Sziasztok!
Rég nem jöttem…
Apa elment focizni van egy órám netezni, bár ehhez Kata babának is lesz 1-2 szava…
Iszonyú szél volt, de elmentem súlymérésre…Két kézzel kellett a babakocsit tartanom, mert tuti elvitte volna. 7500g-nak mérték Katát (de előtte evett+textilpelus, úgyhogy én 7300g-nak veszem
, és kb. 63-64cm, a kis pocakos
)
Kata tegnap hasról átfordult hátra. A második próbálkozást sikerült lekamerázni, nagyon jó lett.
Úgyhogy a hasra fordulás után 30 nappal sikerült átlendülnie vissza.
Február 24-től már Gyeden leszek, hétfőn postázom a papírokat a munkahelyre, remélem jól lett kitöltve, meg egy kicsit késve adom be 1 héttel, remélem nem lesz gond belőle. Majd rájuk telcsizek, hogy minden oké-e. Nem bánnám, ha 3évig lehetne szülési szabadságon lenni…azért nem mindegy a pénz szempontjából…
Kivagyok akadva, hogy fizetős lett Gyeden levőknek a suli, mert én is akartam tanulni ingyen szeptembertől…Kemény 100ezreket meg nem akarok, nem is tudunk kiadni.
Lola!
Jelmezügyben van haladás?
Erika!
Nem kaptam levelet Pampers ügyben.
Igen Marika védőnő, nagyon kedves, rendes. 1év felett hova lehet a babákkal járni klubba? Én is a telefont kérem Katának. Karácsonyra kaptuk a sütifaló kincsesbödönt, meg a formadobozkát. Talán áprilisra megküldik, hétfőn küldöm be. Azt írták 2-3hónap az átfutás.
Egy maxi Pamperst veszek, és ez lesz az uccsó Pampersünk, mert utálom, mindig átöltöztetés a vége. Libero, Huggies bejön.
Maguskaa!
Lakás
Neten nem próbáltál meg keresni? Sok hírdetés van fent és fénykép is hozzá.
Ági!
Akkor te Dorkával strandra se nagyon mehetsz? Nagyon kell rá akkor vigyáznod, elhiszem.
Darabos kaja
Angika!
Kata egyelőre a játékaival elvan, még nem adtam neki mást. A fényképezőgépet és a telefont nagyon szereti nézni.
Dinuci!
Üdv itt. Kicsit mesélj magadról.
Láttam az őszi babákhoz is belejelentkeztél, én ott is vagyok.
Angi!
Jobbulást Lackónak!
Mázsa!
Gratulálok a nyereményhez!
Zsanett!
Szőnyeget 3hete vettünk Kikában. A Kata bútorát jővő héten hozzák. Meg az egész szoba kész lesz, majd akkor fényképezek. A szőnyeget már leterítettük. Most hétvégén Ikeában voltunk konyhaasztalt vettünk, meg Katának 2 rószaszínű lámpát, egy éjjeliszekrényre valót, meg falra szerelhető nagy rózsaszín virágot. Ja meg játéktartót vettünk neki.
Gyuri mondta ma beszélt a Zolival, onnan az infó.
Jó a súlya Máténak.
Moncsi!
Nagyon ari a lánykád beszólása. Szép magas. Jobbulást nektek is!
Mellékelek 1-2 képet
Edit/Edi78