Hi,
Csajok,
Úgy érzem magam mint egy nagy kalap kaki. A "Millenáris levegője" tacsra vágott!
Lányok,
Meddig maradtatok?????? Én leléptem 1/2 4-kor!
Szóval szerintem baromi jó volt. Kivéve egy szitut. Azt tudni kell, hogy Réka délelőtt mindössze 1/2 órát aludt és mikor már otthonról indultunk már akkor kezdődött a bömbi. Aztán az autóban elaludt, majd mikor megérkeztünk persze felébredt. Biztam benne, hogy visszaalszik de nem így lett. Majd jött a nagy találkozás a lányokkal.... Elmentünk lángost enni, persze Réka már nem bírta és elkezdett sírni. Próbáltam tologatni, amikor egy "öreg vén szatyor" (nő) bocsánat a kifejezésért de baromira felcseszte az agyam, elkezdett magyarázni nekem hogy sír a gyerek. Erre én válaszoltam szépen hogy tudom álmos ezért is járkálok vele, erre visszaszólt hogy nem úgy sír mintha álmos lenne. Azt hittem hogy ott helyben orrba csapom!!
Annyira eldurrant az agyam.
Szóval ezt a kis incidenst félretéve én szuperul éreztem magam.
Aztán lehet, hogy a csajok megbánták hogy meghívtak.
Orsi,
Hát a Pannid nem semmi. Milyen nyugodt baba szinte végig aludt!!!!
Ja ugye bementem anyukámhoz, persze szépen elterveztem hogy megyünk a híres nevezetes Combinoval erre basszus csak az a régi nyavalyás jött. Azt hittem megszülők mire feltornásztam Rékát.
Ildi,
Igen minden baba jól viselkedett kivéve az én lányom. Az elején bömbi és végül kiharcolta, hogy sétálhasson!! De a végére azért mind a négyen elaludtak!!
Láttam már a barátnőnknek válaszoltál!!
Tünemény Hanna baba és persze a mama is!!!
Dóri,
Jó lett volna Veled is találkozni, de majd jövő héten!!!!!
Babazsúr: szóval akkor a többség a hétköznapra szavazott és arra hogy "csak" baba mama találkozó legyen. (majd nyáron tartunk papásat is) Azt kellene eldönteni, hogy melyik nap legyen. Kinek mikor jó??????
Nekem bármelyik nap megfelel!
Steffi,
Merre vagy??? Ma nem nagyon jelentkeztél? Úgye Te is jösz a talira??