Új privát üzeneted érkezett!

ő az
Kép

kicsit közelebbről és félig lehajtva a háttámla
Kép

kapaszkodó nélkül, lábtartó megemelve, vízszintes fekvőfelület (csalóka a kép, de tényleg vízszintes :P)
Kép

és ki lehet venni ezt a belső betétet (ez is csalóka, mert azért a gyereknek nem csak olyan széles helye van feküdni :wink:)
Kép

ha nem felejtem el, majd használat közben is lekapm egyszer

KépKép
viol81

Viol!Ismerős a babakocsi :P A miék viágoskék,bordó volt :P
Dorkának tetszik?

KépKép
kola2

Lányok!Most hívott Beus férje,hogy megvan a kisbaba.!4200gramm és 51cm.
Beus!Gratulálok!!!!!!! :P

KépKép
kola2

Először is Nagy gratula Beusnak!!!Jó nagy babó lett!

Viol!Marhán tetszik a kocsi!!!Tök baró!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
[color=brown]
Zoé babának boldog hófordulót!![/color

rik!Azért ez elég durva,hogy betegen elviszi a kölkét több gyerkőc közé!!Semmi felelősség érzetük nincs az ilyen anyáknak!
Képek lesznek?

amica!Nagyon ügyi vagy ha már a gyerkővök dolgai rendben vannak a többi meg majd lassan,de biztosan meglesz! :D :D :D

Még nem csináltam fotót,de ami késik nem múlik!Mára egy kicsit a vége összeugrott a reggeli cseoergős esőben,de így is örülök,hogy az én hajamat ilyen faszán ki lehet vasalni,mert miért is ne két fajta göndör van benne!Hullámos és gyűrür!! :x :x :x :x
Nem tudom miközben anyám és apám csinált a hajamnál holt volt az eszük,de nagyon elkalandoztak valamerre!
A fiam ma kapott két akkora taslást a barinőjétől,hogy nekem fájt,de ő csak röhögött rajta!Igaz a Levus kezdte aztán vissza Lilitől majd mondtuk a Levinek menjen adjon puszit a csajszinak erre az én fiam csücsörítve közelített,hogy smacizik egyet és erre kapásból kapott mégegyett!Marha izgi volt röhögtünk nagyokat!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek jobbulást kívánok!
Vendég

Zília!Szerencsés vagy a csajjal,hogy "semmi" gond nincs vele,de ez így jól is van!!!Néha én úgy vágyom egy nyugott gyerkőcre!!
Ha jól számolom akkor kicsivel egy hónap van a gyerkőceink között!
A Levi Május 24.-én lesz két éves!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Na hát íme!Hátul le akarom vágatni,mert ott hamar öszeugrik!
Tegnap még olyan göndör volt,hogy majd a fejem búbjáig felugrott és már este sima hajjal hajtottam álomra a fejemet!
Élőben jobb képen annyira nem adija vissza a hatást!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

BEUS,GRATULÁLOK!!!!HURRÁÁÁÁ!!!!

Kép

Kép
hajnus

Zsani,mondott vmit a Beus férje?Minden rendben ment?

Zoénak én is boldog hófordulót kívánok!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Beusnak gratulálok, szép nagy baba lett!!!

Zoénak boldog hófordulót kívánok!

Ezen a gyönyörű napsütéses napo csak szép dolgok történnek!!! :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

hűű, de jóóóó!!!!

nagy-nagy gratula Beusnak és az új családtagnak!!!! :) tényleg szép nagy babuka!!

én is kíváncsi vagyok a részletekre, hogy mi volt. reggel volt, ahogy meg volt beszélve, csak nem akart még írni, vagy? olyan izgi! :wink:

gabó,
na, jó ez a haj!! de ez nem tesz kárt benne? úgy értem a magas hőfok. gondolom azzal kell vasalni...
levi kap még néhány pofont a nőktől élete folyamán!!! :D :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Bocsi a javításért, de Beus nekem azt írta 4280 gr és 54 cm a baba. És gyönyörű szép, NAGYON Boldogok!!!

GRATULÁLUNK A KIS MÁTÉNAK ÉS AZ ANYUKÁJÁNAK!!! Sok Szeretetet, örömöt és vidámságot hozzon az életetekbe!!!

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!Nem mondott semmit,sietet Beushoz :P Majd késöbb felhív azt mondta.

KépKép
kola2

Most nincs időm írni, este felnézek.
Köszi mindenkinek Zoé nevében is! :lol: :lol:

Szép napot!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Izgalomba volt Beus férje nagyon :wink: Olyan jó volt hallani a hangján,hogy boldog :P

KépKép
kola2

Beus!
Hatalmas gratula! Sok oromet, boldogsagot kivanok mindannyiotoknak! Kerunk kepeket is majd! :)

Amica!
A koltozes onmagaban is egy remalmom, hatmeg betegen! Minden reszvetem a tied! Meg az elismeresem is, bar sok valasztasi lehetoseged nem volt, igy is meg kellett csinalni igaz?

Gabi!
Hat en csak almodozom olyan hullamos, gyurus hajrol mint a tied! Nem tudom miert van az, hogy ami adva van sose jo. Akinek hullamos az egyeneset akar, es forditva.

Viol!
Tok jo a kocsi! Ugyesen osszeszerelted! :) Egyebkent en is magam allitottam ossze mind a ketszer, es valoban tok sok darabban van a dobozban.

Mi ugy nez ki megmaradunk, nekem visszatert a hangom, es a Balint is egyre jobban van! Ugyis mondta a Jason, hogy nagyon meg lehettem love, hogy nem tudtam beszelni par napig, mert ugye koztudott, hogy en azt szeretem muvelni. :D

Kép
Kép
agi

Hú, de jó hírre jöttem :lol:

Gratulálunk Beusnak és Máténak!!!!!!!!!!!!!![/b]

Kép

Kép
ábibaba

Csilla,
pont jól csinálod, Ábinak én is 4-5 cseppet adok.

Ági,
köszi az infókat az úszásról.
Hosszú gondolkodás után úgy döntöttünk nem megy az ovis úszásra. Péter viszont ismer egy úszóedzőt, aki mondta, hogy van edzés délután is, persze nem az ovi szervezésében, arra fogjuk Ábit járatni. 2 hét múlva kezdődik. Én így nyugodtabb leszek, mert Péter ott lesz vele.
Ovival mehet jövőre is.
Alma egy zenekar, szuper jó. Bele tudsz hallgatni.
www.alamzenekar.hu
Bár gyerekeknek szól, mi is imádjuk.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Beus! Gratulálok!! Isten hozott kicsi Máté!

KépKép
KépKép
mirama

Zsanett! De jó, hogy elcsíplek! Már 16.hét?! Hihetetlen, hogy megy az idő!
Akartam már kérdezni, hogy megvan még a pici bioptronod? Kölcsönszeretném kérni 2-3 napra ha lehet. :oops: Kb.. 2 hónapja kinyomtam elég csúnyán a számnál egy pattanást és ott maradt barnán a nyoma. Félek az már mindig ott lesz. De talán a biopton segíthete.

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
persze, hogy odaadom, gyere érte, csak előtte csörögj.

Kép

Kép
ábibaba

Beus!!!NAgy-nagy gratula!!!!!!!!Szép nagy babád lett!!!!

Kriszti
nekem is vannak olyan hegjeim,meg pokangioma(vagy mi a csuda),ezeket el lehet tüntetni vele???(Anyumnak van,nem kell nekem kölcsönkérni tőletek :wink: ,de érdekel)

GAbó,és aki kérdezte még
képek nincsenek(nincs digitálisom,a másikba meg nincs film...milyen anyuci vagyok én....)Majd lehet lesz,mert volt valami fényképezés...azt is fel lehet scennelni.

És Gabó
nekem mindenhogy tetszika a hajad,bár igy hosszabbnak látszik....és ezeken a képeket tiszta anyud vagy!!! :wink: :!: :shock: :D :) :o :lol:
Vendég

Rik! Szerintem el lehet vagy legalábbis halványítana. Még ilyenre nem használtam a lámpát de annyi mindenre dícsérik. És ez most tök bánt, hogy ott maradt mert nagyon erősen nyomkodtam, utána szoliba is voltam és bebarnult.

KépKép
KépKép
mirama

Katus! Ma megcsináltam a pizzarecepted! Nagyon jó lett!! :P

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti
én előszeretettel nyomkodom,ami sajna meglátszik a bőrömön(örülj neki,hogy csak egy van,nekem 10 is!!!Hát ez persze nem dicsekvés...jajajjajajj!!!) :cry: :cry:

Zsani
láttalak ma az Interspar oldalso utcájában,(passz hogy mi a neve)Virivel és a babakocsival voltál :wink: ,kifigyiztelek!!!
Vendég

Rik!Mért nem szóltál? :P

KépKép
kola2

Ezeket most fürdésnél csináltam. :)

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Jé, felrakta a képeket! Tegnap mikor töltöttem fel elment a Babanet, azt hittem megszakadt az egész töltés de itt vannak. :-)

Akkor még rakok hármat. :lol: Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!!
Megszületett az egyik játszis barátnőm kislánya tegnap este 9-kor!!!Szemerits Mirtill.Nagy a boldogság!!!

Kriszti
nagyon jok lettek a képek!!Mira hogy szereti a tesókáját!!!!(az enyémek meg épp ölik egymást a gabonapelyhen :roll: :? )

Zsani
autoval voltunk,és majdnem elrepültem ugy integettem,de Te csak előrenéztél... :D
Vendég

sziasztok!!

kriszti,
de jóóók a képek!!!! nagyon helyesek együtt!! :) hogy szeretik egymást a tesók!! :)

gondolom hogy örült beuséknál a peti a máténak! :) jó fej az apuka, most meg büszke is lehet! :) beus apósát is ismerem, ő meg aztán ihajj!! fiú unoka!! :wink: mondjuk viviről is nagyon sokat mesél.

nekünk ma vendégek jönnek du/este. palotai aprópecsenye gazdagon. ez lesz a kaja. még nem csináltam, remélem fini lesz. :wink:

szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
viol81

sziasztok!!

BEUS!! Nagyon nagy gratula!!! Sok-sok örömet és boldogságot Máté babaával és Máté babaának!!!

Amúgy a bátyám szülinapján született!! :wink: Ügyesek vagytok!!

Reni,
valahol még kérdezted, hogy bírom Vincével. Alapvetően elég jól, bár, ha tehetem az apjára bízom az emelgetést, végülis 12 kg, de nagyon ügyes, nagyon jól tud már lépcsőzni is, szóval tényleg igazi nagyfiús kezd lenni. Igaz, az energiamennyisége is ilyen, ha bírunk, minél többet vagyunk kint, hogy elfáradjon.

Gabó, tök jó a hajad így! Bár, nekem göndören is tetszik.

Viol, klassz a babakocsi, kívánom, hogy sokáig és jól tudjátok használni.

Nitta,
én is kiváncsi vagyok meddig húzom, de a Vincénél is mindenki azt gondolta, előbb jön, aztán ugye ráhúzott, szóval, most megpróbálok türelmes lenni. Igaz, nincs is más választásom.

Megyek, mert úszni mentek, nekem meg ki kéne takarítani.

Szép napot!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Kriszti!Helyesek a gyerekek :P
Rik!Bocsi de nem vettelek észre :oops:
Viol!Peti tényleg jó fej Apuka :P Vivire is nagyon büszke :P

KépKép
kola2

Na hali!Tegnap mikor pont küldtem el amit írtam akkor szart be a babanet!

Mirama!Nagyon szuperek a képek!Olyan jó látni két testvért ahogy imádják egymást!!

Viol!De igen roncsolja főleg a hajvégeket,de én nem vasalom minden nap ez egy hétig kitart.De tök buli,mert ha pár nap után unom a göndört hipp-hopp csinálok "simát"!! :lol: :lol:
Marhán élvezem!Eddig ez volt élete első pofonja,de ahogy írtad és amekkora dzsigoló lesz belőle még pár ezer várja majd!! :lol: :lol: :lol: :lol: Addig is a Lilcsi képezi!!! :lol: :lol:
Kellemes napot nektek és persze mindenkinek!Majd kaja beszámolót légyszi milyen lett!

rik!Ne aggódj én is nyomkodom bár hál isten nincs sok pattim most azért kezdtem el a szolit újra,mert a jobb felemet valami kiverte kijött 5 patti,de szerncsére a szoli eltünteti!De gondolom azért minden nő úgy van vele,hogy nekiesik a pofijának!!Márakinek van minek!! :D :D :D

Én is nagyon várom a beszámolót Beusról mikor kint voltam Levussal eszembe jutott mit csinálhat épp!
Valaki eltudná küldeni privibe a számát?

Ági!Nagyon szívesen adok sok-sok göndört a hajamból nekem úgyis kétfajta van benn!
Vendég

Beus, nagyon sok boldogságot, és egészséget kívánunk nektek!!!

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Kép Na itt van egy kép valamivel elviselhetőbb kinézettel!A közelike soha nem jók!! :shock: :shock: :shock:

rik!Ja és igen egyre jobban hasonlítok anyura!Eddig azt mondták,hogy tiszta apám vagyok,de úgy látszik ahogy "öregszem"
egyre inkább anyu vagyok!
Vendég

Nercsi!Épp ma gondoltam rátok is,hogy megkérdezem Katust mi van veletek!!

Anyunak is van olyan lámpája az övé nagy "kurva drága"állványos meg anélküli is lehet vele gyógyítgatni marha jó azóta nem is igen szed gyógyszer!El is szokott menni vele másoknak segíteni!
Vendég

Gabó! Nekem is van hajvasalóm, minden nap nem használom, csak hajmosás, szárítás után. Azért biztos nem túl jó a hajnak. Használok hozzá egy sprayt is, ez egy kicsit kíméli a hajat.
Tényleg jó így kihúzva is bár nekem itt az avatar képen tetszik a legjobban.

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!Az az igazság,hogy ha jól megtudom csinálni göndören,hogy álljon is valahogy akkor jó,de ez általában két napig tart max. 3.-ig!
Ezért vettem ezt a kütyüt,mert így utánna változtathatok!Bár most annyira megtetszett így simán,hogy lehet minden hajmosás után kivasalom!!
Jó,hogy kitalálták ezt!
Nem gondolkodál azon,hogy fényképész legyél?
Vendég

Gabó
elküldöm privibe aszámát Beusnak!!
Kérdezni akartam már:Hogy birja a kutyus tesód kiképzését??? :lol: :wink:
Vendég

Gabó!Elküldtem Beus számát privibe.

KépKép
kola2

Köszi a számot!!

rik!Az övét jól csak az apja lépett rá valamelyik héten és nem tudott ráálni a lábára!
Vendég

hivta valamelyiktek a Beust??Hogy van?Picurka???

Gabó
szegénykém!!!!Remélem nem tört el,vagy ilyesmi!!!

Veró
merre van????Eszti,mit tudsz róla???Ivánka mit tud már???
Milyen lett a félévije az Áronnak??
Vendég

rik!Asszem nem lette semmi baja!

Na megyek Lostot nézni!
Vendég

Gabó! Szívesen lennék fényképész de ahoz még suli kell meg szerintem nincs is rá igény, van elég itt Sopronban. Marad a hobbifotózás. :)

Mi este gyerekek nélkül leszünk. Mira ezer éve nem aludt este máshol, nem könnyű eset. Kiváncsi leszek sikerül-e! Noelnek mindegy hol alszik. :D

KépKép
KépKép
mirama

Akkor "buliztok"este?
De jó,hogy Noel elaszik éjjel bárhol!!Éjjel nem is ébred fel?
Már én is mondtam a Balázsnak,hogy most már jó lenne megpróbálni otthagyni az anyósnál éjszakára,hogy egy kicsit ki tudjuk kapcsolni!
Anyuval el van "eddig két éjszaka volt vele"mikor otthon voltunk,de anyóssal még nem,de az a baj,hogy min.2* megébred.Igaz csak a cumit kell visszadugni a szájába meg egy hete felkel inni csak kérdés,hogy vele vissza aludna-e!De előbb vagy utóbb meg kell próbálni!
Mentek valahova este?
Vendég

Noelt többet szoktatok a nagyszülőkhöz. Volt már 2és fél napot is nélkülünk. Nem ébredt fel este. Mostanában itthon is végigalussza, csak néha ébred fel.
Mira az nehezebb eset, elkényesztettük piciként, este mindig itthon aludt. Most meg szívjuk, este sehova nem tudunk elmenni. Most lesz a próba, nem is akarunk semmit tervezni hátha haza kell hozni. De azért itthon iszogatunk. :wink:
Egyik gyerek egyik mamához megy a másik a másikhoz. Nem így lenne jó de Mira az anyósnál abszolút nem akar aludni. Gondoltuk akkor megpróbáljuk anyuéknál, hátha ez könnyebb lesz. Noelnek meg mindegy milyen mama, nem válogat.

Szerintem Ti is kezdjétek el, mert minél nagyobb annál nehezebben válik el és nem fogja megszokni.

KépKép
KépKép
mirama

Akkor nagyon jól szoktattátok már Noelt,de ugye az első gyerekén tanul az ember!Mindkettőtök szülei Harkán laknak?
Igen el akarom kezdeni,mert tuti szívni fogunk mi is!Csak aza kár,hogy egy mama van,mert ha anyu itt laknak akkor már tuti többször előfordult volna,hogy éjjelre kimaradna nála!Na,de ez van nem panaszkodom teljen nagyon jól az estétek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem lakik egyik szülő sem Harkán. Az egyémek a Kuruc dombon laknak, Roland szülei az Ágfalvi-lakópark közelében. De kocsival hamar odaérünk. 10 percen belül van mindkettő. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Hát ezért jó a kocsi!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt magyarázom az uramnak!!!
Vendég

Sziasztok!

BEUS!

Egy nagy Gratula Nektek es sok-sok boldogsagot kivanunk a picurkanak.

Kriszta!

Nagyon szepek a kepek tenyleg nagyon ügyi vagy! :)
Es remelem a mai estetek is jo lesz! :wink:

Zilia!

Örülök, hogy irtal!:)
A kep merete max.600*600pxl. 250kb.
De mondjuk en mindig kisebben tudom felrakni, mint 250kb!

Nezzetek a mai programjat a lanyomnak. :) Mama megint dolgozott es papa volt itthon. Ebben a kocsiban fogja huzni Dieter Larat a jövö vasarnapi felvonulason. :) Kép

Kép
Kép
reni76

Reni!Csudi jó ez a kis szekér!!!Lara olyan benne mint egy kis manócska!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?