Sziasztok!
Panda,
kb 2 rozsanyi jut a 3-4 uvegnyi kajaba a karfiolbol /egy uvegnyit en eszem meg, fogyokurakent
/, nem latom, hogy fajna tole a hasa, mondjuk Reka sose volt kenyes a hasara.
Olvastam masik topicban egy irasod, amiben az elozetes vizsgalatokrol irtal, en is egyetertek Veled, csak nem akartam ott beleszolni
Kortet is lehet venni keszen, en azt is hazilag pepesitem.
Szerintem, ha nagyon aggodtok a zoldsegek minosege miatt, akkor piacon oreg neniktol kell venni, azok biztos nem permetezik agyon a krumplit, repat, almat. Az elso idokben meg ennel sokkal tobb ugysem kell.
Zsani,
ne is kerdezd az ejszakat
Egyebkent nem a kaja miatt aggodtam, azzal en is ugy vagyok, ha ehes, ugyis szol. A pizsihiany miatt. Ejfelig vartam, aztan elmentem aludni en is, mondvan, ha ejjel megebred, majd tisztaba teszem es atoltoztetem. Aztan egyszer felsirt, s nem aludt vissza, mondtam, navegre, es atcsortettem a szobajaban. Gyorsan tisztaba tettem, ra pizsi-rugi, halozsak, felkaptam, mentem at vele a nappaliba, szopizni. Menet kozben ranezek az orara, reggel 3/4 7 volt
Megfenyegettem, ha nem alszik vissza, orok harag. Megijedhetett, mert 10 elott ebredt
Hayimpapa,
megneztem a kepeket Markrol, s ha mar arrajartam, Teged is megneztelek magamnak
Latom, SZIF-es voltal, egy ideig foldim
Lehet, hogy a Hugomat is ismered, mert O is ott vegzett infoskent, sot volt Kispali becenevu, egyebkent Istvan keresztnevu evfolyamtarsa is talan.
Nekem kezi Medelam van, nekem nem jott be igazan. Strapas volt nagyon, ketkezes, igaz, nem is akartam nagyon fejni. Amikor meg muszaj volt, inkabb a kezi fejes jott be nekem is.
Forti,
banant egyszer adtam Rekanak, de ugy kipottyosodott tole, hogy hanyagolom azota. Pedig hizokuranak se lenne utolso, lehet, majd megprobalom ujra. Ez a ceklafozelek erdekelne engem is, a vastartalom miatt, hogy csinalod? Rekam meg most is napjaban 3-4-szer rottyant, lehet, azert nem hizik igazan?
Brokkoli,
olyan szep ido volt ma, szerintem ilyenben mar nyugodtan kimehettek egy jot setalni.
most olvasom kozben, hogy voltatok, bocsi
Zulu,
ez a merleg, ez egy atok valoban, rengetegen ezen buknak el
Ez a "anyarabszolga" tetszik, en neha anyarobotkent emlegettem magam, foleg még elso idokben, az ejjeli eteteseknel
Koszi a homeo tippeket, csak nem pesti vagyok, az a bokkeno
Sasha,
visszatennek egy mosolygosabb kepet a profilomba, az etetoszek helyett, ha nem banod
Mivel meg nem irtam eleget
, elmeselem, hogy ma hol jartam, csak hogy irigykedjetek
Meg karacsonyra kaptam egy masszazsberletet, 50 perceseket, es abbol egyet bevaltottam, mig Hugom meg vigyazott Rekara. Egy illatmecses egett csak, halk zene szolt, en kinyultam, es 50 percen keresztul frissitett a masszorno. Hat ez valami isteni volt
Ja, es megvalami: ne siettessetek ezeket a fordulas-felules-allas produkciokat, addig jo nekunk, mig csak fekszenek s max. a fejuket forgatjak
Reka most mar szepen felul, elvezi is az uj perspektivat, csakhogy lefekudni nem tud meg, csak eldolni sokszor. Abbol meg ektelen siras kerekedik
Reka soksszor kirugja a /hatso
/ labait, amikor negykezlab van /es persze jol orraesik/. Tudja valaki, ebbol mi lesz? Vagy csak egy hobby, megirigyelte az orronjarast?
Errol jut eszembe, conti, de jo, hogy a nagylanyod ilyen. Akkor a pottom igaz szerelemgyerek?
Na, megyek, nehogy megint pizsama nelkul maradjunk
-Afonya