Sziasztok!
Jobbulást a betegeknek!
Minket is elért valami vírusos betegség, kedd reggel óta folyamatosan hőemelkedése-láza van Fanninak.Le is vittem kedd délután a dokihoz, belenézett a torkába és mondta, hogy csúnya, piros.Azt is mondta, hogy 3 napig biztosan lázas lesz.
Van itthon Nurofen, nekünk nem nagyon vált be.Csak a Germicid kúp, de közben szegényke úgy sír.
Szerintetek a Panadol szirup jobb?
Szerencsére nem folyik az orra és nem is köhög.
Enni kb. mint Bendegúz.........tegnap főztem húslevest, na abból szépen bekajált.Meg a sztracsis tejpép, joghurt.
Most csináltam reggelire egy sűrű gyümölcsturmixot, banánból, narancsléből és avokádóból-ezt is megette.Az avokádóban legalább jó sok kalória van, és szereti is, ha lehet kapni mindig veszek neki.Körtével is szoktam keverni, úgyis fincsi.
Aludni délután 3,5 órákat, este kisebb- nagyobb megszakításokkal viszonylag jól alszik.
A múltkori rekedtséggel kezdődött a dolog.
Azért napközben úgyanúgy jön-megy, pakol.Szegényke már nagyon kivan attól, hogy nem tudunk játszóterezni.
Ayse, Fanni is szokott nekünk teát főzni, sőt ha mondom neki, akkor a Cinigyerekeknek is, meg az épp aktuális játékának is készít és úgyanúgy cuppogva itatja őket.
Gyerekülés: mi olyan 2005 nyarán csináltattuk és a két huzatért akkor 3000 Ft-ot kért, úgy hogy mi vittük az anyagot, de pl a szivacsbélést ő vette hozzá.
Anyaggal együtt asszem 5000 Ft volt.
Fogmosás: nálunk is csak lenyalogatja a fogkrémet-Colgate-úgyhogy hagyom is a francba.
A fogkefét leginkább rágja,ha el is kezdi mosni az max 30 mp ig tart.Én is vele együtt szoktam fogat mosni, de akkor meg ő akarja az enyémet tisztítgatni.
Úgyhogy esténként letörlöm egy tiszta pelenkával az a 6 fogat, ami van neki.
Igaz fent kijött már a 2 rágófog is, de azok még csak egy picit látszanak.
Jacnek tényleg jó a szerkója, little trouble felirata sapin:
Ágoston képek szuperek, egyébként Fincs sem épít.Inkább rombol.
Majd ha végre tavasz lesz , mehetünk majd a Városligetbe is talizni, nem? Viszünk pokrócot, meg sütiket..............