Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

zsuzsa, erdekes, hogy neked az aloetol van ekcemad, mert az osszes altalam kiprobalt kenocsben az is van. amivel most adam kezet kenem, abban is.

szilvi, az orvos egyutterzoen csovalja a fejet es azt mondja, kenegessem, hogy ne legyen szaraz a borom. mast nem tud, amig ki nem derul, hogy mitol van. ezermillio dolog okozhat ekcemat, de foleg attol van, hogy a bor kiszarad es elveszti az ellanallokepesseget. olvastam, nem vagyok en ilyen kis okos Kép

az ulo, allo, elindulo picikhez gratulalok Kép
adam meg csak forgolodik, de hason, mintha mar emelgetne a popsit, hogy meginduljon maszni.

sziasztok
eszter
adamama

Eszter!
Igen én is csodálkozom rajta, mert azt mondják ez jó az ilyen kézre, de nálam ez nem így van. Az A vitamint is lehet, hogy érdemes lenne elkezdeni szedni, hátha az is használna. Az a krém amit a patikában kaptam tegnapelõtt, csodát mûvelt a kezemmel. Azt mondják nincs benne AleoVera.

Heni, Cory!
A babáitok hogy vészelték át a 15 hónapos oltást? A fiaim már égen voltak 15 hónaposak, nem emlékszem ez az oltás mennyire hat a kicsikre. Bea holnap (hétfõn) kapja meg, és már elõre félek. Õ 14 hónaposan kapott már egy oltást, azt amit 2 hónaposan is adtak, ez nem hatotta meg a leányzót. Valamlyik orvos ezt az oltást egyszerre adja be a 15 hónaposival. A ti gyerekeitek, hogy kapták meg külön vagy együtt a két oltást?

Sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Zsuzsa: az én fiam még nem kapta meg a 15 hónapos oltást Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Szila! Köszi a dícséretet!! A nyugati téri Mosolyalbum gyerekfényképésznél csináltattuk. 6 db gyerek fotó és 3 db családi fotó 6800 volt összesen. Kép Nagyon kedvesek voltak.

Ekcémáról majd írok legközelebb, mert Peti most nem hagyKép Annyi, van az a Sudocrem (gyógyszertárban kapható) Az van ráírva: védõkrém pelenkakiütés ellen. DE! Alkalmazható még: Ekzemás, felfekvéses bõrfelületen, acne, enyhe égési, fagyási felület kezelésére.
A párom ekcémás, õ egy természetgyógyászhoz jár, jelentõsen javult (bár el nem tûnt ) az ekcéma. De észrevettük, hogy idegi eredetû is, ha problémák vannak, csúnyább sokkalKép Ha érdekel, elmondom, mit csinált a természetgyógyász, amitõl jelentõsen javult. Egy diéta, amit csabinak sokáig kellett tartania, de neki nagyon-nagyon csúnya volt. De elég hosszú, írj e-mailt ha érdekel. ladanyikata@freemail.huKép

Megyek altatni meg reggelizniKép

Kata
LadányiKata (ladán

Cory!
Bocs, de azt hittem, hogy már megkaptátok, mert a táblázatot néztem, és láttam, hogy a fiad idõsebb, mint a lányom, õ is szeptemberi, és azt hittem, hogy ti már túl vagytok rajta. Doktor bácsi 23-án akarta beadni, de aztán gyors tempóval lebeszéltem róla. Így legalább a karácsonyunk volt nyugodt.

Kata!
Arról én is hallottam, hogy idegi alapon is lehet valakinek ekcémája. De én úgy érzem mostanában nem vagyok ideges. LEgalábbis nem annyira, hogy emiatt ronda legyen a kezem. Nekem (nem akarom elkiabálni) úgy néz ki, hogy bejött a patikai kézkrém.
Engem azért érdekelne mit csinált a természetgyógyász, ami hatott a férjednek. zsoldos@netandgo.hu e-mail címre kérlek írd meg. Elõre is köszönöm.
Szia Zsuzsa

beababa

Szia Zsuzsa!

Nálunk is karácsony elõtt lett volna aktuális. Nálunk szerdánként van oltás. Pont kitörtek volna rajta a tünetek, mikor utaztunk, nem kockáztattam. Legközelebb meg január 8-án lesz munkanap a szerda.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Hanga fogyókúrájáról annyit, hogy ma délben, amikor ebédeltünk, evett kelünk a húslevesbõl + jó sok tésztát, és bár még volt idõ az õ kajálásáig, odaadtuk az ebédjét is. Azt is megette. Kép Tette mindezt úgy,hogy reggel óta még nem aludt semmit. Apája most vitte el aludni, és már horkolnak is, ha jól hallom...

Dzsili,
Kép ami a kamerával történt. Teljesen átérzem. Az én párom meg elhagyta a dig.fényképezõt, aminek a részletét még mindig fizetjük (már csak két csekk van hátra).

Szila
szila

Cory!
Ja így tényleg más a helyzet. Én sem akartam beadatni karácsony elõtt, bár mi nem utaztunk el itthonról, de azért jobb a békesség. Akkor én fogok beszámolni róla, hogy bírta a szurit a kiscsaj. Holnap valószínû délelõtt jön a doki bácsi és beadja. És 14 hónaposan nem is kapott oltást? Mi azt holnap már nem kapunk.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Óriási hírünk van: Tominak áttörte az ínyét felül a foga, így már nemsokára 3, azaz három fogunk lesz !!! Kép Kép Kép
Most éppen Julival gyakorolja a mama szót. Olyan érdekes, mennyiféle hangon szólal meg. Most már nem anyanya vagyok, hanem mama, és azt egy teljesen speciális, mély, nagyon kedves hangon mondja. Most tudom, hogy jót szórakoztok, milyen elfogult vagyok, de tényleg. Kép

Az elõbb nagyot társasoztunk a gyerekekkel, Tomi meg nézett minket és lelkesen biztatott mindenkit. Még mindig tetszik neki az óriási járóka, elfér, lehet dobálni és körbe tud járkálni. Ma különben többször el is engedte a járóka szélét és csak állt önállóan.Kép

Szép estét!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Norci: maximálisan megértelek. Nálunk is ez volt november-decemberben, sokszor már annyira fáradt voltam, hogy nappal sokat fájt a fejem. Nálam annyival volt könnyebb a helyzet, hogy idõvel rájöttem, Romola inkább hisztis, és egyszerûen csak a karomban szeretne aludni. Ezt meg is értem, de neki is meg kell értenie, hogy nekem is kell(ene) valamennyit aludnom. Így hát egyszer csak betettem a kiságyba, és nem vettem ki, bármennyit is kiabált szegény. Három éjszaka sírt végig 1-1 órát, de most már csak egyszer ébred fel éjjel, kap cicit, és vissza tudom rakni a kiságyba úgy, hogy nyöszörög egy picit, de tudomásul veszi, hogy ott kell folytatnia az alvást. (Mi nem mentünk ki a szobából, amikor sírt, lévén egy szobában alszunk.)

Nekünk más gondunk van az alvással. Este, amikor vacsora és fürdés után beteszem a kiságyba, egyszerûen nem alszik el. Bármennyire fáradt legyen is, mindig játszik még másfél - két órát, és csak akkor alszik el, amikor más olyan álmos, hogy nem tud ülni sem.
Arra gyanakszom, hogy hiányzik neki talán valami, amihez odabújhat, amit szopogathat elalvás elõtt. (Ez a valami eddig én voltam.) Tettem be a kiságyába több kedvenc plüssállatot, a kispárnámat, a hálóingemet, neki több takaróját, de semmi eredmény.
Annak idején én a fejem alatt lévõ textilpelus sarkát szopiztam, majd volt egy kedvenc pihe-puha macim, azzal aludtam.
Romola vajon miért nem talál semmit magának? Idõvel vajon lesz egy odabújnivaló, kedvenc játéka?
Volt már valamelyikõtök hasonló helyzetben?

Szila: köszönöm szépen a jókívánságokat, Romi talán már nem is emlékszik a fejreesésre!

Gratulálok minden ügyesedõ babának!

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Lesz valaki Coryn, Balun és rajtunk kívül holnap a talin? Kép

.. szorgosan olvasok mindenkit, de nincs erõm válaszolni, reagálni... Csenge kicsit eleven mostanában, teljesen lefáraszt ... ha õ esetleg nem, akkor a maradékot a kedves családom megteszi ...

... azt hiszem mehetek ma már 50000000-szer visszapakolni a szekrényt .. a nagy rend mellékhatása, hogy hozzáfér a szekrényekhez, én meg állandóan pakolhatok .. Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Most csak röviden, mert van még dolgom. Egész nap odavoltunk és Hannácska sem alszik még.

Rebi! Mi mennénk holnap délelött ahogy szoktunk. Lesztek?

Henke! De édes lehetett Barnika, ahogy örült.Kép Gondolom sajnálod, hogy az elsö reakciót nem láttad.

Andiék merre vannak?

Dzsili! Fel a fejjel!

Laura! Szegény Romi! szörnyü lehetett, én is mindig úgy megijedek amikor a fejére esik, így is olyan lökött a lányom néha.Kép

Na most ennyi, még lehet beugrok késöbb.

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Tikk: mi leszünk. Próbálok szerezni kölyökpezsgõt Kép Muszáj elmennünk itthonról, hogy Laci szilveszterezéshez megfelelõ állapotokat tudjon teremteni itthon Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm a segítségeket. Vili tegnap "csak" hármszor ébredt, de ez az utóbbi idõhöz képest kész felüdülés.
Talán a nátha miatt és a fogak miatt is, nem tudom, elõbb volt a sokszor ébredõs éjszaka, mint hogy náthás lett volna. Bár aznap sokat bukott és akkor szokott sokat bukni, ha a torka fáj.

A gyógyokat köszönjük, a nátha szerencsére már javul.

Laura!
Vili elsõ perctõl kedzve a kiságyában alszik (nem is szeret máshol aludni és én is így vagyok nyugodt), magam mellé fektetem szopizunk utána be a kiságyba, ez éjszaka is így van, de most sírdogált is és nehezebb volt visszaaltatni, vagy ha mégis sikerült gyorsan, nagyon hamar újra ébredt. Remélem mindkettõnk vagy mindhármunk édekében hogy a sírni hagyásra nem kerül sor.
Vili hason alszik és az ágy rácsvédõjéhez imád odabújni, vagy alulról az ágyat átölelni.

Most az altatás megint katasztrófa, most apa próbálkozik (pedig napközben ment minden mint a karikacsapás, még egy olvastam is ma, ráadás szépiordalmat, olyan jól esett már Kép ) Szegény Vilikémnek nagyon meg van dagadva a felsõ foga, ilyen már volt, utána jött ki az alsó két fog. Most kapott panadol szirupot, remélem használ.

Az éjszakákért cserébe Vili napközben nagyon aranyos, írtó édesen mászik Kép persze még fárasztó neki, így csak ha van megfelelõ motiváció, no meg csattog utánam ki a szobából, mikor meglátom a küszöbnél vigyorog rám, nagyokat, hogy "anya látod mit csinálok". Egyre többet próbálkozik a felállással és a felüléssel is. A felülés szerû dolog úgy néz ki, hogy négykézlábról valahogy félseggel kiül oldalra és mostmár csak egy kézzel támaszkodik hozzá, a másikkal mutatja amit épp megkaparintott Kép A felállásból feltérdelés lesz, amibõl még nem tud egyedül leereszkedni, (ill. ma megpróbálta seggre esett, majd hanyatt vágódott) így engem a frász kerülget, no most már nem lehet egyedül hagyni és rohangálhatok utána mindenhova. A kontektorokat elbarikádoztuk.

Szila!
Digit gép Kép

Dzsili!
Karácsonyi ajándék Kép

Bocsánat nincs erõm a többi hozzászólásra reagálni. Megint drukkoljatok mint tegnap!

Puszi.
Norci és a sírdogáló takonypóc Vili

Ui.Talira nem megyünk, a takonypócság miatt Kép
norci

Sziasztok!
Mi is megjöttünk anyukáméktól vidékrõl. Elég rázós volt, mert sem mi, sem Helena nem bírtuk megszokni az ottani vacak ágyat (Cory, teljesen átérzem amit írtál) és a hideget. Szóval végre itthon vagyunk!!!! Kép

A karácsony este jól telt, de anyósom mégsem bírta ki, hogy ne jöjjön át.

Dzsili! Most már legyetek túl a temetésen és adj még egy évet a férjednek, hogy letudja a gyászát, ami akármilyen is volt az anyukája, de mégis az édesanyja volt, így teljesen természetes! És aztán mindent bele családi élet! Van 3 gyönyörû egézséges gyerkõcötök, most már csak annyi dolgotok van, hogy nagyon nagyon szeressétek egymást a férjeddel! Ebbõl aztán jut mindenki másra is! Kép

Szeretnék egy csomót írni nektek , reagálni és magunkról is írni, de most nem váratom tovább szegény férjemet.

Hangának nagyon Boldog 1. Szülinapot! Kép

Nekünk holnap lesz a 2. házassági évfordulónk! Kép

Nagyon jó talit!
Majd késõbb teszek fel karácsonyi képet magunkról!
Mindenkinek Boldog Új évet!
Menta és Helenka
menta

Sziasztok!
Annyira hiányoztok!!!!!!!!!!! De egyszerûen képtelenség gép elé kerülnöm, mindenki minket akar, esténként meg moziba járunk, biliárdozunk, vacsizunk. Muszáj kihasználnunk, hogy egy kicsit kettesben lehetünk a párommal.
Viszont legnagyobb bánatomra nem leszünk a talin holnapKépKépKépKép
Donci a múltkori antibiotikum kúra után meggyógyult(?), volt pár egészséges napunk (karácsonykorKép), de tegnap reggel 38 fokos lázzal ébredt, aztán délben már 39 volt. Orvos nem jön ki, még az ügyelet sem. Milyen világ lett itthon, te jó égKép Szóval holnap jutunk el orvoshoz. Azóta mondjuk nem volt olyan magas láza, de estére mindig eléri a 38 fokotKép Hogy mi lehet ez??? Kicsit szörcsög az orra, de hát volt már ilyen máskor is, de láz nélkül. Kezdek aggódni. Enni se nagyon eszik, és a szopit is elutasítja.Kép Félek, hogy elapad a tejem, pedig én is mint BMárti, szeretnék még szoptatni. Szóval elég magam alatt vagyokKép

Norci!
Ti is betegek vagytok?Kép Lehet valami vírus indult el??? Tuti, hogy Donci nem fázott meg.

Rebi, Cory!
Lehetne holnap virtuálisan is koccintani veletek?

Márti!
Gratu a szép profilú kis bébihezKép Csak nem kislány lesz???? Irigykedek ám nagyon. Olyan csodálatos lehet érezni a mocorgástKép

Puszi mindenkinek, megpróbálok mostanában jönni.
Nyuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Mi sem megyünk, mert bankba kell menni + jön a nagyi.Kép

Laura,
mi úgy csináljuk az esti alvást, hogy fürdés után mesét olvasok neki (ha hagyjaKép), aztán cicizés, aztán a szobájában az összes állattól/képtõl elköszönünk, õ lekapcsolja a villanyt, a foszforeszkáló csillagoktól és holdacskától is elköszönünk és lerakom aludni. Szinte azonnal alszik, legfeljebb egy kis nyeker van. A kiságyban van egy frottírkutya, egy kiskönyv + egy irtó ronda és régi baba (még az enyém volt) ---> na ezt ölelgeti HangaKép.

Nyuszimanó,
nem lehet, hogy a foga jön Doncinak?

Jóéjt mindenkinek!

Szila
szila

Sziasztok!

Mi is visszatértünk a családozásból, úgyhogy most hosszú leszek, bocsi!

Dzsili, Kép sajnálom, hogy szomorú lett a karácsonyotok!
Klassz a montázs Napsugárról!Kép

Bogancsi, nem vészes a kenegetés nálunk, amióta már csak a hidratálót használjuk. Amíg foltos volt, addig kettõt kellet kenni, azt már nem bírta cérnával. Tominak gratula a nagyjárókás ügyesedéshez!Kép És mit társasoztok ekkora buzgalommal? Mi hétvégén nõvérem gyerekivel twistereztünk, meg csocsóztunk! A twistert nagyon ajánlom sokgyerekeseknek! Kép

Tikk! nagyon édes Hanna a képenKép Réka is így ölelgeti a játékait!Kép Gratula a lépésekhez!Kép

Edit! Rikit is megkukkantottam, nagyon édes a mosolya!Kép

Szila! Hangának is gratula a lépegetéshez! Kép

Cory! Mi is kivonatoztuk magunkat! Réka odafele az utolsó 20 percben aludt, visszafele meg az elsõ 20-ban. Kép De különben jól elvolt végig, nekünk ez volt az elsõ vonatozásunk, de lehet, hogy rá fogunk szokni!Kép

Norci! Lehet, hogy a fogzás az oka az éjszakáknak, szerintem amíg nincs kinn 4 vagy 8 foga és látod, hogy dagadt az ínye, semmiképpen ne kezdd el az aludj jól-t! Biztos hallani, hogy fájdalmasan sír, nem?
Rékának most beindultak a rágók szerintem, mert pont olyan fájdalmasan sír fel éjjelente, mint nyáron, mikor beindult a fogzás nála!Kép

Zsuzsa! Nekem van egy tuti kézkrémem ekcémára, már évek óta használom, leírom az összetevõit, gyógyszertárban kikeverik, hátha neked is bejön. (remélem nem írok baromságokat)
acidum boricum pulvis 10.00g
glycerinum 10.00g
laticort 0,1% krém 15g 30.00db
ung. hydrophylicum nonionicum 50.00g

MI IS SZERETNÉNK TALIZNI!!!Kép

Jóéjt, és akkor remélem sokan holnap!

Zafi
zafi

sziasztok

kata, zsuzsa
mit mondott a termeszetgyogyasz? meg tudjatok irni, mi a kenocs hatoanyaga? talan meg tudnam kevertetni. itt - kanada - uis mas neve van minden kenocsnek, de ha megvan a hatoanyag, ratalalok itt is. remelem. koszi.

laura, orulok, hogy jol van romola. nem kis ijedtseg lehetett, mikor leesett.

nyuszomano Kép nem probalsz meg addig fejni, mig nem akar cumikazni?

menta, kellemes evfordulos unneplest! Kép

bogancsi, gratula a fogacskahoz!

dzsili, sajnalom, hogy nem jol alakult a karacsonyi ajandekod sorsa. olyan rossz, mikor az ember kap egy jo ajandekot, aminek nagyon orul, aztan egyszercsak nincs tobbet. mi is szerettunk volna egy dig. fenykepezot venni dec.26-an - itt nagy bevasarlo nap, boxing day sale, mikor felearon adnak sok cuccot - de mire bejutottunk a boltba, mar nem volt belole Kép

sziasztok
eszter
adamama

zafi, de jo, hogy irtal hatoanyagokat! koszi Kép ezt hasznalhatjak szoptatos mamak is? en evekig a ftorocort kenocsot hasznaltam - anyosom kuldte postan otthonrol - de azt nem lehet, mig szoptatok.

eszter
adamama

Sziasztok!
Most találtam rá erre a topikra és tetszik nagyon. Az én kisfiam 13 és fél hónapos Zoltánnak hívják.Neki is most jönnek a rágófogai, 8 foga már kint van 6 meg egyszerre jön. Menni már megy és sokmindent mond. Szereti a könyveket, labdát, kirakós játékot. Karácsonyt nagyon élvezte örült a sok vendégnek. Most készül a szobája izgulok, hogyan fogja elfogadni. Puszi mindenkinek, írjatok!
Üdv: Kata
skata

Sziasztok!
Luca köszöni mindenkinek a gratuláló és a jobbulást Kép-okat.
Dzsili! Napsugár nagyon szép, és ebben a ruhácskában valódi Hölgy!
Anyósod Kép Ezekre nemigen tudok okosat írni...

Edit! Riki igazi kópé ezeken a képeken!KépKép

Egy kis karácsonyi beszámoló:
Nálunk a nagyikkal karácsony úgy lett megoldva, hogy 24-én ebéd van a szüleimnél, ahova anyu testvérei is hivatalosak, este itthon négyesben voltunk.
Lucának nagyon tetszett a karácsonyfa, lelkes szuszogással nyúlkált a fények után. Érdeklõdve hallgatta a családi kórust - békés gyerek, el se pityeredett Kép. És lelkesen csócsálta a megszerzett csomagolópapírokat. Sok-sok rokontól mindenfélét kapott: egy halastónyi fürdõjátékot, unkabékától a kék krokodilig, puha holdacskát, toronyépítõt és egy gurulós játékdobozt. Már feláll mellette egyedül, de még nem szereti, ha arrébmegy. Meg sajna egy kiadós megfázást is, ebben valószínüleg a következõ foga a fõ ludas.
Most Rékára lecsaptak anyuék, tegnap a hugommal nézett Harry Pottert, ma aput viszi a Csodák palotájába, és egyenlõre úgy tervezi, hogy haza csak pénteken jön.

Árminnak, Vilinek, Doncinak extra adag gyógyKépKépKépKép-ot küldünk.

És szeretnénk minden új tudományhoz és fogacskához is gratulálni. Illene név szerint, de hanyag módon nem jegyzeteltem olvasás közben, úgyhogy nem merek megkockáztatni egy felsorolást.

Talizóknak jó szórakozást!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Jaj! Vígasztaljatok meg! Ma délben, amikor már épp melegítettem az ebédet, egyszercsak felrobbant az üveg fõzõlapunk... Épp ott álltam, kb. 1 méterre a tûzhelytõl. Milliónyi darabra tört és kb. 5 méteres körzetben szóródott szét. Szerencsére a kaják megmaradtak, részben mert volt rajtuk fedõ. Teljesen pánikba estem, mi lesz Kép A lányok segítettek rendet rakni, én meg közben hívtam a szervízt, ahol azt mondták: most leltároznak és JANUÁR 6-ig semmit sem tudnak csinálni!!! Akkor tudják csak megrendelni az üveglapot. Addig nem tudok fõzni!!! Úgy néz ki, mintha bombatámadás érte volna a tûzhelyet. Ráadásul a sütõt sem merem használni, bár az villany, de a fene tudja, mi lenne, ha ott 270 fokon sütnék valamit és a felette lévõ üvegtörmelék felolvadna... Kép
Egyébként valami átok ül a konyhámon, mert kb. fél éve a sûtõ üvegajtaja robbant szét, de az nem esett ki, hanem mint az autóüvegek bent maradt.
Most mi a fenét csináljak??? Pénteken vendégség, szombaton szintén.

Bocs, hogy off voltam, de férj sincs itthon, ezzel meg nem hívom fel, mert csak megütné a guta. Neki meg nagyon nehéz napja van ma, mert ma köti meg az új munkaszerzõdéseket a kollégáival, most veszi át a céget a régi fõnöktõl.

Vigyázzatok a sütõkkel! Én is minek fõzök...
bogancsi és nemsokára éhes családja

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi: ez nagyon durva! Okosat nem tudok mondani. Esetleg fel tudom ajánlani a konyhánkat, ha fõznöd kell.

cory

cory
Budapest

Bogancsi!
Vigyáz magatokra, így az év utolsó napjaiban.
Én 1 ét múlva lesz 3 éve, hogy ki hijján felgyújtottam a lakásunkat. A fenyõfán az égõket csak kilazítottam, és nem húztam ki a dugójukat. Elment a ház mellett egy nagyobb teherautó, és ahogy berezonált, érintkeztek az égõk, az egyik zárlatos lehetett, és lángra lobbant a fenyõfa. A fiúkkal éppen a lakás bizotsítást mentem a városba befizetni. Szerencsére a kormon, a büdösségen, koszon kivül nagyobb baj nem lett, de a nappalit, konyhát, hálószobát újra kellett meszelni. A fa környékén volt egy szõnyegpadló, ami majdnem lángot kapott, de mivel jól voltak szigetelve az ablakok nem kapott levegõt ezért nem égett le a ház. Akkora hõ volt, hogy a nappaliban a függöny megolvadt, pedig az a fától kb 4,5 m-re volt. Ennyit a fenyõfa tûz veszélyérõl is. Figyeljetek rá, hogy nálatok elõ ne forduljon hasonló.

Este majd még jövök, de azt gyorsan leírom, hogy tudjátok milyen jó amikor a kislányom megmaszírozza a hátamat, csupa szeretetbõl. Olyan jó volt, most is csinálta az elõbb, ahogy itt írtam.
JA az oltáson túl vagyunk, csak addig sírt a Bea amíg a tût beleszúrta a doktor bácsi. Amikor elfordult a doki már nevetett is, és után aludt egy jó 1,5 órát, most meg egyenlõre ugyanolyan "rossz", mint volt. Kiváncsi vagyok mi lesz este.
Zsuzsa

beababa

Sziasztok

Jaj Szila ez borzasztó a géppel, engem is megütött volna a guta, nálunk legaláb a pénz vissza jött és remélem hogy apa is megsajnál és vesz nekem másikat.

Képzeld szegény bátyámék meg tavaly nyáron össze törték az autójukat amit részletre vettek. Megjavíttaták súlyos száz ezrekért majd amikor haza vitték másnap el lopták a ház elöl, a maradék részletet még mindíg fizetik.

Bogancsi
Hát nem is tudom mit írjak. Nézd úgy hogy az a szerencse hogy nem sérültetetek meg jól vagytok remélem mindannyian.
A szerviz meg el mehet a ........ KépKépKép

Eszter
Kérdezted régebben de csak most olvastam visza hogy mi az a krupp.
Egy léguti megbetegedés összesége ami hasonló az asztmához. Ezt szerencsére a gyerekek többnyire kinövik olyan 6- 7 éves korukra. Egy fertözés kell hozzá valamint örökletes hajlam ami nálunk ha minden igaz csak a középsönél van bár Napocska még fiatal nála bármi elöfordulhat. Az a lényege hogy a légutak nyálkahártyája összeszükül a gyulladás hatására ami egy nehezített húzó légzést és ugató köhögést eredményez. Elsöre elég ronda volt nálunk legalább is, ahogyan alig kapott levegöt. Egy hétig voltunk kórházba 5 napig infúziót és száraz párát kapott, amikor már csak náthás volt haza jöhettünk. Mátéka ekkor mindössze 6 hónapos volt ami elég ritka mert álltalában egy éves koruk elött nem jelentkezik. Eddig nálunk a tágabb családban sem volt hasonló, mégis ez egy örökletes betegség volt ami valószínüleg eddig lappangot.
Azt szoktam mondani hogy Mátékám egy szerencse csomag mert ö ösztöl tavaszig kruppos volt bármikor fulladhatot, tavasztól öszig meg allergiás. + Gyógyszer allergiája is van olyan felldagadós, szegénykém a Zinnattól úgy nézet ki hogy nem lehett felismerni az arcát, valamint étel allargiája is van.
De azért jól van. Csak ö ilyen!
Hosszú voltam!

Képzeljétek tegnap sikeresen beüzemeltem a páromnak a Karácsonyra kapott 5.1-es hangkártyáját meg a hangszórókat most már csak apát kell lelöni hogy ne süketüljünk meg.
Mindenesetre sikerült szét bányásznom és be indítani ez siker nekem! Kép

Holnap nálunk is lesz buli így nem leszek úgy, hogy mindenkinek kívánunk kis családommal együtt:
BÉKÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDÖT

Kép

Dzsili
dzsili

Szisztok!

Jaj, Bogancsi,
vigyázz magadra! Senkinek nem lett semmi baja, ugye?

Dzsili,
hát nem kaptál cserébe másik ajándékot? Szorítok a cseréért!KépKép Már mi is alig várjuk, hogy lejárjon a törlesztés, és akkor veszünk egy másikat részletre.

Kata,
üdv itt!Kép Kicsit bõvebben tudnál írni magatokról? (Mikor, hol született Zoli, hol laktok meg ilyesmi).

Mi nem szilveszteri bulizunk, hanem nosztalgiával gondolunk a tavalyi év utolsó napjára, amikor Hanga 6 napos volt és az éjfél pont azzal ment el, hogy apa a konyhában fõzte ki az ordító pelenkás cumiját, én meg az ordító pelenkást próbáltam vhogy megnyugtatniKép.

Én meg összeszedtem valami bacit, iszonyúan kapar a torkom, úgyhogy teázás + strepsils.

Ráadásként annyira száraz lett vmitõl Hanga bõre a hátán meg a mellkasán. Nem tudtok vmi kenõcsöt?

Kép

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

Jaj mennyi minden történt!

Bogancsi: nagyon sajnálom ami a tûzhelyeddel történt. Férjem szerint az egész tûzhely selejtes, talán keményebben oda kéne szólni a szervízbe, hogy legalább valami megoldást találjanak nektek, 2 hét fõzés nélkül elég gáz... Gondolom nem volt olcsó az a tûzhely. Mikróban tudsz fõzni?

Alvás: Képzeljétek Dóra az elõzõ 3 napban este fél 6-kor feküdt le aludni, persze reggel 6-kor kelt, kivéve ma (7-kor), így ma próbáltam rendesen lefektetni, pedig nagyon fáradt volt már 6-kor, de azért ma fél 8-kor aludt el. Szegénykém nagyon szenved a 9. fogával, még mindig nem jött ki, pedig már 1 hónapja fáj neki, picit náthás és hõemelkedése van.
Mi leszoktunk az esti szopiról, az a könyv amirõl régebben meséltem nem tanácsolta, így szopi nélkül, mesével és énekkel alszunk el, legrosszabb esetben 5 perc sírással, de így legalább végig alussza az éjszakát. Szóval mindenkinek ajánlom, hogy legyen szigorúbb, mert a babának is jobb, hogy rendesen kipiheni magát, a mamáról nem is beszélve!

Borcsa: Luca hihetetlenül gyorsan fejlõdik, nem semmi kislány! Nekem nagyon tetszett a nagy lányod, jó lehet vele moziba járni!

Kata: Szia, Isten Hozott Nálunk! Kép Ha a táblázatba szeretnél kerülni, akkor megadhatod az adataidat: név, gyermek neve, hol szültél, lakhely, testvérek, ha több gyermeked van. Mostanában kevés Zoltán fiúcska van.

Nyuszimanó: Remélem ma már jobban vagytok és nincs lázatok. Én is kiakadtam múltkor, hogy hétköznap du. 4 és este 8 között senkit sem lehet utolérni, mármint orvost. Ilyenkor legrosszabb esetben kórházba lehet rohanni... Kép

Zsuzsa: én csak egyszer hagytam az ebédet a tûz fölött és hatalmas füst lett belõle, de nagyon megijedtem, azóta is nagyon félek, hogy bármilyen tûzesetünk lesz. Jó, hogy nem lett nagy bajotok!

Márti: már olyan nagy a pocaklakód???Kép és mi lesz a neve? Ármin még mindig olyan sokat eszik?
Off:
Az urammal mostanában beszélgetünk, hogy mikor jöjjön a kistesó. Nagyon nehéz eldönteni, mert szeretnék dolgozni, de kistesót is kb. 2-3 éven belül. Nem tudom, hogy mi lenne jobb, ha gyorsan bevállalnánk a kistesót és, akkor 2 év múlva tényleg komolyan el kezdhetném a munkát, vagy most elkezdeni, és 2 év múlva vállalni a bébit, de így senki sem fog alkalmazni. És én meg szépen öregszem, pályakezdõnek elég öreg leszek...Kép Na és saját lakásunk sincs, így is elég meredek a másodikat bevállalni.
Annyira irigyellek, hogy nálatok már a második baba jön!

Mindenkinek nagyon boldog, örömteli és sikerekben gazdag Új Esztendõt kívánunk!

és szeretném megköszönni a jó kívánságokat mindazoknak, akik sms-t vagy emailt írtak nekünk, nagyon jól esett, sajnos az emailem nem mûködik jól, így nem tudtam válaszolni.

Üdv, jó mulatást!
Zsuzsi, Dorottya (13 hónapos)

(karácsonyi képek a profilomban)
zsu26

Sziasztok!

Elõször a taliról: akik ott voltunk: Rebi, Tikk és párja, Zafi és én meg persze a gyerekek Kép Volt koccintás, a gyerekek is jól bepezsgõztek Kép Remélem, képek is hamarosan lesznek Kép

Az éjszakánk katasztrófális volt. Balu 10-kor elaludt, és nem is volt komolyabb gond hajnali fél 5-ig. Ekkor viszont vígasztalhatatlan sírásra ébredtünk. Fél óra sírás volt, mikor Balu még cicit sem fogadott el. Majd egy kanál Panadol után (mikor végre hatott, de ez a 10 perc óráknak tûnt) szép lassan elaludt. Még mindig alszik. Én viszont 8 körül felébredtem, és nem tudtam visszaaludni. Hogy fogom így bírni a ma esti bulizást? Na, mindegy. Majd csak lesz valahogy. Nagyon elegem van már a fogakból. 2 hónapja be van durranva az ínye szegény Balunak. Egyszerre 8 foga jön. Karácsony körül úgy néztük, mintha 2 rágónak már 1-1 csücske kint lenne, de azóta semmi, csak a szenvedés! Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Tali nagyon jó volt, rosszalkodtak a kis kópék! Bemõsztak a hûtõbe!Kép Reméljük errõl is lesz fotó!Kép

Cory! Rékának is vacak éjszakája volt! Már fél 2-kor át kellett hoznom magunkhoz, mert fél óra sírás után sem tudtam megnyugtatni, maradt a cici. Biztos a foga!Kép Most viszont szunyál a nyitott ablaknál, most jöttünk a sétából, de kinn petárdákat durrogtatnak, úgyhogy nem tudom meddig alszik.

Mindenkinek jó bulizást estére és BOLDOG ÚJ ÉVET!Kép

Zafi
zafi

Zafi és Cory!

Ha bárkit is megnyugtat, a Bea is rosszul aludt. Este 1/2 9 -kor elaludt, aztán 10-kor felébredt, és kb 1,5 órán keresztül szórakoztatta magát. Éjfél körül eladludt nagy nehezen, de rendes idõben fenn volt, és azóta rosszalkodik.
Én sok mindenre gyanakszom. A tegnapi oltás, fogak, vagy egyszerûen csak nem volt kedve aludni. Szerencsére sírás nem volt, csak nyüszi. A dühös sírás, akkor következett, amikor rájött, hogy senki nem foglalkozik vele. Adtam neki teát, és akkor mérgében elaludt.
Úgy látszik elõszilveszterezett a leányzó.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

... úgy látszik Csenge mindent "fordítva" csinál .. Kép .. ugyanis nekünk 1 hét után most volt végre egy viszonylag(!) nyugis éjszakánk ... Kép

...jólvanjólvan ..lesznek majd képek .. valamikor.... valahol ... Kép

... most megyek lakást menteni ... Kép

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

SKata: üdvözlet közöttünk! Kép Kép Kép Írj még magatokról!

Bogancsi: Kép Kép Kép . Hogyan tudtad megoldani a fõzést?
A szerelõkrõl csak annyit, hogy nálunk 23-án elromlott a kazán, és a fûtésszerelõ kora délután közölte, hogy õ már elindult ajándékot vásárolni, várjunk 27-éig. Még szerencse, hogy a párom meg tudta csinálni!

Dzsili: hangkártya beszereléshez õszinte gratula! Nálunk ha Apa nem értene a számítástechnikához, akkor én biztos, hogy nem internetezgetnék itt veletek! Kép

Szila: ez valami vírus lehet nálatok, legalább is nálunk is ugyanezektõl a tünetektõl szenved a család: kapar mindenki torka és mindenki náthás. Illetve csodálatos módon Romola és én eddig kimaradtunk belõle, de én is eléggé gyenge vagyok.
Ezért nem mentünk talira sem, pedig Tikk párja sem lett volna egyedül, én is a párommal mentem volna.

Zsuzsi: megértem a baba-dilemmátokat, de érdemes néhány dolgot átgondolni. Ha nemsokára visszamész dolgozni, és elkezdesz sikereket, eredményeket elérni, jóval kisebb a valószínûsége, hogy újra belevágsz a baba-projektbe.
És mit mondasz Dorkának, ha nagy lesz? Azért nem lett kistestvéred, mert a munkám fontosabb volt?
Nem hiszem.
Nem szeretnék beleszólni, tudom, ez a te döntésed, amit én igazán nem is értek meg, mert sajnos nem vagyok olyan ambíciózus, mint te.

A lábadozóknak jobbulást kívánok!
Hátha ettõl jobban lesztek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép .

Norci, neked szurkolok az éjszakák miatt!

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Azt azért el kell mondanom, hogy az elmúlt 15,5 hónapban ez volt az elsõ cicimentes éjszakánk Kép 10-kor elaludt, fél 5-kor hiszti, de cici semmi, és fél 11-kor kelt Kép Akkor viszont fél óráig le sem szállt rólam Kép

cory

cory
Budapest

Jaj, de figyelmetlen vagyok: mindenkinek nagyon boldog, sikerekben, babákban gazdag új évet kívánok!

Laura
p_laura

Sziasztok!
Végre a végére értem, viszont csomó mindent elfelejtettem.
Gratulálunk Hannának és Hangának a járáshoz!Kép Továbbá csak ámulok és persze gratulálok Lucának és Vilinek! Kép A talira sajnos újabb megfázás miatt nem mentünk.Kép

Menta, Szila
Köszönjük az üdvözleteket és mi is viszont kívánjuk!

Mindenki
Boldog új évet kívánunk!

cory
Ez tök jó!Kép

Dzsili
Sajnálom, hogy így sikerült a karácsonyotok, de meglásd a következõ nagyon jó lesz!

Peti nem is tudom, hányszor ébred, még mindig fogzik is. Ami tuti, hogy a 4. fog hamarosan kibújik, de úgy általában is dagadt szinte mindenütt az ínye.
A karácsony nekünk is jól telt. A kényelmetlen ágy ismerõs, ezért nem szeretünk egyikünk szüleinél sem aludni. Most persze kivételt tettünk.Kép

Bocsánat a kihagyott reakciókért, igyekszem gyakrabban benézni.
Megvettem az Aludj jól, gyermekem-et, de a fogak miatt, ki tudja, mikor vághatunk bele. Elõbb persze elolvasom, hogy valóban akarjuk-e.

Puszi
Gorsi és a holnap 11 hónapos PetiKép
gorsi

Sziasztok!

Bigancsi: Hûû ez komoly ami atûzhellyel történt...nagyon sajnállak..hogy ezekl a galibák mindig ilyenkor történnek! Bár máskor se jobb azért egy olyen baleset..de hát, hogy a sütõ is....nem kéne valamit tenni?? Ez életveszlyes. Nem hinném, hogy normális, ha egy tûzhely kétszer is felrobbanKép szerintem a gyárral kéne beszélni, hogy adjanak egy újat, vagy beperelitek õket. El se merem gondolni, mi van, ha a gyerek ott mászkál, amikor ez történik...

Nálunk is nyüszi volt 1 körül, de én már meguntam hogy az a menet, hogy nyüszi, pici tea, allig éri el a fejem a párnát, megint.... fogtam, közénkvettem, nem is ringlispinezett, aludt 6-igKép akkor tejci, aztán még 2 óra alvásKép
Ezek a dög fogakKép nem tudjátok, mikor lesz már vége?? Most 8 metszõfoga van, és mind a 4 örlõje be van durranva változó erõsséggelKép már visszaszámolok, hogy ezek kijönnek, akkor a 4 szemfog (amit azért könnyebb nyomon kísérni) aztán már csak a maradék 4 örlõ....csak vége lesz egyszer...

Képzelétek, tegnap vagy 1 - 1,5 dl colát megivott. Mi ittunk, õ még "elvileg" nem tud pohárból inni, és kéregetett. Eddig mindig csak ökörködött a colával, mert csípte a nyelvét, és kiköpte. Most meg nyelte, mint a fene. Na, allig lehetett lelõni este..Kép
Mivel rossz alvó, én nem tudom mi lesz éjjel a petárdák miattKép egy éve végigaludta...na, majd meséljetek ti is..

Puszi, mert elaludt a hintában (speciálisan altatásra após által kifejleszett hinta), fektetem le. Ezzel legalább a déli alvás fix, mert 10 perc alatt ellaszik. Este van, hogy felpörög, akkor többször kell próbálni.

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK, LEGYETEK EGÉSZSSÉGESEK, ÉS JÓKEDVÛEK EGÉSZ ÉVBEN!

Kata + Peti
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Zsuzsa!
Van valami neve annak a kézkrémnek, vagy csak el kell mondani, hogy mire kéred?

Eszter!
Azt én is észrevettem, hogy ha szárazabb a kezem, akkor jobban elõjön az ekcéma. Tehát, ezek szerint felesleges elmenni orvoshoz, úgy sem mond rá semmi okosat. Csak az a furcsa, hogy semmi mosószert, mosógatót, tehát semmi vegyszert nem váltottam és pont most jött ki.

LadányiKata!
Én is megköszönném, ha nekem is megírnád a természetgyógyász „trükkjeit”.Címem: szj13@freemail.hu. Elõre is köszönöm!

Szila!
Remélem Peti is így fog fogyókurázni!

Dzsili!
Hú, ez nagyon rossz lehetett, hogy csak úgy „köddévált” a karácsonyi ajándékod. Azért remélem párodtól kapsz valami „vígaszdíjat”!
Édesek lehetnek a gyerkõcök amikor együtt játszanak. Mindig meggyõzöl a történeteiddel, hogy igenis több gyerkõc sokkal boldogabb együtt, mint az egyke gyerekek.

Bogancsi!
Gratulálok Tomi 3. fogacskájához!
És természetesen az áldogáláshoz is gratula!

Peti is már három napja fel-feltérdelget a kiságyában(pedig meg sem mutattam neki Vili képét, hogy ötletet merítsen!).

És persze végül, de nem utolsósorban!
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Sziasztok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Szilvi!

Nincs neve a krémnek, én csak mutattam a kezem, és már adta is a gyógyszerész. Van egy ismerõs gyógyszerésznõ, majd ha összefutok vele januárban, akkor kérdezek tõle esetleg összetevõket, hátha tud valami okosat mondani.
Én is meg szeretnélek gyõzni, hogy egy gyereknél biztos, hogy jobb a több. Én egykeként nõttem fel, és amikor kétgyerekes anya lettem, tudtam meg milyen amikor valakinek testvére van. A férjem tudta, neki van egy huga. Sokszor meg is kaptam akkoriban, hogy látod ha lett volna testvéred, akkor te is másként állnál a dolgokhoz. Persze azt õ is tudta, hogy nem én tehetek róla, hogy nem volt tesóm. Illetve van egy féltesóm, de vele nem éltem együtt, õ az anyukájával élt, mert az apukánk közös.

Ja és még valami! Én a 2. szülésem után vettem észre elõször ezt a ronda ekcémát.

Én is szeretnék mindenkinek BOLDOG új Évet kívánni.
Sziasztok.
Zsuzsa

beababa

SZiasztok!

Nagyon nagy bulit mindenkinek ma estére, olyat, ahol jól is érzitek magatokat! KépKépKép Bár senki nem felelt arra, hogy mentek-e vhová szilveszterezni Kép

Én már megfõztem a holnapi lencsét, a mai tárkonyos ragut, most megyek hajat mosni és szépülni! Kép 1000 éve nem voltam sehol, úgy be vagyok sózva, mintha az elsõ randimra készülnék!

Andi, el tudtatok utazni mégis? Akkor hurrá! Kép (remélem, ez az oka, hogy nem írsz!)

Ármin legújabbja: ha megkérdezzük tõle: "ki az Ármin?" Akkor magára mutat és vigyorogva azt mondja: "te-te!" És simizi mindenünket (olyan erõvel, mintha felpofozna Kép), etet mindennel, amit õ eszik! Kapott egy kis "görbe" kanalat, azzal tud enni!

Bogancsi! Kép És akkor most hogy sütsz-fõzöl? Ezek a szerelõk nagyon galádak! TYavaly anyukámnál a vízcsõ fagyott szét karácsony elõtt, elöntötte a házat a jeges ár, el kellett zárni a csapot, persze, nem lehetett se fürdeni, se semmit. A szerelõ mondta, hogy 21-én ér rá. Épp aznap volt a nagymamám temetése, anyukám eléggé kivolt, kérte a szerelõt, jöjjön egy másik napon - azt mondta a szerelõ, hogy akkor csak jövõre! Így anyukám szegény rohant haza az anyja temetésérõl KépKépKép (És persze a faluban, ahová költözött, más szerelõ nincs)

Cory! Holnap kapod a csokitortát? KépMegyünk látogatni, úgyis valahol felétek szilveszterezünk! KépKépKép

Hát, akkor jövõre veletek ugyanitt! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Rohanok, de azért bekukk hozzátok. Boldog ÚJ ESZTENDÕT és jó Bulit ma estére!

Mi itthon kuksolunk és remélem nem lesz túl hangos a wig-wamben a buli, mert arra rálátok az erkélyünkrõl. Sajna holnap az újévi ebéd is itthon lesz (legalább lencse, bár én nem merek majd belõle enni, ki tudja, nem-e a karácsonyi menük okoztak galibát Vilinél) , sajna nem tudunk a rokonsághoz menni, mert mindenhol baba van és Vili is és apa is náthás Kép
Gratulákat, gyógyokat és az éjszakákhoz való drukkolást köszönjük! Vili tegnap este héttõl ma hajnal hatig aludt ébredt ugyan háromszor de sírdogálás nélkül szempillantás alatt visszaaludt, mint régen! Kép

Sziasztok

Jövõre ugyanitt!

Mindne jót nektek!

Norci, Vitya és a ma 7 hónapos Vili
norci

Halló, Sziasztok!

Elõször vagyok itt, BSzilvi, Borcsa, Kata007 és Norci leginkább az aktuális sorstársaim, Kitti lányom ugyanis kis híján 8 hónapos. Olvasom a napi levelezéseket, szomorúan látom, hogy a korunkbeli babáknak mindnek van már foga, másznak, felülnel, felállnak... Kitti viszont még csak az ide-oda-forgásra hajlandó, de még a hátrafordulásnál is elõbb hisztizik, és csak akkor csinálja magától, ha nagyon muszáj, és senki sem figyel rá. Mászásnak, felülésnek még halvány nyoma sincs: ül ugyan, de csak ha felültetem. Talán azért, mert mindig is gyûlölt hason lenni? Vagy valami baj lehet vele? Mit gondoltok?

Méri
Méri

Méri!!!

Ne aggódj! Peti is 8 hónaposan állt neki fogzani, addig örülj, amíg nyugodtak az éjszakák, mert innentõl 3 éves koráig folyamatosan fogzanak. Persze, sok babának meg se kottyan a fogzás, remélem nálatok is így lesz. Peti is elég késõn kezdett mindent, de akkor aztán egyszerre !!! Írtam fentebb a lányoknak úgy "hasraütve" mondtam mit mikor csinált (utólag is bocs) de a kedvedért megnézem pontosan.

négykézláb mászott (06.15.-én) 2001.10.17.-én született, tehát majdnem 8 hónaposan
felállt a járókában: 06.01.-én
felüllt hasalásból: 06.05.-én
Kézenfogva lépkedett (persze nagyon kezdetlegesen) 06.08.-án
egyedül felállt: 08.10.-én
megtette az elsõ önálló lépéseit: 08.22.-én

az elsõ foga: 06.22.-én
a második: 07.06.
a harmadik. 08.01.
a negyedik: 08.19.-én jött ki.

szóval õ is késõn, de akkor mindent egyszerre csinált, ne izgulj!!!!!

Bár senki nem mondta, hogy késõn csinálta. Amúgy a dokinéni mindig azt mondta, fejlettebb a koránál (gondolom szellemileg, mert súlyilag nem egy dömper, csak 12 kg, zsír nincs is rajta, csak izom, mert állandóan mozog, amióta megvanKép állandóan azon röhög a doki, hogy az oltásokat ugye izomba kell adni, és épp a tû hegyét szúrja csak be, Petinek meg meg se kottyant eddig egy oltás se. Csak az 5 hónaps "dupla" mert azt hitte hogy végeztünk, aztán mégse. A múlt havi agyhártyánál se volt gond, most azért kicsit tartok a 15 hónapostólKép

No, jól eltétem az eredeti témától, le is lövöm magamKép

puszi: Kata
LadányiKata (ladán

Az elõbb elbaltáztam vmit, és kétszer rakta be a hozzászólásomat, de azt se jól, úgyhogy javítok. Majd a következõt is.

Bocs
Szila
szila

Sziasztok!

Márti,
én írtam, hogy mi itthon nosztalgiázunkKép. Nektek nagyon jó bulizástKép!!!!!!

BSzilvi,
Kép.

Laura,
azóta már be is rekedek meg minden. Kamillatea + méz már el is fogyott, maradta a Strepsils.

Fogak: alul még mindig csak kettõ. De ezekkel is prímán tud rágni.Kép Az mondjuk létezik, hogy ezek után ne a felsõ 2 jöjjön, hanem alul valamelyik? És mennyi idõ telik el a fogak között?

Méri,
a legeelsõ dolog, hogy ne ess kétségbe! A babák nem mind egyformán fejlõdnek, ki elõbb, ki késõbb csinálja ugyanazt a dolgot. Azt hogy érted, hogy senki nem figyel rá? Ülni szerintem még ne ültesd, ráér az majd, ha magától megy. Nekem amúgy az a véleményem (saját tapasztalat), hogy ha mégis úgy érzed, hogy valami nem stimmel, kérj egy beutalót a gyerekdokitoktól neurológiára. Ott majd szakemberek meg tudják mondani, hogy van-e egyáltalán vmi.
ja, és itt egy link: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/

És akkor itt egy év végi utolsó táblázat is:
<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsoldosné Egry Zsuzsanna Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Igika Olivér 2002.február 11 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XI. ker.(Gazdagrét)
Borcsa Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. Ker.</pre>

NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVE KÍVÁNUNK MINDENKINEK, PICIKNEK ÉS NAGYOKNAK EGYARÁNT! ÉS EGYEN MINDENKI HOLNAP SOK-SOK LENCSÉT, AMI MEGHOZZA MAJD A SZERENCSÉT!

Üdv
Szila

Ui.: sikerült a javításKép
szila

És akkor jöjjenek az újévi képek is:

Kép
Kép

Szila&Hanga&Bence
szila

Ja, és Apa csinálta a képet Hangáról:

Kép

Szila
szila

Hali,

Szila, Kata: Köszi a biztatást, bár Peti "késõi" fejlõdésétõl csak elképedtem, hisz õ ugyanebben a korban felállt, sõt, ment (akárhogy is), míg mi csak fekve biciglizünk... Na mindegy. Lehet, hogy mindebben az is ludas, hogy se kiságy, se járóka?
A nyugodt éjszakáról annyit, hogy bár egy árva foga sincs, azért mostanában hajnalban óránként felkel jó esetben csak szopni, rosszabb esetben kuncorászni, a hajamat húzgálni (együtt alszunk), a hátamat kaparászni, a takaróját szántszándékkal Kép) lerúgni stb. Mi lesz akkor fogzáskor??
Akárhogy is BUÉK, nálunk a szilveszteri móka netovábbja a netezés így ünnepi tarifával. Ha valaki csatlakozna, nem bánnám Kép)
Méri

Szila!

Kihagytál minketKép léci írj be!

LadányiKAta + Peti
LadányiKata (ladán

Méri!

De elõtte 2 héttel semmit se csinált! Nem kúszott, nem forgott, semmi!!!!!!! Tényleg!!!

Kata
LadányiKata (ladán

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?