Sziasztok!
Remelem, mindenkinek jol telt a szilveszter, es jol kezdodik az eve.
bera, gondoltam am Rad
. Delutan 7 korul kiugrottunk Anyumekhoz es az ott gyulekezo rokonsagnak egyben. boldog uj evet kivanni, aztan olyan 8 korul mentunk a buliba. Ott mar lefektettek gyerkocoket /ezt nem ertem, mindegyik oregebb, mint Reka, s mar 8 kor aludtak egy kulon szobaban, uuugy irigykedtem./, Reka is elaludt utkozben a kocsiban, gondoltam, hurra. De ahogy betettem a kolcson-kisagyba, felsirt. S persze felebredt tobbi gyerek is. Es nagy orommel konstataltak, hogy egy kisbaba kerult kozejuk, mely oromuknek heveny szemkipattanassal, hangos "baba-baba" kialtasokkal adtak tanujelet
Kovetkezo korben ugy 10 fele probaltuk meg altatni oket, sikerult is, kiveve egy gyerkocot. Na, na, tippeljetek, kicsodat?! Hat persze, Rekamat
11 fele azert elaludt, egeszen effeli 1 oraig sikerult bekesen szuszognia, amikoris felsirt, ezzel persze ujfent felriasztva az egesz szobat
Szerencsere minden gyerkoc hamar megnyugodott es visszaaludt. Talan mar mondanom se kell: kiveve egyet
Rekamat. Ugyhogy olyan 1/2 2 korul ugy dontottem, jo lesz nekunk itthon is mar, szerencsere Apa sem probalt ellentmondani /najo, tett egy gyenge kiserletet, de Reka nyert hangeroben
/ Itthon aztan egy gyors szopival letettem aludni, Apanak ennyi sem kellett hozza
Aztan reggel 1/2 9kor kezdodott a nap, Apa szamara a masnap
Keritesnek alcazva magat aludt egesz delelott a jatszoszonyegen
Osszessegeben jo volt, orulok, hogy elmentunk, kicsit talan farasztobb volt, nomeg a szoptatas miatti "majdnem absztinencia" sem dobott a dolgon, de megerte.
Nyuszi,
en is a Brendonban vettem
Sot, mivel van ismeros, kaptam hozza gratis egy olyan raillesztheto jatekot. Sajna szinben nem volt nagy valasztek, kek-feher kockas, aztan egy nagymintaval a hattamlan /amire azt mondta az elado-ismeros, hogy ha nem akarom, hogy egyfolytaban forogjon a gyerek eves kozben, akkor inkabb hanyagoljam/, es vegul amit megvettem, ami a profilban levo kepen van.
Sasha, teszek rola kepet a profilba. Ara sajna huzos, majdnem 40e volt. Mondjuk, Neked bevallom /Apanak nem
/, hogy voltak 6-10e Ft-ert fabol keszult, kesobb asztalla-szekke alakithato tipusu etetok is, azokon is vacillaltam, azok is tetszettek.
Es, es, es, a nagy hir: ma eszrevettem, hogy kibujt a foga. Mondjuk, a Hugom mar tegnap is mondta, hogy erzi, de nem is figyeltem, mondtam, hogy az nem az.. mar beletorodtem abba, hogy en lanyom fogatlan marad
Lehet, hogy mar egy hete kinn van
Remelem, mindenki jol van, azok is, akik mar reg nem jelentkeztek, mindenkinek jol kezdodik az eve:
-Afonya