Jóestét!
Úgy látom tegnap sikeresen kiírtottam a további hozzászólásokat!!???
Nyuszko,
nagyon jó nagy pocid van már, hú nagyon szeretném mégegyszer átélni, de majd meglátjuk mit hoz a jövő!! Bár hétfőn este úgy búcsúztam a dokitól, hogy akkor egy év múlva találkozunk, amin ő is kicsit elgondolkodott, metr az utóbbi három évben havi rendszerességgel találkoztunk, néha többször is, furcsa lesz hogy most szünet jön!!
A torta rendelt volt, egy picike 8 szeletes, amiből 5-öt MArci evett meg két nap alatt, hát nem sovány a lelkem!!:D A vonatos torta majd 18-án jön, a keresztanyjától, ha minden igaz.
Muki,
Te is tegyél fel képeket, az nem ér, hogy csak mindig más!!!:D
Megnuygtattál a visszafejlődéssel, hogy ez nem egyedi eset, de azért kétségbeejtő is, mert már azt hittem legalább ilyenekre nem kell nála figyelni, elég Lilinél, mert ő most jutott el addig, hogy amit megszerez, azonnal a szájában köt ki.
Ma elkezdett folyamatosan dumálni, majd délután másfél órát sikongatott, így végighívtuk a nagyszülőket, hogy élvezzék a hangját!!!:)
Holnap délben lemegyek a gyerkőcökkel Egerbe, mert sajnos a Dédink nincs túl jól, megint a gerince, vsz. megerőltette, és most fekszik, de úgy sem jó neki, nagoyn aggódok érte. Meg apunak is beígértem már, hogy megyünk. Remélem jól sikerül, majd csütörtökön jövünk haza, addig apa kap három éjszakát, hogy kialudja magát, ha már nem ment tanfolyamra a héten.
Kellemes hetet, szép napsütéses napokat, ha már havat nem látunk az idén!:D
Timka,
nagyon ügyik vagytok a sok sétával, nekem nagyon jót tett, hogy az utolsó napig a szülés előtt napi másfél órát sétáltam MArcival, gyorsabb volt a felépülés, volt erőnlétem.
Juc,
jó pihenést, sok fotót kérünk, bár ezt lehet, hogy már csak itthon fogod olvasni. Pénteki tali ok, majd találd ki mikor lenne jó nektek, nekünk inkább a délelőtt játszik!:D Többiek? Thomas kiállítás???
Ja, és sok-sok boldog szülinapot Neked, akár öcsém is lehetnél, csak ő májusi, de ugyanaz az évjárat, mint Te!!:D
Andi,
Neked is nagyon sok boldogságot szülinapodra előre is!!
Rengeteg az a napi három óra tanulás, komolyan ennyit kell tanulni egy elsőssel? akkor délelőtt mit csinálnak?
Babus,
szuperek a képek, olyan jó lehet egy ilyen babazsúr, nálunk most nem lesz, majd a nyáron névnapit tartunk inkább a kertben a szomszéd gyerkőcökkel, mert most mindenki beteg a környéken. micsoda táncbajnok a fiad, és milyen lovagias, hogy egy anyukát is felkér, hát nem lehet elég korán kezdeni az illemtant!!:):):)
Na és a kiszemelt leányzó is nagyon csini, jó ízlésre vall!:D
Örülök, hogy semmit nem találtak a dokik, remélem nem tér vissza a sorozatos hányás, és kinövi a legényke. Azért érdekeseket mondott a pszichológus!