Sziasztok!
Már majdnem rosszul lettem reggel, amikor bekapcsoltam szg-et, és az meg nem indult. Még párszor próbálkoztam, aztán már a kidobása felett is döntöttem, amikor a nagy eszemmel felhívtam a szomszéd informatikust, hogy most aztán legyen valami, mert felrobbanok. Javaslat: vegyem ki az akksit, tegyem vissza, hátha... És megy! Másik javaslat: ne kapcsoljam többet ki a gépet, ha most elindul, attól baja nem lesz, és legalább nincs olyan gond, hogy nem indul el.
Na, ezen is túl vagyok!
Betegséggel kapcsolatban mélyen egyetértek az előttem szólókkal.
Nálunk a jelenlegi helyzet, hogy még nem lettem depressziós
, mert Flórának már mintha nem folyna az orra, bár néha hallom szörcsögni, Marcinak most kezdett, de reménykedem, hogy nála is elmúlik. Megkapták ma az osci.. dózisukat (tényleg nagyon kis picike golyók vannak benne, így nem is olyan brutál az egy kapszulányi adag), aztán várunk.
Csőrös pohár: nekünk Nuby van, a DM-ben vettem, szerintem nagyon jó. Csúszásmentek talp (na jó, nem ez a legfontosabb), fülek, csöpögésmentes, de nem horpad a homlok, ha szívni kell. Szép, vidám, formatervezett. Más nem jut eszembe, amivel fényezhetném. Egyetlen, apró bibi van vele: az én gyerekeim rágják szívás helyett, így nem tudjuk használni - még
- . Úgyhogy egyenlőre mi füles cumisüvegben utazunk, a jó ég tudja, hogy mikor fognak pohárból inni. Egyenlőre hajlandóság az nincs rá.
Tali: én is tartanék ám szívesen, ha lenne rá igény. Tudom, hogy nem lakom éppen a közeletekben, de ha felbátorodnátok, és tartanátok egy napos kiruccanást, akkor szívesen látok mindenkit. Végülis, nem lakom messze az autópályától.
Márti!
Mégegyszer köszi, hogy megnézted nekem a kutyit, így legalább eldőlt, hogy vegyek-e, vagy nem.