Sziasztok mamik
Az utóbbi két napot kórházban töltöttük...
Fiam a végére már annyira jól lett, hogy szétkapta az egész rendszert!
ezért gyorsan hazaküldték!
Sok dolga igaz nem volt vele mert már szét van esve
Lányok ez az egész olyan szinten elrettentő, hogy rosszabb már nem is nagyon lehetne... és mégis lesz
hisz még ez se lesz...
Anyák a földön alszanak a gyerek mellett,... matracot tilos bevinni vagy földön vagy az asztalon alszanak... Hála Istennek Áron mivel szopizik kaptunk ágyat de csak úgy ha kell másnak akkor akár éjjszaka is felkeltenek...
Az egész épület esik szét.... kosz mocsok... naponta egyszer töröltek fel valami tömény hipós löttyel... (
terjengett a klórgáz)
Betettem a gyereket a ketrecébe egyből elkezdte nyalni a rácsot... gondoltam a körülményekre tekintettel ezt sem nagyon takarítják, elkezdtem... jobb híjján popsitörlővel letörölgetni... mondanom sem kell, hogy még hányásnyomok is voltak rajta...
No de kezdem az elején...
Este mire elkezdtem fürdeni Áron felsír... gondoltam a szokásos... apja rémülten behozta a fürdőbe... a gyerek tetőtöl talpig csupa hányás volt
nemtudom ennyi hogy fért bele... eleinte reménykedtem, hogy talán ennyi volt, kihányta amit beevett, ugyanis nem volt nyűgös, de egyszercsak öklendezés és folyt tovább a trutyi... szegényem még vagy négyszer...
Olyan édes volt nem sírt csak pislogott a nagy szemeivel... felhívtam a doktornőt...
éjjel fél tizenkettő volt , hogy most mit csináljak... azt mondta vigyük be a Lászlóba... biztonság kedvéért felhívtuk a kórházat ott közlik, hogy beutaló nélkül nem foglalkoznak velünk...
kérdem honnan vegyünk beutalót éjjnek évadján...
(
No ná, hogy ez a beutalósdi is a kormány ámokfutásának köszönhető... friss remek rendelet ami megint csak segít az emberek baján...)
...mondjuk, hogy a doktornő küldött minket ide...
...hát ő nemtudja de ide ne jöjjünk a nélkül...
...ekkor férjem egy kicsit megemelte a hangját, hogy na ne szórakozzanak ... kérdezte, hogy akkor az ügyeletre vigyük? vagy hívjunk mentőt? (ezt háromszor kérdezte meg mert nemkapott egyértelmű választ, a nő csak azt hajtogatta, hogy beutaló kell.... egyszerűen annyit kellett volna mondania, hogy hívjuk ki előbb az ügyeletet... megjegyzem így utólag jobban is jártunk volna...)
Azt mondja minek mentő nincs kocsijuk?... de van... így végül bevittük...
...morcosan fogadtak...
...a beutalót pótoljuk...
...ezt tudnia kellet volna a doktornőnek... bla-bla
Ha mentőt hívtunk volna nem kellett volna a beutaló
Felvették a gyereket no akkor már megbántam, hogy egyáltalán bevittük...
nem volt nagy baj, kicsit volt csak kiszáradva... hála Istennek fosiba nem ment át a dolog, láza sem volt... de sajnos még egy éjjszakára bennt tartották...
Másnapra tiszta pötty lett, szerintem az agyonfertőtlenített ágyneműtől...
de ez a kissebb rossz... örülök, hogy nem szedett össze semmi egyéb fosósat...
Na szóval így néznek ki kórházaink ahova a gyerekeinket vihetjük... és akkor még egyenlőre örülhetünk, hogy
van hova vinni...
Persze kinézni is azért néznek így ki mert már nulla költségvetésből gazdálkodnak... arra megy ki az egész, hogy ezt is eladják... (
és a jónéppel beetethessék, hogy ugyan már ezért nem volt kár) de ennek az egésznek mi isszuk meg a levét...
Itt jegyzem meg a kórházi személyzettel nem volt semmi bajunk nagyon kedves nővérkék voltak, az éjjszakás doktornéni is olyan kedves volt a gyerekkel, hogy majdnem elolvadtam... Áronom pedig egy hős volt...
reggeli
Áronom
Itt már jól volt befalt egy egész üveg főzit... ennyit itthon sem szokott
Nagyon rácuppant a cukros teára... eddig jóformán azt sem tudta milyen egy cumisüveg
Kicsi manóm vele sírtam amikor megszúrták... nemgondoltam, hogy ezt ilyen rosszul fogom viselni anyaként...
hazafelé
aznap már annyira jól volt... egyszerűen nem bírtam vele... ugrált az ágyikóban!
Most megyek aludni mert ezt két napja nem volt módom gyakorolni...
Még annyit, hogy ma két lépést tett kapaszkodás nélkül és a telefont pedig a füléhez teszi és mondja, hogy hööö hööö cuki
No meg mikor kérdezem, hogy Áron cicit kérsz? Nevet és próbál utánozni szi szi szerintem ez lesz az első szava!
vagy már most az????