Új privát üzeneted érkezett!

manda
akkor neked is jó sok embrikéd volt,az elsö stimuból nekem is 3 beültim volt,aztán jött a 2.stimu,az lett nekem egy biokémiai terhesség,12.5-ös hcg-vel,és most ez a fagyis reméljük jobb lesz :D :D
na drukkolok neked,bátran vágjál csak bele a következöbe :D :D én mondom aki most 6 honapot várt a fagyis beültetéssel :oops: de teljesen rendbe akartam magam rakni kivülről-belülről :D

Süni
már remélem tudod a jó hirt :D :D siess haza hogy megird nekünk :D :D

bibar

Nagyon köszönöm lányok!!! Nélkületek teljesen egyedül lennék. Még anyukám is csak azért hívott fel, mert beteg az öcsém és el kellett vinnem az orvoshoz. Meg se kérdezte mi van, de lehet, hgoy jobb is. Anyósomnak is mondtam ma a telefonba, de mintha annyit mondtam volna, hogy esik az eső. Azt biztosra eldöntöttem, hogy ha tovább is megyek, akkor SENKINEK, nem mondok semmit.
Egyetlen szót sem szóltunk egymáshoz a kedves férjemmel. Így most közelebb állok egy düblőr alkalmazásának gondolatához, mint hogy elölről kezdjem az egészet. Csak vicces lenne úgy kezdeni egy kapcsolatot, hogy:
- Hello!! Mennyi a spermaszámod???
mert ugye ha nem jó, akkor kalap, kabát. Nekem már nincs időm kávézgatni, meg jópofizni.
Szerintem ez az ember fel sem fogja, hogy miatta bombázzák szét a szervezetemet, Ő meg még a C és E vitamint se képes bevenni. Ezzel még nem is lenne probléma, de hogy teljesen egyedül legyek egy ilyen ügyben, amikor ez szerintem őt is kellene, hogy érintse. Eljutottam arra a pontra, hogy megértem azokat a nőket, akik veszik a sátorfájukat és keresnek egy biológiailag megfelelő férfit. Alig vártam, hogy mehessek isibe, erre elmaradt két előadásom is. Pedig ott legalább van, ami lekösse a figyelmemet.

Kriszti
Nagyon aranyos vagy, de fél 8-ig megyek vissza a suliba. Ha gondolod küld el a telcsiszámod iwiw-en és majd egyeztetünk.
Este még benézek, hiszen ma is van kinek szorítani. Remélem ő több sikerrel jár, mint én.
Vendég

lexi
elképesztő amit a férjedről irsz,igy ismeretlenül is megvan róla a véleményem.pont ebben a nehéz idöszakban nem áll melletted,pedig ha jol emlékszem te igencsak vele voltál múlt héten.a családodról meg nem is beszélek,neked tényleg jobb ha nem mondod el senkinek,ha ennyire érzéketlenek :( :(
nem is tudom mit kezdenék egy -egy sikertelen lombik után a férjem szeretet nélkül :cry: olyankor csak ö tartja bennem a lelket.
remélem azért lesz aki segit neked tuljutni ezen a nehéz időszakon :cry: nagyon drukkolok hogy jobbra forduljon az életed

bibar

Lexi :cry: :cry:
A lányok már mindent leírtak, nem tudok újat mondani, de nagyon sajnálom, ami történt. Próbáld túlélni, mert ezt most csak túlélni lehet.
Kitartás!

Krisztike!
Nekem ez a negyedik beülti volt a hat inszem után.
És sorrendben így volt: egy sima, egy fagyis, egy sima, egy sima.
( egy sima, egy fordított :lol: )

Gica, örülök, hogy hallok felőletek, végre!
Már megijedtem, hogy így eltűntél :oops:

Süni, nagyon várunk!
Izgulunk!

Vicuska, írj néha, hogy mi újság veled!

Ja, én most egész jól vagyok, végre találtam egy orvost Zsókucinak köszönhetően, és milyen érdekes!, úgy beszélt velem, mint egy emberrel.
Azt mondta, hívjam, ha gond van, megnéz, és nekem ennyi most elég is volt a megnyugváshoz, hogy van kihez fordulni.
Egyébként megvizsgált, és minden rendben babucival, legközelebb csak 4!!! hét múlva kell mennem, ha addig nincs gond.
Hogy bírok ki 4 hetet?

Juci!
Isten éltessen sokáig!
Teljesüljön titkos?? kívánságod!

Baby, repül az idő!
Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, hamarosan érted izgulunk!
naposoldal

Sziasztok!

Lányok lenne egy kérdésem, a barátnőm most fog időpontot kérni ide a B.M.C-be. Nem tudtam neki megmondani mert nekem nem itt csinálták a hsg-t. Kell érte fizetni? Ultrahangal csinálják?
nikó

Lányok!

Köszi a jókívánságokat! Hát igen, azt hiszem mindannyian tudjátok, mit kértem :oops:
Remélem megkapom!

Süni????????????????

Képzeljétek el, meglátogattak anyósomék, hoztak ajándékot, túrót ( brr), savanyú káposztát influenza ellen, banánt.
Ez azért ilyen nagy szám, mert mióta elkezdtünk építkezni (három éve, már másfél éve itt lakunk) összesen egyszer voltak itt megnézni, miután beköltöztünk. (haragszanak, mert anyuék mellé költözött a pici fiuk :roll: )
Hajtanak az unoká(k)ra! :lol: :lol: :lol: De jól esett, hogy eljöttek :)
Anyós megvarrta a tavaszi kabátomat(női szabó), mellben kicsit szűk, hiába, hat az utro :oops: :oops: :oops:

Puszi!

Judit
jucicuki

Nikó!

Nekem novemberben volt a hsg a BMC-ben, nem kellett érte fizetni, de nem uh-val csinálták, hanem folyadékbefecskendezéssel... :roll:

Gica
gica1

Juci

Kép Boldog Szülinapot!!

Naposoldal
Este gondoltam rád és örülök hogy sikerült orvost találnod!Vigyázz magatokra!!!

Süni
:?:
gabicsibe

Naposoldal
azért csodálkoztam hogy neked fagyis volt ez,jó sok beültid volt neked is,de megvan az eredmény :D örülök hogy végre jó kezekben vagy,vigyázz magatokra :D :D

Jucicuki
remélem egy ideig nem lesz jó az a kabátka :D :D talán ez a babó majd közelebb hoz titeket az anyósékhoz,persze hogy nem akarnak lemaradni a kisunokájukról :D :D hogy vagy?érzel valamit?nekem a hasam eléggé fájdogál,nem mindig de sürün,ezt a stimus beülti után megszoktam,de a fagyasztottnál nincs miért elvileg.további jó ünneplést :D :D

hát ugy látom Süni még várat magára,remélem ünnepel éppen :D :D

bibar

Hello Lányok!

Egy kis soproni kiruccanás után (szerencsére én kihagytam a masszázst :oops: ) látom, hogy sokmindenről lemaradtam.

Lexi
Sajnálom!!!! Végig olvasva a Lányok leveleit, sokmindent nem tudok írni, csak annyit, hogy én már a baba érdekében megtettekért is csodállak, nem is említve az egyéb „bevállalásaidat.” Nagyon erős vagy! Most viszont szerintem igaza van a Lányoknak, rád fér egy kis szünet. Én személy szerint még azt is mondanám, légy egy kicsit önző, azt csináld, ami neked jólesik, kicsit csak magadra gondolj. Férjed pedig lehet, hogy csak nem tud mit kezdeni a helyzettel, de majd megnyugszotok mindketten!

Süni
Nagyon várjuk a jó híreket!

Rólam annyi: ma voltam BMC-ben, még fel sem fogom, pénteken lesz az első inszemem! Azután otthon kell maradni pihizni?

nikibaba
niki baba

Bibar!

Én is pont arra gondoltam, hogy remélem ünnepelnek!

Hát el bírnám viselni, ha csak jövő tavasszal jönne rám :lol:
Tegnap óta nekem is fáj a hasam, meg is ijedtem, mert általában pont egy héttel azelőtt szokott, mielőtt megjön, remélem ez nem az.
Mondjuk mintha máshogy fájna, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak.
Az igazi ünneplés szombaton lesz anyuéknál, torta meg minden, jönnek keresztanyámék is...már nagyon várom.
De még jobban a hétfőn, idén Szűcs dokimtól szeretném kapni a legnagyobb ajándékot :wink:

Puszi!

Judit
jucicuki

Juci
ugy legyen :D :D :D igen az a baj hogy ilyenkor az ember mindent bebeszél magának,de reméljük ez tényleg nem az a fájdalom :D :D

Niki
szuper,péntektől akkor nem ártana pihenned egy pár napot,azután élheted az életed de lightosan,nem emelgetni,sportolni :D :D drukkolok :D

bibar

Sziasztok lányok!

Háát, én sem javítom a statisztikát :( Nem sikerült sajnos.
Most várjuk, hogy megjöjjön, utána ismét egy ciklus és annak a 12. napján kell mennem uh-ra mennem.

Juci, Neked nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!

Egyébként kb. fél 3-kor tudtuk meg. Zeke doki szabin volt, Szűcs szült éppen, úgyhogy le s fel járkáltunk Wiegandt doki és a földszint között, aztán végre megjött Szűcs és közölte. Nagyon kíméletesen és bíztatott, hogy fel a fejjel.
süni76

Süni! :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom, úgy szorítottam.

Köszi a jókívánságot!

Akkor másfél ciklus és belevágtok a fagyisba?

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Lexi,Süni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Judit,neked boldog szülinapot! :lol:

Kép
taptau

Hát, Süni :cry:
Én is csak bíztatlak, fel a fejjel...
Biztosan nagyon szomorú vagy, de kicsit úgy érzem a soraidból, mintha már most a jövőbe néznél :roll:
Jól érzem?
Nekem csak egyszer volt annyi embrikém, hogy tudtak belőle fagyasztani, de nekem akkor sokat segített a hangulatomon, mikor megtudtam, hogy nem sikerült, hogy a következő ciklusban már mehetek is érte.
Persze nem vagyunk egyformák, van akinek több idő kell, de kívánom, hogy hamar megbékélj.
naposoldal

Süni
ez nem igaz,annyira sajnálom,ez nem volt egy szerencsés hét :(
lehet hogy ez a betegség játszott közre,fel a fejjel,a következőre koncentrálj,az majd sikerül :cry: :cry: :cry:

bibar

Süni,
óh, de sajnálom:(
jaj, ne már, pedig annyira drukkoltam és én úgy éreztem, hogy neked sikerült:( Nagyon el vagy keseredve? Hogy érzed magad?
Azért vettél valami klassz cuccot? És legközelebb ugye fagyis lesz? Nem kell megint neked stimuláció? Fel a fejjel, és kitartást:) A következőnek sikerülnie kell!!!!!

Juci,
boldog születésnapot kívánok én is:) Reméljük klassz ajándékot fogsz kapni 19-én:)

Bibar,
hogy vagy? Nem soká szombat, nagyon drukkolok neked is:)

Remélem most már megtöritek ezt a sajna sikertelen időszakot!:) Amikor sikerült Vicuskának, aztán Gicának, utánna Naposoldalnak, remélem nem hagytam ki senkit:) Az az időszak valahogy jobban tetszett! Nektek is ugye???

Niki bab,
gratula, hogy lesz pénteken az inszem, hajrá:) Én is alig várom, hogy végre nekem is beültessék:)

Málna,
hogy vagy? Otthonvagy még? valami jel, tünet? Nem sokára megtudod:) Csinálsz most is tesztet? Én most várom, hogy megjöjjön:) a héten:)
Puszika
baby.81

Minden oké. Persze, el vagyunk keseredve, de ott van még 2 fagyis. Legközelebb sikerül. Férjem szerint ez a betegség is közrejátszott. Szűcs doki szerint ha nem voltam huzamosabb ideig lázas, akkor nem feltétlen. Ennek biztos így kellett történnie. Még mindig jobb így, mintha nem lettek volna egészségesek.

Egyébként azt mondták a lányok ma, hogy nem nagyon szeretik a dokik, ha előtte otthon tesztelgetünk, mert mutathat téves eredményt a sok hormontól. De persze Ti tudjátok...

Egy kérdés, azoktól, akik már túl vannak sikertelen lombikon: Mire számítsak most? Hogy fog megjönni? Mint az özönvíz? Kb. hány nap múlva?

Köszi

Bibar, Juci és akinek még kell, mennek a drukkok!
süni76

Süni
nekem kb 2-3 nap mulva jött meg és igen erőteljesen :(
szerintema tesztel kapcsolatban kinek mi válik be.nagyon sok ismerősöm van aki szintén mint én megcsinálja a teszte,és az nem sürün hazudik :( nekem jobb a lelkemnek ha már ugy megyek oda hogy nem a doki mondja meg az itéletet :(
szóval nekem ez bevállt :lol:
ja és a hormonoktól nekem még soha nem mutatott pozitivat,pedig bombázm magamba a progiszurit :(

babymegvagyok,csak unatkozom nagyon,itt lógok egésznap :D :D mindjárt itt a te időd is :D

bibar

Ez a beszéd Süni, fő az optimizmus. Ahogy mondod, a következő majd sikerül!!!

Nekem kb 2-3 nap múlva jött meg, és nekem kissé erősebben, görcsölősebben mint egyébként.
Olyan is volt, hogy inkább maradtam még táppénzen, amíg a mensi "nagyja" le nem zajlott, hogy ne a munkahelyen kínlódjak.
naposoldal

Szia Süni

Le a kalappal a hozzáállásod miatt,csak előre nézve lehet....
Nekem nem volt özönvíz a mensim,semmi különös,mintha kicsit darabos lett volna,de lehet,hogy már keverem.

Lexi

Nehéz időszak ez most neked,mindenesetre fura amit a férjed csinál,bocs,hogy ezt írom.Remélem mihamarabb helyrerázódsz.

Tényleg,Vicuska,merre vagy?

Naposoldal

De jó,hogy biztonságban vagy,Zsókuci tuti,hogy jó kis dokit talált neked.4 hét,hát azt nem lesz semmi kivárni....

Bibarkám

Nemsokára hívlak,csak megvárom,hogy az uram elmenjen usziba.

Málna????

Képzeljétek holnap megyek a 12 napos UH-ra és ha mindent rendben talál a doki és lesz peteérés,akkor megkapom vmelyik nap a kis fagyikáimat.Szorítsatok!Puszi
lukrécia

Szia Lukrécia,
tök jó, hogy mész az uh-ra, reméljük akkor minden ok lesz:) De mi van, akkor, ha ebben a ciklusban nincs peteérés,mert az elő fordulhat nem? Ezt azért kérdzem,mert ugye nekem is fagyis lesz és majd én is megyek uh-ra, gondolom:) Most várom, hogy megjöjjön, aztán elmúlik és megyek. Akkor uh-t csinálnak, uge? És utánna gondolom még legalább egyszer mennem kell a beültetés előtt, ha lesz mit!? Remélem! Neked mennyi fagyibabád van?
Szorítok:)
Süni,
nagyon jól állsz hozzá:) Csak így tovább:)
baby.81

Baby

Nekem is az első fagyis beültim,nem vagyok annyira képben még.Ha nincs peteérés,akkor a köv ciklusban hormonnal csinálnak.
UH lesz,aztán megint menni kell gondolom,hogy mi a helyzet.Amikor megrepedt a tüsző,3 napra rá menni kell beültire.
Nekem 2*2 fagyibabám van,elméletileg két alkalomras elég,de ha nem olvad ki vmelyik,akkor kérni fogom,hogy a következő párost is olvasszák ki.Meglátjuk.Te mikor mész?Jövő héten,ugye?
lukrécia

Sziasztok!

Én is ma voltam a BMC-ben, fél háromkor jöttem el, már teljesen kész voltam.

Süni biztos, hogy találkoztunk, mert volt ott 2 vagy 3 lány, akik Zeke helyett, Szűcsre majd Wiegandra vártak eredményhirdetés miatt, és még váltottunk is egy pár szót csak én utána bementem leülni, ti meg a lépcsőn rostokoltatok. Na mindegy.

Hát nekem annyira jól sikerül ez az első stimu, hogy rögtön hiper lett, még csak enyhe, de nem vagyok valami jól. Még van esély hogy pénteken le tudják szívni a petéket, de a hormonom olyan magas, hogy három stimura is elég lenne, és a tüszők felével is beérném, csak ne legyen hiperstimu. Holnap újra kontroll.

Niko
A BMC-ben nem kell fizetni a HSG-ért és röntgennel csinálják nem ultrahanggal.
gombahölgy

Gombahölgy, Jé, akkor biztos. Igen, ott ültünk a lépcsőn, aztán lementünk, mert Szűcs visszajött a szülésről. Rajtam sötét nadrág volt és fehér garbó. A másik lányzónak sikerült. A harmadiknak sajnos nem tudom, őket nem vártuk meg, de nagyon izgultunk értük, mert nekik már a 4. próbálkozásuk volt.
Azért remélem, pénteken sikerül leszívni neked és nem lesz semmi probléma.
Ezek szerint Te a Wiegandt-hoz jársz?
Volt ott egy lányzó, szegényt behívták az öltözőbe, majd a doki és az asszisztens se szó, se beszéd, lementek. Ő meg ott ücsörgött és várta, hogy behívják. Jól megfeledkeztek róla.

Elég nagy zizi volt ma. Közben meg Újvári doktor lent előadást tartott.
süni76

Bocs, látom, hogy Zekéhez jársz.
Én azért valahol örültem, hogy a saját dokim közölte velünk a rossz hírt.
süni76

Söni:
:(
13.-a volt ma :? Biztos ez volt az ok.

Egyébként szerintem valamelyik nap meg fog jönni, már érzem. Nos ha megjön, akkor pénteken megyek a BMC-be, ha csak hétvégén, akkor meg jövőhéten hétfőn tudok menni.
Nikó:
Majd jelentkezem.

Lexi:
Remélem már jobban vagy.
Egyébként láttam "kedvenc" barátnőnket nagy már a pocakja. :?
És egy ismerősömről is kiderült, hogy 5-6 hét múlva szülni fog. Mondtam a páromnak, hogy de jó neki, úgy irigylem.
Én is csak reménykedni tudok ebben az inszemben.
Vendég

Lukréciám
nagyon drukkolok holnapra :D :D :D

Gombahölgy
drukkolok hogy ne legyél hiperstimus,remélem meglesz a leszivás pénteken :D :D az utolso stimumnál én is mindennap jártam vérvételre,mert határeset volt a hormonom.irj holnap hogy mi volt

bibar

Süni!
Nagyon szomorú vagyok, hogy nem jó hírekkel jöttél. Sajnálom, hogy nem sikerült. :( Viszont nagyon örülök, hogy optimistán, előretekintve állsz a dolgokhoz. Legközelebb biztos, hogy sikerülni fog. A Te hozzáállásod már fél siker!

Lukrécia!
Szorítok a kis fagyibabáidnak, hogy minden rendben legyen velük és hamarosan a pocakodban legyenek és ott is maradjanak 9 hónapig!

Gica
gica1

Gica!

:D De kedves vagy,köszönöm szépen.

Bibarci! :lol:

Új neved lett! :lol: Szereti!
lukrécia

Süni!
Sajnálom, hogy ez most nem jött össze! Viszont le a kalappal az optimizmusod előtt!

Lexi!
Szóhoz sem jutok! Okosabbat én sem tudok, mint a többiek, csak annyit, hogy rátok fér egy kis pihenés. Remélem, hogy megoldódnak a gondjaitok a férjeddel és a családoddal is! Csak egy jótanács: ne dönts semmiben elhamarkodottan, aludj ezekre a dolgokra egyet-kettőt és utána hátha másképpen látod a gondjaidat!

Bibar!
Te írtál a méhpempőről? Kicsit lemaradtam róla, de ha jól értettem ez tényleg segít a vékony méhnyálkahártyán? Nekem a vetélés előtt sem volt híres, de azóta katasztrófális. Tudnál írni róla egy-két gondolatot?
köszi.
sharon

SÜni
Sajnálom,hogy így alakult,de büszke vagyok rád :) ,hogy ilyen optimista vagy!Így is kell!

Lukrécia
Nagy kalappal holnapra!Rám számíthatsz a szorításban :lol:

Niki baba
Az inszem után nem kell otthon maradni elvileg,ha nem megeröltető vagy nem stresszes a munkád.Betegácsi az inszemre nem jár,ha jóba vagy a körzetivel akkor egy kis náthával ki tud írni.
Én az elsőnél dolgoztam,a másodiknál itthon voltam 3hétig és egyik sem sikerült.Szerintem nem ezen múlik.
Reméljük te majd javítod az inszemes statisztikákat :wink:

Bibar
Cak szemmi bolond gondolat!!! :wink: Olvassz,nézz filmeket,foglald le magad :lol:
gabicsibe

Sziasztok! Én is megjöttem!

Süni :cry: Sajnálom! :( :( :(
De fő az optimizmus, tényleg hamar itt van a "jégkorszak". Szorítok, hogy sikerüljön!

Lukrécia! Ne aggódj, biztos felélednek és minden rendben lesz, de persze drukkolunk!

Jucicuki! Boldog Szülinapot!!!! :) :) :)

Csajok, ma nekem is olyan sz*r napom volt :( Rég volt már ilyen. De majdcsak eltelik.

Méhpempő szakértőket kérdezem, hogy a gyógynövény boltokban kapható Royal Jelly kapszulának nem valami ilyesmi a hatása?
nellike

Lexi
Menjetek el kikapcsolódni,lazítsatok!Szerintem mind a kettőtökre ráférne!Fel a fejjel!!Elfog múlni ez a rossz kedv!
gabicsibe

Még valami. :?

Aki Bromocriptint szed, az nem tapasztalt hízást? Mert az elmúlt másfél héten - kb. azóta szedem - rámszaladt pár kiló, úgy, hogy közben tornázom is. :( Na nem azért mondom, nem vagyok egy Update 1-es csaj, de azért kezd zavarni. :? Várható további gyarapodás? Mert akkor sűrítek az edzésterven :(
nellike

Olyan édik vagytok, hogy javasoljátok a kikapcsolódást. Egyébként imádok utazni, de a férjem még klotyóra is két mankó segítségével tud kimenni, ami meg a fürdést illeti van egy 20cm-es vágás a lábán, ami nem mostanában fog meggyógyulni. Szóval ez most nem fog menni. :( Amúgy is nehéz itthonról kirobbantani, már kétszer jártunk úgy, hogy lejárt az üdülési csekkünk. Nehéz eset.
Süni, én csak csodálni tudlak.
Vendég

Sziasztok!
Juci!
Javítalak...Sajnos 1 hét múlva magamat is! :( Telik az idő!

Süni!
Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült, de tényleg csak így lehet továbblépni!!!Fel a fejjel,majd legközelebb sikerül!!

Bibar! Vagyis Lukrécia!
Átírom a táblázatot...Igazatok van ,lemaradt egy fagyis próbálkozás.... :roll: Csak nem figyelek annyira!!!! :lol: :lol:

Naposoldal!
Téged is javítalak!!! :lol: Akkor ha jól értelmeztem ez a 4. transzferod volt...És sima... :roll: :lol:

Gombahölgy!
Szorítok nagyon, hogy ne legyen semmi baj, és pénteken legyen "kevés" szép petikéd..... :wink:

Na még alaposabban visszaolvasok, mert ma nem volt időm...
Vendég

De bunkó vagyok!!

Juci!!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!
Ez lemaradt!!! Kép
Vendég

Süni :( de a hozzáállásod :lol:

Köszi Lányok a hasznos inszemes infókat! Mivel elég stresszes a munkahelyem (férjem szerint ezért nem jött össze eddig) megkörnyékezem a házidokit.

Gabi
Igyekszem majd javítani az inszemes statisztikát!

nellike
Én is szedem a Bromocriptint és én nem tudom, ettől-e, de picit híztam :?

nikibaba
niki baba

Köszi a jókívánságokat!

Aranyosak vagytok :lol:

Judit
jucicuki

Niki baba!

Ugye? Elolvastam az előbb a betegtájékoztatót és ház szó sincs súlygyarapodásról. De ha már hízom, legalább bébi lmiatt lenne, azt nem bánnám :oops:

Érdekes, az én férjem is ugyanezt mondja, hogy azért nem jön össze, mert szétstresszelem magam a melóhelyen. :roll: És sajnos lehet is benne igazság. Úgyhogy én kiveszek három hét szabit, az inszem környékére, úgyis maradt tavalyról. Te mikor kezded kb.? Én ahogy számoltam, kb. febr. 27 körül fog megjönni, az inszem kb. márc. 12. körül lehet és eredményhirdetés a férjem szülinapján :) Feltéve, hogy minden jól megy és nekem lemegy a prolaktin és az uram is rendbe jön.
nellike

Na, elvileg bőségesen visszaolvastam, és ha valakinek van még eltérés, jelezz enyugodtan...Hisz lehet elsiklottam valami felett!
Kép
Kép
Kép
Vendég

Estrella!
Kellene egy jó fogorvos....Tegnap este a tortijja evés közben letört az első fogam..Most kaptam egy számot, délelőtt hívom, elvállal e...És ha nem??Akkor fél fogam lesz jövő hétíg...Nem tudsz ajánlani valakit??(Én nem ismerek senkit) :(
Vendég

Süni!

Nagyon sajnálom!! :cry: Remélem, legközelebb sikerül!!

Judit!
Boldog szülinapot!!!!!! :D :D :D :D Én is azt kívánom, most a doki adja neked a legnagyobb ajándékot!!

Naposoldal!

Örülök, hogy találtál emberi dokit,lassan ritka az ilyen. Jó, hogy megnyugodtál!

Gica!
Hogy vagy???

Lexi!

Remélem, férjeddel hamarosan rendeződik minden, nagy szükségetek van egymásra!! Olyan lököttek tudnak lenni, biztos rettentően szenved ő is! Nagyon hülyén tudnak reagálni a nehéz helyzetekre. :(
gil

Kriszti!

Ez borzasztó lehetett!! :( Csak úgy letört??!! Remélem, tud valaki orvost ajánlani, kínos lehet.

Nellike!

Végre más is ír a Bromos hízásról!! Néhány kilót én is felszedtem, amióta elkezdtem szedni, de az még mással is magyarázható volt, de inszem előtt a szurik idején és után 6!!! kilót híztam! Már piszkosul elegem van! És komolyan nem eszem többet! Hát a sport ... :oops: , rajtam se gazdagodott Norbika, de az eddig se volt jellemző, leszámítva a hétvégi túrázásokat. Szóval szerintem a mi szervezetünk így reagál ezekre a hormonokra, másra meg semmi hatása sincs.
gil

Gil!
Az igazság az, hogy fiatalkori fogágybetegségem van(no, ez nem most derült ki :lol: :wink: ), és már 7 fogműtétem volt..Sajnos ezek a fogak szépen lassan kiesnek...Elhalnak! Így járt most ez is... :( :roll: Már alíg van fogam! :(
Bár még mindig jó a helyzetem, hugomnak 17 évesen már 6 műfoga volt, anyunak 21 évesen már nem volt foga... :( Ez családi örökség..
Most jártam utána, a fogbeültetésnek 1 fogat 120 ezerért ültetnek be....De arra lehetne egész fogsort tenni!Majd egyszer!!!
Úgyhogy még egy pár év,és csak bébipapit ehetek!! :lol: :lol: Már nevetek, de tegnap sírtam!!!
Remélem holnap elvállal a doki! Ha nem, addig megyek, míg valaki nem csinálja meg!!!
Vendég

CSajok, Boldog Valentin napot!

"Minden barátság azzal a homályos érzéssel kezdődik, hogy valahol már találkoztunk. Mintha régen testvérek lettünk volna. még inkább, mintha ikrek lettünk volna. S ezért a találkozás csak viszontlátás. Amikor az ember barátjától elszakad, tudja hogy ez a távozás csak látszat. Valahol együtt marad vele úgy, ahogy volt vele a találkozás előtt."

Köszi, hogy vagytok nekem :lol: :lol: :lol:

Legyen szép napotok!

Délelőtt bemegyek a városba egy kis csokiért a páromnak, meg tegnap úgysem voltam kint a vacak idő miatt. Ma sem lesz napsütés úgy nézem, de legalább az eső nem esik.
Jót fog tenni egy kis séta.
Estére meg bundáskenyeret rendelt a drága, így délután kiszúrogatom a szivecskés tésztaszúrómmal, aztán már csak tojáskába kell forgatni és kisütni este.

Szeretek készülődni
:wink:

Kriszti, sajnálom a fogad, vacak érzés lehet :cry:

Lexi, nagyon sajnálom, hogy így vagytok a férjeddel. Az jutott eszembe, hogy amikor a párom tavaly három hónapot feküdt itthon mert nem tudott felkelni a sérve miatt, egész nap remegve várta, hogy hazaérjek, aztán mire hazaértem, annyira felheccelte magát, hogy totál undok volt :oops: . Lehet, hogy párodnál is ez a betegség az oka. Persze, tudom ez nem vigasztal. Neked most lenne szükséged támaszra...
Szorítok, hogy minden szép legyen nálatok!

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Nellike:

Hát étvágyam az van rendesen...hmmm...lehet, hogy a Bromótól...eddig ezen nem is gondolkodtam, de most hogy mondod, lehet hogy van benne valami. Szerintem én is híztam, és én ráadásul nem is mozgok...pfúú, pedig kellene (csak szaunázok).

Kriszti:
Küldök püt.

Lexi:
Üdv. neked és párodnak! Jobbulást! Töltsétek kellemesen a Valetin-napot, és ne haragudj meg rá ha esetleg nem kapsz most tőle semmi ajándékot...most nem tud elrohanni. :)
Vendég

sziasztok
mindenkinek kellemes valentin napot kivánok!!!!!!!sajnos én nem tudok kiugrani semmit venni a páromnak,mert rossz 2 napja az ajtónk és nem merem itthagyni a házat :( :( nem baj,mondtam neki hogy tőlem 9 hónap mulva kap ajándékot :D :D

Kriszti
ez a fog dolog utálatos nagyon,az ember annyi pénzt otthagy rá,aztán végül ugysem lesz foga :( az én összes rágófogam szinte gyökérkezelt,ugyhogy átérzem helyzeted :( :(

Nellike,Sharon
én is szedtem tablettába/aloe vera/az is jó volt,de ilyen nyálkahártyát nem csinált,és kétszer olyan drága volt mint ez a természetes pempő.szóval nekem ez vált be,szerintem kezdjétek el mindenképpen,mert használ és nagyon egészséges :) :)
Sharon:neked mindenképpen ajánlom,ha ennyire rossz a nyálkahártyád

Gabicsibe
próbálkozom :D sokszor olyan jól elvagyok,aztán jön egy kis hullámvölgy :( de már közel a szombat,és megtudom :) :)

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?