedvenc képem mostanában:)

Kép
Vendég

Noémi!

Nagyon aranyos Dani, nagyon szépek vagytok a képen! :):)

Orsi!

Formás pocid van Lilivel! :) Tényleg jó, hogy a dokid engedné a sima szülést. Nekem Nátán császár volt, és utána kétszer simán szültem, pedig Hanna nem is volt kis baba a 3800 g-jával és 56 cm-jével. A dokim még most is bepróbálkozott a császár emlegetésével, meg valamiért nagyon érdekelte a hegvastagság (amit Hannánál egyáltalán nem mért meg) és a túlhordás kérdése (az se volt Hannánál ennyire gond). Igaz, most nagyon karácsony környékén voltunk :D:D.
De végül úgy alakult, hogy nem is nála szültem, nem is abban a kórházban, hanem ott ahol a nagyobbakat (a doki Hanna születése után nemsokkal onnan elment). És császár föl se merült, főleg mivel a kórházba érésünkkor már 4 ujjnyi volt a méhszáj. (Nem volt rohamos szülés, csak nem rohantam rögtön a kórházba.)
Persze én is fontosnak tartom, hogy császár után jobban figyeljenek rá, nehogy komplikáció legyen, és már nagyobb az esélye a következő császárnak, csak az én esetemben tartottam túlzásnak most Simonnál (és merült föl bennem, hogy ez nem is a mi érdekünk, csak valahogy alá akarja támasztani a doki a későbbi szülésindítást vagy császárt), azután, hogy Hanna már hüvelyi úton született.
Minden jót nektek!! :):):)

Egcsi!

Gratulálok Bencéhez!! :):):) Gyors döntés volt névügyben!

Alena!

Nagyon aranyosak a fiúk!!:):)
Hát igen, a kisebb nagyon tudja követni a nagyobbat, még nálunk is így van Nátánnal és Hannával, pedig ők nem is egyneműek. Ha akarnak, nagyon jól eljátszanak, Hanna követi Nátánt.
Csak arra figyelj, nehogy örülj neki, ha túl nagy csönd van! :D:D Akkor tuti valami nagyon rosszaságot csinálnak!! :D:D

És vgül itt egy kép Simonról (nem teljesen friss, de most hiába próbálnék csinálni, nem tudok, a gépünk kölcsönben van):
Kép

KépKép
KépKépKép
beszti

Egcsi :) Gratulálok az újabb kisfiúhoz!

Noémi :) Nem csoda, hogy Dani kisebbnek tűnik Zétinél, mert Zéti már 92 centi és közel 14 kiló. :lol: Na viccet félretéve, gondolom Zalánra gondoltál (ennyi Z betűs nevet!):)
Nekem egyáltalán nem tűnik kisebbnek Dani kép alapján. Az éjszakai ébredésről meg annyit, hogy két napja Zali megint kel, ma kétszer is. Számítottam rá, mert emlékszem, Zétinél is így volt. Gondolom, néha több tejet kíván, vagy éppen nő, és akkor megint jelez. Nem gond nekem sem, megszoptatom és alszik is vissza. Lehet, hogy már tényleg el kéne kezdeni a hozzátáplálást. Néha bepróbálkozom egy kis gyümölccsel, aztán napokig nem. Kicsit a lustaság az oka, mert délben Zéti éhes, akkor gyorsan ebéd, lefekvés, aztán Zali elalszik, szóval soha nincs elég idő. Na, de csak nem lesz cicis felnőtt koráig. Vagyis igen, csak máshogy.:)
Talira gyere, nálunk is apa fogja tartani a frontot.

Beszti :) gratulálok Simonhoz, nagyon szép kisbaba!

Puszi, Alena
alena9

Beszti :D
gyönyörű Simon :D

nem is tudtam, hogy Te ilyen "vegyesen" szültél - nem maradt meg -. Örülök,hogy nemcsak én látom így, hanem más is.
Ha semmi gond nem érzem indokoltnak a császárt, és nem 1 ember szült már hüvelyin csaszi után.

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!

telleg jo sok kismamink van (halistennek:) irigy-irigy-irigyfej:)

Egcsi gratula a kisfiuhoz, bar nem tudom te minek orultel volna jobban :roll:

Gyerkocok gyonyoruek mint minidg, enyemek hatranyos helyzetben, alig van a fenykepezogep mostanaban a kezemben. pedig olyan nagyok mar, hihetetlen, hogy szeptemberben Boti is ovodaba megy :shock:

talira en is jelen, ha el tudok szabadulni.

nitrittel vigyazzatok, foleg 1-masfel eves kor alatt, de ha jol tudom ez csak a foldben termokben van benne (krumpli, repa, stb), ott is tulzott mertekben inkabb az "ujakban", tehat az elso tavasziakban. nem igy van?

orsoly
orsoly

Sziasztok :)
De jó, hogy ilyen sokan írtatok mióta voltam.
Megpróbálok mindenkinek írni egy kicsit. Ha hagynak a kölkök.

Karmen:)
Orsi beteg lett? Remélem nem. Kitartás, már nincs sok hátra a pocakosságból! UH-hoz gratu.

Samanta Orsi:)
Én is skubiztam a cickódat, de mivel személyesen még sosem sikerült találkoznunk, így nem tudtam, hogy ez a pocak hatása-e :) :oops: Mindenképpen szembetűnő :lol:

Egcsi :) Üdv a duplapöcsös anyák táborában :lol:

Ági :)
Schöpfis új hírek engem is nagyon érdekelnek. nekem meg megy a drukk a tüszőérleléshez:) Hogy sikerült ezt a mell-tüdőcuccot összekaparnod?

Cat :) aki ismét egy mondatot sem magukról, csak úgy magától :) ejnye-bejnye....

Noémi :)
Nagyon jól kinőzés fotó rólatok:)
Apa még nem melózik? Keres?

Beszti :) Jó látni. Nagyon édes Simon. gratulálok. és teljesen padlót fogok mindig attól a négy darab vonalzótól :shock: Lesz 5.? :lol:

Alena :) Pontosan most mennyi kis Z? Csak a hozzátápi miatt....

Orsoly :) Azért ha előkerül a fotóapparat dobj egy képet róluk.

Én dobok kettő frisset Alena páros fotóján felindulva.

És! Ha holnap reggelre egyik törpém sem krepál be betegségileg, akkor 2,5 év után először apával eltöltjük az első rövid hétvégénket kettesben :) Szorítsatok, hogy ne legyen takony-köhögés-láz-fosás-hányás.....stb.stb

23-a este hánytól kb?
Na pá. Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit :) Zali most 6 és fél hónapos. Tudom, hogy nem késünk le semmiről, de talán már érdemes elkezdeni a gyümölcsöket, zöldségeket. Kéne nekem is csinálni vonalzót, akkor látszana a fiúk kora. Na, majd ráveszem magam.
Képek nagyon helyesek. Nagyon kellemes minihétvégét kívánok nektek!
Este mi is kiruccanunk, megyünk kajálni, sétálni apával. Anyu vigyáz a gyerekekre.

Puszi, Alena
alena9

Cat :)
Meglepődtem volna, ha azt mondják, hogy kislány. A férjem családjában a fiúk vannak túlsúlyban. :D

Dani nagyon cuki! :) Mi lett a bébisintér kérdéssel?

Beszti :)
Simon nagyon aranyos! :)

Alena :) Edit :)
Nagyon aranyosak a srácok a képeken. :) Hát igen, most már teljesen el leszek nyomva, a fiúk lesznek szavazati többségben. :roll:

Berci olyan édes volt valamelyik nap. Szaladni akart velem, mondtam neki én nem tudok gyorsan szaladni, mert ott van kis Bence a hasamban. Erre a válasz:"Nekem is van kemence a hasamban..." Olyan jót vigyorogtam. :D
Az egyik csoporttársamnak most 7 hónapos a kisfia, felajánlotta a kinőtt babaholmikat. Nagyon nem kell vásárolnom, de azért veszek majd egy-két cuki darabot. :)
Megyek, mert a gyermekem bekakkantott...a szobatisztaság egyenlőre messzire elkerül bennünket. :roll:

Üdv:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Annyira szépek ezek a gyerekek itt! Jo hogy tesztek fel képeket, mert én sajna talira nem jutok el egyhamar és igy legalább látom öket mégis.

Editke Csak taknyos Orsi de nem annyira hogy bölcsibe ne mehetett volna. Remélem nem is lesz az.

Én sokat kell feküdjek, a dokimhoz sem tudok beutazni mert akkor keményedek nagyon, meg alul a holyagomnál mintha száz tü szurna (ez a görcs?? sose volt menszis görcsöm sem nem tudom milyen lenne) ezért itt helyben járok most a tanácsado orvoshoz, Jövö héten meg felhivom a sajátomat mikor akar befektetni majd.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cat :lol:
Akkor péntek Vista. Hány óra legyen?

Orsi :lol:
Már régóta szerettem volna megkérdezni, hol vettétek azt a székre szerelhetó ülőkét, amit a fiúk használtak? És mennyibe került, emlékszel még esetleg?

Egcsi :lol:
Látom, pacákokban utaztok. Bence jó név.

Alena :lol:
Jó nagyot nőtt Zalán. Milyen típusú fiú? Zétis?

Noémi, Orsoly :lol:
Hát én is megijedtem, és mivel előtte volt is egy ilyen allergiás tünete(úgy nézett ki, mint akit összecsíptek a szúnyogok), elkezdtem gondolkodni, nem e attól volt. Azóta mi is vigyázunk.
Talin találkozunk akkor. Orsoly, te jössz?

Karmen :D
Orsi nagyon szép.

Reditke :lol:
Na, téged sem irigyellek, két ilyen jó pasi, mennyi lányt kell majd vigasztalnod?!

Bea
regibeus

Bea :D
én azt az ebayen vettem, de épp most láttam, hogy van 1 cég, ahol lehet kapni (és ez ua. az a cég, akitől én az ebayen vettem, mint később kiderült - megbízhatóak)

http://www.arzuhanas.com/Suche-Kat1136/ ... t2592.html

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bea :)
Nekünk is ilyen székünk van és nagyon szeretem. Otthon mennyiért lehet kapni?
Apa kishapsikra specializálódott. :D Ezért nem is emésztem magam a 3. gyerkőc miatt, úgyis pöcsös lenne. 8)
Itt egy friss kép a nagyfiamról. Olyan csibész, hogy elmondani nem lehet. :D

Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :D
az amerikai árhoz képest horror az itthoni.
Nálatok azt hiszem 20 dollár volt a legjobb ár, nálunk 9e Ft.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csajok :)
Tali olyan este 1/2 8-tól jó lenne? Nekem hamarabb sajnos nem jó, mert hozzák a fiúk új bútorát. De gondolom mindenki fürdet előtte. :D :wink:

Cat
Kép
cateye

Kérdés még az, hogy maradjon a Vista vagy keressünk egy olyan helyet, ahol van parkoló, nem annyira belváros? Tud valaki ilyesmi pubot, vagy kávézót?

Cat
Kép
cateye

nekem jó a f8, de lehet, hogy csak 8ra érek, mert farsang lesz a fiúknál (az 4kor kezdődik, de 6nál tovább tuti nem tart), de igyekszem felérni. :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Mi is élünk, csak volt néhány szörnyű napunk. :cry: Apa hazahozott vmi virust, s a szuper egészséges gyerekem is beteg lett, mindjárt kruppos. :oops: A kórházat úgy úsztuk meg, hogy 3 napig jártunk szurira. Éjszaka nem aludtam, nappal Péter rajtam lógott, de még mindig jobb, mintha egy széken kellett volna napokig léteznem. Apa sok munkája és betegsége miatt nem nagyon tudott volna a gyerkőccel lenni. Aztán miután fiúk jobban lettek, én dőltem ki a múlt héten, de talán már én is gyógyulgatok. :roll:

Egcsi! Gratula a kukacoshoz! :wink:
Karmen! Drukk, hogy pocaklakó még birja néhány hétig odabennt, TE meg persze idekinnt. Orsi nagyon szép kislány lett! :)

Gyerkőcök mind olyan tündériek! :D

Lányok! Köldökzsinór vért levetette (vagy készül levetetni) vki? Mi éppen most gondolkozunk apával, segitsetek! :roll:
Pocaklakóval remélem minden rendben van, hatalmasakat rúg, de amikor Péter nagyon rosszul volt, akkor bizony nem igazán figyeltem arra, hogy ne emelgessem, remélem azért jövő héten doki bácsi zártnak fogja látni a méhszájat.

Taliért irigykedem, majd meséljetek! :D

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Lányok:)
SOS kérdés.
Aki volt a Kolpingban, az erzsébet házban, ami a bioházakkal van szemben és ahol a 2 szintes nagy apartmanok vannak. Az közvetlen összeköttetésben van az étteremmel/bobóországgal?
Csak azért, mert nekünk oda sikerült foglalni és nekünk úgy rémlik, hogy onnét ki kell jönni az udvarra és csk úgy lehet átmenni, de az emailben amit kaptam most tőlük ők váltig állítjak, hogy van zárt folyosó.
Lehet, hogy a föld alatt, amit nem vettünk észre.
Szóval ha van tapasztalat. help! Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit :)

A Kolpingos innováció egyik fö lépése volt, hogy összekötötték a házakat folyosóval a medencés-bobós házzal. Azt hiszem már csak egy helynek a bioháznak nincs közvetlen összeköttetése a központi épülettel. Mi is megyünk márc. elején, és erre rákérdeztem. :D :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat:)
köszi. valszeg ezt csinálták akkor tavaly ősszel, mikor ott voltunk. köszi-köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Gyors bekukk, álomkóros vagyok, olvastam, csak írni most nincs erőm.

Schöpfi :) márc. 31-én bezár, betegfelvétel márc. 20-ig van. Egy barátnőm fog ott szülni, márc 21-re van kiírva. :o

Tali :) én benne lennék másik helybe, mert parkolni ott tutira nem fogok tudni. Valami klassz Don-Pepe? Még gondolkodom helyeken.

Puszi
Noémi
Vendég

Noémi! Elvileg a mi korházunk is bezár márc.végén, engem a dokim a 38. héten akar befektetni, nekem is pár nap hija lesz lehet hogy nem szülhetek ott:( Én is nagyon elkeseredett vagyok emiatt. Amugy sokat szenvedek, nagyon sokat fáj már a hasam,. most Seduxent probáljuk meg a Pipolhen helyett

Andi! Köszi. Remélem te nem lettél beteg! Picurka hogy van?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok :)

Innen válasszatok helyet péntekre. Én is pártolom, hogy máshova menjünk, a parkolás miatt.

http://www.etteremajanlo.hu/

Cat
Kép
cateye

Noémi:)
És ilyenkor mi van? Ott kell szülni, ahová helyileg tartozol?

Csajok:)
És akkor Arni hol rendel? vagy hogy is van ez? nekem teljes a káosz.

Képzeld Cat:), utána megjött a Kolping válasz is. Decemberben fejezték be az Erzsébet házi folyosót, szóval tényleg van összeköttetés (zárt). csak kicsit sok az ajánlatkérésük és nagyon lassan válaszolnak (bezzeg az apartmant csak 48 óráig tartották).

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Mi is megvagyunk, mostmár jól vagyunk, múlt héten rendesen ledöntött minket a lábunkról valami vírus. Pedig Dana már április óta nem volt beteg. Na, majd ha szeptembertől ovis lesz!
Nagy oviválasztási lázban vagyok, nem is gondoltam volna, hgoy ez ekkora problémát fog okozni.

Cat! Köszönöm a múltkor az együttérző sorokat, meg Bogárnak is a telefont, legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül aki így érez ha a férje elutazik.
Orsi! Téged meg irigyellek, örülnék ha én is így éreznék ezzel kapcsolatban!

Jól vagyunk, kistesó szépen növekszik, ez a pocakom méretén meg is látszik, már 105 cm, pedig Danát 109-el szültem, most meg még van 12 hét! Egyébként nagyon jól érzem magam, mindig imádtam várandós lenni. :) Tényleg sokkal kevesebb idő jut erre a pocakbabára, én is ritkán éreztem orábban a mozgását, de mióta elég erős már nagyon gyakran érzem és nagyon élvezem!
Mi nem kérdezzük meg a nemét, de érdeklődéssel várom a tippeket!
Cat! Milyen képet tegyek fel hogy jósolhass, pocakost, vagy uh-st? :wink:

Talira én is terveztem hogy megyek, de aztán észrevettem, hogy péntek, nem szombat mint ahogy én azt először gondoltam. Így aztán jó szórakozást nektek!

Leone

KépKép
leone

Leone:)
de jó, hogy jelentkeztél.
Már 28 hét??!! :) röpül az idő.

Ovi: hát igen, én azt hittem faluban van 2, valahová tuti felveszik, erre most jött a para, hogy 3xos túljelentkezés lesz, mert annyi új család költözött, persze férőhelyek nem nőttek arányosan.

Kérdés lányok: babánál a kaja allergiás kiütések mennyi idő után jönnek ki, jellemzően hol és milyenek?

Sajnos (szokás szerint) a tali nekem mégsem jó. Jó szórakozást!

Edit
Kép

Kép
reditke

[quote="reditke"]K írta:reditkeérdés lányok: babánál a kaja allergiás kiütések mennyi idő után jönnek ki, jellemzően hol és milyenek?

nagyon attól függ, hogy milyen típusú éteallergiáról van szó.

1) "klasszikus": ca. 30 percen belül és csalánkiütés formájában (ált. barack, paradicsom és társai okozhatnak ilyet)
2) gluténérzékenység: hasmenéssel jár, iszonyú nehéz észrevenni, tünete, hogy a gyereknek stagnál vagy csökken a súlya és hasmenése van
3) tej/tejfehérje: bőr és légúti tünetek
4) tejcukor: emésztési probléma (haspuffadás, hasgörcs)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi:)
Köszi. Bíztam benne, hogy a bőrgyógyász háttereddel tuti válaszolsz.

Még egyet kérdezhetek? Tej-tejfehérje esetén milyen bőrkiütés, apró piros? és az hol szokott arcon?
köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Leone :) de jó, hogy írtál. Örülök, hogy jól vagytok.

Reditke :) irgum-burgum, ne tessék lemondani a talit! Már nem is emlékszünk, hogy nézel ki.:)

Puszi, Alena
alena9

Alena:)
aranyos vagy, hogy hiányolsz, de pont péntek estére 2 program is beszerveződött a tali mellé.
1. ahová végül megyünk, az a céges üzlettársunkkal és feleségével egy vacsora, mert meg kell beszélni a jövőt (hú de komo9lyan hangzik) és csak péntekre tudtak bébiszittyet szerezni.
2. egy barátunk hazajön lengyelországból és pont aznap lesz egy összejövetel a tiszteletére

Tényleg sajnálom és nem kibúvók, de ez van :(

Ja, és így nézek ki Borbás Mariként :) (nem a mindennapokban, akkor szutyokabb a cuccom is, a sminkem is meg úgy unblock :) )

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

[quote="reditke"]O írta:reditkersi:)
Köszi. Bíztam benne, hogy a bőrgyógyász háttereddel tuti válaszolsz.

Még egyet kérdezhetek? Tej-tejfehérje esetén milyen bőrkiütés, apró piros? és az hol szokott arcon?
köszi

ennek nekem is utána kell néznem. jelentkezem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit :D
Te azért eszméletlen jól nézel ki!!! Remélem, tudod!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen :) sajnos nem tudom mit mondjak, remélem még legalább 3 hetet kibír a pici a pociban. Kórház ide, vagy oda, valahol meg kell születnie. Állítólag most ott szülhetsz 27 ezerért, ahová tartozol, ahová nem, ott meg 100 ezer a szülés. De ezt csak hallottam, nem tutkó info. Meg az is lehet, hogy csak terv. (Mi nem nézünk TV-t, úgyhogy neten utánanézek azért). Sajnálom, hogy fájdogál a pocid, gondolom így is csomót pihensz. Kitartás!

PKÁgi :) jössz te is a talira?

Találtam egy DonPepe éttermet a Komjádi Uszodánál, vagy a Madarász Kórház mögött is van egy ami nincs nagyon a város szélén és parkolni is jól lehet. Mit szóltok hozzá? Nem tudom ki merről jön, ha ok, lefoglalok asztalt.

Egcsi :) bébiszittyót nem találtunk (nem is kerestünk még), 1x rábíztam végül anyukámra Danit, pénteken a férjem fog rá vigyázni, már előre fél, milyen hisztit fog levágni. MEglátjuk :) Dilemmám még mindig nagy. De lassan úgyis megoldjuk :)

Reditke :) még mindig itthon a párom :). És nagyon jól nézel ki!!!! Sajnálom, hogy nem jössz, férjeink mondjuk ismerik egymást, de az egy dolog. :)

Pocakososok :) vigyázzatok magatokra.

Puszi
Noémi
Vendég

Reditke :)
Küldök én is egy virtuális fejbe koppintást, hogy megint lemondod a talit. :twisted: De azért remekül nézel ki, látom nem magadat szégyelled elöttünk. :lol: :lol: :lol:

Sajnos ismerem mindkét Don Pepe éttermet, és elég lepusztultak. Konkrétan itt dolgozom a MAdarász utcai kórháznál, és vittünk már innen a Don Pepe-böl kaját a szemben lévö ÁNTSZ-be, mert gyanús volt.

Alenával nézegettünk helyeket, de az a baj, hogy vagy nagyon zajos trendi éttermek/kávézók vannak, vagy a Madách téren van, esetleg a Liszt Ferenc téren, amik parkolás szempontjából ugyanazok.

Nekem a javaslatom az, hogy maradjon a Vista kávézó. Az már bevállt, és a Madách téren azért szokott hely lenni.
Mellesleg én az autót ott hagyom a Mexikói úton, és bejövök kisföldalattival. :P

Cat
Kép
cateye

[quote="noémi22"] írta:noémi22Állítólag most ott szülhetsz 27 ezerért, ahová tartozol, ahová nem, ott meg 100 ezer a szülés.

nem, ilyen még nincs.
nem történt ezügyben még tv-módosítás. Július 1gyel várható, de az is csak a júli 1 után állományba vett kismamákra vonatkozik majd.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csajok :D
nekem teljesen mind1 mit választunk, bárhol jó, én Almádiból megyek :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na, látom Cat azóta írt :D
nekem jó a Vista :D
lehet, hogy akkor otthagyom a kocsit Karcsiék parkolójában és betaxizom a vistához.

Orsi
KépKépKép
icsilya

előre is kösz, ha pöttyöknek utánakérdezel/nézel

Tali:)
tényleg sajnálom, de ezt most nem tudom megoldani

azért ez a karácsonyi tuningolt verzióm:)

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi :) köszi a pontos infot szülés ügyben :)

Cat :) ok nekem is, én meg akkor Metroval jövök, lehet, és otthagyom a kocsit valahol :) Nálunk itt Békásmegyeren szuper a Don-pepe, de ezt nem ajánlottam mert csak nekem lenne jó. Kár, hogy nem mindenhol van ez így.

PKÁgi nem jön, beszéltem ma vele.
Vendég

Noémi Drága!!!! :)

Húúú, de nagyon örülök a hangodnak!!! Dani baba már fél éves múlt, hihetetelen!!!

Millió puszit küldök Neked!!!!

Drágaságunk hétfőn lesz 7 hetes!!!!

:)

Mindenkinek millió puszi!!!

:)
mot

MIELÖTT BÁRKI MEGLÉPNE, MA ESTE 8-KOR TALÁLKOZUNK A VISTA CAFE-BAN EGY ÖREGLÁNYOS CSEVEJRE. :D :D :D

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK.

Leone :)
Kérünk pocak és Uh fotót is, mert olyan ritkán látunk itt. :P :wink:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Na csak eljutootam idáig is.
Olyan jó lett volna talizni veletek, de mi még ma utazunk haza Szolnokra, mert anyósomnak diplomaosztó ünnepsége lesz. Na de majd a következő alkalommal.

Ez a kórházas infó nekem új. :shock:
Komolyan fizessen az ember minimum 27 ezer forintot plussz még a dokinak is??? Ezt hogy gondolják? Hogy lessz így gyerek? Vagy majd többen megszülik otthon nomád körülmények között, ahol a babónak az életbenmaradásra csekély az esélye???
Bocsi lányok csak nagyon kiakadtam.

Mi jól vagyunk. Domi nálunk is kezd egyre akaratosabb lenni.
Utálja a pelenkázást, ha beteszem a kiságyba mert tök fáradt és aludnia kellene. Most is betettem, hogy aludjon, de kiabál, pedig muszály most aludnia, mert délután meg ott lesz a sok gyerkőc és akkor meg tuti nem fog.
Amúgy egy angyal, de tényleg. Remélem a második gyermekkel is ilyen szerencsém lesz.

Én most járok Arnoldhoz, de még mindig nem inszemzünk. Nem vagyok egy erőszakos ember, bár minden hónapban rákérdezek az inszemre. Azt mondta talán ebben a hónapban.
A Schöpfinek is kétséges a helyzete, márminthogy mi lesz vele. Senki nem tud még semmit. Vannak próbálkozások a megmaradásáért, de ha csak valami csoda nem történik, akkor csak az az esély a megmaradásra, ha magánosítják (erről is szó van és a dokik ebben bíznak a legjobban), de nem hinném, hogy ez bejönne neki (a magánosítás), mert kérdem én ki lesz az, aki horibilis öszeget kifizet a szülésért. Szerintem nem sokan és akik mg mégis vannak már szállodai színvonalú magánklinikák. A PIC-t meg úgysem tudják megtartani.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Ezek szerint a köldökvér levétellel senki nem foglalkozott? :( Vagy csak senki nem akar segiteni? Brühühühü.

Edit! Csuda csini vagy! :lol:
Orsi! EGYszer fussunk már össze Fehérváron, ha utazol Almádi és Pest között. :lol:
Leone! De jó, hogy jelentkeztél! S képet persze, minél többet . :) Örülök, hogy még egy pár, akik nem kérdezik meg a baba nemét. megérzés? Nevek? :roll:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Andi:)
de igen, akartam is már írni. mi mindkét fiúnál levetettük. mindkettőt a Krioban tárolják.
Ha van konkrét kérdés utánanézek, de sajnos már nem igazán emlékszem a részletekre, meg anno is párom volt a részlet felelős. Ő nézett utána, milyen cégeknél, milyen feltételek, mennyi pénzért stb stb.
Kérdezz és kikutatom az iratokat :)

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit! Köszi! :lol: Ne keress semmit, mert igazából már utánanéztünk a dolgoknak, a Krioból szerződésem is van, mert tesómék is oda vitték, inkább az érdekelne, hogy hányan vetették le, mert én még bizonytalan vagyok, hogy megéri-e ennyi pénzért belevágni.
Apa elsőre nemet mondott, de ha én nagyon szeretném, akkor nem fog tiltakozni saját bevallása szerint (bár a pénzt is neki kell megkeresni hozzá :D ).

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

[quote="pandi28"]E írta:pandi28zek szerint a köldökvér levétellel senki nem foglalkozott? :( Vagy csak senki nem akar segiteni? Brühühühü.

Edit! Csuda csini vagy! :lol:
Orsi! EGYszer fussunk már össze Fehérváron, ha utazol Almádi és Pest között. :lol:

bocs :oops: én akartam írni.
mi levetettük és Lilinél is le fogjuk. A Krio Rtnél csináltattuk, de a mostani árakat nem tudom.
mi érdekel konkrétan.

OK. egyeztessünk :D valamikor fussunk össze :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?