Szép, jó estét mindenkinek!
Ibolya!
Remélem mára már teljesen jól van Gergőd!
Az én párom sem rajong a kakis pelusért, de ha nem vagyok a közelben, akkor megoldja a dolgot, szerencsém van vele, nagyon sokat segít a gyerekek körül, és nem válogat. De ne aggódj, annyi baj legyen, hogy a kakis pelus rád marad.
Márti!
Gondolom Zsuzsinak szándtad Dorina napi infót, ő kérdezte, hogy most ünnepeltek-e Julcsiék.
Épp kérdezni akartam, hogy mi újság a kötözködőkkel, de megelőztél.
Ma tele volt a rendelő, amikorra időpontunk volt (ált. külön kapunk időpontot, így csak mi vagyunk, nem kell a két törpével várnom), nagyon sok a beteg gyerek. Így dokinéni és az asszisztens el volt havazva, modták, hogy mérjem én le a gyerekeket, írjam be a kiskönyvbe, addigra ők is átérnek, hogy megnézzék őket. Így erős a gyanúm, hogy nem azzal a technikával mértem a hosszukat, ahogy ők szokták, mert nem nagyon hiszem, hogy 5 cm-ert nőttek volna 1 hónap alatt. Majd jövő hónapban kiderül, ha akkor "összemennek", akkor én voltam a béna. A súlyuk viszont tuti annyi, azt nem lehet elrontani.
Edit!
Remélem a mai éjszakátok jobban telik majd. Szenzációsak a képek, gyönyörű gyerekeid vannak. Nagyon vidámak a képeken, jó őket nézegetni.
Én natúr joghurtot adok a törpéknek, abba szoktam gyümit tenni, esetleg kukoricapelyhet. Adtam már gyümölcsjoghurtot is - védőnőnk szerint bármilyet lehet - csak a legtöbb darabos, az én gyerekeim meg ugye felnőtt korukig a turmixolt kajára hajtanak, így az macerásabb. Eleinte Danoninóztunk, de zöld utat kaptunk a bármilyen joghurtra is.
Tegnap karfiol+krumpli+husi volt a menü, ma ugyanez, csak egy kis paradicsommal megbolondítva. A holnapi még kitalálás alatt.
Zsu!
Nagyon kis életre való Katica lányod. Látod, elintézi neked a dolgokat, hogy várnotok se kelljen. Aranyos lehetett. Jobban van már? Akkor most milyen oltásokat adatsz a gyerekeknek?
Timi!
Nagyon örülök, hogy Hanna jól van, remélem így is marad ezentúl. A gondjaidat nyugodtan osszd meg velünk, ha mást nem, vígasztalni tudunk. Néha az is jól jön az embernek.
Edith!
Hú, gyors gyógyulást kívánok Krisztának!
Nagyon jók a képek, nem látszik betegnek! Nagyon szép kislány.
Hú, biztos lenne még mit írni, de már lefordulok a székről.
Jó éjszakát mindenkinek!