Kacsa
Akkor örülök, hogy Apa már jobban van. Majd nézd meg, ahogy fehéredik mikor téged stoppolnak..
Örülök, hogy tetszik mini paca
Naná, hogy babás
Gyermek születik című könyvet..
Ezt tetszett gyerekkel tele a pocakod
.
Annácska
Ez nagyon rosszul hangzott, remélem Peti baba már jobban van..
Pankaa
A beszerzett könyv címe fent olvasható
Örülök, hogy a munkaügyi központban végre pozitív élményeid is vannak
Most már csak sikerül végre
lezárni ezt az ügyet.
Gigantikus méreteket öltött már ez a pocak
Az szuper, akkor menetre készen! Örülök, hogy jó lett a lakás és legalább nem sok a fűtés számla
Zsu
Én nem tudom mi ez a barátcserje bogyó, de nem túl barátságos mellékhatásai vannak:(.
Mit csinálnak a 3D-s vizsgálaton?
Sajnálom, hogy végül negatív lett a teszt, de hőd is erre utalt már. Viszont örülök, hogy végül csak
megjött.
A hormon vizsgálatot egy napon vagy a ciklus alatt több napon nézték? Mert, ha egy napon az lehet,
hogy nem mutat teljes képet. A komplett hormonvizsgálatban terheléses vizsgálat is van..Ha nem még, ez
lehet jobban fényt derítene a dolgokra.
Le vagyok maradva?? Milyen műtét?
Tündi
Én is valami ilyesmit csinálok. A rendes kaja 3X aztán próbálom gyümivel meg joghurttal kihúzni.
Ha hajnalban nagyon éhes vagyok jön a bögre tej. Azt hiszem Évi javasolta és nekem nagyon bejött.
Nem ér..nem is eszem K betűseket most
és mégis puffadok. Na nem baj idővel szerintem rendeződök.
Az ebéd nagyon kritikus a vérnyomásom miatt..egész du. azzal szenvedek, hogy el ne aludjak.
Ne akard látni milyen vagyok
a múltkor majdnem bealudtam ebéd után
.
Hát szerencsém volt, hogy mindenki jól fogadta a hírt, nem voltam benne biztos, hogy az összes
főnököm ennyire pozitív lesz.
Monyo
Örülök, hogy a te dolgaid is jól alakulnak, szorítok!
Norwell
Hát igen ezek a lurkók már csak ilyenek, nőnek, mint a gomba
. Hogy bírjátok a fogas dolgokat?
CsHeni
Az igen! Hogy jutott eszedbe, pont görögöt tanulni??
Juca
Dehogy hal!:) Inkább gyík
ez nagyon gyenge volt tudom, de nem bírtam kihagyni!
Nagyon sajnálom a nagyapád..
BEUS NAGYON GRATULÁLOK!!
Pupy
Egy kis lelkifröccs:
Nagyon együtt érzek veled: mi 2 évet vártunk és már mindenki babázott körülöttünk, aki nem is akart gyereket az is. ..mindig van remény, pedig nálunk probléma volt és magától sikerült. A lelki dolgokat én is borzasztóan nehezen rendeztem le és rengeteget sírtam, de végül felépítettem a hitemet, hogy igenis
sikerülni fog vagy így vagy úgy, de nekem lesznek gyerekeim. Szóval nem szabad elkeseredni és feladni.
Próbáld meg a fájdalmat letenni, nem könnyű, de ha nagyon akarod menni fog és akkor a baba is jönni fog valamikor. És igenis gondolj rá, nagyon erősen, de arra, hogy lesz babád és egézséges lesz!!!
A hődre szerintem lehetséges, attól is lehet, hogy ha nem pont ugyanabban az időpontban mérted.