Sziasztok!
Petra,
Először is örülök, hogy jó híreket kaptál!
nekem 22. és 24. heti eredményeim vannak.
Orvosválasztásos téma állítólag febr. 15 után realizálódik, fogalma nincs senkinek (még az illetékesek informátorainak sem tiszta teljesen), hogy mi lesz a pálya ránki, kismamákra vonatkozóan.
De mintha azt olvastam volna vhol, hogy ha nem az ügyeletben akarsz szülni, akkor csengetned kell a kórháznak, hogy a választott dokid bejöhessen. Egyébkéknt meg az a véleményem, hogy biztos leszenek kiskapuk, mint mindenhol.
Móni,
köszönöm szépen.
Most olvasom mit írtál a kórház/orvos témáról, remélem nem ez lesz a frankó.
Én egyébként, egyenlőre mint újpesti lakos beleesek a MÁV vonzáskörébe, mármint, mint legközelebbi kórház. Mondjuk, ha addig fóti lakossá válnék, akkor aztán mi a franc van?
Timi,
remélem Neked lesz igazad a kórház témában.
Lányok, én mindjárt átcsusszanok a 3. trimszterbe. :
Viki ügyében:
nem lesz most műtét, beszéltem a sebésszel. 3 hónap múlva (szülés körül
) lesz egy kontroll uh, és az alapján megint mond vmit, de annyit mondott nem kell szabdalni a gyereket.
De komolyan már le sem merem írni, meg belegondolni .... hátha.... mégiscsak megússzuk a műtétet....
Szóval jó hírt kaptam, de a kés ott lebeg a fejünk felett persze, meg az is, hogy nehogy 3 hónap múlva már annyira károsodjon a kis veséje, hogy azonnali műtétet igényeljen.
És tényleg az a leggázabb, hogy SEMMI tünete nincsen.
Tegnap vagy ma reggel azt hallottam a híradóban reggel, hogy vmi undormány infkuenza járvány van itt, és főleg a kisgyermekek a veszélyeztetettek, és keveredett a madárinfluenza az emberivel és nagyon csúnya lefolyású a betegség. Komolyan mondom ezért szeretném, ha jönne vmi jó kis mínusz, nagy hideg, és kisöpörné ezt a sok szar vírust. Annyira féltem a gyerekeimet, mert csomó szörnyűséget hallottam ismerősök gyerekeivel, olyan nehezen lábalnak ki a nyavalyákból.
Meg persze gondolom a kismamáknak is okozhat gondot..
Remélem nem vmi vírust nyelt be apukám, mert ma reggeltől fájt a gyomra (más tünete nem volt eddig, és nme szokványos "savas" gyomorfájás) és felment lefeküdni, és én nem is emlékszem mikor láttam őt elfeküdni, hogy nincs jól.