Sasha, de jó, de jó! Már komolyan azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen .....keresema megfelelő szót
Aztán vagy sajnálnak, hogy ennyit takarítok (pedig szerintem nem olyan sokat) vagy meg hogy mekkora kosz lehet nálunk (pedig nincs, főleg ott nem ahol a gyerek mozog). Kezdtem rosszul érezni magam
Mák, Szonja kapaszkodva lábujjhegyre áll és már le tudja szedni az asztalon meg konyhapulton levőket. Így a kések és egyéb eszközök kimondott figyelmet igényelnek
Mi együtt hámozzuk a krumplit,....én a földön ülök ő meg a tisztákat tanulmányozza. De, tegnap kipakolta a hagymáskosarat!
Ma viszont ismét másfél órát játszadozott Szonjaapa még nem összeválogatott megszáradt zoknijaival
Legújabb kedvenc egy labda! Az udvaron találtuk,...valószínűleg az oviból került át. De, mivel szonjecnek nagyon tetszett megmostam és most gurítunk vele meg dobálni is tud csak nem jó irányba
Aztán ha majd megunta visszakerül az oviba
Egyébként én is gondolkodom olyan szarvacskás gumilabdán, mert nekünk csak a létező legnagyobb gumilabdánk van (Fitball), de azt hozzám méretezték nem Szonjechez.
Tudja vki hol lehet olyat kapni,...azt a szarvasat?
N.