Új privát üzeneted érkezett!

Szélmentes napot!!!
kérünk!!!!!!!:D:D:D Tegnap annyira jó volt kint, ma meg nem lehet már megint megmaradni a széltől!

Juc,
kérjük az élménybeszámolót, fényképeket, ..... már ha sikerült kijózanodni és felkelni a nagy buli után!!!:D:D:D:D

Babus,
nem a héten beszéltél a dokibácsival? Mit mondott Kristófra???

Eveka,
remélem gyorsan elmúlik a fisi-fositok, szerintem akkor nem a jövőp héten, majd utána fogun találkozni, szóval addig még simán meggyógyulhattok!!!
Ennyi volt, felébredtek és mennem kell, mert a legkisebb éhezik!!:D:D:D
További kellemes hétvégét!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!!
Úgy látom sikeresen kiírtottam az itteni társaságot!:(:(:(
Nekünk nagyon kellemes volt a hétvége, végignyaltuk a lakást, tegnap itt volt a sógornőm, együtt mentünk el eédelni apa kajajegyeiből, hát nagy kényelem volt, hogy nem kellett főznöm, csak sütni!!:D Egész rendesen viselkedtek a gyerekek, pedig kicsit féltem, hogy mi lesz, mert két gyerekkel eddig még nem merészkedtünk ilyen helyre. Tegnap megrendeltem egy kicsi tortát MArcinak, nagyot majd akkor fog kapni, ha együtt lesz a család 18-án.

Niesvac oltást aki adatott be, tényleg kell 2 évesen is oltani, és figyelni kell, mert a receptre csak akkor van támogatás, ha 2 éves kor betöltése előtt váltjuk ki, így gyorsan beszereztem én is, és majd 22-én egyszerre kap a két gyerek oltást, na az szép lesz!!:(

Juc,
élménybeszámoló?

Nyuszko,
hogy vagytok? Doki? pocak? Ákos? tud már a kisautóval közlekedni?

Többiek?
Na kaptok egy-két képet, hátha megjön a kedvetek az íráshoz:
Na végre lhet már Lilivel játszani is!!
Kép
Kunka segít Lilót fürdetni: Kép Kép Kép
szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok,

Tamesz,
Szuperek a képek, annzira tetszik, hogy a két gyerek ilyen jól elvan egymással. Remélem nálunk is így lesz majd.

Hétvégén megtartottuk a babazsúrt, nagyon jól sikerült. Ákossal együtt összesen 5 gyerek volt, meg persze a szülők. Olyan jól játszottak, hogy öröm volt őket nézni. Volt tánc is, meg tortanyalogatás. Aggódtam előtte rendesen, mivel Ákos a betegsége óta valamiért nagyon zárkózótt lett, és főként a gyerekekkel szemben. A napokban a játszótérről hazarángatott, pedig azelőtt imádta, ha sok gyerek volt körülötte. Szombaton is volt egy kis incindens, mert az elején nem nagyon akart bejönni a szobába, de végül szerencsére megtört a jég és minden jól sikerült. Sajnos a vendégek annyira lefoglaltak minket, hogy fényképeket nemigen készítettünk, apa meg inkább filmezett, de egy párat összeszedtem egyik anyukától, azokból teszek fel.

A pocaklakó is jól van, mostanában nagyon sokat feszít, valószínűleg már kicsi a hely és nemigen fér el. Érdekes újra látni amint egy kis lábacska kidúdorodik a pocakból :D . Dokihoz jövő héten megyek, csütörtökön, és akkor remélem végképp eldől a dilemma, hogy résztvesz-e a szülésen a doktornő vagy sem. De nem aggódok, mert ha nem is jön el, megoldjuk másként. Ami aggaszt viszont az a streptococcus bacillus, remélem az antibigyó segített, mert nem szeretném megismételni a kezelést, rendesen kikészítette a gyomromat. A héten kell megismételnem az analízist.

Kép Kép

Kép
Kép
nyuszko

Sziasztok!

Hát igen, nem sűrű itt most a forgalom... :shock: :)

Tamesz!

Lili gyönyörű baba, azok a kék szemek neki is, akárcsak Marcinak! Majd lesztek még gondban kamaszkorában! :D
És milyen jó testvérek!

Mi jól vagyunk, a hisztiket leszámítva nincs semmi gond, végülis az is kezelhető, csak ha én is türelmetlen vagyok, akkor van gáz, mert hát két hisztis nő...

Készülünk mi is szülinapra ezerrel, hétvégén fogjuk tartani (családdal), ma megyek én is tortát rendelni! Azt hiszem sünis torta lesz, gesztenyekrémes, a tüskék meg csokikrémmel! Legalábbis ez a terv, majd délután okosabb leszek!
A köv. hétvégére meg egy kis babazsúrt rendezek neki, csupa kislány... :shock: , érdekes lesz!
Már nagyon várja Violka, főleg a lufit, meg a tortát! :)

Itt is veszett szél fújt szombaton, még tegnap délelőtt is! :(
De ma már voltunk kint, el is fáradt, már szerencsére alszik is, igaz, korábban kelt ma!

Többiek?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Nyuszkó, látom, majdnem egyszerre írtunk!

Mmmm..., fincsi lehetett a torta! Reméljük most már meggyógyultál, drukkolok, hogy ne kelljen több antibigyót beszedni!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Tamesz!
Nagyon édesek a gyerekeid!!!! Külön-külön is, pláne így együtt!!!! :D

Nyuszkó!
Húúú, Te is nemsokára szülsz! Nem semmi! Jó lehetett a parti :)
Streptococcus???? Ne is mondd! Nálam már legalább 5 éve jelen van hüvelyben, pisiben egyaránt, esetemben elmúlaszthatatlan :cry: . Lizuval így csináltam végig a terhességet, születése után kapta is az antibigyót :( Emiatt parázok is, mert jó lenne a második babát úgy vállalni,hogy egészséges vagyok "ott" is, de ha ennyi sok év alatt csízmillió gyógyszer nem hozta helyre, akkor már sztem remény sem sok van.
De nálad tuti elmúlt, mert még egy ilyen szöröncsétlent ezen a téren nem ismerek, mint én.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziiasztok!

Lendítek én is egy kicsit a forgalmon.

Eléggé nyüzsi napjaink vannak, fanni most épp nem alszik mert délelőtt bealudt az autóban.
Fanninak keresek tapétát, amit szeretnék talán majd csak 3 hét múlvára lesz meg, szülinapja meg ugye 4 hét múlva lesz, kicsit necces a doog.
Aztán terveztünk, illetve apa megtervezte a dolgozószobát, márcsak gyorsan és jól dolgozó megbízható asztalost kellene találni.
Szeretnénk venni egy Zsolnay étkészletet is, de horror árak vannak, annak nyomoztunk utána hol merre, milyen kedvezményt adnak, de valszeg az se lesz már meg a szülinapra, csak kis szerencsével!
Emelett hétvége kivételével apa mindig későn jött haza, úgyhogy szinte egész napos műszakom volt Fanni mellett reggel 7-től este 10-ig 2-3 órás pihivel, este én is beájultam az ágyba a gyerekkel együtt.
Tegnap mi is meglátogattuk a medvéket, Famnni nagyon élvezte a macietetést, majd dobok fel én is pár képetcsak előbb fel kellene tölteni őket a szgépre.

Tamesz
Erre a hétre nagyon szar időt jósoltak, ha tényleg igazuk lesz akkor halasszuk a talit akkora mikor visszajöttök Egertből, hátha akkor Jucéknak és Evekáéknak no és persze másoknak is jó lesz!
nagyon édesek a gyerkőcök,bármár mi is itt tartanánk....

Juc
Kérünk élménybeszámolót és képeket!!!!

Nyuszkó
Ti hogyan készítitek fel Ákost a tesóra?
Fannit nem nagyon izgatja a doog,ha rugdos a pici mondjuk hogy tegye oda atezét hátha őt is megrugdossa, egydarabig figyel nyugodtam aztán visszatér a játékaihoz.

Na megyek foglalkozom a kisasszonnyal mert az előbb hátulról már fejbekólintott a felmosójával mikörben a magas sarkú cipőmben tipegett....zajlik itt az élet!

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok!

Na, jól eltűntem én is :oops: , most próbálok egy kicsit írni.

A szalagavató remekül sikerült, jól ment a tánc is, a szalagtűzés is, nem estem hasra a hosszú szoknyában :lol: , nem izgultam a színpadon, sőt kimondottan élveztem :lol: , én is meglepődtem magamon... :shock: :D Utána meg nagyon király afterparty volt, sok-sok diákkal, kevés tanárral, mindenféle zenével (drum'n'bass-től Tankcsapdán át Illésig), úgyhogy végre kitáncolhattam magamat, ha már a férjem sose visz ilyen helyre... :lol:

Viszont talán mondanom sem kell, hogy a fényképezőgépet a nagy rohanásban itthonhagytam... :oops: , úgyhogy majd be kell szereznem az iskolából néhány képet, a honlapján már van fönn néhány, de azokon nem nagyon látszom.

Azért egyet fölteszek, itt vonulunk a színpadon a szalagtűzéshez, elölről a 2. vagyok én. :)

Kép

Na, bocsi, most mennem is kell :oops: , nem hagy a gyermek számítógépezni, de ígérem, jövök még és reagálok is, de legalább életjelet adtam magamról... :lol:

Szép estét mindenkinek!

Juc

Kép
juc14

Na, sziasztok, jövök kicsit hosszabban is:

Timka, jó készülődést, lakásszépítgetést!!! Hú, Zsolnay étkészlet? :shock: Én biztos nem merném Marci miatt, tutira összetörne vmit belőle, na meg ahogy magamat ismerem, nálam is fogynának a tányérok... :lol:

Medvés tali nekünk legkorábban a 19-ei héten jó, jövő héten mi remélhetőleg Ausztriában leszünk egy kis kikapcsolódásra, szülinapozásra (mármint az enyémet ott ünnepeljük, de Marciét már itthon).

Ja, különben látom, mindenki a 17-ei hétvégén fog ünnepelni, mi a babazsúrt is meg a családit is akkorra tervezzük, remélem, nem leszünk betegek. Én egy vonatos tortát szeretnék Marcinak (vajon mi mást lehetne... :lol: ), az Auguszt cukrászda honlapján láttam konkrétan Thomasos tortát, marcipános, csak én nem szeretm ezeknek a marcipántortáknak a belsejét, jobban szeretnék mondjuk egy Sacher-szerűt, marcipánfigurával. De egyelőre sehol nem találok mozdonyos marcipánfigurát, nincs ötletetek???

Muki, nem semmi ez a Streptococcus, hogy ilyen makacs, semmilyen antibigyó nem használt? :shock: A Gynevac injekciót ismered? Az nem segítene? Mármint a következő gyerek előtt.

Nyuszkó, örülök, hogy jól sikerült a babazsúr, helyesek a képek! Remélem, Ákos zárkózottsága oldódott! A vizsgálathoz drukkolok, remélem, elmúltak a bacik!

Tamesz, iszonyú jók a képek!!! :D Nagyon kis vidám csajszi ez a Lili!!! Köszi az infót az oltás kiváltásával kapcsolatban, majd igyekszem én is időben beszerezni!

Eveka, remélem, már meggyógyult Marci, és a következő talin veletek is megismerkedhetünk!!!!

Mi különben jól vagyunk, semmi újdonság nincs, talán az, hogy Marci egy ideje már tök ügyesen szól ebéd után, hogy "kaki", és ilyenkor a fürdőszobában rárakom a bilire, és ott kell hagynom magára, hogy ne zavarjam... :lol: :lol:

Ja, én meg bevállaltam egy kedves volt tanítványomat érettségi felkészítésre, ezentúl hetente kétszer jön, Marcira addig anyukám illetve az unokatesóm vigyáz majd.

Na, teszek fel még egy képet, ezen nem nagyon látszom, de hogy egy kis keringőzést is lássatok... Egyébként ott nagyjából középen vagyok, háttal, kimagasodok :lol: .

Jó éjt!

Kép

Juc

Kép
juc14

Na, most meg én irtottam ki a topikot... :( :(

Azért fölteszek egy emlékeztető táblit:

Kép

Jó éjt!

Juc

Kép
juc14

Hahó,

Évi,

Violkának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! Kép

Kép
Kép
nyuszko

Jóreggelt!

Évi,
Violkának mi is kívánunk nagyon boldog második szülinapot!!!!

Juc,
köszi a táblát. Thomas torta, én itt megkérdeztem az egyik szuper cukrászdában, hogy mennyi, egy kb 20 szeletes marcipános vonat 12ezer forint. Na dobtam is egy hátast, majd a keresztanyja hoz valami fincsi tortát neki, ebben maradtunk, bár holnap mi felköszöntjük a csibészkét, és egy pici tortát rendeltem neki, mert annyi időm nincs, hogy én gyártsak neki.
Szépek voltatok a szalagavatón, bár nem sok látszik belőled, és jó, hogy kicsit kibuliztad magad, kell néha az embernek!!:D:D:D Nálunk anno 1989-ben még nem volt szalagavató bál, csak buli, előtte pedig minden vég zős osztály műsorral készült, de ilyen beöltözős, betanult tánc nem volt, pedig én élveztem volna.:D
Jó készülődést a jövő heti csavargásra, hátha láttok végre egy kis havat!!:)
most szaladok, mert pelenkacsere és öltözés következik mindenkinél!:D Szép napot, itt moslék idő van, azt hiszem ma Ikázni fogunk! EVEKA, nincs kedvetek jönni, már ha jól van Marcitok!!!????

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Évi, mi is sok boldog szülinapot kívánunk Violának!!!

Kép

Tamesz, a mi szalagavatónk (92-ben) sem volt ilyen puccos, mint ezek a mostaniak, lehet, hogy a vidék miatt, mert pesti bnőmnek már annakidején is nagy bálja volt. Nekünk meg az ofő feltűzte mindenkinek a szalagot, aztán irány a kocsma... :lol: :lol: :lol:

Ja, a múltkor láttam, hogy lesz thomas-kiállítás:

http://www.minimax.hu/article.php?id=1171

Szép napot!

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Köszi!
Aja
aja

Évi!

Kicsi Violának mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Juc!
Hú, ez elég komoly bálocska volt, hallod??!!! Tök csini voltál!
Gynevac kúrán már kettőn túl vagyok, de azért köszi az ötletet!
Akartam kérdezni, hogy Fanka már nem is akar írni ide? :(
A múltkori képet meg sem dícsértem, amin Marci van Pannival, pedig nagyon édesek rajta!Kis vigyori banda!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a szülinapi üdvözleteket, ma csak hármasban tartjuk (én is rendeltem egy zsúrtortát), hétvégén lesz a buli! (nagyszülők, dédik, tesóm), aztán jövő hétvégén egy kis babazsúr (csupa kislány :shock: ), majd teszek fel képeket róla!

Juc!
Nagyon csinik vagytok, örülök, hogy jól sikerült! :)

Most alszik a drágám, megint fél 3-kor aludt el, kicsit későn... :(
Annyifelé rohangáltam délelőtt: GYES-t intézni, adóspapír után futkosni, ajándékot venni, tortát elhozni, szóval nem unatkoztam, szerencsére még nem esett, bezzeg most!

Mennem is kell, még van mit csinálnom, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Évi,
nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is a topic újabb két évesének, Violának!

Tamesz,
Márakartam kérdezni, de mindig elfelejtettem: mi az az oltás amire 2 éves kor betöltése előtt jár csak támogatás? nevét írtad, de mire jó az?
Én már kiváltottam a pneumo elleni oltóanyagot, 16ezervalamennyiért, mert Fanni általában felsőléguti nyavajában szenved, ha beteg. A mandulái, garata nagyon be tud durranni, úgyhogy ha egy kis esély van rá,hogy kevésbé kapja el az ilyesmit inkább beadatom neki.
Jó csavargást mára nektek, két gyerkőccel Ikeázni nem semmi!

Juc,
mintha éreztem volna, hogy otthon marad a fényképezőgép.
Tényleg jó puccos bál volt, én már nem is emlékszem a sajátomra, olyan rég volt.

Csajok,ma olyan hisztit rendezett a lányom, hogy szóhoz se jutottam. Hazajöttünk és már ott elkezdett balhézni,hogy én ne menjek be a lakásba, maradjak a garázsban. Aztán az volt a baj, hogy le akartam venni a kabáját, sapkáját, csimáját, szinte visítva ordította, hogy kabát ne, sapka ne,....amit levettem vissza kellett adnom rá. Így egy picit lecsillapodott és felvittem lefektetni a 21 fokos szobába csizmával, vastag kabáttal, sapkával. Félálomba leszedtem róla a kabátot, sapkát, de a csizmát már nem tudtam.
Ez már a dackorszak???? teljesen kész vagyok ilyenkor tőle, anniyra be tudja magát hergelni én meg tehetetlen vagyok. Még "nyaralás" előtt produkálta ezt a hisztit naponta egyszer-kétszer, teljesen elszoktam tőle. Lehet menni kellene megint valahova.
Na lépek, mert nekem is kell egy kis pihi.
Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint így eltűntem, de okom volt rá. Nem tudom, jól teszem-e, hogy elmondom nektek, mégis, úgy érzem sokan közületek közel állnak hozzám - még ha nem is ismerjük egymást. És a lelkemnek is kicsit könnyebb, ha kiírom magamból a bánatom.
Szóval két hónapig nagy volt az örömünk, mert egy babócaa költözött a hasamba, pont,ahogy elterveztük, rögtön megfogant. Nem akartam magam így az elején nagyon beleélni, de hát az érzéseknek nehéz parancsolni...Aztán a 8. héten kiderült, hogy sajnos elhalt a magzatom, így nem volt mit tenni, most hétfőn sor került a műtétre.
Hát ez történt. Már túl vagyok a nehezén, de azért nem gondoltam volna, hogy így lehet szeretni és hiányolni egy ilyen csöppnyi kis életet. Majd ha kicsit összeszedtem magam, jövök megint, puszi nektek!

KépKép
fanka

Fanka,
nagyon sajnálom ami veletek történt, én nagyon átérzem a fájdalmadat, és remélem sikerül mielőbb megbékélni a helyzettel, mert csak azt lehet, elfelejteni nekem még most sem megy az elveszített pocaklakókat, sokszor most is belegondolok, hogy már mekkorák lennének. Nekünk kettő elhalt babánk volt Marci előtt és én már kezdtem teljesen beleőrülni, hogy soha nem lesz gyerekünk. De szerencsére a sors megkegyelmezett nekünk és valószínűleg csak akkor maradhatott meg a baba, amikor megfelelőek voltak a körülmények, amikor már és én is képes voltam átértékelni a dolgokat, lelkileg és fizikailag is felkészültem.
Próbáld meg elengedni a lelkedből is a babácskát és gondolj arra, hogy hamarosan visszaköltözik majd egy másik testben, és addigra újult erővel kell rendelkezned, és csak ez fog erőt adni!!!!!
Ha tudok bármiben segíteni írj, szólj és ne zárkózz be, mert az a legrosszabb, gyere gyakran!!!
Most mennem kell, mindegyik engem akar, majd este még jövök!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Fanka!
Úristen, nem gondoltam, hogy ilyesmi miatt nem "jössz".
Nagyon sajnálom ami történt, de csak azt tudom mondani, amit Tamesz. Meg szerintem babócával biztosan nem volt vmi rendben, ami miatt ez történt. Még mindig talán inkább így a jobb, mint aztán egy beteg baba.
Hamarosan úgyis egy egészséges babóca költözik a pocidba :) Addig is sok erőt Neked!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Fanka, én is nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorúság ért. Kívánok neked sok erőt, hogy fel tudd dolgozni a történteket! És természetesen mielőbbi testi-lelki felépülést és egy egészséges babát!!! Szerintem jól tetted, hogy írtál a fórumra, elvégre itt nemcsak az örömeinket beszélhetjük meg, hanem a bánatunkra is kaphatunk egy kis vigaszt, segítséget. Szóval tényleg szólj, ha bármire szükséged van!!! Sokat gondolunk rátok!!!

Juc

Kép
juc14

Sziasztok,

köszönöm mindenkinek a vigasztalást, nagyon aranyosak vagytok! Fizikailag már teljesen jól vagyok és úgy érzem napról napra könnyebb lesz lelkileg is. Az lehetett a baj, hogy elkaptam vm vírust, ami ártott a kicsinek - talán...de igazából soha nem fog kiderülni mi okozta a vetélést. 3 hónap múlva újra próbálkozhatunk, addig meg megpróbálok még egészségesebben élni, és feltöltődni lelkileg. Annyira átértékelődött minden, apróbb örömök is jobban számítanak, és sokkal-sokkal jobban megbecsülöm a jót, amit az élet ad. Furcsa, de úgy érzem gazdagabb lettem lelkileg e veszteség által...

Még egyszer köszönöm az együttérzést, nagyon jól esett!!!

KépKép
fanka

Jóestét!
Végre elcsendesedett a ház, mind a három "gyerek" bundizik már!!:D

Fanka,
sokat gondolok Rátok, és sok-sok pozitív energiát küldök!

Timka,
végül ma nem mentünk Ikeába, majd holnap fogunk, mert belekezdtem a mosásba és hát elhúzódott a több adag ruha, meg mire kiteregettünk, meg Marcinak sem volt kedve. Hát nem egyszerű egyedül a kettővel elindulni, de ha már egyszer sikerült, akkor nincs gond!!:D Nem társultok???
Ja, az oltás az agyhártya gyuszi elleni, Marci még egy éves kora előtt kapott kettőt belőle, és most kell megismételni, nem tudom Fanni kapott vagy sem belőle.
Hiszti most nálunk is jobban előfordul, de sikerül elég hamar leszerelni, remélem nem fog eldurvulni a helyzet.

Juc,
köszi a Thomas infót, csak azt nem láttam, hogy csak egyetlen napig lesz vagy esetleg tovább is? mert mi szobaton a balatonhoz készülünk, kicsit csavarogni, mert Veszprémben meg akarjuk venni a szalonnasütőt, mert márciustól emelik az árát.
Merre mentek az osztrákoknál??? Kérünk egy kis havat, legalább meg tudjuk mutatni, hogy mi is az, mert szerintem tavaly még nem rögzült annyira.:D

Évi
várjuk a képeket!!

Gonosz vagyok, és rakok fel két mai képet, annyira tetszenek, bocsi!
közös hasalás: Kép
csibészkedés után az "ártatlan" tekintet: Kép
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Fanka
Nagyon sajnálom ami veletek történt.
Tényleg próbáld meg elengedni lelkileg a babát, mert az nagy megkönnyebbülést ad majd.
Nekem nagyon régen volt egy abortuszom, és annak ellenére hogy nem beszéltem róla senkinek és elég gyerekfejjel kezeltem még akkor a dolgokat úgy éreztem hogy nem nagyon viselt meg. Aztán amikor majd egy év sikertelen próbálkozás után elmentem egy horoszkópkészítőhöz (aki sokkal több volt ennél,valahogy tudott kommunikálni a lélekkel is) és beszéltünk erről a dologról (abortusz, nem fogan meg a várvavárt baba) megfogta a kezem és arra kért hogy mondja el azt egy gyertya fényébe nézve, "drága kicsi gyerekem, bocsájtsd meg hogy nem engedtem hogy megszüless", és akkor valami hihetetlen megkönnyebbülést éreztem. Nem tudom mit csinált velem, otthon még megismételtem gyertyával és tényleg segített. Nem sokra rá megfogant Fanni baba és nagyon nagyon sok minden átértékelődött bennem is. Ha belegondolok, hogy lehetne most egy 12 éves nagy fiam vagy lányom a szívem szorul el, de így hozta az élet.

Vidámabb téma:
Tamesz, írtó cuki a közös hasalós kép és Marci ártatalan szemei....
Holnap ikeáztok? asszem nem csatlakozunk, mi hétvégén voltunk és elég fárasztó a csajjal és a pocakkal.
Mikor mentek? lehet éjszaka még alszom rá egyet, mert egy fedőtartót kellene vennem, az lemaradt a múltkor.
REggel még bekukkantok.

Na dobok én is egy medveetetős képet, ígértem a múltkor:
Kép

Kép Kép Pont-pont, vesszőcske...

Timka

Kép
Kép
timka76

Jóreggelt!
Timka,
mi szerintem 9-10 között indulunk és kb délig leszünk ott, utána futunk haz aludni, mert este lesz a köszöntés, remélem két kipihent gyerekkel.
Tényleg, nem is tudom írtam-e vagy sem, de hétfőn elóször átfordult Lili a hátáról hasra és ezt azóta rendszeresen gyakorolja, bár Marci mindig visszafordítja, mert úgy nem jó!!!:D Szegény lili néha bedühödik ezen!!
Szaladok általános pelenkacserére meg öltözésre, szép esőmentes napot, utálom az ilyen takony időt!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Tamesz Marcijának nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk ezzel a vonatos képpel!!!

Kép

A tegnapi képek nagyon helyesek, kékszemű Marciék is :lol: , meg a kis festőművész Fanni is!!! :lol:

A Thomas-kiállítás febr. 10-17-ig lesz a Közlekedési Múzeumban. Mi asszem pénteken vagy szombaton nézzük meg, mivel előtte nem leszünk itthon. Bár most a férjem kezdi szabotálni a telelést, szegény nagyon köhög :( , úgyhogy el is zavartam orvoshoz. Nehogy már ez a szabdsága is betegséggel teljen, mert kiakadok... :? Januárban kivett már egy hét szabit, de azalatt előbb Marci, aztán meg mi felnőttek voltunk betegek...

Lilinek gratula a forgolódáshoz!

Jó ikeázást mára!

Juc

Kép
juc14

Marcinak nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!
Kép

Timka

Kép
Kép
timka76

Tamesz!
Még ezek a kék szemek.............igézőek rendesen!!!!!!!
Marcidnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Lilónak pedig gratula az ügyességhez!

Timka!
Fanni is nagyon aranyos a pingálós képen! Hú én biztos nem merném Lizit ilyen festék közelébe engedni, tuti megnyalná, amúgy is mostanában visszafejlődünk, és minden kis szir-szart(bocs) a szánkba veszünk :shock:

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok,

A reggel még írtam, de nem tudom milyen okból kifolyólag elúszott az egész. Úgyhogy újból leírom.

Fanka,
Nagyon sajnálom a történteket. Próbálj minél többször jönni, én is azon a véleményen vagyok, hogy a társaság és kikapcsolódás segíthet az ilyen nehéz pillanatokban. Sajnos két közeli barátnőm élte át ugyanezt a nyáron.

Tamesz,
Marcinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Timka,
Egyelőre én is úgy látom, hogy Ákos nem fogja fela kistesó dolgot. Én is megpróbáltam a pocira helyezni a kezét, de még ha rúg is a húgica, nem fogja fel, hogy mi is az tulajdonképpen. De remélem, ha majd előben meglátja, megváltoznak a dolgok.

Kép
Kép
nyuszko

Sziasztok!
köszönjük szépen a köszöntéseket, az ünnepelt kipurcant, már a kocsiban elaludt és ahogy becipeltem és leraktam úgy alszi azóta is!:D Lili meg most éber, mert ő meg az Ikea nagy részét aludta át, és én mikor fogok aludni???:D:D:D

Timka,
semmi gond, hogy nem jöttetek, majd legközelebb. Nagyon jó a festő csaj, én még nem mertem, mert ahhoz nekem is nagyon mellette kéne lennem, és hát nem tudok még kettészakadni, de már tanulom!:D

Muki,
hát én is ledöbbentem a múltkor, mert Marci egy pénzt ezegetett, ilyet soha nem csinált, kérdeztem is, hogy ezt hol látta???

Juc,
nagoyn köszi a vonatos képet, végül sógornőm megcsináltatja a tortát, igazi thomasos lesz, csak képet kell neki adnom.
Apátok gyógyuljon meg gyorsan. Jövő pénteki vonatnézésben mi is benne lennénk, mert csütörtökön jövünk haza egerből.

Nyuszko,
hogy álltok a babaszobával? most nézem a vonalzódat, már nincs is túl sok!! lassan rakhatnál fel egy újabb pocakképet is!!:D
Most megyek Lilivel beszélgetek egy kicsit, most megtanult sikongatni is, és ezerrel gyakorolja!:D

Szép napot, végre süt a nap, amikor Marci született meg hatalmas hó esett, ilyenkor kötötték be az infúziót, mert nem akart lejjebb menni, de csak fél 7 előtt bújt ki, hát jó hosszú nap volt!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Ha ma nem felejtem el és felébred a csajka mi is megnézzük ma a Minimaxon a Thomast,mostmár nagyon kíváncsi vagyok mi ez a fiús őrület. Igaz, nem tökéletes a kép, de a lényeg látszik.

Nem akarom elkiabálni, de az éjszakai nyűglődés után eddig jó napunk van. Délelőtt nem néztünk szokás szerint rajzfilmeket (Madagaszkár, Némó és Shrek a sláger) hanem játszottunk, kért hogy nyomtassak neki Micimackós képeket, pingált egy kicsit és voltunk egy nagyon sétálni. Tök jól sétál mostmár, csak egyszer kérezkedett fel az ölembe, és gyorsan le lehetett rakni.

Amúgy a festésről jut eszembe, nagyon tudja hogy mit akar a kis drágám, odamegy ahol tartjuk ezeket és mondja, hogy "baba rajzos", szépen beültetem a székébe és kb. 10 percig tök jól elvackol vele. Aztán mutatja milyen szépen összekente az egész tenyerét és persze lemosni nem akarja, de megenni eddig egyszer sem akarta.

Sajna mióta beteg volt rákapott arrahogy úgy eszik ha közben a fenti rajzfilmek egyikét nézi. Így szépen bekapja amiket a szájába rakok és tök jól eszik. Tudom hogy nem jó, amit csinálunk,de legalább eszik rendesen.
Ciciről viszont nem tudom leszoktatni, próbálkozunk vele hogy ne szopcsizza, csak fogja, de van hogy kijelenti "baba szopcsizik" és akkor nincs mellébeszélés. Cumizza egy nagyon kicsit egyiket majd másikat és magától elengedi.
Van még valaki itt a topicban (Tameszon kívül) akinél cicizik a gyerkőc? Mukika, hogy áll Lizu a bögyörészéssel? nálunk szerencséreaz elmaradt, helyette fogja őket!
Azzal nyugtatom magam, hogyl egalább kondiban vannak a melleim, Kittinek nem lesz gondja a mellbimbóval, aztán fejnem se kell majd mert Fanni kiüríti, persze ha ízlik neki.

Tamesz
Gratula a forduláshoz, nagyon ügyes Lili. Jó nosztalgiázás és ünneplést mára!
Mi szépetvásároltatok az ikeában?

Na lépek mert napok óta vár a vasalnivaló, valahogy soha nem tudom rávenni magam....
További szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok!

Isten éltesse Marcit!!!

Kép

KépKép
fanka

Sziasztok!!

Fanka!!
Én is nagyon sajnálom,és fel a fejjel fíatal vagy még ,ami késik nem mulik.Sztem is jobb ha kibeszéled magadbol!!!

Juc!!
Hol vannak már azok a képek,olyan kivácsí vagyok amit beraktál azon meg tényleg nagyon messze vagy!!

Tamesz!!
Nagyon jók a képek,nagyon szépek a gyerekek!!!
Annak a gyönyörű kékszemű Marcínak mi is kívánunk NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Képzeljétek járunk Kírával Anya-Lánya tornára!! :lol: :lol: Hát mit ne mondjak logott a nyelvem rendesen és másnap alig tudtam kimászni az ágybol az izomláztol!! :lol: :lol: :lol:
Egyébként velünk semmi extra csak a szürke hétköznapok,felkelés reggel-suli,délelött főzés vagy melo,délbe Kíráért suliba,délután tanulás,aztán már este ís van!!Azt hiszem már kifáradtam,alig várom március 23-át!!Annál is jobban a nyári szünetett,elegem van a sulibol,hát még Kírának!!Egyre durvább a helyzett,van olyan nap,hogy délután kemény 3 orát ülünk a leckék felett,és persze mindeközben Miron huzza a gatyámat,éhes,szomjas stb...

Na jó nem panaszkodom,más ís átéli ezeket a hasonló fantasztikus dolgokat!
Mindenkinek szép napokat!!Viszont a gyümölcse ténnyleg megvan,ő szokott Miminek este mesélni!!
Most megyek mert itt a víz-gáz szerelő és ínna egy kávét!! :D :D Most Anyuéknál bombázták szét a fürdőt,jővő héten minket is meglátogat,de nálunk csak egy plussz radiátor lesz felszerelve,az annyíra nem gáz!Majd nyáron jőn vissza akkor konyhát csínálunk!!
Vendég

Sziasztok!

Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!

Kép

Fanka!
Én is sok-sok pozitív energiát küldök!
Sajnos én is át tudom érezni a helyzeteted, mert én is elveszítettem már egy tízhetes magzatot tavaly nyáron, és mivel mostanában született volna meg, kicsit depressziós vagyok ettől, és rengeteget gondolok rá! Ráadásul egy egészséges magzatot, a terhességet miattam kellett megszakítani! :( :( :(
bocsi, erről nem tudok most többet írni, talán majd egyszer...

Altatás: már nem is hiszem, hogy valaha is normalizálódni fog, pl. ma is már alszik, mivel egész nap nem aludt semmit! Tegnap meg éjfélig húzta! Valamit nagyon elszúrok! :(

Tamesz!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök, annyira helyesek!

Én még nem tudtam felrakni a képeket, és a nagyobb ünnepség úgyis hétvégén lesz, maj utána teszek fel!

Mennem kell, Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!
Keresünk babakozmetikai termék fotózásához babákat 10 hónapos korig. Casting péntek délelőtt. A részletekért kérlek ezen a 2 számon érdeklődjetek. Köszönettel: Mariann (0630/977-2562) & Böbe (0630/971-5440)
Vendég

Sziasztok!

Tamesz, remélem, jól sikerült a kis családi köszöntés!
Thomasos tortát marcipánból csinálja a sógornőd? Hú, ügyes lehet! Én még nem döntöttem el, mi legyen, én inkább csak egy marcipánfigurát szeretnék a csokitortára, de nem találok vonatosat. :(

Akkor jövő péntek délelőttre becélozunk egy vonatnézést? :lol: Kinek lenne még kedve?

Nyuszkó, én is ledöbbentem, hogy már csak ennyi van hátra a pocaklakó érkezéséig!

Festés: nálunk rajzolás megy ezerrel, azt könnyen le lehet mosni, ha más helyre kerül, mint a papír. Marci imádja! Szép karikákat rajzol (bogyó), sőt a múltkor mondogatta, hogy betűt is rajzolna, erre az apja megtanította neki az A betűt... :shock: :shock: :shock: Azóta is felismeri, és rajzol is kis tetőcskét. Csak Vekerdy bácsi meg ne tudja, hogy hogyan trenírozzuk gyermekünket már most az iskolára... :lol: :lol: :lol:

Rajzfilm: Timka, ti ilyen hosszú rajzfilmeket néztek? Végignézi Fanni? Vagy mennyi ideig kötik le? És élvezi őket? Ezek nem nagyobbaknak (és felnőtteknek) való filmek?

Andi, hajrá az anya-lánya-tornán!!! :lol: Na meg a sok házifeladathoz is kitartás! Nem is tudjuk, milyen jódolgunk van, hogy nekünk még nincs olyan nagy gyerekünk! :D

Évi, neked meg az altatáshoz kitartás! Marci sem alszik minden délután, ma sem aludt, ilyenkor fél 8 körül lehet letenni, addig simán bírja.
Sajnálom a nyáron történteket, remélem, fel tudtad dolgozni a veszteséget, és mihamarabb kész leszel egy új babára.

Nálunk ma bébiszitterkedés volt, unokatesóm vigyázott Marcira, amíg én németórát tartottam, Marci rettentően élvezte a bulit, teljesen bepörgött... :D Nekem meg olyan jól esett egy kicsit németül beszélni, gondolkozni, tök lelkes vagyok (szerencsére a tanítvány is az), legalább nem felejtek el teljesen németül a gyes alatt... :lol:

Jó éjt!

Juc

Kép
juc14

jóestét!
köszönjük szépen a sok-sok köszöntést és a képeket, mindet megnéztük AMrcival együtt, mondtam neki, hogy ezt mind Te kaptad, nagoyn boldog volt!:D

Juc,
ok, jövő pénteket célozzuk meg!!!
Nagyon tetszett a vonatos kép Marcinak, többször is meg kellett nézni elmondani melyik vonatot hogy hívják. A tortát nem a sógornőm csinálja, hanem a cukrászok fogják a cégnél, ahol dolgozik. Jó lehetett egy kis agytorna!:D néha rám is rámférne, a múltkor egy jó hosszú szerződést kellett átnéznem, jól esett!
Nálunk még a Thomas filmet sem nézi mindig végig Marci. Ja ha jövő héten megyünk akkor viszem a DVD-t nektek!

Rajzolás,
nálunk is zsírkréta meg ceruza van, meg van egy mágneses tábla, na az a kedvenc.

Évi,
várjuk a képeket, altatáshoz kitartás!

Andi,
jó lehet a torna, én is mennék már valamit mozogni, na de két gyerekkel esélytelen, azért bevallom, ma is elfáradtam az ikea végére, ugyanis MArci azzal kezdett szórakozni, hogy otthagyott és elrohant, na én meg babakocsival vagy anélkül hajkurásztam, érdekes volt, közben sík ideg voltam, hogy Lilót valaki el ne vigye.

Timka,
ikeaban csak anyósomnak vettünk tálaló eszközöket, mert azt kért szülinapjára, és apósomnak ócsó borospoharat a poncébe, mert fogyóeszköz!:D Ja meg Marci kapott egy majmot, aminek van gyereke is, de most nálunk úgy van, hogy övé a nagymajom, és a kicsi Lilóé. Nagyon rendes, ezt teljesen magától találta így ki, le is voltam döbbenve.

Na és akkor kaptok pár mai képet, de majd 18-án lesz nagy összeröfi:
Megtanult gyertyát elfújni, itt koncentrál:Kép
elbújt a torta mögé:
Kép
Fincsi a torta, itt még villával: Kép
Elfogyott a türelem, kézzel-lábbal is ugyanolyan fincsi: Kép
Na most egy egy hétig nem rakok fel képet megígérem!:D
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz!
Légyszi-légyszi-légyszi ezt az 1 hetes képmegvonást ne tartsd beeee :wink:
Ikeában Marci hajkurászás kafa lehetett :roll:
Hülyeségek bekapkodásáról még 1 gondolat: hát Lizi is már rengeteget játszott a pénztárcámmal, eddig még soha nem kapott be pénzérmét, bezzeg most. Na, meg múltkor azért kellett hazajönni a játsziról,mert apró kavicsos az alja, és őnagysága kitalálta, hogy kavicsot akar enni....igaz, hogy egész nyáron ilyen játszira jártunk, akkor még érdekes módon ez nem jutott eszébe. Mondtam is neki, hogy ahogy okosodik, annál nagyobb marhaságokat csinál.

Timka!
Jajj, cici bügyörgetést ne is kérdezd, persze, hogy még megvan és én úúúúúúúúúgy útálom. Kifejezetten a bimbóra utazik, és azt izélgetné, ha hagynám, mert hát olyan rossz érzés :oops: Meg még napi egyszer szopizik is, pedig már el akartam venni Tőle, de most csak megvárom amíg ez az infuenzás időszak elmúlik. Habár lehet, hogy ez a pici tejci már semmit nem véd, nem tudom.

Andi!
3 órát görnyedni a leckék fölött?? :shock: Úratya, az nem gyönge!
További jó tornázgatást, rám is nagyon rámférne.

Évi!
Altatáshoz kitartást, majdcsak rendeződik, ha máskor nem is, majd 18 éves korára :lol:

Nyuszkó!
Pocis képet akarunk, addig innen el nem megyünk, míg pocis képet nem kapunk :!: :!: :!: :D

Juc!
Jó lehet a németezés! Nekem fullra le van amortizálódva az agyam...

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok,

Tamesz,
Nagyon tetszenek a képek, a torta szuper fincsinek néz ki. Végül is rendelve volt, vagy valaki házilag készítette?

Rajzolás,
Nálunk is bejön, van egy füzete, és egy rakás színes ceruzája, meg mágneses táblát is használunk. De Ákosnak főként az tetszik, ha mi rajzolunk és ő meg csak dirigál, hogy mit :D .

Rajzfilmek,
Ákosnál a Micimackó a nyerő, ezt képes lenne talán 100x is végignézni (megvan több rész is, de már az összeset kívülről fújja).

Babaszoba,
Mivel egyelőre csak két szobánk van, az építkezést meg csak kb. másfél év múlva kezdjük, a picúr ez elején velünk lesz egy szobában, aztán majd meglátjuk. Ha jó alvó, akkor a két gyerek majd egy szobában fog aludni, myg meg nem lesz a külön szobájuk.

Van egy pocakos képem, föl is teszem, de nem a legjobban sikerült.

Kép

Kép
Kép
nyuszko

Sziasztok :D

Még a hét elején egyszer írtam, csak nem működött a Babanet :( , elmentettem Word-be, mire viszont már másnapnapra gépközelbe jutottam és elküldhettem volna, már nem volt aktuális a dolog :D

Fanka
Nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történt :(
Kitartást és sok erőt kívánok!

Évi
Violának nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

Tamesz
Marcinak is nagyon boldog 2.születésnapot!!!
Kép

Chincho
Adrinak pedig holnapra kívánok boldog szülinapot!!!
Kép

Tamesz
Tündéri Marci és Lili :D Szerintem egyre inkább hasonlítanak egymásra :D

Még a jó múltkor kérdezted, nem múlt szerdán, hanem most, tegnapelőtt voltam Pesten a dokinál megbeszélni Kristóf hányós-ügyeit.
Sokra most se jutottunk, minden eredménye negatív (kivéve az IgA-t, aminek a szervezet védekezőképességében van szerepe, ha kevés, hajlamos a fertőzésre, és ami lehet, hogy most csak kivételesen lett alacsony, amiért pont akkor épp náthás volt, vagy sajna alapból is alacsony, és akkor ez magyarázza, hogy nagyon könnyen elkap minden felsőlégúti betegséget, ha ez van, nincs mit tenni, ezt kívülről pótolni nem lehet, de ha jól emlékszem valamelyik gyerkőcnek, talán Juc Marcijának is ilyesmije van, ha nem, bocsi :oops: Mindenesetre majd a gyerekdokinknak mondom, hogy csináljunk egy ezirányú vérvételt akkor, ha épp makkegészséges, hogy meglássuk, akkor milyen értéket mutat.)
De ez a hányás tekintetében nem számít, az azzal kapcsolatos eredmények tökéletesek, egyedül a neurológián lehetne még megnézetni, egy egyszerű fizikális vizsgálat, reflexek, stb., merthogy egyes neurológia betegségek tudnak ilyen alattomosak lenni, de dokinéni erre sok esélyt nem lát, így abban maradtunk, amíg újból nem fordulnak elő halmozottan ezek a hányások, addig ezzel várunk.
Közben még beszélgettem kellett egy gyerekpszichológussal Kristóffal, iszonyú jófej 50 éves nőci volt, kitárgyaltuk az egész gyereket :lol: , szerinte semmi nagy gond nincs vele, még rátértünk egyéb témákra is, mint esti cumisüvegezés, szerinte ez az egyik legtovább eltartó szokásuk a gyerekeknek, akár 4-5 éves korukig is eltarthat, és elvenni tőlük nem túl jó ötlet, pláne, Kristóf esetében, mert ezzel megbontanám az esti rituálékat, amik pedig most még fontosak, és ezzel csak frusztrálnám, amitől esetleg megint hányna.
Bilizésre is azt mondta, bőven ráérünk majd erre nyáron. Az ő gyereke is anno rettegett a bilitől, nem is próbálgatták, el is tette, aztán 2-2,5 évrs kora körül, nyáron elővették és 1 hét alatt szobatiszta lett. Megjegyzem, ilyet többektől is hallottam már, úgyhogy remélem igaza lesz és mi is hasonlóan járunk majd :lol:
A pszichológus nőci szerint a rendmániája sem kóros, bár szokatlan, szerinte inkább arra kell majd figyelni, hogy 4-5 éves korára elmúljon, mert akkorra már fel kell fognia, hogy a dolgok változnak, nem minden állandó.
Ja, és állítólag nagyon okos gyerek lesz :lol: , merthogy sosem a játékaival játszik :lol: Na jó, ezen csak jót mosolyogtam. Merthogy kérdezte, hogy mi a kedvenc játéka, mire mondtam, hogy igazából a játékok nem kötik le, csak minden olyan, ami nem kéne, kábelek, csavarok, telefontöltők, stb. A fürdőjátékai helyett is csak a rengeteg üres flakonjával játszik. Erre fennhangon megjegyezte, hogy "naggyon jó!!!" :lol: Pedig nekem még lelkiismeretfurdalásom volt, hogy a sok készségfejlesztő játák, formabedobók, stb. nem kötik le, pedig a nőci szerint tök hülyeség ilyeneket venni a gyereknek :?
Na mindegy, ez hosszú lett, a lényeg,hogy tök jó volt pszichológussal beszélgetni, és ahhoz képest, hogy idős, abszolút nem egy konzervatív csajszi, mindenben egyetértett velem, és talán még abban is megerősített, hogy nem csinálok mindent rosszul :D Még az e-mail címét is megadta, írjak, ha bármi kérdésem van vagy ha egyszerűen csak írni akarok :D Jó néha ilyen emberekkel találkozni :D

Más:
Hétfőn nálunk is babazsúr volt, kicsit megkésve, mert mindenki beteg volt, 3 kislány, és két iker kisfiú jött el. Nagyon jól sikerült, volt torta, zene, buli, tánci :lol:
Teszek fel néhány képet:

Mindenki ámul-bámul a torta láttán:
Kép
Kép
Kép

Dizsi van :lol: , Kristóf pogácsával a szájában nyomja :lol: :
Kép

"Panni, felkérhetlek egy táncra? :lol: ":
Kép

Egy anyukával is táncra perdült :lol: :
Kép

Végül kifáradva, anyával:
Kép Kép

Babus

Kép
babus2005

Ritkán írok, de ha egyszer igen, tuti kiírtom a topikot :lol:

Babus

Kép
babus2005

Kicsi Adrinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

KépKép
fanka

Adrinak sok boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép

El is köszönök most, mert hamarosan indulunk Ausztriába, és nem tudom, ott lesz-e internet. Hó az nem nagyon van ott sem :( :? , de legalább kicsit kimozdulunk itthonról.

MIndenkinek nagyon szép hetet, és ha nem tudnék addig jönni, akkor Andi "sorstársamnak" :lol: :lol: és Fankának is sok boldog szülinapot kívánok!!!

Jövő péntekre meg beterveztük a Thomas-talit, jöjjenek a többiek is!

Sziasztok!

Juc

Kép
juc14

Adri!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked!!!!!!!!!

Babus!
Nem gyönge ahogy Kristóf nyomja a dance-t :lol:

Nyuszkó!
Kösz a képet, tényleg jócskán nem kicsike már a pocid! :)

Juc!
Nektek meg nagyon jó kikapcsolódást!!!!!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

jóestét!
tegnap este még írtam egy hosszút, de valami severhiba miatt nem ment el.

Csilla,
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Adrinak!! élménybeszámolóz majd kérünk.

most esti programok vannak, majd később még jövök!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Jóestét!
Úgy látom tegnap sikeresen kiírtottam a további hozzászólásokat!!???

Nyuszko,
nagyon jó nagy pocid van már, hú nagyon szeretném mégegyszer átélni, de majd meglátjuk mit hoz a jövő!! Bár hétfőn este úgy búcsúztam a dokitól, hogy akkor egy év múlva találkozunk, amin ő is kicsit elgondolkodott, metr az utóbbi három évben havi rendszerességgel találkoztunk, néha többször is, furcsa lesz hogy most szünet jön!!
A torta rendelt volt, egy picike 8 szeletes, amiből 5-öt MArci evett meg két nap alatt, hát nem sovány a lelkem!!:D A vonatos torta majd 18-án jön, a keresztanyjától, ha minden igaz.

Muki,
Te is tegyél fel képeket, az nem ér, hogy csak mindig más!!!:D
Megnuygtattál a visszafejlődéssel, hogy ez nem egyedi eset, de azért kétségbeejtő is, mert már azt hittem legalább ilyenekre nem kell nála figyelni, elég Lilinél, mert ő most jutott el addig, hogy amit megszerez, azonnal a szájában köt ki.
Ma elkezdett folyamatosan dumálni, majd délután másfél órát sikongatott, így végighívtuk a nagyszülőket, hogy élvezzék a hangját!!!:)

Holnap délben lemegyek a gyerkőcökkel Egerbe, mert sajnos a Dédink nincs túl jól, megint a gerince, vsz. megerőltette, és most fekszik, de úgy sem jó neki, nagoyn aggódok érte. Meg apunak is beígértem már, hogy megyünk. Remélem jól sikerül, majd csütörtökön jövünk haza, addig apa kap három éjszakát, hogy kialudja magát, ha már nem ment tanfolyamra a héten.:D
Kellemes hetet, szép napsütéses napokat, ha már havat nem látunk az idén!:D
Timka,
nagyon ügyik vagytok a sok sétával, nekem nagyon jót tett, hogy az utolsó napig a szülés előtt napi másfél órát sétáltam MArcival, gyorsabb volt a felépülés, volt erőnlétem.

Juc,
jó pihenést, sok fotót kérünk, bár ezt lehet, hogy már csak itthon fogod olvasni. Pénteki tali ok, majd találd ki mikor lenne jó nektek, nekünk inkább a délelőtt játszik!:D Többiek? Thomas kiállítás???
Ja, és sok-sok boldog szülinapot Neked, akár öcsém is lehetnél, csak ő májusi, de ugyanaz az évjárat, mint Te!!:D

Andi,
Neked is nagyon sok boldogságot szülinapodra előre is!!
Rengeteg az a napi három óra tanulás, komolyan ennyit kell tanulni egy elsőssel? akkor délelőtt mit csinálnak?

Babus,
szuperek a képek, olyan jó lehet egy ilyen babazsúr, nálunk most nem lesz, majd a nyáron névnapit tartunk inkább a kertben a szomszéd gyerkőcökkel, mert most mindenki beteg a környéken. micsoda táncbajnok a fiad, és milyen lovagias, hogy egy anyukát is felkér, hát nem lehet elég korán kezdeni az illemtant!!:):):)
Na és a kiszemelt leányzó is nagyon csini, jó ízlésre vall!:D
Örülök, hogy semmit nem találtak a dokik, remélem nem tér vissza a sorozatos hányás, és kinövi a legényke. Azért érdekeseket mondott a pszichológus!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Fanka,
bocsánat, kimaradtál az előzőből, de meg kellett néznem a wiw-en, hogy neked mikor van a szülinapod és látom, hogy NEKED idén különlegesen kerek szülinapod lesz, kívánok minden szépet és jót, és hogy mielőbb teljesüljön minden álmod!!!!
Gyertek Ti is vonatot nézni pénteken, már ha Pannit érdekli???:)

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Megvagyunk, túl a szokásos hétvégi családlátogatásokon...Ilyenkor az összes nagyszülő unokázni akar, az egész hétvégénk szinte azzal tellik, hogy autózunk ide-oda :lol: :lol: . Azért nagy előny, hogy ilyenkor legalább nem kell főznöm :lol:.
Egyébként jól vagyok, magam is meglepődöm mennyire hamar túlléptem a történteken. Fura, néha lelkiismeretfurdalásom is van e miatt :roll: ... Valahogy sikerült megbékélnem a sorssal és abszolút optimistán várom a jövőt!

Csütörtökön voltan nálunk Jucék, összeengedtük a két kismajmot, nagyon jól elvoltak! Bár úgy vettem észre, Marci inkább rám hajt( meg a cicánkra), mint a lányomra :lol: :lol:,. Pannitól inkább menekül, mert állandóan puszilgatná, ölelgetné :oops: :oops:. Képet nem csináltunk, eszembe sem jutott sajnos...

A pénteki tali minket is érdekel, bár Panni még "rajongó", de szerintem jól érezné magát egy ilyen kiállításon. A délelőtt nekünk is jó, gondolom 10 előtt nem érdemes odamenni.

Babus
Nagyon helyesek a képek, mnnyire hasonlít Rád Kristóf! A szeme és a szája különösen.

Tamesz
Marcinak elég jó étvágya van, a képeken nem is látszik hogy olyan "husi" lenne. Gyönyörűek a közös képen a gyerekeid - biztosan sok mindere büszke lehetsz a életben, de rájuk nagyon!!!
És igen, én is belépek a XXX-be, de addig még 4et alszunk:lol: !! Köszönöm a jókívánságokat!!!

Nyuszko
Hűha, már csak 1,5 hónap van hátra??? Hogy bírod?

Rólunk:
Pannival mostanában állandóan focizni kell, itt a lakásban az előszobában szoktunk. A múltkor véletlenül a bejárati ajtónak rúgtam a labdát, döngött is rendesen. A gyerekem abbahagyja a játékot, rámnéz és komolyan ezt mondja: "Ági ne csináld ezt, nem szabad, nagy irgum-burgum lesz!! Azt hittem nem jól hallok :lol: :lol: :lol:. Amúgy következetesen Áginak hív már vagy 2 hónapja, remélem leszokik erről, mert azért ugye ANYA is vagyok, vagy mi :roll: :roll: .

Múlt vasárnap megtörtént az első "idegenben alvás egyedül": a szüleimnél hagytuk Pannit, mert másnap nagyon korán kellett indulnunk a kórházba. Mondanom sem kell, mi jobban féltünk az egésztől, mikor hazajöttünk nélküle, annyira, de annyira hiányzott este!!! Vacakfalvi persze remekül érezte maát a nagyiéknál, reggel 8ig aludt szépen, egyátalán nem hiányolt minket hétfő este 7ig. Azért ennek nagyon örülök!Legalább néha kicsit kimozdulhatunk esténként is kettesben.

Na, ahogy elnézem kezdem bepótolni pár hetes elmaradásom...

Jó éjt

KépKép
fanka

JA, és már annyiszor akartam írni: mi is voltunk január elején a Medveotthonban, teszek is fel néhány képet:

Kép Kép Kép Kép

KépKép
fanka

Sziasztok!

Adrinak én is nagyon boldog 2. szülinapot kívánok! :)

Kép

Andinak és Fankának is boldog születésnapot! :)

Kép

Akkor a képek: :) (Bocsi, ha kicsit sok lesz!)

A napján még csak hármasban ünnepeltünk:

Kép itt még csak készülődünk

Kép gyertyafújás után
Kép ízlik a torta

Aztán a hétvégi buli!:

Kép sünis torta
Kép már fújhatom?
Kép ez az első ajándékom...
Kép és nagggyon tetszik! :D
Kép apával építgetek kicsit, rajtam az új kardigánom!

Most elküldöm, nehogy elszálljon... :)

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?