Új privát üzeneted érkezett!

Tlidi,
na ezen nem fogunk összeveszni!
Enyém az óriástorta, tied a kocsi! :wink:
Bár mivel én is adok egy-egy szeletet a tortából, egy kerék így nekem jár! :mrgreen:

Anyapoc,
nem volt semmi idegenvezetés, ketten voltunk!

Viszont sikerült odakeveredni vmi esküvőféle közelébe, ahol sztem a fél maffia összegyűlt! :shock: Párom mondta is, hogy ki ne mondjam hangosan, mert azt a szót megértik! :lol:
angel37

weboldal ajánlás
http://www.arwentorna.tk/
Az A R W E N t o r n a egy komplex saját technikájú tréning: szervi és nem szervi eredetű (PCOS, endometriosis, preklimax, elhízás, petevezeték lezáródás stb.) meddőségek kiegészítő terápiája; egy olyan adaptált zenés torna, amely a női vegetatív idegrendszerre, az izomműködésre, ezáltal a kismedencei női belső nemiszervekre hat.

Kép
gaby25

Anyapoc!

Igen jó jel. Meg jó érzés is!Most viszont a banyakor üldöz. De ezt kibírom a gyógyulás érdekében. Bár néha elég cikin van melegem :oops:

Angyal! Négy kerék jár minden családnak :roll:
Vendég

Tlidi,
na akkor hogy oldjuk meg? :roll:

Javaslom a babakocsi formájú tortát! :lol:
angel37

Anyapoc, nem is arra gondoltam, amikor még csicsikált a hordozóban, hanem hogy most. Látom a képen, hogy úgy nézelődne, de tőled már bocsi, nem nagyon lát ki. Ezért.
Amúgy az a fura, hogy Szili állítja, hogy kiscsaj lesz a kistesó. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Angel

Esküvő :D:D:D....mi is láttunk,jó nagy pocija volt a menyasszonynak... :shock: Maffia :D:D:D....
Na meg a babakocsi alakú torta :D!

Tildi

Asszem erről a banyakórról már beszéltünk :wink:...az gáz lehet...Ezek szt még szeded a gyógyszereket... :roll:
Ez azért már kellemesebb,mint az endo :)!

Athiz

Hidd csak el a fiadnak :wink:...vagy inkább azt mondom,ne lepődj majd meg az eredményen :).
Igazság szt Villő elég jól látott oldalra,amíg meneteltünk,nem volt semmi gond,nagyokat rugózott és rötyögött.Csak amikor megálltunk egy-egy helyen és Bulcsú futkározni kezdett,ő is ki akart szállni...
Na de hogy mondhatod,hogy az én karcsú (piszkafa :D:D) testemtől nem látott????Akkor képzeld el,hogy az apján milyen volt :lol: :lol: :lol: Csak hogy el tudd képzelni,apája közel 100 kiló... :shock:

anyapoc

Sziasztok

Csak jelentem még élek .... de továbbra is foshangulatban .... és az a mai napon még inkább igaz volt. 3 barátnőm jelentette ma be hogy terhes :roll:
Tudom ronda dolog az irígység de egyzserűen nem tehetek róla ... próbálom leküzdeni csak az a baj nem értem mi miét nem érdemeljük meg azt a porontyot ....

Anyapoc tök jók a képek, biztosan jó volt. Most nekem elöjöttek a római emlékeim, szívesen mennék megint.

Csajok babakocsi a tiétek :) osztozkodjatok. Nekem már úgyse nagyon jutna belőle .... :)

na megyek nem rontom a hangulatot
kokusz

Kókusz, gyere csak és oszd meg velünk bánatodat. Szerintem megérdemlitek a porontyot, csak még kéreti magát a kis huncut! :wink:

Te Anyapoc, nem arra gondoltam, hogy óriási testedtől nem látott semmit a kiscsaj, hanem hogy pont a fejeddel egyvonalban van az ő kis buksi feje, és ezért előre nem látott. Azért csak oldalra nézelődés nem ugyanolyan. Amúgy nagyon csini vagy, meg is akartam jegyezni. Bezzeg én. Tőlem már oldalra sem látna semmit a kölök. :lol:

A gyerkőcömnek meg igen élénk a fantáziája, lehet, hogy ezért mondja lánynak a kistesót, de én még mindig fenntartom a lehetőséget, hogy talán mégsem kukacos a bébink.

Habár most megint kétségbeesés kerülget, mert tegnap óta nem éreztem, hogy mozogna. Legalább egy pindurkát rúghatna! Olyan rémisztő ez a dolog. :cry:
Vendég

Jó reggelt :)!

Kokusz

Örülök,hogy bejelentkeztél és megértem az érzéseidet :(.Asszem engem is az agyvérzés kerülgetne... :(. Őszintén szólva,bár nekem már van két csemetém,mégis elfog az irigység,ha valakiről megtudom,hogy terhes... :shock: Tudom,ez nem ugyanaz,de azért egy kicsit legalább együtt tudok érezni :wink:!
Lehet,hogy mennetek kéne kikapcsoldóni? :roll:...Róma? :wink:

Athiz

Neked most nem is kell csininek lenni,ezzel mér ráérsz pár hónapot,aztán gőzerővel ráállhatsz a témára :).Addig szigorúan megtiltom,hogy ezzel foglalkozz!!!! :D:D:D:D
Én nem hinném,hogy csak a gyerkőcök fantáziája lenne ez a dolog.Én hiszem,hogy BUlcsú tudta, hogy húga lesz,pedig akkor még nem is tudhattuk a nemét :).Bízzál Sziliben,aztán majd kiderül.
Remélem,semmi komoly gond nincs,csak nem bírja a pocaklakó a kettős fronthatást és inkább csicsikál :).Nem próbáltad,hogy lefekszel?Hátha a nyugitól beindul :).Vagy picit megbökdösöd a hasad :).Azért majd jelezz,ha minden rendben :).

Többiek? :)

Tontica?Minden rendben? :roll:

Kriszta? :roll:

anyapoc

Sziasztok

Athiz :) ja lehet csak kéreti magát de nem értem miért ....
Anyapocnak igaza van neked most nem kell csininek lenned :)

Anyapoc, jó lenne kiruccanni de így hogy 2-3 naponta uh-ra kell menni nem tudjuk megoldani.

Most voltam épp: 8. cn-en 9,1 mm méhynálkahártya, jobb ováriumban egy 15,3 és egy 12,2 mm tüsző. Bal oldalon 8-9 mm-es van egy pár darab :shock: remélem azok már nem nőnek meg ....
Még kell szúrnom a puregont keddi és szerdán megint uh, valszeg akkor már repesztünk.
kokusz

Anyapoc, igenis kérem, majd próbálok nem a kövérségemmel foglalkozni. Próbáltam már nyugis helyzetben is a babát hátha megérzem, stb, de sajna semmi. Igaz, nem sok nyugis pillanatom van. :?
A jövő és azutáni hetem nyugisnak ígérkezik aránylag, de a rákövetkező héten lesz a vizsgám kedden késődélután, szerdán reggelre Szilit kell gasztroenterológushoz vinni a kórházba kivizsgálásra, csütörtökön pedig este mehetek a nődokihoz. Úgyhogy nagyon kivagyok tőle már most! Csak azt a hetet éljem túl! :roll:

Kókusz, neked is köszi. Figyu, ezek szép kis tüszők, nem mondom. Biztos, hogy olyan sokáig kell várni, és csak azután lesz repesztés? Nem fognak hamarabb megrepizni? Azért iktassátok be a 2 naponta történő kexet! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Athiz, a kismamák alapból csinik úgyhogy lazíts! :D Mikor is mentek 4D-sre? Ha ott is kukisnak nézik, akkor Szili már a következő tesójának a nemét érzete meg :D

Kókusz, megértem mit érzel. Aug-ban a vetélésem után tudtam meg, hogy egy ismerősöm terhes, aki tanár létére hihetetlen mód utálja a gyerekeket. Azóta sajnos már én sajnálom, mert szívbeteg lett volna a baba és el kellett vetetni. :(
Jók ezek az eredmények és nagyon drukkolok neked, hogy ez a hónap szerencsés legyen.

Anyapoc, nagyon jók lettek a képek, biztos nagyon jó lehetett. Mi szeptemberben voltunk Olaszországban nyaralni kocsival, az én csavargó gyerekem 1 nyikk nélkül bírta az oda-vissza utat.

Kép
Kép
robcsi03

SZIASZTOK.

anyapoc,gyonyoru helyen voltatok.irigy irigy :lol:

angel,tortarendelest felvettem :lol: minel hamarabb szeretnem megsutni :wink:

kokusz.En ma megyek tuszonezobe.mar az agyam szetizgultam,kivancsi leszek hogy hatotak a tuszoerlelok.parazom most mindentol,hogy vekony a nyalkahartyam,meghogy bizti nincs is tuszom stb.pedig szurkalok rendesen.
12ik cn en vagyok.az lenne a kerdesem hogy te kapsz progipotlkast pe utan?

athiz.nagyon szep a pocid :lol: kb nekem is ilyen lenne ha......
na de majd most :lol:

Kép
monyo83

Athiz nem tudom majd kiderül :) úgyis érezni fogom ha megrepednek. Szerdán úgis uh és ha már nem lesznek ott akkor nem lesz repiszuri. De majd szeretjük egymást a férjemmel nehogy véletlenül lecsússzunk róla

Monyóka biztos lesz tüsződ ne izgulj :) én nem kapok progi pótlást. Azzal nem szokott nálam gond lenni. Nálad lehet hogy fogna adni az előzmények miatt.

Robcsi köszike :) én már úgy állok hozzá hogy nem is várok semmit. :roll:
kokusz

kokusz.koszi.Nagyon izgulok.
van itthon ultrom,ha progipotlas kell rogton el tudom kezdeni szedni.

hany mm es a jo tuszo?nekem repesztesrol szo se volt eddig.

Kép
monyo83

te hanyadik naptol hanyadikig szedted a tuszonovelot?

Kép
monyo83

Sziasztok,

Kókusz,
értelek, abszolút! :(

Nagyon szorítok a ciklusodhoz! ++++++++++
Csak apró vigaszképpen, embriótranszfer napján (vadul stimulált ciklusban) se volt 9-nél nagyobb a mnyh-m! :wink:

Anyapoc,
akkor irígykedtél az olasz menyasszonyra is? :lol: :wink:

Ja azt nem is mondtam, a szállodában a liftben akkora rés volt alul, hogy ki lehetett látni! :shock:

Bementetek a Colosseumba? :wink: Mi megláttuk a sort és köszöntük szépen! :roll:

Most jut eszembe, hogy első transzferem alatt a dokival meg a párommal Rómáról beszélgettünk! :lol: Kinek, mi tetszett, én meg nagy zavaromban a Viktor Emanuel emlékművet mondtam, mert egyszerűen csak az jutott eszembe! :oops: :shock: Pedig nem is az... Most biztos vmi bunkónak gondol, aki észre se vette, hogy Rómában ókori emlékek is vannak! :roll: :roll:

Monyókám,
édes vagy! Mint a tortácskáid! :oops: :D
Ugyi tudsz babakocsi-formájút? :lol:
Vagy pelenkatortát! :shock:
angel37

angel :lol:
hidd el hogyha a tortamon mulna mar holnap csinalnam.
babkocsiformajut meg nem csinaltam de mindent el kell kezdeni egyszer :o

Kép
monyo83

Monyó,
:D :D

Jó lesz egy akármilyen is ám! :oops:

Meg asszem amúgy is nekem illene vennem v. sütnöm :D :shock:
angel37

Monyóka tényleg ne izgulj, biztos hogy lesz tüsződ szép nagy. Én most nem Clostit szedek. Amikor azt szedtem akkor 3. naptól 7. napig szedtem 2-t.
A jó tüsző 20 mm körül van.
Szeded a metformint?
kokusz

Robcsi, hehe, a 3. kölök, mi? Hát nem hinném, hogy vállalnánk még egy babót ezután, de persze a sors kiszámíthatatlan.
Amúgy jövő hét pénteken megyünk 4D-sre, remélem, minden oksi lesz, és megmutizza magát nekünk. Azért elég furi, mert amióta azt mondták, hogy fiú lesz, azóta pl. nem tudom a babázóban megnézni a fiúneveket, meg ugye a baba sem fordult felénk, tehát azért nem veszem tutira ezt a dolgot. Hátha ezek jelek. :wink:

Kókusz és Monyo, nagyon drukkolok nektek tüszőügyben!

Tonti, Okr, többiek, merre csavargásztok?

Pusszantás
Vendég

Sziasztok!

Kokusz

Nagyon jó kis eredményeid vannak most :).reméljük,hogy elég lesz ez a két tüsző egy gyönyörű ikerpárra :wink:!Én is arra szavazok,ahogy Athiz írta,hogy dobjatok be mindent,mert egy jó kis szextől simán megrepednek maguktól majd :)!
Ciszták meg sipirc :)!
No igen,jó lesz,ha Ti is beszerztek egy házimozit (ld. UH) és vihetitek magatokkal :D:D:D!Ki is csinálta?Tom Cruise? :roll:

Athiz

Na ezt a katonás rendet már szeretem :)!Nem nyafog,bízik és jól érzi magát :!: ! :lol: Egyáltalán mennyi volt az út kocsival?Tesóm szokott menni,de nem ennyire délre és az sem rövid
Lesz progarmod bőven,azt látom... :shock: ...Azért csak óvatosan a sok pörgéssel :).Ebben a korban (terhességi :D) még belefér,hogy nem érzed olyan erősen,pláne ha jössz-mész... :roll:.
Áááá,4D Uh,tuti lesz,reméljük,látod majd a lányodat :D!
Azért Apátoknak vázold fel,hogy nem bizti a sok virsli és tojás vacsira :lol:

Monyoka

Drukk megy a tüszőkhöz :).Ha vizsont van tüsződ,akkor mindenképpen harcold ki a progipótlást az előzmények miatt,mert ha teherbe esel,nem biztos,hogy elég akkor elkezdeni a szedni,amikor tudomást szerzel róla... :roll: Vagyis akkor már lehet,hogy késő...

Angel

Naná,hogy irigykedtem!!! :lol: Csak azt nem tudom,hogy a menyasszony voltára,vagy a pocakjára-e jobban :wink:!...Vagy mindkettő? :roll:
Jó sztori :)... lehet,hogy a dokid nem is tudta,miről beszélsz :D:D...ugyan,ókori Róma,az már olyan snassz :D:D...arról bki tud értekezni :).
Nem mentünk be a Colosseumba,mert a babakocsit nehezn cipeltük volna fel,meg azt írta az útikönyvünk (és mi elhittük neki :D),hogy belül sem érdekesebb.Sort ugyan nem láttam,de tutira nem álltunk volna be 2 gyerekkel :roll: ...
Viszont a fényképezős római katonák jól lehúztak lóvéval :cry:

Robcsi

Nem semmi,hogy így bírta az utat a lánykátok! :shock:
Tesóm szokott menni,de nem ennyire délre és az sem rövid... :roll:
Amúgy azt mondják, a szeptember nagyon szép arrafelé...bár ki is írta,hogy elég változékony az idő? :roll:

Tontica,Kriszta

Tessék jelentlezni!!!! :twisted:

anyapoc

Anyapoc,
Csak megjegyzem (bár te is biztos tudod), az soklépcsős fehér modern izé, amit maguk a Rómaiak és utálnak, és írógépnek csúfolnak! :roll:

Fényképezkedtetek a katona bácsikkal? :D Láttuk őket! :wink: Kívülről benéztünk, nem látszott érdekesebbnek! Gyerekkoromban voltam szülőkkel, akkor bementünk: macska, rom, macska, rom, galamb, rom :roll: Szal az útikönyv jól mondja! :wink:

Nekem egy pasi kezembe nyomott az utcán egy csokor virágot vmeliyk téren, aztán szaladt utánunk, hogy fizessük ki, de valami horribilis összeget mondott, úgyhogy visszaadtuk! :shock:
angel37

angel a tortaugyon megegyezunk :lol:

kokusz.en 5-9 napig szedtem 2*1 et,de az se closty.
szedem a metformint kb 3 hete.meg tesztoszteroncsokentot,meg most nagy igyekezetben elkezdtem szedni a folsavat meg meg egy vitaminkomplexust.nagyon szeretnem ha babas leszek az megmaradna.

anyapoc.koszi a tanacsot.szerintem a doki is mondani fogja csak kivancsi voltam hogy mi a szokas.ha nem mondja a progit akkor rakerdezek.

Kép
monyo83

Anyapoc, köszi. Hát apucit nem ábrándítom ki, hagyom, hogy kiélje virslis és tojásos örömeit, de ha netán mégis nekem+Szilinek lesz igazunk, majd visszagúnyoljuk, hogy ugyi, mi megmondtuk, hogy húsosszendvics! :shock: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, nem akartam ugy jelentkezni hogy nem olvasok vegig mindent es nem irok mindenkinek de lehetetlen! :oops: :roll:
Ezer bocsika!!! Faradt vagyok, nyugos es igazan nem akartam panaszkodni de sz@r napom van, hat igen, meg egy terhes nonek is lehet rossz napja. :lol: :evil: Apa egesz nap durcizik, nem szol hozzam (Neki is rossz napja van :evil: ) en meg aggodom hogy vajon jol van-e a baba, dobog-e a szivecskeje stb. :lol: Ja, es veszekszem az elsoszulottemmel mert ma valahogy nincs turelmem a "hulyesegeihez".
Azt hiszem mar erzem a hormonvaltozast mert egyfolytaban pityergek, nem is tudom miert. :lol: Amugy minden ok, se rozsaszinezes, se barnazas se semmi. :lol: Felek az utazastol, 4 het mulva megyunk, meg csak 9 hetes leszek :roll: de muszaly mennem.

Anyapoc: szupik a kepek es koszi a hianyolast!!!

Athiz: latom lusti kis babad van! :lol:

Jaj, csajok, lusta vagyok, bocsi (es mukormom van, azzal ORIASI gepelni!) :lol:

Ja, csinaltam ma is egy tesztet :lol: :lol: hule vagyok, eros pozitiv lett az is. :D Most mar tenyleg tobbet nem! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, de legalább büfögtél, hogy élsz! :lol: :lol:
Annak viszont nem örülök, hogy trutyis kedved van, de néha ilyen is akad sajna. Ez van.
Azért nem irigyellek ám az utazás miatt, hogy 9 hetesen kell menned, de már csak nem lesz semmi gond, nemigaz?

Képzeljétek, végre sikerült picit lehiggadnom, és pihennem, és éreztem, ahogy a babám rúgdosott. Még a kezemmel is éreztem, tehát kívülről, tehát más is érezte volna, ha lett volna valaki a közelemben. Annyira boldog vagyok!
Vendég

Athiz: :lol: Szupi hogy rugdos a picur, akkor minden rendben van! :D En nehezen ereznem meg a 2 mm-es babam mozgasat! :lol: :lol: :lol:

Anyapoc: szerintem 6 szeretetnyelv van, egyet kihagytak (es nem hulyesegbol mondom!) a 6. a szex!
3 napja nem volt szex es ma kijelentette az uram hogy Mi mar egy honapja nem ... :lol: tiszta szeretetehsege van ha par napot kihagyunk es durcizik. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Hát ezek a pasik, ha nem jut pár napig dinnyeföld nekik, akkor már kétségbe zuhannak. :lol:
Vendég

Dinnyefold??? :mrgreen:
Amugy Neki van igaza, ha a pozitiv teszt utan hirtelen megszunik a vagy tenyleg ugy erezheti hogy mar nincs szukseg Ra! :roll: Ezek a nok!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hát miután létrehoztuk ezt a babánkat, onnantól nekem semmi kedvem nem volt az együttlétekhez. De aztán idővel változott a helyzet szerencsére. Igazából mindkettőnek igaza van, a pasiknak is, és a csajoknak is. A lényeg, hogy meg tudjátok beszélni. Miszerint nem akarod őt elhanyagolni, csak most dúlnak benned a hormonok, és sokat idegeskedsz, hogy minden okés lesz-e a bébivel. Simizd meg a buksiját, ölelegesd meg, és kérd tőle szépen, hogy egy icipicit legyen türelemmel. Akkor talán megérti! :wink:
Vendég

Athiz: koszi, amugy ma este kibekitem! :wink:
Bementem az ugyeletre mert csip amikor pisilek de nincs hugyuti fertozesem szerencsere csak valoszinu egy kis irritacio. :D Legalabb ennyibol nyugodabb lehetek!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica

Örülök,hogy jelentkeztél :),ezek szt minden rendben (mert bizony terhes nőnél az ilyen kedélyállapot totálisan nomrális :D:D:D)....
És persze azt is elnézzük,hogy nem válaszoltál mindenkinek 8) ....
6. szeretetnyelv :D...na ez biztosan egyéni :D...speciálisan férfiakra szabott :D:D:D... Az én uram is hajlamos a túlzásokra :roll:...
Amúgy szegény urad nem tudom,mit szólt volna,ha velem hozza össze a sors... :shock: ...őszintén szólva nekem 6 hét hányás alatt nem sok kedvem volt szexelni...na meg még utána sem egy darabig,de akkor már megoldottuk...De hát a pasik már csak ilyenek :).Az én párom 6 hét után is csak azért volt morci,mert alig lehetett kirángatni otthonról :)....meg únta,hogy mdnent neki kell csinálnia :shock: ...
Ne aggódj,nem lesz semmi baj a repcsiút alatt.Szt messze nincs olyan veszélyes,mint az autóút ebben a korban.Inkább csak arra vigyázz,hogy itt hűvösebb van,öltözz fel majd melegen :).

Anegl

Állj!Ezt az írógép dolgot nem értem...vagy este van :?.
Akkor nem maradtunk le semmiről a Colosseumban 8) ...tudtam én....Galambot és macskát láttunk azon kívül is :mrgreen: ....
Hát mi is meglepődtünk az áron a fényképezés után,de ugye a fényképet "visszaadni" nem tudtuk,igaz én utána mondtam,hogy ki kellett volna törölni.Amúgy az útikönyv azt írta,hogy elvileg ezeket az embereket fizetik,hogy lehessen velük ingyen fényképezkedni...ehhez képest 40 Eurot kért pár képért.A párom annyira megrökönyödött,hogy szó nélkül kifizette....utána gondolkodtunk,hogy tán alkudni kellett volna,vagy otthagyni...Hát ennyit a tanulópénzről :(.

Monyoka

Azért írtam a progiról,mert nekem úgy tűnik (ahogy látom,olvasom),nem minden dokinak egyértelmű,hogy a progipótlást már PÉ után adni kell.... :?
Azért reméljük,hogy nem kell külön ezzel foglalkoznod...Nem most voltál dokinál? :roll:

Athiz

Na jó,hadd álmodozzon a párod :).
Örülök,hogy mocorog a baba,látod,csak egy kis figyelem kellett neki :).

anyapoc

sziasztok.

lanyok mi az abszolult ciki?
Az mikor nagy nyugodtan mesz tuszonezobe es a varoban anyosod es apododpillantod meg eloszor Embarassed
nagyoon ciki volt.

na de a lenyeg.Egy tuszom van 17,2mm a 12 ik napon ami a doki szerint nagyon jo.vasarnap kell hogy megrepedjen.Addigra eleri a nagysagot,addig no sex.vasarnap este kell hogy egyutt legyunk.
a nyalkahartyam 8,6mm ami szinten megfelelo.

nagyon orulok mert azt mondta a doki hogy jol reagalok a gyogyszerre es ha ez nem sikerul folytassuk a stimut.
kaptam a tuszomrol es a nyalkahartyamrol kepet.olyan szep Laughing[url=http://www.TickerFactory.com/]

Kép
monyo83

Szasztok!

Anyapoc, hát figyelmem sajna mostanság igen szétszórt, és így nem tudok sokat a pindúrkámra koncentrálni, viszont amikor meg igen, akkor valószínűleg meg ő pihizik. Lehet, hogy nem vagyunk túl jól összehangolva? :shock:

Tonti, örülök, hogy nincs gond a pisilőkéddel! Csak ne idegeskedj! Remélhetőleg mégegyszer ugyanaz nem történik meg!

Monyo, nagyon klassz, hogy okés a tüsződ+hártyád, úgyhogy hajrá vasárnap! Addig nagyon kedvesek legyetek ám egymással (te+párod)! :wink:

Én épp főzök, mosok, mosogatok, stb. Apa elvitte a porontyomat, a munkájához vesznek ami kell. Remélem, nem lesz semmi baj útközben!
Vendég

Üdv!

Anyapoc,
miiiiiiiii 40EUR??? :shock: Nem semmi népség! :roll:

A Viktor Emanuel emlékmű úgy néz ki a rómaiak szerint, mint egy óriási írógép! :D Vagy esküvői torta! :) Utálják, mert szerintük nem illik a városképbe!

Monyó,
ez nem rossz! :roll: Anyósod is nődokira várt? Gondolom ő nem tüszőnézetni jött! :mrgreen:
Gratula az eredményekhet, holnap csak ügyesen! :D Rajtatok a topic szeme! :lol: Na csak képletesen!
angel37

Múlt héten benéztem kétsazer is egy netcaféból,illetve kedden nem engedett be a babanet.Csütörtökön meg nem küldte el a hsz-t! :evil:
Olvasgattam,de lyukas agyamban nem sok minden maradt :oops: ,azért megpróbálom

Anyapoc
Irigykedem ! :oops: Olyan szép helyeken voltatok.....Csoda szép család vagytok!
Te meg hallod olyan fiatalka vagy! :lol: Látom melíroztattál is :D

Tontica
Ilyenkor teljesen természetes,hogy fáradt vagy!Pihizz sokat.Nekem is volt műkörmöm a nyáron,tényleg nem egyszerű vele gépelni :lol:
Sexet én eleinte jobban kívántam,mint addig! :oops:

Athiz
Szuper,hogy érzed mocorogni a babádat! :D

Zsóka
Az tuti az AFP volt!Van már eredmény?Drukkolok++++++++++++

Bali
Látom itt vagy!Tessék írni is!

Monyo
Szia!Drukkok mennek++++++++++++++++++++++++++

Szánikáim
Nekem tegnap letel Jónás!Hát nem sokat adok érte,hogy bejön :wink:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Anyapoc: Azt hiszem Te az en uramat mar igencsak helyretetted volna, nem huznatok sokaig! :lol: Nekem nincs hanyingerem szerencsere csak faradt vagyok es semmi kedvem semmihez. Sokszor mondom az uramnak hogy Neki egy haremre lenne szuksege akkor erezne jol magat. :lol: Megkerdeztem tobb dokitol is es nem arthat egy rovid repulout! :D

Monyo: mit csinalt ott az anyosod csak nem O is ... :lol: :lol: :lol: Tenyleg nagyon ciki lehetett!!!

Kriszti: Jonas, ugyanmar!!! :roll: :shock: Hulyeseg! Nekem lanyt josolt aztan fiu lett. :lol: Nem hiszek benne, inkabb imadkozz!!!

Csajok, tegnap napkozben meg este is barnaztam (nem ijedtem meg mert az elozo terhessegeimnel is sokat barnaztam az elso trimeszterben es nem lett semmi baj) es marhara csip amikor pisilek, meg van duzzadva OTT es marhara faj, nem tudom mi a fene lehet. De nincs hugyuti fertozesem tehat valami gomba vagy nem tudom mi lehet. Otletek?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
A duzzadság a terhesség velejárója,hormonális okok miatt.Legalábbis nálam az volt!
Ha csíp amikor pisilsz irány a doki,előzmények tekintetében ne hanyagold el a dolgot!Jó??????
El tudsz menni holnap,esetleg még ma?

Nos én búcsúzom egy hétre ismét!Konzultálok egész 5 napig a fősulin! :?
Puszika!!!

KépKép

KépKép
okr

Ma van a Házasság Világnapja!!!
A kezdeményezés 1981-ben indult útjára az Egyesült Államokból, amikor Bálint-napon (a szerelmesek napján) Baton Rouge város polgármestere, Louisiana állam kormányzója és a katolikus egyház meghirdette a Hiszünk a házasságban elnevezésű akciót. A rövid idő alatt sikeressé vált program 1983-ban nyerte el A Házasság Világnapja elnevezést, megünneplésére február második vasárnapját jelölték ki.

E napon sokféle eszközt felhasználva próbálják felhívni a társadalom figyelmét arra a tényre, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére léteznek jó, boldog és tartós házasságok, továbbá hogy a napjainkban egyre népszerűbb, csak együttélésre alapozott kapcsolat többnyire nem olyan tartós, mint a házasság. Amerikában a nap megünneplése kiegészül a Bálint-napig tartó Házasság Hetével, ilyenkor például a családok egymás gyermekeire vigyáznak, hogy a szülők kettesben lehessenek, s közös programmal erősíthessék összetartozásukat. A házastárs megajándékozása, kedvenc ételének elkészítése, az esküvői fényképek, a kellemes emlékeket felidéző családi videók megtekintése is e nap hagyományává válhat.

Kép
gaby25

OKriszti: penteken csinaltattam egy vizeletvizsgalatot es negativ volt hugyuti fertozesre akkor miert irany a doki? Remelem meg itt vagy?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
még egy gyors hsz erejéig vagyok.Azért menjél el,hogy megnézze,nem-e vmi fertőzés .Szóval jobb megnézetni,és kezelniu,mint vmi baj legyen.
Az nagyon jó,hogy a vizeleted negatív,de más is lehet .

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Megfogadtam Kriszti tanacsat es elmentem az ugyeletre, nincs hugyuti fertozesem csak egy kis irritacio semmi tobb viszont van:
Kép :D Na mit gondoltok?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!!!!!!!!!!!

KET BABA VAN??????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
ancsa81

Helló!

Sajna jól lebetegedtem, ezért nem tudtam jönni, torokfájás, láz, meg hasonló kellemes dolgok. Remélem, a legtörpibb bébimnek nem lesz baja ettől, meg hogy Szilkóm sem kapja el!

Tonti, ez aztán a hír! Ezek szerint lehet, hogy hugi is meg öcsi is lesz? :lol: Nagy drukk érte! A pisis gonddal meg ne foglalkozz, ha vizsgálatra sincs semmi, nekem is volt ilyen, és frászt kaptam, hogy valami nyűves betegség, de szerencsére semmi ilyen, inkább csak érzékenység a baba miatt. Nálad meg babák miatt! Hű, de jó! Párod összeesett a hírtől? :twisted: Az enyém tuti kifeküdne! :lol:
Vendég

Csajok, ketto petezsak latszott de csak az egyikben latszott az embrio a masikban sajna semmi. A nagy petezsak 6,9 mm a kicsi 4,8 mm. Egy het mulva kell visszamennem hogy fejlodik-e a kicsike vagy felszivodik! :cry: Orulok is meg felek is, de legalabb az egyiket lattam es jol van! :D Szerintetek lehetseges hogy a kicsi kesobb fogant?

Athiz: gyogyulj meg, a laz nagyon veszelyes inkabb menj be az ugyeletre nehogy baj legyen mert nekem is a lazas napok utan jott a baj! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, sajna mást nem tehetsz, mint ima és várakozás. Majd a köv. UH-on kiderül, hogy megmaradt-e mindkettő. De a méretkülönbség miatt ne aggódj, mindig így van ikreknél. Meg még jó korai is volt az UH. Nekem ennyi idősen nem is látszott benne baba! Szóval pihenj, az a biztos, és nagyon örülj! Egyébként legalább az egyik úgyis megmarad! :wink:

Nem szeretem az ügyeletet, meg szerencsére még tulajdonképpen a totál láz előtt sikerült levinni a hőmet, így csak nem lesz gond! Meg utána még éreztem, hogy rúgdos a babóca, azért ez megnyugtatott! Stramm kölyök lehet, csak nem hagy cserben most sem, hiszen nagyon kapaszkodott elejitől fogva! :)
Vendég

Athiz a 38 feletti laz veszelyes, ne engedd folmenni addig! Ha barnazol, verzel, gorcsolsz irany a doki!

Belegondoltam barmennyire is jo lenne nem tudom hogy ki tudnak-e hordani ketto babat egy kesoi veteles utan es csak 4 honap telt el azota szoval bizzuk a dontest Istenre. Ha megmaradna mindketto valoszinu az elejetol a vegeig fekudnom kene hat nem tudom mit is akarok inkabb! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica, ha a jövő heti uh-n látni fogod a másikat is hogy él, hidd el akarni fogod mind a kettőt :)
Azért megértem a dilemmád, mert ugye egy 2 és fél éves mellett végigfeküdni 9 hónapot komoly szervezést igényel.

Athiz gyors jobbulást kívánok!

Azt hiszem tegnap zsebibabát éreztem "mocorogni", vagyis inkább bugyborékolni. :D

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok.

tontikaaaaaaaaaaaaaa gratu.ez aztan a hir.nagyon vigyazz magadra es persze a babocakra:)

athiz jobbulast.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?