Sziasztok!
Na, van egy kis időm, ki tudja meddig.
Ma már vasaltam, a legnehezebbeket (felnőtt pólók) számolatlanul. Csöpike alszik itt mellettem, de hamarosan ébred, szólítani fogja a pocija (eléggé lehet tudni, mert nappal 2,5-3 óra a maximális, szerencsére éjjel azért alszik, és ott van egy hosszabb idő is, csak ha egyszer ébred, akkor ébred utána megint 2,5-3 óránként).
A betegségből már nagyjából kigyógyultunk, Simon nem kapta el komolyan, csak valami nagyon enyhén. Egy nap volt pici láza, hőemelkedése. De igaziból nem is az volt a gond, hanem sokat sírt, ezen látszott, hogy nem érezte jól magát. Pedig egyébként nagyon kis mosolygós baba, nagyon szeretem, amikor "beszélgetünk" vele, ő meg gagyogással és mosollyal válaszol.
Ma nem jött még a hamink
, felhívtam őket, csak késnek. Csak az a kérdés, ha hozzánk, akikhez többnyire 8 előtt (de legkésőbb 1/2 9-ig) ide szokott érni és 11-kor nem ért ide, hogyan ér oda a többiekhez?
És a másik gond, hogy nincs csengőnk, ezért figyelnem kellene, mikor jön (ma fizetni is kell, máskor nem gond, mert ráakasztja a kapuajtó-kilincsre, ha nem megyek ki), de így elég nehéz házimunkát végezni...
Na, megjött a Food, kérdeztem a srácot, nem hozzánk jött később, hanem tényleg ilyen késésben van...
Ildi!
Én is utálom a lutrit, de talán bizonyos országokban nem is lenne gond, de itthon bizony bőven lehet kellemetlen meglepetése is az embernek.
Pl. mikor mi Angliában voltunk, akkor is neten néztünk szállást, tulajdonképpen egy jó sok szállással rendelkező láncot találtunk (olyan motelhálózatot), de azóta sem laktunk olyan színvonalas helyen, mint ott. Pedig voltunk már sokcsillagos helyeken is, de mindig megállapítjuk, hogy az angliali "csillagszállás" (így nevezte el Nátán) sokmindent ver...
Prága: én sajnos nem ismerem. Párom járt már többször. Viszont Londonba szívesen elmennék még, gyerektelenül is, de gyerekkel is, mert nagyon jó volt 2 éve, és maradt ki látnivaló (olyan is, ahova gyereknélkül kellene mennünk).
Jobbulást!!!:):):)
Rita!
Majának jobbulást!
:)
Hogy vagytok?
Én még repülnék 31 hetesen, de én elég bevállalós vagyok. De azt biztos, hogy csak akkor, ha biztosításkérdésileg meg lehet oldani, mindenképpen keresnék megoldást arra, hogy legyen kint érvényes biztosításom. Meg persze a doki véleménye is érdekes, de ha egyébként zárt a méhszáj, nincs görcsölés, akkor nem hiszem, hogy pont a repülés gondot okozna. Annál én itthon szerintem időnként nagyobb "tehernek" voltam kitéve
:D.
Csak én látom rosszul, avgy az utóbbi időben kissé "ügyetlenebb" (mosdó, frissen takarított konyha összekoszolása) lettél??
:D Terhesség...
Mos napierendet és élméynbeszámolót nem írok, mert akkor épp a házimunkára nem jut időm, de majd egyszer... Jó???
Gabi!
Nektek is jobbulást!:):)
Szirom!
Jó a Kisvakondod
Motiot!
Jaj, olyan fura volt olvasni, hogy babás vagy. Veled együtt még én se fogtam fel, pedig nagyon szuper!! (Ritánál már megszoktam!
)
Igaz, a saját terhességemmel is így voltam, pedig tudtam, láttam (egy idő után éreztem is), és most Sinom ittléte is furcsa még időnként, pedig őt aztán nem lehet nem észrevenni, főleg, ha éhes.
:D
Meg úgy elképzelem, hogy milyenek lehetünk kívülről, amikor 4 gyerekkel beállítunk valahova (tegnap az Ikeában voltunk). Jó nagy autó, belőle kiözönlik egy csomó gyerek, és egy picit még hordozóban is viszünk...
:D:D
Örülök, hogy a piciddel minden rendben!! Azt látom, hogy hány hetes vagy, de mikor fogsz szülni???
Mamacka!
Remélem fogsz még írni!
Igen, mi nem szoktunk politizálni, de ahova én irogatok topikok, ott se nagyon. Persze van, ahol ismerjük angyjából egymás politikai viszonyulását, de szerencsére még ott ez nem okozott gondot, bár már volt jó vita dolgokon.
Szerintem egyébként kórházba ne kerüljön senki. Szerencsére nekünk nem volt eddig nagyon dolgunk kórházzal, csak én a szülésekkel, párom és Beni egy-egy éjszakára (meg Benit tavaly novemberben kivizsgálták, akkor kellett két éjszakát a Heim Pálban töltenie, de úgy tűnt, határozottan jól érezte magát (igaz ő nem beteg volt)).
Megyek... Lejárt a mosógép...