Sziasztok!
Elment a főnök így tudok kicsit írni.
Szeretnék mindenkinek nagyon Boldog Valentin napot kívánni!!!
Heni!
Köszönöm nagyon a bíztató szavakat, nagyon jólesett. Sok sikert kívánok a görög tanulásához. Örülök nagyon,h. végre élesben kezdődik a babaproject. Olyan jól esett amit a gólyáról írtál,h. majdnem elpityeredtem magam.
Panka!
Persze tudja anyu, hisz itt volt mellette, így én magam sem értem. Bár ez most fordult elő először,h. ezt mondta. Nem tudom,h. mi van a hőmmel, csak azt vettem észre,h. az előző hónapokhoz képest, a ciklusom átlaghője lett magasabb egy picit. Én mindig ugyanabban az időben mérem (még hétvégén is felkelek 5:50-kor, aztán visszaalszom). Gyönyörű szép a pocid. Emilinek küldök egy pocaksimit. Tündér vagy és előre is köszönöm a beszélgetést a gólyával.
Kacsa!
Neked is köszönöm a biztató szavakat. Timike jól van? Én is nagyon szeretem ezeket a könyveket nézegetni.
Zsúka!
Én is végigjártam már ezt a barátcserje dolgot, de én nem kaptam egyik gyógyszertárban sem, sőt volt ahol azt sem tudták,h. mi ez. Így én megrendeltem magamnak a neten Angliából. De mivel 2 hónapja megnőtt az alaphőm, és a hormonvizsgálat is pozitív eredményű lett, így nem kezdtem el szedni. Örülök,h. „mindent” rendben talált a doki, szerintem próbáld meg a mindennapi joghurtot, én ennek a híve vagyok, mert sajnos elég gyomorfájós vagyok, de mióta napi 1 joghurtot megeszek, elmúltak a tüneteim.
Virág!
Örülök,h. minden rendben és a főnökeid is jól reagáltak a hírekre. Én is nagyon álmos voltam. A hőmet mindig ugyanabban az időben mérem, még hétvégén is. Köszönöm a lelkifröccsöt.
Angie!
Köszönöm a vígaszt. Semmi gond,h. nem válaszoltál. 5-ig dolgozom minden nap, esetleg ha valamikor ráérsz, akkor talizunk majd. Már nagyon várom ám, hogy lássalak! Hihetettlen,h. már a 27. hétben jársz, milyen gyorsan repül az idő.
Juca!
Őszinte részvétem a nagypapád miatt!
Évi!
Nagyon örülök,h. ilyen jól éreztétek magatokat a telelésen. Gyönyörűek a képek is, és hihetettlen,h. Dóri már ekkora. Tudom drága,h. segítetek,hisz ez már nem először történik meg,h. számíthatok rátok.
Faul!
Őszintén szorítok,h. tényleg úgy érezd,h. babát vársz!!
Hangyi!
Köszönöm a bíztatást, és én is csak hasonlókat tudok írni Neked.
Junko!
Örülök,h. gondoltál rám és remélem,h. már jobb a kedved.
Norwell!
Neked is köszönöm a bíztatást. Most,h. már jó a gép újra tudok gyakrabban jönni.
Csibe!
Hogy vagytok? Gábor babáról képek?
Timi!
Gyönyörű ám a vonalzód melletti kép Kristófról és köszi a tanácsot. Megpróbálok nem foglalkozni ezzel.
Jucmuc!
Örülök nagyon,h. végre elkezdődnek a szurik, mostmár hamarosan a pocidban lesz a kisbabád.
Millió puszi és mindenkinek további szép napot!