Sziasztok!
Nagy rohanásban vagyok, de pár dolog már napok óta gyűlik a fejemben, gyorsan írok
Nagyon rossz ennyi betegségről olvasni, tényleg nem emlékszem én sem, hogy ilyen sok durva, elhúzódó, aggasztó betegség lett volna korábban. Gondolom, leginkább a meleg tél számlájára írhatjuk.
And
Örülök, hogy jó volt a síelés, nagyon jó a két kép, jöhet még
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy Eszti megint rosszabbul van
Mindenkinek gyors gyógyulást kívánok!!!!
Talis képek nagyon jók!
Benianyu
Ez komolyan egy panel lakás? Nagyon szépséges!
A srácok meg nagyon édesek, Marci tényleg édesen vigyorog egyfolytában
Lándzsás útifű szirup: Érdekes, amit írtok róla, ugyanis én is allergiás vagyok a parlagfűre, de ettől nincs semmi bajom. Vagy ez nem zárja ki egymást? Mindenesetre évek óta ezt használom, ha köhögök, és a srácoknak is ezt adom, ez vált be a legjobban. Nem szándékozom megválni tőle...
Béres csepp: Balázs sokáig egyáltalán nem volt beteg, majd jött egy beteges időszaka, amikor nekem is annyira elegem lett az állandó szenvedésből, hogy elkezdtem neki ezt adni Cebionnal. Azóta nem volt beteg. / vagy két éve/ Most Gergőnek is elkezdtem egy-két hónapja, mert már az ő betegeskedéseiből is elegem lett. Azóta ő sem volt beteg / kopp-kopp-kopp/. Szóval lehet, hogy nincs benne semmi, de nekünk használ
Ayse
hááát, ha a bérest nem eszi meg Lili, akkor az Aloe gél is kétséges, attól még én is rosszul vagyok... A Bérest nem is érzem gyümilében. Balázsnak is vettem tavaly a gélt, de nem hajlandó megenni, és Gergő sem. Ott áll a hűtőben egy éve, nem tudom, lehet-e még fogyasztani...
Egyébként most Balázs csak ilyen veszélyes időszakban kapja a Bérest, egyébként az Aloe Kids-et rágja, azt szereti is.
Zsóf
Ezek szerint a C-vitamint nem szeretik a vírusok, csak a többit?
Rokica
Jó olvasni, hogy ilyen jól van Zsuzsa, nagyon örülök!!!
Balázsnál a lisztérzékenységet altatásban végzett bélbiopsziával vizsgálták, de előtte megcsinálta Veres doki a laktóz tesztet is, mert arra is utaltak jelek, és persze vérvizsgálat is volt. Végül minden negatív lett, csak az derült ki, hogy immunhiányos / IgA-ja nulla/, így végül abban maradtunk, hogy ez is okozhat ilyen tüneteket, olyan 5-6 éves korára kinövi. Panaszok szépen elmúltak, úgyhogy ennyi.
Egyébként emiatt az immunhiány dolog miatt is tartok kicsit az ovitól, mert mondta a doki is, hogy ha előbb nem is, de a közösségben bizony kiderült volna, mert valószínű az állandó betegség
Viszont még mindig jobb oviban túlesni ezeken, mint az iskolát úgy kezdeni, hogy sosem volt közösségben, bár az is lehet, hogy addigra meg kinövi.
Na, csak hangosan gondolkodtam...
Régen látott kedves ismerősök: Tomi és Jack
Nagyon édesek a képek! Tomi micsoda nagyfiú!!! Nem is tudom, mikor láttam róla képet! Többször is kaphatnánk belőlük igazán
Nekem is van néhány képem az elmúlt napokból:
Gergő ugrásra készen:
Ez nem úszósapka, hanem Balázs alsógatyája
Gergő a macskakosárban:
És Gergő megszerzett egy kakaóscsigát:
Judit