Új privát üzeneted érkezett!

Zilia!

Ha nem sikerül feltenni kepet , küldd el nekem e-mailben es en felteszem Neked!
Emlekeztek milyen sokaig nekem sem ment.Mindig Titeket nyagattalak. :) Na de miota tudom, hogy kell, nincs megallas! :)

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Virág sem alszik itthon.Anyuéknál akart maradni :P Úgyhogy valahova elmegyünk.
Rik!Holnap délelött megyünk be Beushoz :P Viszek fényképezőt,remélem letudom fényképezni :P
Kriszti!Szép estét :P

KépKép
kola2

Hát marha mérges vagyok a Lost évadzáró részei miatt!Gondoltam,hogy faszul lesz vége,de ennyire!!!!!!!!!!!!!!

Krisztiék már biztos iszogatnak élvezik a "magányt"!!

Én is lépek jóccakát!!!
Vendég

Jó estét!

Gabó,
bocs az őszinteségért, de szerintem sokkal jobb a göndör haj!!!! Az olyan huncutos, mint a természeted.

Kriszti,
szépek a fürdős képek, valahányszor látom a gyerekeidet ölelkezni, egyre jobban szeretnék tesót Zoénak, pedig 2 éve úgy indultunk egy a biztos.

Zsani,
add át légyszi Beusnak üdvözletünket!!!! Millió puszi nekik!!

Zília,
mesélj még magatokról!! Ti terveztek tesót a kislányotoknak?

Reni,
olyan fura érzés, mikor képeket mutatsz az ottani életről, mint a filmekben. Gyönyörű havas táj, nyugalom, harmónia, hangulatos felvonulás, összetartó emberek kis csoportokat alkotnak, megvan a varázsa az ottani életnek.... legalábbis a képeken ezt látom. Mintha marha messze lennétek innen, pedig nem!

Szép álmokat mindenkinek!!

Az én vigyori kiscsajom: :D :D :D

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Az őszinteség az egyik legfontosabb dolog a világon!
Mekkora mosolya van a kiscsajnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kis édi bébi!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nitta
zen a képen mekkora baba a Zoé!!És micsoda mosoly!!A fél világot körülöleli! :lol:
A tesó dologhoz csak annyit füznék,hogy sok időt ne várj vele,mert ez ami nálunk van nem jo.Tegnap az őrület határán voltam.A Réka kiidegel.Jaj,nem is irok semit inkább,mert a tegnapi nap még bőgtem is.(Réka rettentően félti a dolgait,el akar zárni mindent a kicsi elől,meg ilyenek,Petra bőg mert kell neki,Réka meg kiabál,én meg megőrülök)
Pedig vannak jo pillanataik is...pont ezek az öszeölelkezések.Csak ugyebár már ők nem játszanak el,ezért megyek a Petrával sokat a játszira hogy kisgyerekek közt legyen! :wink:
Vendég

rik!Ne keseregj 1* vége lesz ennek is! :) :) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Úgy hiányoznak a gyerekek! Komolyan alig tudok ellazulni, mindig Ők járnak a fejembe. Persze minden ok. Velük, reggel már hívtuk mindkét mamát. Mi sokáig ágyban volt, ott is reggeliztünk. :P
Valószínű még egy moziba is elmegyünk, délután megyünk a gyerekekért. Mirának megigértük, hogy elvisszük a Plázába, farsang lesz.

Nitta! Én is a kis korkülönbségre szavazok! Ha mindenképp akartok mégegyet akkor szerintem ez a két-két és fél év korkülönbség tök ideális. Sőt, én még másfél év korkülönbséggel is bemerném vállalni.

KépKép
KépKép
mirama

Ja, Zoénak tényleg tündéri a mosolya! Nekem akkor is tiszta Te vagy. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Na hello cajok!

Mirama!Gyerkőcök ottnon vannak már?El is hiszem,hogy hiányoznak.
Ha csak otthagyom Levust egy órára az anyósnál már hiányzik!De ez így természetes!!! :lol: :lol: :lol:

Nálunk most voltak it a szomszédok tök jó volt Levinél 5-hóval idősebb a kiskrapek meg van egy 3-hós kukacos akikhez át szoktunk menni,de ők most voltak először itt!A két kölök jól elvolt szétburították a szobát!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Veletek mizu? :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!!Mi is megjöttünka mamázásbol.Muszáj a csajokkal kimozdulni!!!
Köszi Gabó megnyugtatál a kedves szavaiddal(komolyan)!!! :lol: :roll: :wink:
Mirama
asszem én is igy lennék....a gyerekeink a mindeneink :wink: :shock: IGAZ???? :?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok!Voltunk bent Beusnál :P Nagyon édes a kis Máté :P Beus jól van és már menne haza :P
Rik!Mikor jöttök?

KépKép
kola2

rik!Nagyon szívesen!!!De komolyan!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kola!Már alig várom Beus beszámolóját!!
Vendég

Szia Zsani
de jó!!Láttad Mátét!!Már kiváncsi vagyok én is rá!!Mikor jöhetnek haza?Csak nem Valentin napon??? :?: :P
Nekünk ugy néz ki hogy a csüt,meg a péntek jo.Persze ha nektek is!! :wink:

Gabó
éreztem hogy irtál vissza azért jöttem fel.... :wink:
Vendég

Beus!

Gratulálunk!

Kép

katus78

Veró
BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!
Vendég

Vero!Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!
Vendég

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT VERO!!!
Kép

Kép

Kép
hajnus

Vero!

Boldog Szülinapot!

Kép

katus78

Szintiának Nagyon Boldog Elsö Születésnapot!

Kép

katus78

Helloka!

Oh, micsoda évfordulók!!

Boldog szülinapot kívánok én is Veronak és Szintinek!!
Kép

KépKép
viol81

Szinti Boldog Szülinapot!
Vendég

Cajok, nekünk elég kaka volt a hétvégénk... Szegény babám taknyos mint a rosseb, folyton jön ki az orrából, porszívózom is, de annyi felgyülemlik neki, hogy szombaton ki is hányta... :( Utána megkönnyebült ugyan, mosolygott is, na de akkor is. Olyan rossz nézni. Én is alig kapok levegőt, nekem is tele van a fejem. Dorka most még annyit sem eszik, mint korábban - pedig akkor is panaszkodtam - üvölt minden falatnak. Szopizni sem akar, tejem is egyre kevesebb. Korábban, amikor kevesebbszer szopizott, nap végére meg is teltek a cicik, most már nem. :( Csak reggelente szopizik kicsit, de az nem sok. Bármi ami kanalas, sír. Ha falatkákat adok neki valamiből, azt valahogy megeszi, de pár darab után annak is nyüsszög. Jajj, de szar.

Na de annak örülök, hogy Beusék jól vannak!! Arra vagyok kíváncsi, tud-e szoptatni. Vivit nem tudta, azt tudom. Remélem Most szerencséje lesz!!

Nagyon szépek a lánykáink, Lara és Zoé! :)

Reni,
milyen felvonulás lesz?? Ez még a boszorkányosdihoz tartozik?

KépKép
viol81

Katus,
Dorka amoxicillin-t kapott. Ettől jól felrotyog neki a köhögés. De vajon a torokgyulladást is elviszi?

KépKép
viol81

Ja, tesó-témához: ha lenne dorkának tesója, kicsi korkülönbséggel szeretném. sztem az jobb.

KépKép
viol81

Viol!Jobbulást nektek!!!
Milyen orrcseppet adsz neki?Mi Nasivint használunk pici kora óta és bevállt bár a porszívónál nincs jobb!Kis picurkám!!!!
Ha Levus náthás v. köhög szinte semmit nem lehet beletömni egész nap!Ma is két harapás virslinél tartunk eddig!
Ne keseredj el majd helyre áll minden!
Vendég

Nekem mikor Levi ennyi dős volt már csak annyi tejem volt,hogy reggel meg este tudott szopizni azt lemondott ezekről is!!
Vendég

gabó,
köszi!! :) amúgy mi is nasivint használunk, de napi kettőnél többször nem akarok cseppenteni. szegényemnek anélkül is jön. de amúgy bevált itt is, sztem.
a szopi miatt meg azért bánkódok, mert eddig reggel és este volt, ha felkelt éjjel akkor is, és most hogy álldogál és nehezebben alszik el nappal, volt, hogy akkor is szopizott. erre most itt ez a qrva betegség, és nem akar/mer szopizni. pedig a kis száját sokszor kinyitja neki, de nem... de van, hogy azt sem, csak sír, sír...
és levi is beteg? le vagyok maradva... :oops:

KépKép
viol81

Viol!

Amoxicillin antibiotikum, azt kapta a torkära, a köhöhesre köptetöt kellett kapni. Azt nem kaptatok?
Orrsprayt vehetsz tengervizeset, azt adhatod neki többször naponta, ha kell.(isomsr, sterimar)

Mätenal is mindig ez van, hogy a vegen kihännya a sok trutyit.
Ö sem szokott enni ilyenkor szinte semmit, nem probältad meg a husilevest, Mäte ilyenkor nagyon szereti a meleg levest, jo a torkänak bizti, meg laktat.
Vagy meleg teät, lehet kapni több gyogynövenyeset is ami jo a köhögesre, megfäzäsra.( Zölderdö tea, vagy mi kamillät szoktunk, az jo gyulladäscsökkentö)

katus78

Katus,
köptetőt nem kaptunk... :? pedig azt is mondtam, hogy köhög. igaz, akkor reggel, mikor dokinál voltunk, még csak olyan szárazon, és másnap kezdett felszakadni neki.
húslevesnek még csak a sűrűjét kapja - ha egyáltalán elfogadja - levét még nem próbáltam. de tényleg basszus, bármi ami kanalas, nem tetszik neki. fogja a fejét, nyüsszög, rosszabb esetben sír, még rosszabban üvölt. a gyógyszert is kín, mire felhörpinti... remélem elmúlik hamar, szenved ő is, én is. de őt jobban sajnálom.
orcseppek nevét felírtam, megkérdezem majd a gyógyiban. bár tényleg, nasivinnel eddig nem volt gond, dől belőle anélkül is... :?
és máté most hogy van?

KépKép
viol81

és a kamillatea az a sima filteres tea, vagy van, ami direkt nekik van? pl a milupa instant teája? vagy?

KépKép
viol81

megyek, felkelt, megszeretgetem

KépKép
viol81

Cumisüvegböl probältd meg a husilevesnek csak a levet adni, hätha izlik neki a meleg leves.
Ha felszakad a köhöges akkor jo.

Mäte is beteg meg, köhög ö is, de ma ugy lätom, mär sokkal jobb a köhöges is, ö most eszik rendesen.

Igen en azt az instant kamillät szoktam, meg a gyogynövenyest is olyanban szoktam adni, igaz van benne cukor, de hät ezek olyan keserüek, nem is baj, hogy egy kicsit edesiti.

katus78

Jobbulást kicsi Dorkának!

katus78

En is vettem grepfruit mag kivonatot, tenyleg ömlik, hu de meglepödtem, hogy igy ömlik a cseppentös üvegböl :wink:
Adom Mätenak is

katus78

Sziasztok!

VERO, SZINTI BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Viol!

Oh, szegeny kislany remelem hamar meggyogyul. Milyenek az ejszakak, tud aludni a nathatol?
Most szombattol-keddig megint lesznek farsangi felvonulasok es ahhoz rakta rendbe Dieter egy kicsit a szekeret. :)

Valoszinü a heten nem nagyon fogok jönni, mert anyu meg az öcsem jönnek szerdan es maradnak 21-ig.

Mindenkinek szep napot!

RENI

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Viol-Dorkának jobbulást, szegényke hogy szenved :( ,és te is vele...A szeretgetés a legjobb gyógyszer!

Gabó-Levinek is gyógyulást kívánok.

Vero, Szintia: boldog szülinapot kívánok én is!

Anikó

Kép[/url]
quito

Katus-Máténak is gyógymanókat küldök!
Grapefruit mag-én nagyon örülök neki, hogy kipróbáltam, nálam bevált. Akkor nem az én üvegem gyári hibás, hanem ez ilyen ömlős.

Anikó

Kép[/url]
quito

Vero,
nagyon boldog szülinapot kívánok!
Meg lehet tudni hány éves lettél?
Nagyfiad ilyenkor készül valamivel?

Viol,
Dorkának jobbulást!
A Sterimar nem orrcsepp egyébként, hanem sós tengervíz,és tök jó,
vegyél mindenképpen.

Kép

Kép
ábibaba

Ábibaba-mikor és hol tudnám odaadni neked a cuccost (bogyók, olaj?). Holnaptól bármi jó, egyeztessünk.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
nálad már 23:44 et ir az időnél :lol: megkergült a net?

Viol
Dorka babának mielőbbi jobbulást kivánok!!!Tényleg,milyen az éjszakája??
Nekem a Réka ilyen"hányos",ha köhög is a trutyit amit lenyelt,tuti kihányja éjjel.Ez van,majd csak kinövi... :|

Eszti

Megyek szerdán megint fogdokihoz...lehet akkor müti meg a foggyökeremet???Azt modta megröntgenezi.Akkor nekiáll még aznap?? :idea:
Vendég

Anikó
most már jo,de az előbb tényleg annyit irt :mrgreen:

Olvastátok a Blikkben,hogy már nem lesz tél????Jön a tavasz!!!(vagy már itt van????)
Vendég

sziasztok cajok!
gratula beuséknak a nagyfiúhoz!sok boldogságot nektek!!!
boldog szülinapot lányok!!!
és mindenkinek hamar gyógyulást!

zórának is ömlik a trutyi az orrából és ő is köhög.a nagyok egyenlőre csak kicsit taknyoskodnak,de ők a grapefruit mag cseppes iszit jobban nyelik,zórának kevesebbet teszek bele,lehet hogy nem elég hatékony így.

zsani
hát te,hogy-hogy otthon?remélem nem betegségből kifolyólag...!!!
viol
az olyan szar,amikor hánynak.szecső is többször volt így,mikor beteg volt,szegények nem elég a betegség,még a hányással is meg kell küzdeni!szörnyű!de reméljük hamar meggyógyítja dorkát a gyógyszer!köhögésre nálunk bejött a fluimucil por(fel kell oldani innivalóban),bár nem tudom,lehet csak egyéves kortól adható :roll:
katus
ti köhögéskor mit használtok?máté is hamar gyógyuljon meg :!:
gabó
én is a göndör hajra szavazok,nekem nagyon tetszik a kisképed a neved alatt.bár azt is szokták mondani,hogy fő a változatosság :wink:

lakáseladók hogy álltok?anyám "biztos"vevője eltűnt a süllyesztőben :evil: :x :cry: ,nem is jelentkezik(pedig az ügyvédet is elkezdte intézni).szóval megint elakadt a dolog

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Köszönöm szépen lányok a köszöntést, és ne haragudjatok hogy nem jövök, de annyit írtok, esélyem sincs visszaolvasni!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szia Veró
szivesen.Néha helyzejelentést irhatnál...Örülnénk neki!!!!

Csilla
nektek is jobbulást kivánok!!!
Látom eza graphurit mag kivonat tényleg bevállik.
A lakással egyenlőre nincs semmi.Itt a neten is hirdetm arra jön ma egy csaj este!!Kopp-kopp!
Vendég

Veró, Szintia boldog születésnapot!!
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ó... a szöveget nagyban gondoltam!! :(

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol!Levi nem beteg bár az elmúlt két hóban 2* is az volt ami két hétig el is húzodott nála!!De ebben a hülye időben nem is csodálkozok rajta! :) :)

szemizo!Sajnálom a ház dolgot ez tényleg gáz!!!!Miért is jönne össze valami igaz?Nálunk volt érdeklődő 3-is,de semmi komoly!
Picurnak jobbulást! :) :) :) :) :)

Vero!Nagyon hiányzol ám!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

rik!Ez komoly?Nem lesz már tél!!!!!!!!!!Ez király!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Reni!De jó lesz nektek!!!!Használd ki ezt a hetet velük!!!
Vendég

Sziasztok.

Szintikének nagyon boldog születésnapot!Jó lenne tudni vajon Niki elolvassa-e!?

Viol,úgy sajnálom szegény kis Dorkát!Olyan rossz olvasni hogy szenved!Sok gyógy puszit küldök és jobbulást neki!

Katus,Máté is betegeskedik még mindíg?Most már csak javulgat...Jobbulást neki is.

Csilla,a kis baleseteseid hogy vannak?

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?