Sziasztok!
Megkaptuk az oltást
hipp-hipp hurrá!(két hós)
Állítólag ez a csecsemőknél három hétig tart ez a nátha:( szívjam az orrát aztán kész.-ez a doki bácsi tanácsa.
Dávid jobban van,tegnap óta láztalan,de az orrát még szívom neki.
Én is jobban vagyok márcsak az orrom fujjom,és apa is kezd alakulni.
Már csavarogtunk is...
Délután apukámat mentünk felköszönteni /múlt héten elmaradt/
holnap meg a hugom kis/nagyobbik/ fia 6 éves. (
Norbi-Kriszti tudja
)
Ja és álarcosbuli lesz
majd csinálok fényképeket.
Szandra!
A lányaid csodaszépek!!!!!
olyan jó,hogy tettél fel róluk képet.
Látom Edonak még nincs kifúrva a füle,Taminak mikor furattátok és Edonak mikor fogjátok?
Hogy hasonlítanak némelyik képen,nagyon aranyosak.
Milyen kis vidám kisbaba az Edo,mindig ennyit mosolyog?
Taminak volt már levágva a haja?
A dokinéni számát megadhatod,de igazából a családom miatt "ragaszkodom" a doki bácsinkhoz. Anno még őket is ő gyógyította,stb......
értitek??
És ez vecsési? Vagy pesti?
Nem semmi a dokis sztorid,de ki volt ez? Írd priviben,ha akarod.
annyira reménykedek,hogy nem az én dokim
pedig gyanítom.
Már csak pár nap
Gyöngyi!
Én kiváncsi lennék erre az átmosásra,nem tudom mikor tudnád megmutatni...mondjuk nem biztos,hogy én megtudnám csinálni a Rékának. Dávidnak is jó lenne biztos,de ő már két emberes.Igaz ő nem füles./lekopogom./
Szerencsére már nem szürcsög annyira a Réka,és érdekes,hogy csukott szájjal alszik és akkor se szürcsög,sőt enni is eszik,és cumizik is,akkor nem,mikor csakszimplán fekszik,akkor igen. Ha szívom neki,akkor jön belőle.
A doki bácsi szerint nincs gond,szívjam és kész.ki érti?????
Nem baj,ha belemelegedsz az írásba,sőt....
olyan jó olvasni...
Nevelés
Az egy dolog,hogy jobb ösztönösen csinálni,mint tudatosan,de akkor is néha elbizonytalanodik az ember,és kihez fordulhatna,ha nem egy olyanhoz,aki már átélte az adott korszakot és sikeres stratégiát dolgozott ki "ellene"
erre jók ezek a forumok,persze nem lehet mindent tökéletesen csinálni,hiába akarja az ember,de jó megosztani a tapasztalatokat,vagy éppen megnyugodni,jé az ő gyereke is ezt csinálja??
én valahol azt olvastam,hogy szülői gyengeség,nevelési elvünk megbukása,ha megütünk egy gyereket (asszem a Kismamában volt egy cikk erről
)azt már végső elkeserédésben teszi az ember,gondoljunk bele mekkora a fizikai fölény,stb....
de tényleg nem könnyű dolgok ezek...mi is kaptunk a szüleinktől a fenekünkre,sőt a sarokban is álltam nem egyszer,és én sem érzem magam lelki sérültnek...sőt a mi korosztályunk szerintem sokkal jól neveltebb,mint a mostaniak,és nem bántásból írom
de ha megfigyelitek a mai iskolásokat,rémálom....
Gyógyulj meg gyorsan!!!!Akkor jól kifogott rajtad ez a dög vírus
Hogy hogy nem tudsz képet felrakni?
segítünk csak szólj!
Andi!
Tényleg olyan keveset irsz magatokról...mi van veled?Jól vagy? Nem vagy már aluszékony?
Tudom,hogy utálod már ezeket a kérdéseket,de minket érdekel...
Ovi
Én szeretném beíratni a Dávidot legalább délig.Igaz ő októberi,de akkor is. Először a Nóra verziót találtam szimpatikusnak,hogy ha őszi akkor ne,és amúgy is itthon vagyok,és várjunk,de azóta beszéltem ovónő ismerőseimmel /rokon/ és ők javasolták,hogy ha lehet inkább most.(Nem lesz jó neki 4 évesen bekerül majd a 3 évesek közé,(itt pár hónap is számít) vagy egy összeszokott társaságba teszik,akkor meg azért lesz nehéz a beilleszkedés.Tudom,hogy Kristófnak nagyon jó volt így,de ő olyan típus,Dávidot nem tudom elképzelni,hogy anyáskodjon a kisebbek felett
)
Nem tudom hova veszik fel,de el fogok menni először a Fő úti oviba és körülnézek. Nekem az egyik fontos szempont az ovónők hozzállása,és az hogy mennyire foglalkoznak a gyerekekkel.
(Legyenek kint rajzok,munkák a falon,amit a gyerek készítenek,meg ilyenek-meg az is számít,hogy milyen gyakran cserélődnek ezek
vigyék őket gyakran bábszínházba,kirándulni és tanuljanak sok verset,mondókát,stb)
Mi lehet,hogy elmegyünk a játszóházas farsangra a Dáviddal.
Ki jön még?
Te be szeretnéd a Lőrit? ÉS hova? Néztél már valamit?
Anett!
Ügyes voltál és kész.
sőt a Zolinak is kijár a dícséret,hogy bátorított úgymond.
Nekünk még kivitelezni se lehetett rendesen,
mert eleve velünk alszanak egy szobában...mi van ha éjjel felébred? a "beszoktatás" idején?csak nem hagyhatom órákig sírni....
Nálunk nem lehetett sírni hagyni,mert apa nem tud pihenni.másnap dolgozik,és vezet egésznap, nem mehet fáradtan dolgozni,stb....
Úgy látszik nálunk Réka jó alvó lesz,mert képes 5 órát is egyhuzamban aludni már
,igaz ez néha délelőttre esik
de már ez is valami.
Kriszti!
olyan jó,hogy mostanában ilyen gyakran jösz.
Már fizettél vizitdijat?
nem semmi....jól kitalálták,nem eleget kell így is várakozni a rendelőkben? szemét banda!!!!!!oldották volna meg másképp,hogy pénzhez jussanak az orvosok.
Na meg az is röhej,hoy minden féle kód meg mit tudom én mik kellenek egy beutalóra,nem is lehet kézzel írni...be kell mennem a Réka csipőszűrő beutalójáért a rendelőben,röhej....fizet az ember a dokinak,hogy kijön,erre még be is kell menni....
Szorítok a cigi miatt!
Nem tudom mi lehet a Ketrinnel,miért kezdett el félni,vagy régen is félt a sötétben?És mitől fél mit mond? Nem lehet elmagyarázni neki,hogy az nem is létezik,amitől fél.....
Nóra!
Örülök,hogy jobban vagytok! Ez a pár év védettség jól hangzik
remélem sűrűbben fogsz jönni ezentúl
Réka még egyelőre egész jól bírja,mostmár gondolom nem lesz rosszabb
remélem.
Jutka!
Remélem ti is jól vagytok,és Szivike nem hányt többet.
Az adóbevallás is kész,gond nem lehet.
Kati!
Gratula Levikének a forgáshoz,nagyon ügyes kisfiú. Örülök,hogy kikeveredtetek végre ebből a betegségből.
Puszika,így is jó hosszúra nyúltam. A családom kidőlt már,megyek én is lefekszem.
Sziasztok!