No visszaolvastam már
Tontica
Én bízom benne ,nem lesz itt gond!Tudom,hogy félsz,én is biztosan félnék,és könnyű így távolról,nem a saját esetemről beszélni,DE minden jót kívánok,és még mindig tartom,hogy szülésnél gond.Ajakherpesz majdnem uaz a vírus,és mennyi kismamának van.Tdom,hogy itt közel vannak a hólyagokhoz,és aggódsz!A hólyagokra mindenesetre vigyázz,mert a bennük lévő folyadék nagyon fertőz.
Nem megnyugtatás,csak leírom,én Adával minden sz@r bőrbajt elkaptam.Még nem tudtam ,hogy babás vagyok,de ezek már előjöttek.pl. egy nagy herpesz a hátamon
,bőrgyógyász csak lesett,hogy került oda.Először övsömör gyanús voltam,aztán végül mégis sima herpesszé minősült a dolog.
Na meg volt allergiám,ami iszonyú kiütéssel,és viszketéssel járt.Látod mégis túléltük!
Egyébként szörnyű lehet,mert gondolom viszket,fáj,és kellemetlen...mielőbbi gyógyulást !!!!!!
Ratenak jobbulást!!!!!!
Mit mondott a doki,mi a baj nála??Megfázott??
Anyapoc
Csíkok:nekem is van a frufrumon,és iszonyú gyorsan fakul.
Nem csak jól tartod magad,ne mondd már!
Fiatal anyuka vagy,és kész.Jöhetnek az ikerbabák!
Konzultációs hetemnek lőttek,mert apa elment Pécsre,és nem tudtunk volna hazajönni Adával.
Pedig pont érdekelt volna az előadás.
Most úgy sajnálom!Elkezdődtek a szakmai tárgyak.
Junko
Apa hogy van?????
Ciklusban merre is jársz????
Nekem már letelt Jónás,de asszem p.é nélkül,mert a hőm
egy katasztrófa.Két napja már nem is mérem.Minek?!
Angyal
Nálad mi újság ciklus terén???Nehogy már sunyiba tesztelj egy pozitívat ,mint Bee,és ne tudjunk róla!
Nálam PMS ezerrel.Bár már megjönne,mert ezt már én is nehezen viselem.Ha ez így megy tovább apa elválik,vagy én adom be a keresetet puszta empátiából
Tlidi
Hőhullám hozzám jöhet,küld át,mert folyton fázom!
Tényleg megváltás lesz a terhességi hányinger
A családineten olvastam egy endos pozitív tesztjéről!Megvan minden esélyed,és remélem hamarosan egy nagy kétcsíkos fotót mutogatsz itt nekünk.
Athiz
Jobbulást kívánok!!!!
Ilyenkor gyengébb az immunrendszered,azért betegszel meg gyakrabban.Emlékezz csak rám!
Zsóka
Na milyenek lettek a laborok??
Érzed a mocorgást???