Sziasztok!
Bogi!
Hát nem tudom mi baj lehet Lilivel,de valami biztos van. Próbálj beszélgetni vele,hátha bántja valami,vagy visszatérő rossz álma volt,azért fél. Szerintem a szédülést csak kitalálja. Emlékszel, Kyra a fejfájásról panaszkodott heteken keresztül,kivizsgálták őt,nem találtak semmit és végül a féltékenységre vezették vissza a dolgot. Többet foglalkoztunk vele,jobban odafigyeltünk rá és megszünt a fejfájás.
Neubi!
Örülök,hogy csatlakoztál hozzánk. Hogy viseled a terhességet?
Mesélj magatokról.
Edina!
Mit szeretnél doldozni? Hova megy bölcsibe a kisfiad?
Én tudok ajánlani Neked nagyon jó hitelügyintézőt,aki több bankkal is kapcsolatban áll és biztos megtalálja Nektek a megfelelő hitelkonstrukciót. Szólj ha érdekel.
Tegnap sikerült az Msn-be felvenned partnernek,anyukáddal beszéltem is.
Aggódtam Krisziért és küldtem neki sms-t,válaszolt is,tolmácsolom Nektek is: sajnos még mindig szenved az émelygéstől,hányástól,Marci is lefoglalja az idejét,ezért nincs ideje írni nekünk. Megígérte,hogy jelentkezik amint lesz ereje. Mindenkit puszil.
Roen!
Hogy álltok? Mikor kell kiköltöznötök a házból?
Nagyon szép az udvar,megértem,hogy beleszerettetek. Mi most nem is foglalkozunk annyira az eladással. Egyébként válaszolva kérdésedre,mi maradnánk itt Csanakon,vagy a környéken.
Képzeljétek nem bírok Marcusommal
Valamit nagyon elrontok vele kapcsoltaban. Nem játszik egyedül,csak ha valaki játszik vele,mindig történik valami baleset,mindenhova felmászik és persze leesik,a játékok helyett minden érdekli amit nem szabad,főleg a telefonok,távirányítokMinden szekrényből kipakol,tépi az újságokat,könyveket,Kyra babáinak a haját eszi,és nagyon akaratos,hisztis lett. Egyből visít ha valami nem tetszik neki. Nagyon el vagyok keseredve. Néha szégyellem is magam,hogy harmadik gyereknél tanácstalan vagyok.....
És hiába hagyom üvölteni,nem hagyja abba,a végén persze megsajnálom. Kiabálok is,pedig nagyon nem szeretem,de néha elvesztem a türelmem miután 5x rászólok,hogy nem szabad,de ő rám sem hederít. Már ott tartok,hogy elviszem őt akkor is bölcsibe amikor nem dolgozom. Ott állítólag jó gyerek,játszik a gyerekekkel,nem hisztizik. Sajnos nincs időm egész nap vele játszani,sok a dolgom,ha itthon vagyok.
Szerintetek mit csináljak? Van valakinek valami jó ötlete?
Puszi!
Bea