Sziasztok!
Elõször is BÚÉK mindenkinek!
Mi tegnap este jöttünk haza Anyukámtól, már nagyjából átfutottam a termést, de nem részletesen.
Gratulálok az elõbukkant fogakhoz, "szülinapokhoz", forgásokhoz!
Mi elmentünk szilveszterkor este 1/2 9-kor, és fél 3-ra értünk haza, addig Anyu vigyázott a gyerekekre. Ádám éjfélok felkelt a durrogásokra, de visszaaludu, akkor is, mikor mi hazaértünk, csak 5 körül kelt. Bezzeg a következõ éjszaka óránként ébredt, én meg szoptattam ész nélkül, nehogy a szomszédok valamit beszóljanak Anyunak az sírás miatt (panel
).
Na, meg is lett az eredmény
:! Tegnap este 50 percet ordított elalvás elõtt, aztán 1-tõl 3/4 3-ig
. Már 5 elõtt felébredt, megszoptattam, és majdnem 8-ig aludt. Szóval, katasztrófa volt
. Amikor az egész tortúrát elkezdtük, összesen nem sírt ennyit, mint most. Kíváncsi vagyok, ezek után mi lesz ma....
A kajaügy is totál kudarc
. Az almától (pedig nem evett sokat, max. 3 kávéskanállal naponta) székrekedése lett, 4 napig nem kakilt, pedig eddig naponta min. 1x volt kaki. Úgyhogy az almát egyelõre hanyagoljuk, most vettem neki körtés bébiételt, az ízlik neki, bár abból sem eszik egyszerre sokat. Viszont nem tudom, hogy lehet-e adni neki olyan bébidesszertet, amiben alma van. Sajnos majdnem mind ilyen
. És frisset nem tudok mást adni, mert a banán is fog. Marad a sütõtök és a krumpli.
Áfonya, Te írtad, hogy karfiolt is fõzöl Réka fõzelékébe. Nem fáj tõle a hasa?
Ja, hogy jót is írjak, Ádám forog, mint egy motolla, négykézlábra áll (ez már nem "fejkézláb"
). Bár a gagyogást egy ideje hanygolja, most sikongat, azt élvezi.
Valaki írta, hogy aggódik, mert nem forog a babája (talán Manó). Semmi ok az aggodalomra, ált. 4-6 hó körül fordulnak meg a babák, de vannak egyéni eltérések, valaki 3, más 7 hónaposan fordul meg, és teljesen egészsédesek.
Most megyek, mert már rengeteget írtam, és vár a vasalás
.
Szép napot,
Panda