Sziasztok!
Kacsa
Miből lesz a cserebogár, tényleg látványos a változás, még szép!
Neked már tök jól látszott 8 hetesen a pocid, nekem még picit be kell húznom, hogy ne a puffadás domináljon.
Fleur
Én sem tudok az étvággyal nagyon mit kezdeni, ha éhes vagyok, eszek, csak nem azonnal, picit húzom az időt. Mostanra elég a napi 3-szori kajálás, illetve reggel 6-kor egy előreggeli (ha dolgozom), 8-kor a rendes, aztán kiadós ebéd dél-1 óra körül, és vacsiznom is kell, de este sokszor elég a gyümölcs. Puffadást így sikerül valamelyest karban tartanom, meg minél kevesebbet, majd semennyit enni a K betűsökből (pedig a karfiolért rajongok). Ennek köszönhetően picit vissza is esett a súlyom, újra 53 kiló vagyok (-1 az előző héthez képest), de azt hiszem, ez nem fogyás, inkább az emésztésem stabilizálódásának a jele, és ettől sokkal jobb a közérzetem is. Ja éhség, az sem jó, ha sokáig húzom az időt, mert akkor a hirtelen evéstől lesz picit hányingerem, és a gyomornak is megterhelő. Ha a 3 kajáláson kívül éhes vagyok, jön egy joghurt, gyümölcs. Ha neked ezek még nem mennek, ne erőltesd, biztosan beáll majd a te szervezeted is valami rendszerre
Szerintem jó, hogy elmondtad a melóhelyen, ha ilyen dolgok vártak volna még rád, mint írtad korában is. Örülök, hogy hallgattál a dokidra! Vérnyomásod 60/70?????????????????? Te jó ég!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem a 90/60-ra „hűházott” a dokim. Több folyadékot kell(ene) inni, az is emeli a vérnyomást picit. De én is kómás vagyok ilyen vérnyomással, akkor te milyen lehetsz?
Annácska
Peti babának mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!
Zsúka
Én is tanácstalan lennék a helyedben. De drukkolok, hogy mielőbb eldőljön a dolog! A bizonytalanságnál nem sok rosszabb érzés van! Közben olvasom a tesztet
Juca, Évi
Csőtöréssel mizujs?
Nekem is volt kellemes élményem tegnap, Pankáéhoz hasonló
Lejár hamarosan a jogsim és mentem a háziorvoshoz az alkalmassági miatt. Volt időpontom is, de persze picit várni kellett, mert tele volt a rendelő. De bekopogtam, mondtam hogy be vagyok jelentkezve, és mondta is az asszisztens, hogy mindjárt szólít. Kint a váróban sok idős ember (csak ők voltak) , ki tudja milyen nyavalyákkal vártak szegények, de ezért is jelentkeztem be. Szóval bementem, vérnyomásmérés, 100/60, kérdezi az asszisztens, hogy iszom-e elég folyadékot. Mondom igyekszem, de kismama vagyok, és állítólag ez most normális. Na teljesen elképedt, hogy mért nem szóltam azonnal, hogy babát várok, a kismama nem vár egy percet sem, a kismamát védjük, idejön, azonnal bekopog, bejön, a kismamát nem váratjuk! Nagyon meglepődtem, olyan jól esett, hogy ilyen figyelmesek!
Szerencsére nem sűrűn járok hozzájuk, de legközelebb biztosan nem fogok kint várakozni a betegek között.
Amúgy a tegnapi napom jó volt nagyon, végre császkáltam picit a városban, mondjuk volt sok intéznivalóm, de jó volt a friss levegő! És vettem kismamanadrágot!!!
Farmer, irtó kényelmes, nem is gondoltam volna, végre egy cucc, ami sehol nem nyomja a pocimat. Picit fel kell varrni az aljából, de mára kész is van, és megyek vissza az üzletbe érte. Még az sem érdekel, hogy hülye borongós idő van, ma is jó napom lesz és kész (na persze 2 nap szabival nem nehéz jó napot csinálni)
Nektek is szép napot kívánok!