Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lexi,
nagyon izgulok, mi újság????????

Süni,
érted holnap lehet izgulni:) Jól vagy?
baby.81

Baaaabyyyy, neeeem, neeem vaaaagyoook jóóóóóóll :D
süni76

Már megfürödtem, hajat mostam. Esküszöm, már annak is örülök, hogy holnap kimozdulhatok itthonról végre normális ruhában, kis sminkben. Nagyon untam az itthonkát :)

Férjemmel megbeszéltük a holnap délelőtti programot az eredményhirdetésig: kajálás, shooppingolás, hangszerboltban nyálcsorgatás. Remélem a nap is ki fog sütni!
süni76

Szia Sünike,
hát nem vagy semmi, gondolom, hogy nagyon-nagyon izgatott vagy:) Valahogy át tudom érezni, pedig még nem estem át ilyenen. De majd:) Ma veszem be az utolsó gyógyszert, én most ennek örülök, utánn, ha megjön és elmúlik és végre mehetek a BMC-be. Ki gondolta volna, hogy egyszer ilyeneknek fogok örülni:)
A lényeg legyél optimista, szerintem megvan rá az okod:) Én úgy érzem:) Azonnal írj, ha haza értél, majd a melóhelyről ezt fogomfigyelni, hogy mi van már!? Ma is ezt csináltam, igaz Lexi mondta, hogy sokára ér haza, mert suliba is bemegy:( Remélem kellemes meglepi érte:)
Szóval, ügyes legyél holnap:)Szorítok nagyon-nagyon:)
baby.81

Juci és Bibar,
hiszen ti is nem sokára megtudjátok, már csak mához egy hét:) Azt már fél lábon is ki kell bírni:)
Addig is jók legyetek:)
Én magamra kíváncsi vagyok, hogy bírom majd, ha odakerülök, ezt az időszakot:) Mert most elég "nagy" a szám,ugye?!:)
Juci,
szerintem inkább ne menj moziba, én is izgulnék a vírusok miatt:( Nehogy elkapj valamit!!!!
baby.81

Süni
annó én is ugyanezt éreztem,olyan jó volt kimozdulni,kifesteni magam,stb.jó kis programotok lesz :D aztán sietni haza hogy megird nekünk a jó hirt!!!!!!!!!!szoritok :D :D

Baby
hááát fél lábon nehéz lesz,de én már szombaton megcsinálom a tesztet,főleg hogy aznap kéne mennem eredményre de miután hétvége igy esik hétföre :cry: szóval szombaton már megtudom :oops: nekem eddig soha nem csalt a teszt,amikor elindult valami akkor volt halvány csik,amikor nem akkor persze egy csik volt :cry:
örülök hogy ma veszed be az utolso gyogyszert,látod gyorsan elmegy az idő és már neked szurkolunk ezerrel :D :D

De most Lexin a topic szeme ,egyfolytában kukkolom :oops:

bibar

Bibar,
most hívott egy ismerősöm, aki megkérdezett egy méhészt, a méhpempőről és azt mondta, hogy a méhpempőt csak tavasszal tudja adni, mert akkor jön elő a méhkirákynő és annak a .... mit tudom én micsodája:) Na, mit szólsz ehhez? Tényleg, most nem lehet kapni, meg hogy nagyon drága?! Te mit mondtál, hol szerzitek be? Én is ki szeretném próbálni:)
Köszike:)
Lexike,
hol vagy?
baby.81

Köszike bibar, jaj de izgi, szombaton megtudod, de jó:) Szerintem majd én is csinálok tesztet, éppen azért amiért írtad is, hogy ha nem, akkor itthon jól kibőgöm magam és nem kell ott a doki előtt:( Ha meg sikerült, akkor meg nagyon fogok örülni:) Mint majd te is szombaton:) Ugye majd egyből írsz nekünk?!
baby.81

Baby
naná hogy egyből megirom majd :D :D
nem értem azt a méhészt,méhpempőt egész évben lehet kapni,mi csömörön vesszük,nem tudom hogy neked az elérhető-e,ha igen megadom a cimét.
nekünk mézbe van belekeverve,mert magában borzalmas izü,de mindig a Lukrécia elött keverték,szerintem megbizható az ürge,minden reggel egy müanyag kanállal kell kanalazni,mézbe van tehát méz izü,és látod milyen szuper nyálkahártyát eredményez :D

bibar

Sziasztok!

Süni! Kitartás! Várunk nagyon a hírekkel!!!!

Lexi?????

Judit
jucicuki

Bibar,
most már tudom, hol van Csömör, megnéztem útvonaltervezővel, hát nekem az nem igazán jó,esetleg, ha megyünk Pestre és onnan elmennénk és épp ott lenne a hapsi:) De hát csak találok, itt Szolnok környékén is egy kis méhpempőkét:)
Mi lehet már Lexivel? Már csak őt várnám és mennék lefeküdni, holnap meló!
Süni,
kitartást:):)
baby.81

Lexi:
Meddig tart az a suli??? :shock:
Na majd BK után jövök. :)
Vendég

baby
persze,biztos találsz valahol :D én is csak Lexi miatt üldögélek itt,most megnézem a barátok közt,szünetben ujra kukkolok!!!!

bibar

Sziasztok, bocsi, hogy mindenki rám vár.

A csodák továbbra sem velem történnek. Ez van. Nem is számítottam másra. Mondjuk azért arra se, hogy hazajövök és a férjecskémmel jól összeveszünk. Pont erre volt szükségem, hogy a nap meg legyen koronázva. Laza 5 órás utazás, hajnali 4 órakor kelés, 7 órai várakozás a NEM-re. Egyszóval ez egy újabb csodás nap volt számomra. De sok ehhez hasonló értelmetlen nap volt már az életemben. Asszem most olyat teszek, amit évek óta nem és elkezdek haverkodni a Zwack Vilmossal.

Mindenkinek azért szorítok, hogy ne kelljen ehhez hasonló napot soha átélnie. Én meg lassan majd csak megszokom.
Köszönöm mindenkinek a drukkokat, tudom, hogy nem rajtatok múlt. egyszerűen eldöntötték odafent, hogy velem soha semmi jó ne történhessen, és úgy látszik nagyon következetesek. Hazafele a vonaton többször megfordult a fejemben, hogy mennyire egyszerű lenne a megálló előtt leszállni. Minden erőm, minden könnycseppet elfogyott. Ürességet, magányt és kimondhatatlan fájdalmat érzek. Sajnálom, hogy lehangoltalak Benneteket. Nekem ilyen áron nem biztos, hogy kell egy baba. Túl nagy árat kell fizetnem azért, ami más nőnek alanyi jogon jár. Ha ennyire úgy akarják, hogy ne legyen, akkor ne legyen. Aztán remélem rohadtul boldog, aki így döntött. Ja, és a férjem kijelentette, hogy nekem soha semmire nincs időm!!!!!! Dolgozom, nappali főiskolára járok, a 100% rokkant apámat 10 éve egyedül rendezem a lakásával együtt, plusz a saját háztartásunkat. Emellett hobbiból eljárok a BMC-be. És nekem nincs időm semmire. Bántani tényleg csak az tud, akit szeretsz, mert a többiek hülyesége nem érdekli az embert. Én meg úgy látszik ezt érdemlem. Végülis mára már tök mindegy.
Vendég

Lexi
Nagyon sajnálom!Sírt ki magad ez a legjobb amit most tehetsz!és próbáld megbeszélni a haveroddal ha az segít :wink:
Most még nagyon rossz,de egy hét múlva már másként fogod látni!Tudod a remény hal meg utoljára és még neked van esélyed arra,hogy végre kisbabád legyen!!lehet,hogy jobb is hogy most így történt,mert sokat idegeskedtél a párod miatt.KÉRLEK SOHA DE SOHA NE ADD FEL!!!!!

Süni
Holnap gondolok rád és ha haza értél azonnal írj!!!Nagy kalappal holnapra!!!

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!! Kép

gabi
gabicsibe

Lexi
Átérzem, amit írtál, én kb. 1 éve éreztem ugyanezt. Bár nekem a babaprojekt sikertelenségén kivül más nem tettézte gondjaimat. Nagyon sok erőt küldök neked++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Biztos üres szavaknak érzed, amit írok, de kicsit pihentess. Az élet nem volt valami kegyes, de gondolj arra, hogy dolgozhatsz, tanulhatsz, el tudod látni apukádat és férjed támasza lehetsz!
Erős csaj vagy! De azért néha neked is jár egy kis pihi!
Én egy éve úgy gondoltam soha nem megyek vissza lombikra, azóta sok minden történt és tudom, hogy egyszer lesz babánk, csak ki kell várni az időt.
Még nem jött el a mi időnk, de egyszer igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem, nem bántottalak meg!

manda

Lexi

:( :( :(
lukrécia

Kedves Lexi,
nem is tudom, ezek után mit is írjak. Elég szörnyű napod volt, mondhatni nagyon sz....:( Ez nem kifejezés:( És a férjed is megbántott, de ő biztos vagyok benne, hogy nem úgy gondolta, csak ő is ideges volt és sajna nem volt tekintettel rád, hogy te még jobban. Mondjuk innen kívülről ezt nehéz megítélni.
Komolyan nem tudom, ilyenkor mit lenne jó mondani, talán hogy csak egy rossz álom az egész.... Csak azt tudom mondani, hogy mi itt mindannyian veled vagyunk és bízunk benne, hogy egyszer eljön a mi időnk is:) Sajnálom, hogy nem tudok többet segíteni, pedig szeretnék:)
baby.81

Lexi: :( :( :(

Nem tudok mit írni, sajnálom hogy így elszúrták a napodat, remélem a holnapi már jobb lesz. Ha gondolod beszélhetünk majd valamikor, persze csak ha lesz egy kicsi időd meg kedved a sok-sok foglalatosságod közepette. Sajnálom, hogy az aki a legközelebb áll hozzád, nem veszi észre mennyit dolgozol és teszel az emberekért. Semmiképp ne add fel, légy erős, hidd el megéri! Én is ki voltam borulva, voltak rossz napok, de aztán jobb lett, próbáltam mindig lefoglalni valamivel magamat.
Egyél valami finomat, vegyél egy jó kis gyertyafényes habfürdőt...vagy valami ilyesmit, egy kicsit talán ellazít.
És soha ne feledd, hogy MI VELED VAGYUNK!!! MI IS EBBEN A CIPŐBEN JÁRUNK!
Ajándék neked:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Én is csak a Lexi miatt ugrottam be, nincs is időm nagyon visszaolvasni a tegnap óta írtakat, de majd holnap estefelé fent leszek és bepótolom.

Lexi!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ahogy a többiek is mondják, ne add fel. Talán tényleg jót tenne egy kis szünet, amit a férjeddel csak egymásra meg az egymás iránt érzett érzelmekre fordítotok. Aztán majd egy kis idő múlva, amikor úgy érzed megint itt van a ti időtök és úgy érzed mindent megtennél azért az általunk "irigyelt" érzéséért, na akkor majd nekivághattok újra, új erővel kicsit feltöltődve. És gondolj arra, hogy a férjednek se könnyű a kudarcot feldolgozni, úgyhogy béküljetek ki és szeretgessétek meg egymást. :wink:
nellike

Sokáig örömet okozott nekem, hogy mindenkinek segítsek. Pl apu, anyu, tesóm, párom...stb. Erőn felül próbáltam mindenkinek a támasza lenni. Aki ismer tudja, hogy lehet rám számítani legyen szó bármiről. Ezt sokszor megszívom, most pl. bíróságra járkálok emiatt, mert jól megszívattak.

Viszont én egyedül találom magam pillanatok alatt. Ha nekem van problémám, akkor senkinek nem vagyok fontos, csak ha erős vagyok és valami kell. Lányok, nekem már ez is sok. Viszonzás soha nincs. Ha ilyenkor beülnék valahova dumcsizni, vagy mittomén, akkor senki nem ér rá. Majd ha segítenem kell, akkor bezzeg rá fognak érni. Ezért is jó, hogy vagytok nekem.

Most itt lezártam a velem történteket és ettől kezdve csak az érdekel, hogy veletek mi történik. Kár siránkoznom ezen a sok sz..ságon, úgyse tudok változtatni semmin. Úgyhogy hajrá!! Süni, tied az első feladat. Holnap javítsd a statisztikát, amit ma én képtelen voltam. Utána pedig a többiek szépen, sorban :lol:
Vendég

Drága Lexi! Nem tudok okosabbat mondani a többieknél. Nagyon sajnálom. :( Talán tényleg egy kis pihenésre lenne szükségetek kettesben a pároddal. Azért ne add fel!

Lányok, jó éjt! Holnap jövök!
süni76

Süni! Neked ugye holnap kell szorítani? Bennem bízhatsz, én szorítok:)

Sziasztok, holnap este jövök, addig küldöm a "kismama jelölteknek" a babatapit, meg a babaragacsot+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt mindenkinek! ( A szomorkodóknak is :( )
nellike

Lexi!!!!!

Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
málna79

Drága Lexi! :cry: :cry: :cry:
Én holnap 7 után a Tied vagyok!!!Gyere értem a kórházhoz, és elmegyünk valahova, ha van kedved!!!!!Beszélgetni!!!!!
Aztán szerdán éjszakás vagyok, akkor csak délelőtt jó!!!Vagyis 5-íg!!!
Tényleg keress meg, ha úgy gondolod, szükséged van valakire!!!Sajnálom, hogy a férjed így viselkedett!(főleg azután amiket meséltél)... No comment!!!
Sírd ki magad!!HIdd el, holnap kicsit könnyebb lesz!!!!!Igyál, ha úgy érzed az segít!!!!!
És hidd el nagyon sok embernek szüksége van RÁD!!!!!!!Mint ahogy Manda is írta!!!!

LÁnyok, teszek fel mindjárt egy táblát!
Vendég

Süni, mindent bele! :wink: :wink: :wink: :wink:
málna79

Lexi!

Nagyon-nagyon sajnálom :cry: nem nagyon találok szavakat, amikkel vígasztalni tudnálak, inkább nem is ragozom, de tudd, Veled vagyunk!

Süni! +++++++++++++++++++

Bibar, én már nagyon izgulok...

Judit
jucicuki

Lexi!

Nem vagy egyedül! Kitartás!

Süni!

Szorítok!
sharon

Bibar!
Odaírtam, kinek hanyadik transzfer, és zárójelbe akinek éppen fagyis lesz..Nem tudom, így jó e??? Ha van valami egyéb ötlet, szóljatok nyugodtan!!!!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kedves Lexi!

Sokan írták már előttem, hogy keresik a szavakat. Ennyi rossz nem történhet egy emberrel!!! Fel sem tudom fogni, eddig is hogy bírtad, jogod van elengedni magad. Kicsit tombold ki magad, amiket leírtál, abból kiderül, hogy mennyire erős vagy. De néha az erős embereknek is szükségük van támaszra. Ma reggelre biztos kibékülsz a férjeddel, csak nyilván ő is ki van borulva. Én nem mondom, hogy most azon kéne agyalnod, hogy feladod a babaprojektet vagy sem, szerintem, most ne is foglalkozz ezzel. Csak magaddal!
Nagyon sokan gondolunk rád szeretettel, írd ki ide a fájdalmad.
gil

Süni!

Megy a drukk!! Várjuk a híreket!!!
gil

Kedves Lexi!

Már tegnap este is akrtam neked írni de nem találtam szavakat. Nagyon átérzem a helyzetedet tudod ez év végéig én is hasonló cipőkbe jártam. Én mindig mindenkinek ott voltam ha baja volt nekem mondta a nyakamba zúdította mindenki gondját baját és persze tőlem vártak megoldást. Aztán nyáron egyedül maradtam egy kis időre mert párom elutazott külföldre 6 hétre. Közbe kismama lettem de persze mint mindig bekövetkezett amitől retegtem, elvetéltem. Egyedül kelett végig csinálnom, mert egyedül voltam de nagyon. Mire ő hazért túl voltam mindenen és közben gondolkodtam. Akkor azt mondtam soha az életbe többet ilyen áron nem! Nem kell baba! Minden családtag ki volt akadva, hogy nem mondhatok ilyet nem tehetem, nem érdekelt senki és semmi! De egy dolgot eldöntöttem és szerintem neked ill. nektek is ezt kéne tenni. Tudod miközben másokon segítesz és mások problémáját próbálod mególdani elsiklik az életetek nem jut időtök egymásra és ezt később sajnálni fogjátok! Azok a mások meg csak akkor jönnek ha baj van ha segítség kell de ők nem foglalkoznak a te problémáddal és fájdalmaddal. Szóval meg kell tanulnod ti vagytok az elsők ez a ti életetek a többi másodlagos. Itt nem édesapád gondozására gondoltam. Szóval próbáld meg én már tanulgatom , hogy mi vagyunk az elsők és nem a másik és segít, nehéz megtenni de muszáj. Ne hagyd, hogy mások kihasználják a te jóságodat. Remélem sikerülni fog. Szerintem mind ketten kivagytok merülve és ez a legnagyobb baj. Töltsetek el 1-2 napot együtt csak ti ketten! Addig is kitartás!
Ui: Ha más nem segít húz be egyet a kispárnának jól esik szerintem. :)
nikó

Kriszti
szuper,tök jó lett szerintem :D :D köszönöm :D :D :D remélem ma be tudsz rakni egy szivecskét Süninek :D :D

Süni
annyira drukkolok :P :P már tiszta függö vagyok,tegnap Lexi,ma pedig miattad ülök itt egész nap :oops: remélem jó hirrel jössz :D

bibar

Szisztok!

Süni,
nagyon izgulok miattad! Már gondolom ott vagy és levették a vért:) Szorítok nagyon:)
Lexi,
jobban érzed magad?
baby.81

Kriszti
csak azt szeretném mondani,hogy a drága Lukréciámnak is már sajnos a 3.beültije lesz,volt két sima+most lesz a fagyis :oops: ami sikerülni fog neki :D :D

bibar

Bibar!

Látom Te is izgulsz Süniért :wink:
Nagyobb lendülettel vágnék neki én is a hátralévő napoknak, ha neki sikerülne.
Szorítok a szombati teszthez, én nem merek csinálni...

Egész éjjel nem aludtam, nem tudom, hogy az idő miatt, vagy a srácok rendezkedtek :roll:

Judit

Ui.: Kriszti átírsz 29-re? Köszi!
jucicuki

Juci :D
Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!

Gondolom azért íratod át magad?! :lol:

manda

Süni :D
Mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Manda!

Köszi!

Azért :cry:

Judit
jucicuki

Lexi!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez most nem jött össze... :cry: :cry: :cry:
Próbálj pihenni egy kicsit, vagy talán ahogy Manda írta, egy kis időre felfüggeszteni a babaprojektet. Nagyon erős lány vagy, de most talán itt lenne az ideje egy kis pihenésnek. Próbáljatok a férjeddel tényleg egymásra koncentrálni, mozduljatok ki egy kicsit otthonról, próbáljatok ki Ti is egy hosszú hétvégét, vagy kicsivel többet valamelyik szép (fürdő)városunkban, vagy éppen valamelyik hegyvidéki kis településen. Hidd el jót tenne egy kis kimozdulás.
Szerintem a férjed is csak elkeseredésében viselkedett tegnap úgy, ahogy. Biztos, hogy őt is megviseli a dolog.
Lehet, hogy egyenlőre nem a babázás a feladatod, azért nem támogatja a sors. De hidd el, ha ott lesz az ideje, meglesz a baba is!
Ami még fontos, hogy tessék ide leírni mindent ami fáj, bánt, mert az is segít, mi pedig azért vagyunk, hogy segíthessünk, támogassuk egymást.
Szóval egyenlőre nyugodtan dühöngd és búsuld ki magad, hogy később újult erővel vághass bele az élet küzdelmeibe!

Süni!
Várjuk az eredményt és szorítunk! Ha hazaértél írj!

Gica
gica1

Judit!

Boldog szülinapot!
Az ajándék(ok) pedig biztos, hogy ott lapul(nak) a pocakodban! :wink:

Gica
gica1

Juci :o
Én inkább sírhatnék, mivel már 33-at betöltöttem, te meg még huszonéves vagy!

manda

Juci
én is igy gondolom,nagyon jó lenne ha sikerülne Süninek,folytatódhatna a szerencse széria :D :D boldog szülinapot kivánok neked,kitalálhatom hogy mit kivántál a gyertyaelfújás közben :D :D :D :D remélem jó kis ajándékot kapsz :D :D

Manda
én márciusban töltöm a 33-at,már eléggé ki vagyok borulva tőle :x :x istenem,28 éves korom ota próbálkozunk a bébivel :cry: :cry: na nem baj,majd idén :D :D

bibar

Bibar :D
Akkor te is 74-es vagy! Az tök jó, nem csak én vagyok itt a legöregebb?! Vagy mégis? :lol:
Mi csak 2003 óta szeretnénk, ápr.-ban lesz 2 éve, hogy megjelentünk a BMC-ben. Most idén újra vissza szeretnék menni.
Ugye (már kérdeztem, csak nem emlékszem a válaszra) aki már el kezdte a lombikot, annak marad az 5?

manda

manda
ha megnézed a táblázatot látod hogy nem mi vagyunk a legérettebbek :D :D és egyébként is én kb 26-nak érzem magam :D :D nem most,most 46-nak :cry: ez lesz a 2. lombikod?fagyid nem volt?egyébként a korra visszatérva egy 38 éves barátnőm ment a bmc-be,és az első sikerült is neki,ma már 1 éves :D :D
azt nem tudom hogy lesz a támogatási rendszer,szerintem még senki sem tudja biztosan.miért nem mész elöbb?hogy -hogy csak nyár van beirva a táblicskuba?

bibar

Vicuska
hogy telnek a napjaid?néha irhatnál,már érzel valamit?annyit gondoltam rád hogy ilyen szuperül alakult minden :D :D drukkolok hogy minden rendben legyen :D

bibar

Bibar

Ok, igazad van, vannak nálunk érettebbek is! :lol:
ET-ékre visszatérve: volt egy sima beültetésem és két fagyisom.
Az stimu utáni beültetésnél állítólag biokémiai terhességem volt, mert 20-as HCG-t produkáltam, de UH nem volt semmi, a 2 fagyis meg abszolut nem sikerült. Igaz, kicsit túlstimuzott Sz.ügynök (tudod, infuzió, folyadéklap vezetése), lehet, hogy azért volt a HCG emelkedés.

Azért szerepel csak nyár a táblicskuban, mert addig még évzárás, könyvvizsgálat, a cégünk költözik, tehát nyugalmas időpontban szeretném újra folytatni. Meg azért anyagiak is kellenek hozzá.
A kolleganőim szerint mindig találok valamit, amivel tolom, lehet, hogy igazuk van?! :oops:
Nem azért, már én is szeretném drága ügynökömet látni! :lol:

manda

Most látom az előző üzimet 2006.dec.26-ával dátumozták!
:P

manda

Jé, már át is írták :wink:

manda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?