Sziasztok!
Gyanixi-tol kaptam du. sms-t: "Be kellett fekudnom, de meg nincs semmi. Remelem mar majd beindul hamarosan a szules.Majd irok."Szoval lanyok, kuldjuk a drukkokat ezerrel! Ha van vmi, igerem, irok mielobb.
Akira: Szerintem is az lenne a legfontosabb, ha dokihoz mennel, az megmonja, mi a helyzet, es szepen lekezelitek a dolgot, barmi is legyen, mire babanak jonnie kell. Hiszen van meg 1 honapod! Csak nyugi!
Fulbeloves: Ez nalunk hamar rovidre zart tema lett: "Persze, jo hogy nem egybol "pirszinget" nyomatnak az en kislanyom kis testebe kulonbozo helyekre!"-mondta apa kategorikusan es ellentmondast nem turoen. Engem spec. nem zavarna a korhazi beloves. Szerintem talan kesobb, amikor mar fel is fogja mi tortenik vele, meg felni is fo. Ki tudja...
Sch. Judit: Csini vagy! Ez kismama felso, vagy sima? De mindegy, mert nagyon jol all!
Mi amugy jol vagyunk Lucammal, holnap nodoki, szokasos manualis, aztan vegre nemsokara ujra UH
, es megmondjak nekem, hogy fekszik, mi is az, amit ide-oa nyomogat, es melyik testreszevel szereti tudomasomra adni, hogy na aztan a bal oldalamon nem fekhetek
Ennel jobban mar csak azt utalja, ha sokaig ulok. Olyankor kepes ugy fordulni, hogy a leghegyesebb ujjaval tudja masszirozni a holyagomat. Jo erzes volt ez a multkor is, amikor 4 orat kellett vezetnem. Kis huncut, mint az apja
Zsana: Ugy birom nezegetni a kis Balintodat!!! Edes