Sziasztok!
Hajni
Az egyik gondozónő Kati néni (ő van most betegen), a másik Bea. Emmának a saját gonozónője Bea, nála szokik be.
A gondozónőkkel egyébként semmi problémám nincs, hanem inkább a kevás gondozónői létszámmal, hiszem azért nem tudnak velük úgy foglalkozni-legalábbis szerintem- ahogy kéne. De azt is tudom,h erről nem ők tehetnek
nekik is könnyebb lenne ha többen lennének.
Szedo
Ott lehettem Emmával csak az 5. naptól kezdtek kiküldeni.
5. nap kiküldtek délelőtt, egy bő óra múlva hívott vissza a gondozónő, mert Emma eléggé el volt keseredve
amikor visszamentem oda borult rá més keservesen zokogott
6. nap már reggeli után kiküdtek, és csak ebéd után mehettem vissza,h közösen megnézzük a leendő fekhejét. Ekkor volt,h nagyon sírt. Ő bent sírt, én kint az ajtó előtt
ez volt a lekeményebb.
7.nap már 7.45-től egyedül volt bent. Reggel amikor vittem sírt, főleg azért is szerintem mert egy számára idegen gondozónő fogadta, mert a miénk csak később jött. Utána haza küldtek,h menjek vissza majd ebég után elaltatni. Mentem, de nem hívtak be, mert elaludt a gondozónőnak.
És tegnao lett volna a 8. napunk, de már beteg lett Emma
Láza volt, folyik az orra és egy kicsit köhög is. Így majd ha minden igaz akkor jövőhéten ott folytatjuk ahol abbahagytuk.
Akkor jól gondoltam, vagy reálisak az elvárásaim a bölcsis foglalkozásokat illetően. Remélem változik ez majd nálunk, ha 2 gondnő lesz.
Zsu
Én is babaszobára szoktam feltenni azt, amit el szertnék adni. De sajnos azt tapasztalom,h nagyon márka függőek a vásárlók
de ez FP játéknál nem gond.
Nálunk is mondták a sztájkot, 6-8-ig. De nálunk is beveszik azokat a gyerekeket akit nagyon muszáj, és csak 1 gonozónő lesz.
Jó éjt Mindenkinek! Anikó&Emma