Sziasztok!
Én is ezt akartam kérdezni: Milyen lövöldözés
De akkor megnézem ezt a linket, köszi Viki. Látszik, hogy elvétve nézek/hallgatok híreket...
Andi
Én az Iwiwet használom az ünnepek nyilvántartására, szerintem tök jó
Még így is előfordul, hogy későn veszek észre valakit, de általában követni tudom.
Sajnálom, hogy ennyi rosszat olvasok, remélem, mindenkinek hamar megoldódnak a gondjai! Sok erőt hozzá! / Ancsi, Kuha, Rátok céloztam első sorban/.
Apa az előbb jött haza, és kapta is Balázst, mentek a közlekedési múzeumba Thomas kiállításra. Remélem, valamit még látnak is belőle, mert úgy nézem, csak négyig van nyitva.
Balázs egyébként jól van, persze nagyon náthás, de észre sem veszi. Kicsit rosszabbul alszik, de ennyi. Gergő nehezebben viseli a dolgot, tegnap pl. egyedül nem is tudott aludni, ennek köszönhetően jó korán ágyba kerültem
Amúgy jókedvű, eszik is, csak megállás nélkül folyik az orra, és a kötőhártya gyuszija átmászott a másik szemére
Az előbb ébredt, eszméletlen jókedvűen, meg is lepődtem teljesen.
Csináltam neki sósátrat, de nem tudom, így kell-e. Igazából, amikor írtatok róla, csak félgőzzel figyeltem, mert gondoltam, a mi ágyunkat úgysem tudom leteríteni, de kipróbáltam, és mégis. Szóval forraltam vizet, jó sok tengeri sót belelöttyintettem, és odatettem az ágy mellé, és ezzel együtt leterítettem az egész kiságyat. Csináltam valami hülyeséget?
Kipróbáltam vele az orrfújást. Olyan jókat rötyögök rajta. Látja, hogy Balázs hogy fújja az orrát, és próbálja utánozni. Leginkább a száján fújja a levegőt, de néha sikerül az orrát is fújnia. És Balázsnak mindig mondom, hogy mérgesen, így neki is mondtam, erre ő morog veszettül
Nemtom, mit akartam még...
J.