andi, én is sajnálom hogy nem megy Petykáról a fotó, de el tudom képzelni, aranyos kis pofa lehet. Biztosan sok örömötök van benne.
tapedli, nemtudom hol keresel, sejtésem szerint Budapesten. Mi a BMC-be járunk, itt rengetegen vagyunk, de sok a jó eredmény. Én Dr. Szűcs Zoltánhoz járok, minden rendben van vele, még nem adtam hálapénzt, mégis mindig nagyon kedves, és már csak a keresztnevemen szólít ami külön nagyon jól esik. Néha más orvoshoz kerülök (ha szabin van), ők is nagyon kedvesek.
Itt 1 óra minimum a várakozás, de lehet 2 is. Nem kell fizetni a beavatkozásokért, "csak" a gyógyszer ami ránk marad.
Nekünk is volt előző életünk, vittük magunkkal a papírkáinkat, ha nem túl régiek fel tudják használni őket.
061-355-2736 14 óra körül ha hívod őket már kicsit kevesebben vannak, biztosan tudnak segíteni.
Nem kapok százalékot, amiért most ezeket írom, de voltunk már sok helyen ahol nem segítettek, sőt.., itt viszont úgy érzem talán értünk is dolgoznak.
Sok sikert, és ne hagyjátok magatokat az idő szalad!
Inszemről, itt a korábbi részekben olvashatsz, kicsiborisnak most lesz így ez elég friss nem kell sokat visszalapoznod, de ez mindenkinek más.
Ja a Budai Meddőségi Centrumban van havonta 1 du (ha jól tudom), ahol elmesélik, az inszem és a lombik részleteit