Jó reggelt!
Juci!
Köszönjük Neked is a képeket! Nagyon jól sikerültek, és jó volt látni a sok-sok képen Marcit mosolygósan.
Szerintem is nagyon jól érezte magát, és eszméletlen édes volt, amikor hangosan kacagott!!
Manka!
Tényleg jó újra hallani rólatok, és ha van időd, tényleg gyere gyakrabban.
Maja nagyon édi lehet, amikor rohan üdvözölni Titeket. De hát hiába, Maja alapban nagyon édi, és ezt tegnap is megtapasztaltam...
Jack-nek is most jön a kilencedik foga?? KÉpzeld, Gergőnek is.
Azt hittem, már csak mi vagyunk ilyen kevés fogúak...
Totka!
Én is gratulálok az új napszemcsidhez, és nagyon ügyes voltál, mert tényleg nagyon jó áron vetted!
Én is valahogy úgy vagyok, mint Juci, hogy sajnálok kiadni annyi pénzt egy napszemcsiért, pedig világ életemben én is vágytam egy tuti kis napszemüvegre.
Azt hiszem, a legdrágább napszemüvegem valami 4.000 Ft volt.
Amit aztán nem is hordtam túl sokáig, mert rájöttem, hogy nem áll valami jól nekem...
And!
Eszti nagyon csini a síelős szerkójában, képeket kérünk még.
Örülök, hogy jól sikerült a síelés, gondolom, szívesen maradtatok volna még egy kicsit.
Megann!
Hű, hát ettől a repülős dologtól én is ledöbbentem, eszembe sem jutott volna, hogy esetleg attól is rosszul lehet Léna.
Remélem, mire ezeket a sorokat olvasod, már jobban van!
Mindenképp kérünk infót, hogy mit mondott a fülész!
Juci (mégegyszer):):
tényleg nagyon érdekes ez a suli, én sem hallottam még ilyenről.
És akkor tényleg lovaglást fogsz oktatni??
Ez nekem nagyon tetszik, és valahogy teljesen el tudlak képzelni ebben a szakmában.
Béres csepp:
mikor Gergő új év után olyan nagyon beteg volt, én is vettem, és elkezdtem adni neki. Sajnos neki is a vizébe kellett tenni, mert másképp nem volt haljandó bevenni. Azt ugye tudjátok, hogy C - vitaminnal kell beadni?
Vagy csepegtettek hozzá ugyanannyi cebiont, vagy narancslével, vagy citromos teával adjátok neki!
Egyébként, én hamar abba is hagytam, mert kb. 2 nap múlva azt vettem észre, hogy nagyon megfogta Gergőt, nagyon keményet és bogyósat, és zöldes-kéket, és iszonyú büdöset, olyan vasas-fémes szagút kakilt.
Úgyhogy erről ennyit.
Ayse!
Fehér ló-barna ló???? És azt is kitaláltad már, hogy hol fogjátok szállásolni a pacikat?? Nem vagy te egy kicsit könnyelmű???
Már csak azért , mert ahogy Lilit ismerem, nem az a kimondottan felejtős kislány...
Andris nagyon zabálnivaló, ahogy teát főzött a kis beteg nővérének!
Hogy van Lili? HOgy telt az éjszaka?
Benianyu!
Volt valami kérdése tegnap Beninek, miután hazaért??? Vagy konstatálta, hogy minden rendben, mindene megvan, és kész???
Érdekelne, hogy kérdezgetett-e, hogy mi volt, meg ilyenek. Márcsak azért, mert, hogy ennyire elzárkozott attól, hogy ő is otthon maradjon...
Na, mit is akartam még???
Nem is tudom, úgyhogy megyek a fürdibe, meg reggelit csinálni...