Sziasztok!
Pár perce már jártam itt, aztán kíváncsiságból elolvastam a másik topicot.
Micsoda mérkőzés!!!
Dóri, szerintem ügyesen csináltad
Jubéval együtt! Klassz csajok vagytok!
Az az érdekes, hogy nem is ismerjük egymást igazából csak az alapján, hogy ki hogyan ír, és miket.
Hihetetlen, hogy ebből simán meg lehet állapítani, ki milyen ember, ki szimpi nem szimpi. Nekem odaát A. volt az egyik lány, aki már az első hozzászólásaiból is elég egyszerűnek tűnt, és megállapítottam, hogy vele biztosan nem szeretnék sosem találkozni, és lám, most igazolva látom a megérzésemet.
Osori, kösz, a fiacskám már most nagy szívtipró az oviban, kapja a lányoktól a szivecskés rajzokat rendületlenül, kergetik a csajszik az udvaron....stb...egyébként nekem pont ő a pasi ideálom, nem véletlenül mentem férjhez az apukájához (merthogy rá hasonlít
).
Vica,
Jubénak köszönhetően mégsem tudtál elrejtőzni!
Jube, ez a tejes anyuci elég érdekesen gondolkodik. Szerintem nem kell vele találkoznod. Ébredt volna hamarabb! Tiszta hülye.
Kösz,
Dóri, hogy érdeklődsz felőlünk. Próbálok belerázódni az éjszakai életbe, több-kevesebb sikerrel. Második gyereknél egyébként sokkal könnyebb. Most nem kérdezgetem magamtól egyfolytában, hogy miért sír, mi baja...stb., hanem teszem vele a dolgom, szeretgetem, felveszem, odafektetem magam mellé, ha így alszik el, akkor sem csinálok reggel harakirit, szóval nyugodtabban telik így az eleje, mint Zsombival. Tegnap voltunk kint először, nagyon szép idő volt!
Ma bezzeg
esőesőeső. Röviden ennyi.
megyek vasalni, szasztok.