Sziasztok!
Nagyon örülök Nektek, és én is társulnék Hozzátok. Chaten már találkozhattunk, de erre a helyre csak most találtam rá. Már regisztráltam is magam, de a jelszavam még nem érkezett meg, úgyhogy "igazából" majd legközelebb.
A kisfiam, Ábel, 7 hónapos. Négy foga van, még csak szopik (nem tetszett neki a gyümi), és 10 kiló. Már prímán ül, 1-2-szer kapaszkodva föl is állt, de kúszni még nem kúszik. A Klinikán kezdtem a babavárást, de aztán átmentem a Megyeibe, és ott is szültem. Én is benne lennék egy taliban! Nem tudom, tudjátok-e, Vicamama is pécsi, de õt egy ideje nem láttam itt.
Norka! Törölközõt (kapucnisat, cseh tetrát is) lehet kapni a Tescóban, Szlivenben (tényleg minden drága, pedig kiárusítás van állítólag /tavaly nyár óta/), új Babacenterben (Regio).
Mi is voltunk babaúszáson Ábellel, de csak egyszer a Hullámban, mert nagyon megfázott a babó. Tényleg nem volt vmi meleg a víz (31°), az öltözõ is hideg és kényelmetlen. Egyénileg foglalkoztak velünk. Elõször csak egy alkalomra fizzettünk be (800 Ft), nem kellett bérletet venni. Már 2 hete szoktattuk Ábelt az egyre hidegebb vízhez, de megfeszítette magát, egyáltalán nem érezte jól magát benne úgy 35°-tól lefelé. A vízbemerítéstõl is nagyon sírt, és féltettem is. Szerintem jobb nem erõltetni, ezért nekem jobbnak tûnik a Bánki, annak alapján, amit leírtatok. Apropó, maradt 11 db Huggies úszópelusunk, ha érdekel valakit, 7-12 kg-os, szép kék.
Bejja! Baba-mama torna van a Módszertani bölcsiben (Budai N. A. u.), a Klinikán, a Megyeiben, a FEKben is.
Jövõ szerdán, 22-én a dominikánus Házban este hatkor lesz egy találkozó háborítatlan szülés, születésház felépítése témában. Mi Ábellel megpróbálunk elmenni.
Most meg aludni megyek el, mert nagyon fáradt vagyok... Szerencsére mindjárt itt a hétvége
Sziasztok!
kisanya