Sziasztok!
Gratula a pocis képhez, látom nekem már sosem lesz ilyen...apa csak mondja, hogy na majd csinálunk...aztán sose...
Gabi, nem tudsz valamit feltenni a 4dsből???!!!! Dvd-n van, képek is? Naggyon kíváncsi lennék!!! Én nem tudom mikor megyek/mehetek, vagy ehét vége, de gyanitom, hogy inkább febr 20 körül lesz belőle..
Pedig olyan kíváncsi vagyok a kis drágára! Főleg, hogy jó lenne látni, hogy épen egyben van. (Mert ugye az afp csak magas volt, ha próbálom elfelejteni, ha nem...)
Hú, de szeretném a csíkot megúszni...pedig én nem is kenem magam minden nap, van, hogy elfelejtem. Pláne nem többször is!?
Azóta vettünk babakocsit, bergon márka, bordó-barna-ekrü kockás. Tök jó, már olyan jó lenne használni. Ma elvisszük a bölcsőt anyuéktól, le kell még kezelni, és hát jól száradjon ki, nehogy szegény akaratlanul is szipuzásra legyen kényszerítve.
Az örököltnek vélt babaruhákat elnyelte a padlás, vagy hát legalábbis eddig még nem találtam meg, és egyre szűkül a lehetséges lelőhelyek száma. De hátha, nem adom fel, míg midnent át nem forgattam!!
Vettem szoptatós bögyféket a csájnízon, lehet, hogy mert utsó darab volt, de 250 Ft-ért. Különben 1500-100ért adják a kínaiak. Ez télleg úgy jó, hogy nincs benne merevitő?? Nekem tök furcsa. Bár fölvéve tök kényelmes volt, az is igaz. MOndjuk sztem kicsit vettem, mindegy, el fog használódni...max majd leválasztási időben.
Voltunk szombaton szülőszobalátogatáson, na az mekkora egy köcsögség, ami itt megy! Van jacuzzi, de 2 éve nem műxik. Jó, mi? Van szülőszék is, de a dokik nem szeretik, úgyhogy gyakorlatilag csak dísznek van. Ez is jó. Ami jó, hogy csak egy vajúdó van, ezért nem kell egy szobában kuksolni, járkálni lehet. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy az ott levő látogatók/ betegek szeme láttára szeretnék szülni (merthát nálam a vajúdás igencsak szülés kategória..)Úgyhogy remélme télleg az lesz, hogyb utsó pilcvsában fogunk berohanni. Lányok, ti gondolkoztatok ilyeneken, nem kezdtejk parázni? Persze, sokan túlestek ezen, a többség, de hát akkor is...én rezgek egy 'kiscit' a témára gondolva...
Jövő hétwen megint megyek 2 hétre Pestre, annak örülök, kis miliőváltozás lesz. Keresünk nappalibútort, mert az még nagyonhiányzik az új házból, elvileg oda pakkerolnánk a Töki cuccait is...Jaa, és találtunk neki nevet: Damján lesz a kis manó. Igaz, anyuék nem tudják, mert a 4. variációnál meguntam, hogy ezért, meg azért enm jó. Úgyhogy ezt most nem mondjuk el.
Na jó, elköszönök, és bocs, ha hosszú voltam!
Zsu, gratula a mozgáshoz! Idővel az lesz furcsa, hogy anno nem érezted, hogy lehetett az. Úgy rohan az idő, csütökön már 2 hónapja, hogy mozog a kis csimbókom. Ugy-ahogy beállt a periódusa: reggel 6, 9, 11, 14, 18, 21. Éjjel még nem tudom, most még hagy aludni.
Na puszi mindenkinek!
Zsó