Új privát üzeneted érkezett!

Tontica!!!
Jajj Istenem akard mind a kettőt!!!! Ez inkább csodálatos... Más is hordott már ki ikreket, menni fog.

Anyapoc!
Tényleg jól jöttek így borús napjaimra a fotók. Én is nagyon vágyom már el valahová. Szerencsére megyünk síelni.

Monyó, Kokusz!
Mindent bele ebben a ciklusban!
Vendég

Tontica,
ez bizony kettő! :)
Még jó, hogy akarod, mindkettőt! :wink:
Az előző szerencsétlen esetnél nem a méhszájad gyengesége volt a gond, bírni fogod a súlyt!
Még nekem is azt mondta a doki, hogy bírni fogom a kettőt is, bár én sz*rok tőle, de hietetlen boldog leszek, ha egyszer ezt a hírt hallom egy UH-n!

Junko,
hova mentek csusszani? :D

7 éve megnyekkent a térdem, azóta nem mertem újra felcsatolni :(
angel37

Jaj csajok, dehogy akarok en csak egyet mindkettot akarom csak tudom hogy sokkal nagyobb az esely arra hogy az egyik folszivodik, keresek-kutatok hogy hol vannak ilyen adatok vagy statisztika vagy valami de nem talalok semmit.
Az egyik nagyon kicsi igy nem remenykedem nagyon de azert nagyon jo lenne! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

csusszaNNi :oops: :oops:
angel37

Angyal: akkor kivanom Neked is minnel elobb!!! :lol: En nem attol fosok hogy mi lenne ha mindketto megszuletne mert valahogy csak tulveszeli az ember hanem attol felek ha megmarad mindketto de aztan megint elvetelek vagy koraszulottek es betegek lesznek. Csak ezt ne adja Isten!

KépKép
KépKép
tontica

Értem én! :wink: Én sem arra gondoltam!

Ezt most nem szívesen írom, de sajnos ikerterhességgel mindig több a rizikó, de bízzunk benne, hogy nem lesz semmi gond! :) Jelenleg nincs semmi bajod, egészséges vagy, és nagyon vigyázni fogsz! :) Koraszülésről már írtam korábban! :wink:
Nem igazán hiszek az ilyesmiben, de te igen, így merem mondani, hogy az élet talán most így, két babával akar "kárpótolni" ez előző szörnyűségért...
angel37

Tontica!

Ok, végül is az előzményeket ismerve érthető az aggodalmad. De nem lesz gond. Én annyira így gondolom.
Persze én is betojnék, de ez tényleg annyira szép.

Angyal!
Osztrákiába megyünk. Múlt héten döntöttünk, hogy ha már így jártunk még egyszer elmegyünk gyerek nélkül csúszni egy jót.

Én is nagyon szeretnék ikreket... :oops:
Vendég

Tonti!
A "kárpótlás" dolgot én is akartam írni. Rögtön erre gondoltam mikor megláttam a képet...
Vendég

Junko,
Jó lesz az! :D
Nem esik véletlen Pé-d v. jónásod arra az időszakra? :wink: Tudod, száni kis remények... :oops:

Vmelyik nap olvastam egy másik fórumon, hogy egy csaj elment síelni lombikos beültetés után, és sikerült!
angel37

Angyal!

De jól ismersz. :mrgreen: Naná, hogy még aznap mikor döntöttünk megyünk, megnéztem nem-e lesz-e pé környéke.
De sajnos ha minden rosszul megy épp akkor fogok menstruálni. Jónás meg elötte lesz. :evil:
Vendég

:mrgreen: Ez a száni egyen gondolkodás! :lol:

Megvan az időpont is már? Á, emiatt tologatni meg nem érdemes, végülis itthon is lehet akciózni! :wink: Milyen nagy szám lenne, ha be sem állítana miklós! :wink: Álmodik a nyomor! :roll:
angel37

Tontica:
Hu ez nagyon csodalatos dolog! Drukkolok mind a kettonek nagyon! A csaladineten volt egy lany, akinel az egyik baba lassabban indult be, most mar boven felido utan vannak mindket babaval. Szurkolok nagyon!

Junko:
Hu, de jo lesz sielni! Remelem lesz jo havatok! :roll:

baratodildi

Kokusz!
Remélem, már jobb a kedved!

Tontica!
Akkor jól értem, hogy két baba lesz? Vigyázz magatokra! :wink:

Junko! :wink:
Nektek nagyon jó sielést! Én nem vágok neki, de férjecském is Ausztriába megy.

Angel! :wink:

Kép
Kép
zsazsóka73

sziasztok.

a tuszom nem repedt meg sajnos.
most kaptam tuszorepiszurit es holnap ejfelkor meg szerda reggel kell egyutt lenunk.
a tuszom 22mm a nyalkahartyam 12mm.a doki szerint jo.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Túl a hétvégi programokon,végre itt vagyok :).

Thomas kiállításon voltunk szombaton,aztán persze ha már felnt voltunk Pesten,jól kiszórakoztuk magunkat :).János hegy libegővel,bobozás,aamerikai utócsodák megtekintése :).

Tontica

Háááát,jól megleptél :).Akkor már érted a gratumat :D:D:D (és én is :D)....
SZT most még ne agyalj semmin,várd meg a következő UH-ot,ott majd eldől minden.Ez még bmi lehet :).Én drukkolok,mert így legalább megoldódik a 3. baba problémátok :wink: .... Nagyon jó a fénykép :).

Kriszta

Tök kiment a fejemből,hogy nem vagytok itthon... :oops: Vagy nem is írtad? :roll:
Hogy én fiatal? :shock: Jól tartom magam... :mrgreen: A két gyerek teszi... 8)
És igen,vörös (most már fakó) csíkok vannak a hajamban :).
5 nap konzultáció???? :shock: Részvétem... :(

Monyóka

Apósék :shock: :lol:
Azért jók ezek a tüszők,hajrá időzítés :).

Robcsi

Gratula a mozgáshoz :).Én is a 15. héten éreztem Villővel :).

Athiz

Remélem,már minden rendben :).Sokat vagy beteg... :(
Még van időtök összehangolódni a babácskával :).
Ide nem jönnél puceválni?Valahogy nincs kedvem (egyedül)... :oops: :roll: :lol:

Junko

Örülök,hogy sikerült kicsit felvidítani :).Síelés... 8) Érdekes,engem az kevésbé vonz,pedig már látom sorsom,Apánk egyre többet hajtogatja.Aztán lehet,hogy ez is olyan lesz,hogy nem tudom abbahagyni :).
Na aggódj,még az is lehet,hogy nem fog megjönni... :wink:

Angel

Bizony annyi volt :shock: .... :(
Ilyen emlékműre nem emlékszem,lehet,hogy arra nem jártunk? :roll:
Ikrek:örülök,hogy a doki is jól áll hozzá.Ha ő bátor,Te is legyél az (csak már tartanánk ott... ).Na meg bevarrják a lukadat legfeljebb :D...lehet? :roll:

Na lépek,mert a fiam velem akar öltözni :roll:...

Puszi

anyapoc

Sziasztok!

Sokat pihiztem ma mert irto faradt vagyok es rozsaszineztem igy du. aludtam egyet es elmult.
Tiszta szomoru lettem mert most mar olyan jo lenne ha mindketto megmaradna es nem sok eselyt latok ra. :cry: Hogy az ember mindig tobbet es tobbet akar, semmi sem eleg neki! :roll: :lol:

Angyal: tenyleg jo lenne arra gondolni hogy ilyen igaszsagos az elet hogy karpotolni akar de ... tudod! :oops: Jo lenne elhinni, akkor Te is elkezdhetnel hinni a csodakban!!! :lol:
Neked joval nagyobb eselyed van az ikerterhessegre mint nekem! Ha jol tudom mindig tobbet ultetnek be, ugye?

Junko: de jo! Ausztria gyonyoru, az egyik kedvenc orszagom!!! Neked is ikreket, hajra!!! Tuti lenne!!! :D

BIldi: koszike, kerestem a csaldineten de nem talaltam!

Monyo: szupi tuszo, mindent bele!!! :D

Anyapoc: HIANYOZTAL! :D Merre jartal? Tenyleg tudsz valamit, medium vagy? Ja, tenyleg en is azert akarom annyira hogy mindketto megmaradjon mert Apa nem akar tobbet! :cry:
Amugy sosem gondoltam volna de O is total be van zsongva es tegnap este pl. azt mondta (veletlenul) majd megnezzuk 4D-s ultrahangon a babaKAT! :lol: Elszolta magat! :lol:
Thomas kiallitas szuper lehetett, nem csinaltal kepeket?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica gratula Neked! :lol:

Junko! :lol: Vigyázz magadra a buckákon! :lol: Én is szeretek síelni, csakhogy nem tudok. EGyszer megtörtént, hogy síléccel a lábon bemutattam az alföldi kaszálóst. :lol: Azóta óvom környezetem magamtól. De nagyon jó voooltt ám!!!
Párod hogy van?

Anyapoc köszi a képeket!

Baratodildi, Zsazsó ez már félidő! :wink:
Bildi te még mindig vigyázol a kajálásra? Metformint szeded még?

Tildi! Banyakór el fog múlni, s jön a másállapot! :lol: Endo ellenszere a terhesség - ezt okosok mondták valamelyik tv csatornán.....

Bee
beebeey

Sziasztok!

Monyóka,
mident bele! Így tuti nincs gond az időzítéssel! :wink:
A tüsződ jó méret, a mhyh-d hiper! :)

Anyapoc,
Beütöttem a keresőbe, hirtelen jobb képet nem találtam, ezen rajta van, felülről a 2. kép! Nem hiszem, hogy nem láttátok! :wink:

http://www.utikalauz.hu/olaszorszag/Gyi ... 05-04.html

Mondjuk a párost nem a doki fogja kihordani, de természetesen, hiszek neki, ha ő azt mondja! :D
Ennek olyan nagyon még nem jártam utána, fogalmam sincs nálam lehet-e ilyet... Úgy tudom (lehet, hogy nem jól), hogy méhnyakat szokták zárni. Anyuval is megtették, mikor benn voltam, neki azt mondták, el lett kötve a méhnyak. Hogy egy "sima lukkal" ez hogy menne, fogalmam sincs :roll: Biztos azt is össze lehet varrni! :oops:

Tontica,
a csodákkal még mindig úgy állok, hogy majd ha megtörténik velem! :oops:
Igen kettőt/hármat szoktak beültetni, kivéve, ha csak 1 van (mint a fagyisnál).

Nem tudhatod, mi újság benned! :wink: Amíg ki nem derül az ellenkezője, bízzál benne, hogy ketten vannak! Ha meg egy, akkor az biztasson, hogy így lényegesen kevesebb a kockázat, ami sajna szintén nem mindegy! :?
angel37

Sziasztok!

Tegnap este es ma iszonyu fajdalmam van ott lent, apro kis holyagocskak es fekelyek a nemi szervemen, utanaolvastam ez tuti herpesz. Ennyit a karpotlasomrol az elettol! Mar egy oraja bogok tudom hogy ez nagyon veszelyes a terhessegre, pont most kellett kijonnie amikor soha eletemben nem volt meg a szamon se nemhogy ott. Nemsokara visszamegyunk a korhazba.
Igazan felismerhette volna a doki vasarnap is!!!

KépKép
KépKép
tontica

tontika :cry: sajnalom nagyon.
irj hogy mi volt a korhazba,nagyon szoritok.

Kép
monyo83

Tontica! Az én drukkjaimat is átküldöm neked! Nagyobb szükséged van rá!+++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Bee:
Igen meg dietazom, nem mar a 12 het utan lealltam a metforminttal. Most olyan 2,5-3 kilo plusznal jarok, hat remelem tudom a dietat tartani tovabbra is, mert neha nagyon ramtor az ehetnek :lol:

Tonti: :(
Remelem tevedtel, de ha nem, akkor is biztos van ra kezelesi mod. Drukkolok!

monyo:
Mindent bele! Ezek nagyon szuper adatok!

baratodildi

Tontica,
júj, ezt szomorúan hallom :(

Ugyan nem látom, és rajtam sose volt, dee leírás alapján sajnos herpesznek hangzik :(

Azért várjuk ki, mit mond a doki, hátha jól kikezelhető!!!

Nagyon szorítunk neked, és várunk a hírekkel! ++++++++++++++++++++++++++++
angel37

Tontika, hogy veled mik történnek?! :roll: Nagyon remélem, hogy semmi komoly, és ki lehet kezelni gyorsan és nyomtalanul! Meg persze, hogy a babóknak nem lesz bajuk! Sok gyógypuszi nektek!

Anyapoc, a puceválást inkább most kihagyom, ugyanis jobban lebetegedtem. Ma már a torkomban a mandulám, vagy valami mirigyek is jól be vannak dagadva. Nagyon aggódom, mert a picibabámat tegnap óta nem éreztem, hogy mozogna! :cry:

Kihiívtam a házidokit, hihetetlen gyorsan kiszáguldott, megnézte, és azt mondta, inkább mégiscsak kell antibiotikumot szedni, mert nagyon csúnya a torkom. Először csak homeos bogyeszt mondott. Úgyhogy remélem, meggyógyulok, ma nem is megyek tanfolyamra sem, meg a hasam is fáj. Pihizni viszont nem nagyon tudok, mert Szilikémet ugye el kell látni, foglalkozni vele.

Egyébként ha beteg is vagyok, többnyire láztalanul és ált. 1 napig tart nálam. Most nagyon bekaptam a bacit! :?

Mindenkinek ölelés, puszit nem is küldök, mert megfertőzöm :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Remélem,minden rendben lesz.... :!: :!: :!:
Nem biztos ,hogy herpesz,nálam hasonló tünetei voltak a HPV vírusnak.Az sem jobb,de talán a babákra nem olyan veszélyesek.... :roll: Aztán ki tudja.
Azért addig nem írok semmit,amíg nem jelentkezel!!!!!! Ismét csak azt mondom,érdekes az egészségügy nálatok :?...
Amúgy csináltunk képeket,majd dobok fel,hogy fiad is megleshesse,csak lemerült a fényképező akksija és még nem töltöttük fel :?.

Angel

Jaj,dehogy nem jártunk ott!Nem is egyszer!Ennek az aljában rakott le minket minden nap a busz :D:D:D.De mi csak messziről csodáltuk,ezért nem tudtam a nevét :D:D:D.Még képet is csináltunk :wink:!Tudod,gyerekekkel közel nem mentünk semmihez,amihez nem volt muszáj :lol: .
Stoppolás:én el tudom képzelni,hogy be tudják stoppolni,tk egy lukat is össze lehet varrni,nem? :roll: :wink:

Bee

Szivi :).Egész jó eddig a ciklusod :wink:!Csak a vége is jó legyen :).

anyapoc

Sziasztok!

Du. megyunk majd dokihoz mert fel egyre a fiammal kell mennem, este 39,5 fokos laza volt!
Anyapoc koszi, utananeztem a neten es nem olyanok a tuneteim hanem siman herpeszesek, sajna biztos vagyok benne. Majd meglatjuk mi lesz.

Egyenlore nem vagyok valami fenyesen, nagyon aggodom es nagyon faradt vagyok, fizikailag, lelkileg.

Monyo, Bettike, BIldi, Angel, Athiz, Anyapoc, koszi hogy drukkoltok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc,
ugye? :D

Babakocsival felmenni durva is lett volna! :) :shock:

Ügyes doki vhogy biztos be tudja stoppolni :wink: , de azért ez nem u.olyan, mint egy zokni! :mrgreen:
angel37

ATHIZ GYOGYULJ MEG GYORSAN, DRUKKOLOK NEKTEK!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Athiz

Gyógyulj!!!!!És jó ötlet végre az antibogyó,hamar jobban leszel,meglátod :).Reméljük,semmi gond.Amíg Szili alszik délben (vagy mikor? :),addig pihizz,ne csinálj semmit és koncentrálj a kisprücsökre!!!!!

Tontica

Reméljük,semmi gond nem lesz.Persze,hogy fáradt vagy,ez ilyenkor természetes.Próbálj kicsit nyugodt lenni!!!!
Ratenak jobbulást!!!!

Angel

Jól beégtem,mi? :oops: :oops: :oops:
Egyébként mentünk mi mindenhova babakocsival :shock: ...még lépcsőre is :wink:!De valahogy ez az emlékmű csak messziről volt szép :D:D!
Micsodaaa???,Egy szupi dokinak ez olyan,mint a zoknistoppolás :D:D:D! :mrgreen:

anyapoc

Anyapoc,
miért égtél volna be? :)
Na ugye nem szép? És erre mondtam én transzfer közben a dokinak, hogy ez tetszett a legjobban! :shock:

Viccnek jó :lol: , de azért nem egészen u.az! :wink: Pl. hogy rakja bele a stoppolófát? :mrgreen: Hú, azért jobb lenne, ha nem kéne! :shock:

Tontica,
szegény, rátok jár a rúd :?
Jobbulást Rate-nak (is)!
angel37

Sziasztok!

Tontica!
Gondolok ratok es szoritok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsi Ratenak jobbulast!

Kép
Kép
ancsa81

Angel

Hát azért ciki,hogy még a nevét sem tudom :oops: .... na de messziről és sötétben szép volt :mrgreen: . Örülj neki,h valami egyáltalán esezdbe jutott Rómáról :wink:...akkor... :)
Stoppolófáról majd gondoskodik életed párja :lol: :lol: ...
Na jó,ez már így durva.De tuti, a doki megoldja,ha kell :).

Azért én irigykedem az ikresekre :oops: (Ezt most Junkonak is írom :))...mindig szerettem volna...de a biológus (kális) ismerősöm azt mondta,ezzel az alkattal örüljek,ha egyet simán kihordok (mármint egyszerre) és megszülök... :?

anyapoc

Itthon vagyunk.Részletekkel később jövök,de nem bírtam megállni,hogy Tonticanak ne írjak!

Tontica
Na ez aztán A HÍR!!!!Megérte orvoshoz küldjelek!Örülök,hogy minden O.K!
Az ikerbabáknál az egyik mindig kisebb,és még olyan picik, a kicsi biztos csak nem látszott még!
:D :D :D
Ne izgulj már!Ez egy ajándék neked !!!!
Kép
Örömöm egyébként határtalan,még apát is idecitáltam az UH-s képet nézni!!!!

KépKép

KépKép
okr

Láttátok Bee pozitv tesztjét??????????????????????????

KépKép

KépKép
okr

Tontica!

Sokat gondolok rád, remélem nagyobb a riadalom mint a baj.

Bee!
Te alföldi kaszálós. Hát így kell megtudjam? :D

Anyapoc!
Könnyen bele lehet jönni a síelésbe. Gyerekek is élveznék, egy esélyt adj magadnak.

Angyal!
Azért a nyaralás elött te is nézd meg a cikulsnaptárad!

Kriszta!
Láttam. :)
Vendég

Sziasztok!

Beigazolodott, herpeszem van, kaptam kenocsot es penteken vissza kell mennem ha nem hasznal kemeny gyogyszereket kell szednem ami a doktorno szerint nem art a magzat/ok/nak de meg a herpesz sem azert en szerintem csak szepiteni akart.
Valaki felvilagosit ha tud hogy most akkor mik is az eselyeink?
Irtam az egyik netes dokinak aki jo fej volt es csak anyit irt hogy kerdezzek meg egy genetikust.

Kriszti aranyos vagy hogy orulsz de szerintem nem olvastal vegig mindent, lehet hogy egy baba sem marad nemhogy ketto.

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica!
Sajnálom a herpeszt :( nem tudom, mennyire olvastál utána, de azt írják róla itt a neten több helyen is, hogy csak akkor gond a herpesz, ha szülés előtt jön ki, ilyenkor császároznak.
Az nlc.hu-n van egy doktornő, akitől én is szoktam kérdezni, Radványi Krisztina. Reggel kell neki írni, mert napi 10 kérdést kaphat, és az estére betelik.
Remélem hamar rendbejössz!!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tontica! Én is hasonlókat olvastam, mint Szezso, hogy szüléselőtt a problémásabb, mert akkor az újszülöttre jelent nagy veszélyt, ezért császároznak talán!

Kép
bettike
Eger

Tonti,

Bocsi, hogy bepofátlankodok a másik topikból. Olvastam mi történt veled. Nagyon sajnálom tényleg. De szerintem ne ess kétségbe, igaz nem volt még herpeszem, de azt olvastam, a szülésnél okozhat gondokat, akkor érintkezik a baba az adott felülettel, de addig kigyógyítanak belőle.

http://www.vital.hu/themes/sick/herpesz.htm

Viszont mivel nemi úton terjed, lehet, hogy sőt szerintem biztos ha csak téged kezelnek, akkor az nem elég. A párodat is ki kell kezelni, nehogy egymásnak adogassátok. Ha a dokinéni azt mondta, hogy a gyógyszertől nem lesz baja a babó(k)nak, akkor ne aggódj, hazudni biztosan nem hazudott ezzel kapcsolatban.

Ez a kérdés itt volt a babanet rendelőben:

"7 hetes terhes vagyok. A napokban ismét kiújult a herpesz genitális-om. Ez mennyire van hatással a magzatomra, illetve fertőződik-e ő ezzel?

Válasz:
A terhesség alatti herpes kiújulás a babánál fejlődési rendellenességet nem okoz, a szülésvezetést befolyásolhatja viszont. Ha a szülés idején aktuálisan látható a herpeses elváltozás, akkor császármetszést szoktunk végezni a baba fertőződését elkerülendő.
Egész másként értékeljük, ha a terhesség során friss herpes fertőzés alakul ki, akkor a terhesség megszakítása is szóba jön.
"

Itt a linkje, ha érdekel:

http://www.babanet.hu/faq/terkoc06.php

bocsi, hogy hosszú lettem.

Purc

Kép

Kép
purc

Tontica
Hát valóban felületesen olvastam :oops: :oops: ,de annyira elkápráztatott az a két petezsák,hogy gyorsan írni akartam Neked :oops: :oops:
Sajnálom a herpeszt. :( :( Sztem is csak szülésnél gond,legalábbis én így tudom.Hát legfeljebb császáros leszel.Kívánom a legjobbakat!!!!

Ha elalszik Rozika :D ,majd visszaolvasok rendesen,de nagymami halálra kényeztette,így elég nehéz írni/olvasni tőle :wink:

KépKép

KépKép
okr

"Koraterhességi fertőzéskor a vírusok a méhlepényen áthatolva betegíthetik meg a magzatot, vetélést okozva. "

"A babák fertőződhetnek a terhesség, illetve a szülés alatt. A betegség ilyenkor nagyon súlyos lefolyású, mert az újszülött immunrendszere még nem képes védekezni a vírus ellen. A tünetek sárgaság, magas láz, esetleg görcsroham. Kezelés nélkül általában halálos."

"Egész másként értékeljük, ha a terhesség során friss herpes fertőzés alakul ki, akkor a terhesség megszakítása is szóba jön."

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica

Jó,jó,mindenfélét össze lehet ám olvasni a neten,nyugizzál,az idő eldönti,hogy mi lesz.Én bízom benne,hogy semmi komoly,mindenki jól lesz és Te is bízzál,mert az nagyon fontos!!!!!

Junko

Ha Te mondod :):)...Jövőre,ha hó is lesz,akkor megpróbáljuk :D!Veszíteni valónk nincs :).

Bee

Grtalulákok :):)!Most mondjam,hogy volt egy megérzésem????Nem vagyok egy ilyen típus,de ahogy a vonalzódra pillantotam,nem is tudom... :roll:
Szóval jól látszik az a teszt,holnapit ide is várjuk :)!

anyapoc

Bee:
:D Hu ez fantasztikus!!!!!!!! Lattam a tesztet is, nagyon klassz es latszik!!!

baratodildi

No visszaolvastam már :oops: :D

Tontica
Én bízom benne ,nem lesz itt gond!Tudom,hogy félsz,én is biztosan félnék,és könnyű így távolról,nem a saját esetemről beszélni,DE minden jót kívánok,és még mindig tartom,hogy szülésnél gond.Ajakherpesz majdnem uaz a vírus,és mennyi kismamának van.Tdom,hogy itt közel vannak a hólyagokhoz,és aggódsz!A hólyagokra mindenesetre vigyázz,mert a bennük lévő folyadék nagyon fertőz.
Nem megnyugtatás,csak leírom,én Adával minden sz@r bőrbajt elkaptam.Még nem tudtam ,hogy babás vagyok,de ezek már előjöttek.pl. egy nagy herpesz a hátamon :shock: ,bőrgyógyász csak lesett,hogy került oda.Először övsömör gyanús voltam,aztán végül mégis sima herpesszé minősült a dolog.
Na meg volt allergiám,ami iszonyú kiütéssel,és viszketéssel járt.Látod mégis túléltük! :)
Egyébként szörnyű lehet,mert gondolom viszket,fáj,és kellemetlen...mielőbbi gyógyulást !!!!!!
Ratenak jobbulást!!!!!! :( :( Mit mondott a doki,mi a baj nála??Megfázott??

Anyapoc
Csíkok:nekem is van a frufrumon,és iszonyú gyorsan fakul. :x
Nem csak jól tartod magad,ne mondd már! :!: Fiatal anyuka vagy,és kész.Jöhetnek az ikerbabák! :D
Konzultációs hetemnek lőttek,mert apa elment Pécsre,és nem tudtunk volna hazajönni Adával. :( Pedig pont érdekelt volna az előadás. :( Most úgy sajnálom!Elkezdődtek a szakmai tárgyak. :wink:

Junko
Apa hogy van?????
Ciklusban merre is jársz????
Nekem már letelt Jónás,de asszem p.é nélkül,mert a hőm :x egy katasztrófa.Két napja már nem is mérem.Minek?!

Angyal
Nálad mi újság ciklus terén???Nehogy már sunyiba tesztelj egy pozitívat ,mint Bee,és ne tudjunk róla! :D
Nálam PMS ezerrel.Bár már megjönne,mert ezt már én is nehezen viselem.Ha ez így megy tovább apa elválik,vagy én adom be a keresetet puszta empátiából :roll:

Tlidi
Hőhullám hozzám jöhet,küld át,mert folyton fázom! :D
Tényleg megváltás lesz a terhességi hányinger :D :D
A családineten olvastam egy endos pozitív tesztjéről!Megvan minden esélyed,és remélem hamarosan egy nagy kétcsíkos fotót mutogatsz itt nekünk. :)

Athiz
Jobbulást kívánok!!!! :( :(
Ilyenkor gyengébb az immunrendszered,azért betegszel meg gyakrabban.Emlékezz csak rám! :wink:

Zsóka
Na milyenek lettek a laborok??
Érzed a mocorgást???

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
Inkabb ne olvass ilyeneket!!!Probalj meg kicsit megnyugodni!Tenyleg!Apanak nem kell szedni semmit?

Athiz!
Remelem minden rendben van?!!Gyogyulgass gyorsan!!

Anyapoc!Nagyon szep helyeken voltatok!Es a gyerkocok is nagyon edesek!

Bee!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Bildi!
Mar csak 19het!! :D :D :D :D :D :D

Kriszti!
Rozika? :shock: :lol:

Kép
Kép
ancsa81

ancsa:
Igen :lol: mar csak 19, vagy meg annyi sem. :wink: Kepzeld ma voltam eloszor tornazni. Nagyon jo volt! :P

Tonti:
Igaza van a lanyoknak, ne olvassal ilyeneket! Probaljal a dokidban bizni. ha azt mondta kezelheto es nem art a babanak, akkor nem art. O vizsgalt meg, egy internetes doki azert csak alatalanosagban tud valaszolni!
Szornyu, hgy mindig van neked is mier izgulni! Remelem legalabb Rate laza lejjebb ment mar. :(

baratodildi

Sziasztok!

Húúúú! :lol: Hát hol is kezdjem!

Anyapoc! Ahogy tegnap délután megláttam a dupla csíkokat, egyből az jutott eszembe, hogy Anyapoc egy boszorka! :lol: :lol:

Junkó hát ez most így jött össze. :wink: Nem gondoltam én ezt! :lol: Sőt még olyan furcsa az egész! Derült égből.......pedig már leírtam magamban teljesen ezt a ciklust. S vasárnap még bosszankodtam is, hogy a fene essen a női készülékeimbe! :lol:

Apa beteg volt a 15. cn-től kezdve, békén is hagytam. :oops: No most rémbüszke! Naná hogy magára! :lol: Holnap ment volna kiskatona vizsgálatra!

Köszönöm mindenkinek a gratukat!!! Ma reggeli teszt erősebb. S én meg szégyellem hogy alig hiszem el...

Baratodildi akkor most megpróbálom én is véghez vinni ezt a diétát. Mondjuk karácsony óta / körül, már én is óvatosan, figyelmesen kajálgattam. Megvan eredménye! :lol: Persze a 8 mínusz kilócskán kívül.

Tontica én még nem voltam herpeszes. S csodálkozom az egészségügyi ellátásokon is. De nem az van véletlenül hogy ti pároddal oda-vissza adjátok ezeket a valamiket? Mert még nem bizti hogy herpesz!!! Nyugodj meg! Itt a lányok látod máris írják a tanácsokat!!

Lányok köszönöm még egyszer! S küldöm a drukkokat nektek is!!!!

Bee
beebeey

Ja! Zsazsóka! Elkérhetném a doki elérhetőségét??? Úgy néz ki, hogy most már nagyon meg kellene látogatnom! :lol: :lol:
Köszi előre is!
beebeey

Tontica!
A férjem műtéte elött az alábbiakat olvastam, a műtét következményeiről:
- drasztikus prosztata megnagyobbodás
- vizesedés
- mindig fájdalmas szex
- láb bénulás (vagyis nem ment ki az EDA)
- véletlenül elvágtak valamit egy-két éves plusz kezelés
- még keveseb spermium
stb itt valahol abbahagytam...

Teljesen beparáztam. Kérlek ne olvass ilyeneket. Valószínű a szervezeted kicsit legyöngítette a két kis poronty és az előző terhesség. Kicsit gyengébb az immunrendszered, ezért jöhetett ki a herpesz. Egyél nagyon-nagyon sok természetes vitamint és próbálj tényleg megnyugodni. Gondolom, hogy ez k*va nehéz, de gondolj bele, hogy ellenkező esetben csak árthatsz. Hinned kell, ahogy mindig is szoktál!!!

Kriszta!
Én is PMS csak nekem Post :evil: nekem már lassan mindegy , hogy Pre, Post vagy Inter. A zakkantság már ciklusokon átívelő nálam. :mrgreen: Férjem is aggódva tekinget időnként.
Szóval ciklus elején vagyok. Férjem javulgat, kicsit be vagyunk rozsdásodva, de majd belehúzunk most már.
Nekem a hétvégén lesz konzultációm, most annyira nem hiányzik, főleg ha jó lesz az idő és lehetne kint matatni a kertben.

Athiz!
Ejj ezek a betegségek téged is utolérnek. Jobbulást.

Zsazsó!
Miért nem mész? Én minden télen arra vágyom, hogy hátha már nem fogok tudni síelni. Csak alszom kisétálok a pályára, kicsit üddögélek, férjem sítalpon szállítja a forró csokikat. Nézem, és dícsérem milyen sokat fejlődik, egy röpke csók, visszasétálok a szállásra alszom, olvasok, vigyázok mások kölkére. stb.
Na majd jövőre.

Bildi!
Aztán mit tanultatok a tornán?

Tényleg Tildi!
Mit lehet ilyenkor a kertben csinálni? Te hogy állsz ezzel a kérdéssel? Mi most kuytakerítsét fogunk csinélni fából. Miylen szép lesz annak tövében a muskátli láda.
Vendég

Junko
Kutyakerítés tövében muskátli :D :D Elképzeletem,és itt nevetgélek.Bár nem igazán tudom mi a kutyakerítés,de én ilyen alacsony fából készült dolognak képzelem,amin azért át tud mászni a kutyus.Mi lesz,ha lepisili a virágot?

Bee
Képet kérünk a pozitív tesztről!Mi ritkán látunk ilyet!

Ancsa
Jenőnek is szoktam hívni! Kép

Ildi
Milyen tornán voltál?

Tontica,Athiz
Gyógyulással hogy álltok???Gyógypuszikat küldünk++++++++++++

Ma mértem hőt,és a wunsch még p.é-t is tett,de sztem kamu Kép Ezek szt. a PMS jó sokáig vendégem lesz még :x Íme a görbe: (persze nem is mértem vmi lelkiismeretesen)
Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?