Sziasztok!
Timi
hát így tényleg nem semmi a net. Nálunk tegnap gyorsítottak
pont apa töltött valamit le a netről, és közben leállt minden, áááá nem volt ideges
Este szóltunk, hogy állítani kéne a gépet, mert semmi nincs, na én reggel megcsináltam
nehogy már ne tudjak nézelődni
nem mintha nem lenne egyéb dolgom
Sodoku-t én is nagyon szeretem, meg a grafilogikát, na apa azért szokott ideges lenni, mert én reggeli közben szórakoztatom magamat, v. vacsi közben
de minden logikai játék jöhet, most a neten is kerestem magamnak játékot
ma vittem vissza Krisztiánt a dr. nőhöz. szépen javul, már csak mára van gyógyszer, nem is kell több
a nyirokcsomóknak meg több idő kell, hogy visszahúzódjanak, de ezt tudtam Adrikáról.
Viszont rákérdeztem a bari-himlőre
Hát mondja a dr. nő volt már aki itt szedte össze, de hát ha én már voltam akkor a kicis védve van, max. szülés előtt 5 nappal veszélyes, ha a kismamán akkor jön ki.
erre én persze, hogy kontráztam
, hogy nem is magam miatt, hanem Krisztián miatt és a pici miatt izgulok. Mondtam, hogy a múltkor is a váróban együtt voltunk a himlősökkel, hát azokat tényleg kölön kéne "zárni" majd kinyitják már a fertőző várót
Ja, azt láttam, hogy nagyon nem tetszett neki, hogy mertem szólni.Mi volt a végszava? Hát várjak keveset a váróban...na de, hogy 8-tól van rendelés, az asszisztens nem írt fel minket, holott mára voltunk visszarendelve, 8-kor 18.-nak íratkoztunk fel....
Zita
igen 700ft/hó az osztálypénz. Tavaly 500 ft. volt, és azt mondták kevés.
Mondanom sem kell bárhová mennek, színház, mozi, pizzéria,, mindíg külön kell beadni pénzt.
Ami a csoportp-ből megy az a mikuláscsomag, farsangra torta, v. süti, nem tudom mi lesz, na meg végül a szenvicset kikönyörögte a tanítónéni.
Mint írtam is üdítő, édesség mindenki visz, ja 28-an vagyunk...tiszta hízlalda lesz
Anyáknapjára is pl. a nagymamák virágját már ugye külön kellett fizetnem. Szóval a tavalyi pénz is szinte teljesen az osztálykirándulásra ment, mert ugye 7 éves gyerekeket Pestre kell vinni cirkuszba és állatkertbe
ahelyett, hogy először a megyénket ismertetnék meg velük... Nem értem én ezt a rendszert, de mindegy....
Jó lehetett a farsangi buli.
Kép lesz?
Móni
tényleg az a lényeg, hoyg minden rendben a picivel. Viszont ott legalább rendesen megnéztek titeket az uh.-on, nem úgy mint a múltkor engem
Jól eláztunk mire hazaértünk, itt is pocsék idő van
Ráadásul a fiam a kapucnit sem vette fel, így ugye egy esernyő alatt bandukoltunk, hát jó vizes lettem.
Na meg a fiatalúr egyszer-kétszer bekisérletezett a pocsolyába lépéssel is
Szép napot mindenkinek:Gabi