Ankia, nagyon örülök, hogy kicsi fiadnak ilyen könnyen ment a beszokás, és ilyen nagy örömmel megy a bölcsibe.
Nekünk most ajánlottak két állami bölcsödét Erzsébeten, megpróbálkozom ott is a bejelentkezéssel, bár gondolom ott is túljelentkezés van, ráadásul a területi illetékesség miatt sincs sok remény, de hátha.
Megnéztünk már egy családi napközit is, de ami útba esik, nem volt szimpatikus, és annak már irreális az ára is.
Érdekelne ez a magánbölcsi, ahová Ti jártok, ha gondolod priviben, megadnánd a címet, ja, és hogy mennyibe kerül?
Lesta, üdv a csapatban!
Minket is felkeresett egy hölgy, mikor Biankám alig egy hetes volt, a mi címünket a kórházból kapta meg, ahol szültem. Nekem sem tetszett, hogy azonnal kellett volna dönteni, rettentő erőszakos volt a nő, ráadásul az iszonyú ár (18.000,-Ft) felét azonnal oda kellett volna adni, és majd a gyerek fél éves korában jött volna vissza a nő fényképezni. A másik, hogy írtó régi, rossz minőségű képeket mutogatott a nő ajánlásként. Én végül elküldtem, de más kismamáktól hallottam, hogy volt aki fizetett neki, aztán nem jött, és mint utóbb kiderült, csaló volt. Már rendőrségi eljárás is indult ellene. Nem is értem hogyan lehet pici babás embereket így átverni. Aztán elnézést, ha valakinek pozitív tapasztalata van ezzel a fényképezősdivel, gondolom többen is foglalkoznak ilyesmivel, és nem biztos, hogy mindenki csaló.
Most már lassan felfedeztük az összes játszóteret, csak még azt a Liget mellettit nem sikerült, az hol van pontosan? Valami utcanevet tudnátok mondani?