Helló Csajok!
Ma egész nap csaviztunk, most értünk haza! Olllyan jó volt!
REggel 10-kor indultunk, Robinak volt egy órás melója Pesten, utána vendégségbe voltunk hivatalosak. (Töki Pomposra...
)
Mondtam Robinak, hogy akkor elmegyünk reggel vele, addig mi csavizunk egyet az Árkádban. Így is volt, onnan mentünk a vendégsébe.
Aztán olyan szép idő volt, hogy kaja után fogtuk a kölköket, és lementünk játszótérre, odafelé láttam a közelben egy nagyon szupi kis játszóteret, mondtam is Robinak, hogy ezt tuti kipróbáljuk ma.
Így is lett, otthagytuk a férfiakat, hadd dumálják ki magukat.
Hazafelé meg nagybevásárlás a Corában...
Nagyon igyekeztem, mert Robinak nem nagyon fűlt hozzá a foga, de előrelátó voltam, listát készítettem, így abszolút célirányosan mentünk, és hamar le is zavartuk az egészet.
Totka!
Nagyon-nagyon jól áll a napszemcsi, ügyes vagy, jó vételt csináltál!!
Pannáról is már éppen ideje volt képet feltenned! Nagyon édes, pláne a mini-traktoron (vagy mifenén)
And!
Szegény Eszti, remélem, már ő is hamar kilábal a taknyiból...
És mi is mindig csodáljuk Julcsit, és Robi is úgy van, mint a Te párod, hogy jó lenne már, ha Gergő dumálna...
Repcsis képeket nemrég kaptam e-mailben, ez az új Airbus A380-as.
Tudod, az az igazság,gondolkodtam a dolgon, szívesen elintézem Nektek is a repcsit, bevállalom a bőröndöt is... De! Az úticélt én választhatom???
Csikken!
Én is nagyon-nagyon sajnálom, ami történt. Mostmár jól vagy??
Megkérezhetem, hogy tudtál a terhességről, vagy már csak akkor tudtad meg, amikor megtörtént a baj?
Örülök, hogy Rolinak jól sikerült a műtét.
Képzeljétek, tegnap este nagyon tuti kis ruhákat vadásztam a Babaszobán Gergőnek, majd teszek fel róla képeket.
És ez olyan ki a gyorsabb dolog volt, mert a csajszi szólt előre, hogy mikor kezdi feltöltést, és ilyenkor már mindenki startra kész,
és stipi-stopi alapon megy , meg persze, hogy ki az első jelentkező az adott rucira.
És nagyban figyelgetem, meg már két ruhát le is foglaltam, mikor egyszer csak jön egy e-mail Barbitól
hogy ezen és ezen a nick néven én licitálok-e???
Hát jót nevettem, és közben súgott is Barbi, hogy van egy nagyon tuti farmerja a csajnak, mert ő épp tegnap volt nála.
Na, hát gondolhatjátok, nagyon izgultam, hogy mi lesz, végülis sikerült tényleg lecsapni a farmerra is.
Hát, tényleg, az a legtutibb, nagyon örültem neki.
Na, mindjárt megpróbálok képeket keresni a rucikról...
Gatya előlről:
és hátulról:
És mindezt összesen 3.400 Ft-ért!
Már alig várom, hogy Robi hétfőn elhozza, szerintem nagyon vagányak!
Na, most megyünk fürdeni...
Később még jövök!
Pusz!