Szia Szuzy!
Én is mg.-i vonalon tanultam, bár én csak az érettségiig vittem
Gyöngyösön tanultam mg.-i áruforgalmazó szakon. Sajna azzal lehetelenség elhelyezkedni, annyit változott a mg. helyzete.
Tulajdonképp az állatokat mindíg is szerettem, és így utólag nagyon bánom, hogy akkor nem állattenyésztő szakra jelentkeztem, bár lehet, hogy tovább akkor sem jutok.
Utána én teljesen más pályára készültem, konduktornak jelentkeztem
ott néztek is a nagy-váltáson.
Sajnos akkor nem sikerült, utána meg nem próbáltam többször
Valamit azért jó lenne majd tanulni még, attól függetlenül, hogy ha megmarad a telep
-és miért ne maradna
vissza szeretnék menni.
Anyósam még bő 1 évig dolgozik, utána majd szétnézek suliügyben
Eredetileg gyöngyösoroszi vagyok. nagyon szerettem ott is élni, ésGyöngyöst is imádtam. Sajna már szerintem rá sem ismernék a balvárosra olyan ritkán jutunk be, max. Tesco, de oda meg du. v. este megyünk.
Tar: származás szerint anyósom is tari
Sógornőm pedig oda ment férjhez, és ők ott is élnek. Nevét esetleg priviben leírom, így azért nem szeretném
Biztosan ismered őket
Távolságra nem vészes a központ. A Fő útra a rendőrségig kb. 8-10 perc. Most kicsit több, mert cammogok többnyire
na meg Krisztián lassúbb, de elég jó. közel is van, de jó csendes környék is
Hát nagyon remélem Esztike is szereti majd a kocsit. Én szinte mindenhová gyalog megyek és elég sokat. Jó most Adrikát csak akkor kisérjük le a suliig ha táska van hétfőn, egyébként atkisérem a Fő úton és egyedül megy. Itt ez a Szentlélek, Hunyadi, Fő út kereszteződés elég forgalmas reggel, és egyedül még nem merem elengedni, pedig menne ő. Hiába a zebra, sajna nem úgy figyelnek a ygerekekre a sofőrök ahogy kéne
Ősszel szeretném beradni a kicsit is oviba, ugye oda meg kell majd menni. Szóval járkálunk mi bőven.
Ugye ahogy egyedül voltam itthon én rászoktattam őket, Adrit is szélben hidegben mindíg vittem egy kicsit, ha többet nem is tettünk egy kört a Kis-hegyen, szóval megszokták, és tényleg jókat aludtak.
Anyósom, persze segít, de ugye ő még aktívan dolgozik, így hétvégén van itthon. Akkor ő főz
Most itthon lesz jövő héttől, mert szerinte a 3. baba előbb jön
hát nem tudom, én jelenleg nem így érzem.
Tegnap voltam dokinál, de semmi szülésre utaló nincs
méhlepény is "csk" másodfokban érett, azzal bőven ki lehet húzni végig. Meg nem is vizsgált, hogy most már úgy sincs jelentősége. Ha beindul a szülés, úgyis beindul az is
Neked Szilárd mennyi időre született végül? És milyen súllyal?
A császár gondolom a vesék miatt volt, elővigyázatosságból.
Na megyek, ja kicsit szeretek beszélni
látszik ugye?
Gabi