Hú, ma már teljesen elboritott az aggódás. Képzeljétek, Anna még mindig nagyon szörcsög, ezért orvosokkal is konzultálva kitaláltam, hogy nem is náthás, hanem valami más rendellenesség van az orra körül, ezért szortyog. Ezért hát elvittük a Heim Pálba rendelésre: átjárhatóak az orrjáratai, tehát nem ez a baj, tényleg nátha. Csak azt nem értem, miért nincs váladék.
Aztán a doktornő közölte, hogy elküld koponyaultrahangra, mert Anna orra felett van egy dudor, amikor sir, és ezt meg kell nézni. Na több sem kellett nekem, rögtön rákérdeztem, és kiderült, hogy agysérvre gyanakszik, de szerinte nem, csak megnyugtatásképp menjek el. Na, jól megnyugodtam, ez az egyik legsúlyosabb fejlődési rendellenesség. Azóta bújom a netet, sik ideg vagyok. Aztán felhivtam a doktornéninket, aki azt mondja, ő nem is látta ezt a dudort, viszont látott már agysérves gyereket, de az nem igy nézett ki. Kicsit megnyugodtam. Megpróbál korábbi időpontot találni UH-ra, mert 28-ra kaptunk, addig meg is őrülök.
Kicsi Anna most épp sósátor alatt szörcsög, szegénykém. Egyébként nagyon ügyes, virgonc, viszonylag keveset sir, és hatalmasakat mosolyog, ha beszélek hozzá. Sőt, beszélgetünk is, mondja, hogy eeee, meg öööö.
Julcsi tegnap látott halat az utcán. Egy pocsolyában fújt a szél egy száraz levelet, megigézve bámulta és mondta, hogy hal. Ma kérdeztem, mit látott, azt mondta: halatot.
Reggel meg követelte a köptetőjét: gyógyszej, és szijup (Őrület, honnan tudja?) felkiáltásokkal, aztán amikor megkapta, mutogatott a lándzsás utifűre, hogy: másik, másik...abból is akart.
Benianyu, a lándzsás útifűről én sem tudtam ezt eddig, nem is minden allergiásak rossz, de mivel én is az vagyok, váltottam Julcsinál, a Prospan szirupra.
Hú, Manka, ez a Jack de aranyos!
Totka, örülök a jó hirnek a munkahelyeddel kapcsolatban.
Ayse, tényleg ezeket a kórházakat bezárják??? Nem térek magamhoz!
And, sielős képek cukik, annyira irigykedem, hogy pár baba már élvezhette a havat, mi meg még nem is láttunk.
Esztinek jobbulást!
Thomasanne, de jó látni már Tomit! Milyen helyes kis pufi lett! És te milyen ügyes vagy, hogy érted az adóbevallást! Én pár évig megcsináltam, azóta könyvelőre bizom.
Jucc: Gergő és a kakóscsiga kalandja jól sikerült látom! Helyesek együtt