Sziasztok!
Mi csuklásra egy párszor, ha nagyon durva, bevetettük az 1 kiskanál citromlét, mondjuk azonnal elmulasztja, az igaz, de szegényke borzasztóan fintorog tőle.... de eddig még csak kétszer tettük. De szerintem is zavarja, pl elalvásban....
Mi úgy igazán nem panaszkodhatunk, ok, vannak hasfájások, de alapjában nyugodt, jó baba (egyelőre
), és tök jól elvan a kiságyában, sokat alszik.
Ma kaptunk egy bölcsőt, tök jó, így majd nappal ezentúl a nappaliban lesz alukálni
majd teszek fel fotót...
addig is az egyik kedvencem:
ez a póz vált be apánál sokszor hasfájás ellen
Cic, sok sikert a műtéthez....
ja, először nem tudtam, miről van szó....
Kata, tuti írtad már, de most nem tudom, miért is nem tudsz Te fejni?
A Laktoherbet Te nem iszod?
tinu, Nika, édik a képek
Nika, ti már levegőzttök? nekünk még azt mondta a dokinő, hogy korai. Szerdán jön, akkor megint rákérdezek...
viszont megint van kérdésem:
Az arcán babócának vannak kiütései, olyan fehérek, gondolom az tejkiütés, de már nem csak az orrán, homlokán, hanem arcán is, olyan, mintha pattanás lenne....meg piros a környéke, lehet, hogy kikaparta mondjuk.
Meg a popsija is van pirosodva, nektek volt ilyen? mondjuk brutális mennyiségeket kakil néha, van, hogy kijön a pelusból is, már bocsi a részletezésért....ugye egy anyatejes babának, még ha üvegből is kapja, nem nagyon lehet hasmenése....
és mág valami. a málnára mondtátok, hogy nem ehetek, mert allergizál? és diót, mogyit lehet enni?
Ami meg tök érdekes, eddig aventes cumisüveget használtunk, de abbló annyira belustult, folyton bealudt, fél óra volt legalább egy kaja. Most áttértünk a MAM cumikra, ebből simán bepuszilja....