Sziasztok!
En is megneztem a babakat, telleg szepek. Panda, Adam nem kezdi kicsit koran a csajozast?
Fogak: nem tudom megnezni, mert nem engedi, annyira felti most
Viszont tuti, hogy fogzik, mert a nyelvevel egyfolytaban azt piszkalja, sot, ha nem lenne huvelykujja, szerintem mar lenyelte volna az oklet
Cserebe ejjel ketszer is felkelt, eloszor 1 orakor /en ejfelkor mentem el aludni, majd meghaltam/, akkor kis szopi utan azt hittem, elaludt, de nem aaam. Epp visszamasztam agyba, mikor ujra sirni kezdett, ujra kivettem, aztan 2 korul elaludt. A kovetkezo kor ugyanigy volt, hajnali 6-7 kozott.
Voltunk dokinal a piros popsi /elfogyott a kenocsunk/ miatt. Eloszor meggyanusitott a doki, hogy unnepek alatt narancssal tomtem a gyereket, aztan megegyeztunk a fogzasban, miutan nem birta megnezni a torkat, annyira zarja a szajat
Cserebe elkapta a doki szemuveget
/bosszu1/
Viszont 2 het alatt ezen merleg szerint nem hizott semmit
De nagyon lazan vette, azt mondta, a sajatjait sose meregette, Reka vekonycsontu, fogzaskor meg fogyhatnak is, stb.. Azzal nyugtatott, okos anyak nem aggodnak, ha minden koranak megfelelot csinal a gyerek, elenk, nem nyugos, stb.. Na, koszi, eszerint nem vagyok okos
. Viszont Reka bizonyitva erettseget, siman hasravagta magat majd azon mozdulattal felboritotta a vizzel teli muanyag edenyt, amiben a hasznalt toroknezo-palcak voltak
/bosszu2/
Aztan gyogyszertarban valakinek mondta a patikus, hogy folyekony c-vitamin januar kozepeig nem is lesz. Nem reszletezte, hogy miert.
Bringa,
es nem nyafog hason? Mert en kezdetben megorultem, amig nem tudott visszafordulni, egesz nap forgatasbol allt, emlekszem.
Nezem a kepeket, minden baba milyen szepen ul. Hat nalunk meg nyoma sincs, hogy Reka fel akarna ulni. Egyszer tamaszkodott fel ebbol a negykezlabbol, de az csak veletlen lehetett, maga ala huzta a labat, azert.
Tudjatok, mi az aktualis legjobb jatekunk? A parketta
Most a fa miatt atrendeztuk kicsit a nappalit, Reka lemaszik a jatszoszonyegrol es utogeti a parkettat, hol kezzel, neha nyikorogtatja is, neha jatekkal pufoli /neha meg fejjel, ha gyorsan fordul
/. Nameg csillog is /még
, tart a karacsonyi nagytakaritas nyoma/ Mondjuk Aptya mondta, kene egy felmosorongyot kotni a gyerekre, amennyit nyaladzik es maszik, siman feltorolne a lakast./
Na megyek, mert eleg nyugoske ma /is/
-Afonya