Sziasztok!
Minket is elért a betegség, bár eddig "lájtosan". Nekem fáj a torkom, voltam rögtön orvosnál, azóta gyógyszer megy, most tartok a csiklandozzaaköhögésatorkom és ezért folytonkrákogom szakasznál.
Hannához éjjel érkezett a takony, fél 10 körül felébredt, orrszívás, miegyéb, na annyira felébredt, hogy hajnal fél 1-ig nem akart elaludni, Charlie és Mimmot nézett. Az apja már aludt, én is szarul voltam, úgyhogy berágtam, és kikapcsoltam. Annyira azért nem volt elesett állapotban, láz semmi, csak jó volt a bolondját járatni velünk, ha már felébredt
Na volt egy kis vokálozás, de végül bealudt, majd egy-másfél óránként feltérdelt sírva, azért csak szenvedett a takonytól.
Gondoltam, ma milyen jót alszik napközben. Ja, kemény másfél órát aludt dél tájban, viszont tűrhetően evett, és láza sem volt egész nap. Hát így állunk.
Üdv, a régi-újaknak, virtuális fülhúzogatás a névnaposoknak!
Gyógyulást a betegeknek, és a kismamiknak nagy gratula a pocaklakóhoz. A másik csapat kismaminak meg sok tejcsit, és nekik is nagy gratula!
Bocs, hogy ilyen távirati stílusban intézem el, végigolvastam mindenkit, de a végére már azt sem tudtam, ki kicsoda, és hol tart
Kriszta!
Majd mi is megyünk Mazsolára, olyan két hét múlva, mert jövő héten nagyszülőknél leszünk vidéken. Be kell jelentkezni vagy mehetünk csak úgy spontán?
Dodus:)
Én sem erőltetem a bilizést. Van neki, időnként előhozza, ráül ruhástól. Ilynkor megérdeklődöm, hogy nem akar-e véletlenül pelus nélkül ráülni. Egyszer elkezdte huzigálni a nadrágját, gyorsan levetkőztettem, le a pleust is, de nem történt semmi, ellenben fél órát nyargaltam a meztelen popója után a lakásban
Na azóta nem dőlök be, túl drága ehhez a pelenka.
Próbáltuk a maci is pisil, kakil dolgot, hát épp hogy nem röhögött ki, hogy ő be nem veszi ezt a marhaságot. Ennyiben maradtunk, majd a nyáron anyáméknál úgyis pucéran fog rohangálni, és majd csak rászokik.
Betti
Előbb vagy utóbb majd csak eljutunk hozzátok:) Gerda ujjacskája hogy van? A balettet nem hívtam fel, mert egyrészt betegek lettünk, másrészt úgyis elutazunk egy hétre, majd ha visszajöttünk, beszélek vele.
Emese!
Azt hiszem, ne erőltesd Ádámnál...és nem tudom, ki írta, de nagyon egyetértek, hogy nem sok értelme van még ennek pláne olyan piciknél, mint az enyém is, aki tud már vagy 15 szót! Ja ma véletlenül elhangzott egy kristálytiszta labda. Egyébként blabla szok lenni
Na lépek, mert még dolgozni szeretnék, amíg fel nem ébred a kisasszony.
Jó éjt!
pilács