Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Adjon Isten jó reggelt (hol a pálinka???) 8)

Vas Ildi! Nagyon cuki Nati vonalzós képe! Te is fogyózól??? Basszus, már nekem is fogynom kéne, télleg alig eszem, de semmi látszatja. Marad az 58 kg. Pedig én ezzel jöttem ki a szülőszobáról és ennyi azóta is, de 5-el több, mint mikor terhes lettem. Ha belegondolok, hogy minden szülés után marad rajtam 5 kg, akkor savanyú lesz a szám íze... :(

Esztipeszti! SZerintem minden leánykérés vagesz. Mert ugye ott van egy csomó tökölős pasi (hajaj hányat ismerek), akik nem merik összeszedni a bátorságot, oszt lépni. Szóval én tisztelem az összes pasit aki megteszi. :)
Én is Rák vagyok, én meg Kos aszcendensel. :) ANyám is Kos, na van is egymással bajunk. :roll: :roll:
Szegény leányomnak is Mérleg az aszcendense ez segít elviselni a Kos önmagát??? :) Húúú már nagyon régen kacérkodom egy asztrológussal, de félek megtudni a jövőt, mert hiszek az önbeteljesülésben... :(

Mamacka! Csúcs vagy ezzel a fogyival. Főleg mivel beszámolsz itt nekünk milyen finiket eszel... :)

Nancsika! Ala kire ütött a tánctudásával??? :wink: :wink:

Mi a szolnoki Cora-ban voltunk hétvégén, na ott aztán volt választék... :)

Útlevél story: Köszönöm a hsz-sokat!!! A legvégén Babetta nyugtatott meg, akármi is legyen, megyünk, oszt kicsempésszük a gyereket... :) De 13 órától volt ügyfélfogadás a Visegrádi utcában, odamentünk nyitásra, mert a telefonban azt mondták rengetegen vannak. Mi meg vittük az uzsonnát, stb... játékokat, hidegélelmet. :) De 1 ember volt előttünk.... :lol: :lol: :lol:
Az ügyintéző nénit annyira levette a lábáról Pötyi, hogy biztosított bennünket meglesz az útlevele a csajnak péntekre, és mehet a művésznő síelni. :D
Szóval mázlink volt, annyi csak, hogy érte kell menni, de kánya bánja...

Mennem kell, a csajszi sztrájkol a délelőtti alvás ellen...

Puszi mindenkinek:

Barti

UI: Említettetek egy turit a Blahánál. A minap betévedtem egybe a Dohány utcában, közel a Blahához, írtó jó dolgokat turiztam. Arra gondoltatok?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Dorka nap is van????

Mert akkor Viol (Nadine) Dorkájának is boldog névnapot!

Vali, rég nem írtál! Mizu???

Barti, eltántoríthatatlanok vagytok, így helyes! Hajrá síelés, aztán hozz jó sok képet majd! Kajával mizújs?

Ildi, Te továbbra is norbizol???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Dóri, Dorka,
boldog névnapot!!! Kép

Később még jövök.
angi79

Hali!!

Anita, de jó, hogy már jobban vagy!!
Beteg pasi :?: :?: :shock: :shock: :roll: :roll: HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!
Az enyém múlt hétvégén akart meghalni, de én is "kihomeopatizáltam" :lol:
Botus meg csak nem kapja el.

Nálunk Olivér köhögős, elég szépen köhög, eddig stodalt toltam bele, de átváltottam ambroxolra.

Barti, akkor bizti kész lesz az útlevél péntekre. :D
Egyébként nekünk tavaly sürgősségi nélkül is 3 nap volt :roll:
És Pötyi is síelni fog??? :wink:

Anita, Barti, igen , kicsit Norbizok megint.Ezt most nov.óta csinálgatom, néha csinálom, néha nem.(mikor hogy van kedvem,.De ha nem csinálom, akkor inkább stagnálok)
67,5-ről startoltam, múlt héten már voltam 60,85 is, de volt egy rokonlátogatós hétvége, aztán vagyok most 61,5.
Még másfél a kezdő súlyhoz.De tornázok is emelett, múlt héten háromszor sikerült, előtte 4-szer.
Norbi kick-box, meg a Kiképzés c. dvd-kre csinálom felváltva.

Tényleg akkor lesz tali 24-én???
És hány órakor?
Edit,akkor megyünk úgy, ahogy megbeszéltük???

Dóráknak boldog névnapot!!!
Kép
vas

Angi: köszi! Vettünk Bettusnak egy FP miimackós pancsijátékot, van rajta csúszda, "habkészítő" kémény, hinta, forgókerék...
Nálunk Peti vajaskenyéren kívül semmit nem tud főzni :D

Faby: ne is mondd a fófi corát, szerintem szörnyű :(
múltkor zöld csirkemellfilét árultak :?

Annácska: vannak rendezvények, ahol fellépnek és járnak versenyekre is. Főleg tavasztól - őszig van sok fellépés, most 17-én is lesz egy farsangi buli ahol táncolnak majd

Zsu69: oscillococcinum: homeopátiás golyócskák influenza és megfázás ellen

Nyf: aranyos vagy, de van rajtam plusz 20kiló :shock:

Nancsika: 45??? Eltaláltam??? :D

Anita: mi készülünk a 24-ére, szerintem lesz tali

Vali: jelentkezz!!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lassan átalakul a topic "2006 tavaszi babák fogyókúrás anyukái" topikká

Ildi: szóval mégsem vagy lusta tornázni??? :lol: :roll:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szép napot mindenkinek!

Egy kicsit magunkról: Martin is már nagyon sok mindent meg ért, néha mondok neki valamit és csak úgy lesek hogy meg csinálja, Pl. van egy vödör narancs és mondom neki, szed ki a narancsokat a vödörből, /tudjátok gyerek lefoglalása miközben én mosogatok/ szóval oda megy és elkezdi pakolni. vagy pl tudja hol a feje, füle, nyelve, mutatja a kezét ha kérdezem, egyszóval már nagyon sok mindent megért. Az alvással még mindig problémák vannak, na nem az elalvással mert az érdekes módon nagyon megy, de. 10 ó. lerakom simán elalszik magától és 12 ó. ébred, du. meg 3 ó-5ó-ig alszik, este is elalszik minden zok szó nélkül 8 órakkor. Cak azt nem értem hogy még mindig miért ébred fől 2x 3x, éjszaka?????Viszont a jó evő csemetémből most egy nagyon keveset evő bébi lett, alig akar enni, mindent kiköp, és rázza a fejét, hogy nem kéri. Nagyon aggódom emiatt de azért még jó husiba van és kakija is van napi több adag.

Tegnap telefonált ex férjem Ecuadorból hogy juliusban jön 2 hónapra Magyarországra és szeretné elvinni a gyerekeket egy hétre júliusban és egy hétre augusztusban . Már most parázok tőle de hát a szünet fele jár neki, hogy a gyerekeivel legyen csak hova viszi őket??? Meg már nem találkoztak már 3 éve. Mindegy én akkor is féltem őket de azért már nagyok és ha baj van úgy is szólnak.

ugye nem haragszotok, hogy csak magunkról írtam? lehet el se olvassátok, de azért leírtam.

Megyek főzni aztán még jövök, vagy ne fenyegetőzzek. :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Zsu69!
Biztosan nem lesz semmi bajuk a gyerkőcöknek és nagyon fog rájuk vigyázni, hiszen a papájuk! :) Nyugi! Ők meg csak kalandozzanak, legalább új élményekkel gazdagodnak.
Martin nagyon ügyes!

Csajok, holnap?

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Zsu, nyugi, szerintem se stresszelj ezen!!! :)
Különben a férjed magyar származású?

Tünde, igen, irtó lusta vagyok, és tök utálok tornázni, világéletemben béna állat voltam, kötélre sose tudtam mászni, fekvőtámaszt nem tudok csinálni, mindig 3-as voltam tornából(ja, egyszer még 2-es is lettem év végén) :lol: :lol:
DE:
most rávettem magam, és csinálom.A mai napot kihagyom, mert reggel megjött, és fájdogál a hasam,Így meg nincs kedvem.

Fóti corában nem voltam száz éve, de én mindig szerettem.Így levan épülve??? :shock:
Gödöllői tescóba járok, na, az a katasztrófa!!!
Midig összebalhézok valakivel az infós pultnál, sose jó árakat raknak ki.
Én meg mostmár nem merem elhozni úgy a cuccot, hogy ne ellenőrizzem vagy bennt a vonalkód leolvasónál, vagy fizetés után a számlán.Ha gáz van, megyek reklamálni :roll:
Jó nagy köcsög vásárló vagyok. :lol: De ők meg akkora szemetek, rohadtak, mindig át akarják vágni a jónépet :shock:
vas

A névnapos babóknak sok boldogságot

Kép

Tünde
És ezt bogyót babák is szedhetik?

Ildi
Kitartás a tornához és akkor eredmény is lesz,. Karácsonyra én is kaptam egy haspadot az elején nagyon lelkes voltam de most egy kicsit hanyagolom mert nagyon elfáradok nap közben a tennivalóktól. De szerintem ahogy kisüt a nap és lekerülnek a téli göncök bele húzok én is, hogy kocka hasam legyen nyárra..ha ha.. :) :) . Rajtam olyan 2-3kg felesleg van. mos 57kg vagyok és olyan 54 körüli szeretnék lenni a terhességemet is ilyen súllyal kezdtem.
Az exem nem Magyar és a nyelvet is alig beszéli, a gyerekek meg alig beszélnek spanyolul, álltalában én vagyok a tolmács ha telefonál, vagy ha neten leveleznek.
A válásunkon is én voltam a tolmács, habár mondta a bíró hogy ez így nem helyes de mivel mindenben megegyeztünk így elfogadta.

nyf, Ildi
Igazatok van, meg még július is messze van addig meg van időm rákészülni.

Pár képecske:
Na ezen a képen nagyon nyomi vagyok az éjszakázásoktól :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Na itt vagyok. Voltunk sétálni, aztán Lidi jól eltanyált. Kicsit piros az álla.

Anita,
szegény Ti. Nálunk Feri még mindig nem teljesen egészséges. Lidi kicsit köhög néha. Kapja a Lándzsás útifüvet, amit mellesleg imád. :) Remélem Boti is megússza. Gratula a leadott kilókhoz!!
Vas,
én is ilyen bénácska voltam mindig tesiből. Kötélmászás jó sokáig nem ment. Aztán a kézenállásom :oops: . Heti 3-4 torna nem semmi hallod. Én lusta vagyok!!
Tünde,
ez a játék jól hangzik. Biztos tetszik majd a kis 1 évesnek. :)
Barti,
pontosan hová mentek?
angi79

Nahát, én rendesen szégyellem magam, hogy mindenki milyen sportos én meg lehet, hogy idén le sem bírok jönni az első nap sem a pályán, mert semmi kondícióm nincs... :(

Angi! Idén valami közeli helyet néztünk, így Villachtól nem messze megyünk a Gerlitzen sírégióba. 480 km Budapesttől. Remélem jó lesz, szerencsére már van hó. Anyósom lesz Pötyivel napközben, az én anyum síel, de lesz olyan nap, amikor tutti, hogy ő is az unokázást választja majd, szóval lesz kényeztetés a köbön. A szüleinken kívül még jön két baráti házaspár 2-2 gyerekkel. Jó sokan leszünk... :) Aztán majd győzzem visszaszokatni Pöttyöst a szürke hétköznapokhoz. :lol:

Zsu!!! Annyira szépek a nagyobbik gyerekeid, hogy ilyen kreol a bőrük! És ők mit mondanak, szeretnének talizni az apjukkal? Úgyis az dönt, hogy ők mint szeretnének, nem?

Anita! Gyógyulást nektek! Én kicsit izgulok, hogy honnan szerzek porszívót az orrszíváshoz síeléskor, de vettünk egy kézit is, nem tudom elég hatásos-e az is...
Kaja fronton jók vagyunk nagyon, megint a régi a csajom, zabál, mint akit éheztetnek, ma is ebédre benyomott 220 gramm főzit. Hétvégén megette az üveges kaját is újra, remélem így is marad!
Viszont mostanában a nappali alvással állunk hadilábon. NAgy nehezen alszik csak el és felébred 30-40 percek után. :shock: Nem értem... :( De annyira nem veszem a szívemre, lényeg, hogy átalussza az éjszakát.

Babetta! Ti hova mentek síelni??? És appartmanba mentek? Te is síelsz? Más még megy? Mariannka?

Na mennem kell, sógórnőm Dóra és neki lesz meglepeti vacsi ma este nálunk. Megyek készülődni!

Puszi mindenkinek, szép napot!!!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

A képek,és majd este próbálok jönni is.

Levit kameráztuk,így nem nagyon van kép róla.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép [/color]

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Dóriknak Boldog Névnapot. :D

Látom mindenkinél beindult a fogyi. Nagyon ügyik vagytok. :D Én most éppen hízóban vagyok, azt hiszem. :cry:

Cory
Gratula a kreszhez. :D

Ildi
Ha nincs hó, akkor oké. :D Olivért is akarod hozni? Mert ő nem fér be, ki van véve az egyik ülésünk a Levi ülése miatt. :?

Zsu
Nagyon szépek a gyerkőcök, de már régen is megdicsértem őket. :D Martín nagyon ügyes. :D

Most ennyi, mert Levi extra nyügi és csak rajtam van el. :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok, csak kukk.

Dóriknak boldog névnapot:) Levinek boldog 11. hófordulót :)
Szuperek a síelős képek, irigy-irigy. :wink:

faby

Sziasztok mamik
Az utóbbi két napot kórházban töltöttük... :(

Fiam a végére már annyira jól lett, hogy szétkapta az egész rendszert! :) :lol: ezért gyorsan hazaküldték! :)
Sok dolga igaz nem volt vele mert már szét van esve :cry:

Lányok ez az egész olyan szinten elrettentő, hogy rosszabb már nem is nagyon lehetne... és mégis lesz :cry: hisz még ez se lesz... :(
Anyák a földön alszanak a gyerek mellett,... matracot tilos bevinni vagy földön vagy az asztalon alszanak... Hála Istennek Áron mivel szopizik kaptunk ágyat de csak úgy ha kell másnak akkor akár éjjszaka is felkeltenek...
Az egész épület esik szét.... kosz mocsok... naponta egyszer töröltek fel valami tömény hipós löttyel... (terjengett a klórgáz)
Betettem a gyereket a ketrecébe egyből elkezdte nyalni a rácsot... gondoltam a körülményekre tekintettel ezt sem nagyon takarítják, elkezdtem... jobb híjján popsitörlővel letörölgetni... mondanom sem kell, hogy még hányásnyomok is voltak rajta... :(

No de kezdem az elején...
Este mire elkezdtem fürdeni Áron felsír... gondoltam a szokásos... apja rémülten behozta a fürdőbe... a gyerek tetőtöl talpig csupa hányás volt nemtudom ennyi hogy fért bele... eleinte reménykedtem, hogy talán ennyi volt, kihányta amit beevett, ugyanis nem volt nyűgös, de egyszercsak öklendezés és folyt tovább a trutyi... szegényem még vagy négyszer...
Olyan édes volt nem sírt csak pislogott a nagy szemeivel... felhívtam a doktornőt... éjjel fél tizenkettő volt :oops:, hogy most mit csináljak... azt mondta vigyük be a Lászlóba... biztonság kedvéért felhívtuk a kórházat ott közlik, hogy beutaló nélkül nem foglalkoznak velünk... :shock:
kérdem honnan vegyünk beutalót éjjnek évadján...
(No ná, hogy ez a beutalósdi is a kormány ámokfutásának köszönhető... friss remek rendelet ami megint csak segít az emberek baján...)
...mondjuk, hogy a doktornő küldött minket ide...
...hát ő nemtudja de ide ne jöjjünk a nélkül...
...ekkor férjem egy kicsit megemelte a hangját, hogy na ne szórakozzanak ... kérdezte, hogy akkor az ügyeletre vigyük? vagy hívjunk mentőt? (ezt háromszor kérdezte meg mert nemkapott egyértelmű választ, a nő csak azt hajtogatta, hogy beutaló kell.... egyszerűen annyit kellett volna mondania, hogy hívjuk ki előbb az ügyeletet... megjegyzem így utólag jobban is jártunk volna...)
Azt mondja minek mentő nincs kocsijuk?... de van... így végül bevittük...
...morcosan fogadtak...
...a beutalót pótoljuk...
...ezt tudnia kellet volna a doktornőnek... bla-bla
Ha mentőt hívtunk volna nem kellett volna a beutaló
Felvették a gyereket no akkor már megbántam, hogy egyáltalán bevittük... :( :cry: nem volt nagy baj, kicsit volt csak kiszáradva... hála Istennek fosiba nem ment át a dolog, láza sem volt... de sajnos még egy éjjszakára bennt tartották... :(
Másnapra tiszta pötty lett, szerintem az agyonfertőtlenített ágyneműtől... :( de ez a kissebb rossz... örülök, hogy nem szedett össze semmi egyéb fosósat...

Na szóval így néznek ki kórházaink ahova a gyerekeinket vihetjük... és akkor még egyenlőre örülhetünk, hogy van hova vinni...
Persze kinézni is azért néznek így ki mert már nulla költségvetésből gazdálkodnak... arra megy ki az egész, hogy ezt is eladják... (és a jónéppel beetethessék, hogy ugyan már ezért nem volt kár) de ennek az egésznek mi isszuk meg a levét...
Itt jegyzem meg a kórházi személyzettel nem volt semmi bajunk nagyon kedves nővérkék voltak, az éjjszakás doktornéni is olyan kedves volt a gyerekkel, hogy majdnem elolvadtam... Áronom pedig egy hős volt...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
reggeli
Kép

Áronom
Kép
Itt már jól volt befalt egy egész üveg főzit... ennyit itthon sem szokott
Kép Kép
Kép
Nagyon rácuppant a cukros teára... eddig jóformán azt sem tudta milyen egy cumisüveg :lol:
Kép
Kicsi manóm vele sírtam amikor megszúrták... nemgondoltam, hogy ezt ilyen rosszul fogom viselni anyaként... Kép Kép Kép Kép

hazafelé
aznap már annyira jól volt... egyszerűen nem bírtam vele... ugrált az ágyikóban! :)

Kép

Most megyek aludni mert ezt két napja nem volt módom gyakorolni... :)

Még annyit, hogy ma két lépést tett kapaszkodás nélkül és a telefont pedig a füléhez teszi és mondja, hogy hööö hööö cuki
No meg mikor kérdezem, hogy Áron cicit kérsz? Nevet és próbál utánozni szi szi szerintem ez lesz az első szava! :lol: vagy már most az???? :o

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti
Nektek nagy -nagy gratula!
Neked is ajánlom a mennyegzo.hu -t én nagyon sok ötletet kaptam tőlük meg a Darling szalont akikkel nagyon jók voltak a tapasztalataim, ill ha tudok valamiben segíteni... dekoráció ötletek vagy mittudomén... :) akkor szólj!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én az Auchanban balhéztam a múltkor. A zöldségek fölé ki volt írva, hogy származási hely: Magyarország, erre a csomagolásokon más országok voltak. Szóltam a mérőnéninek, erre reakció: biztos véletlen :shock:
Mondtam, hogy akkor véletlenül felhívom a Fogyasztóvédőket, erre kikecmergett a nő és elkezdte átcserélni a táblákat.
1/2 óra múlva megint elnéztünk arra, a táblákat újra visszarakta :( :roll:
Itthon írtam e-mailben egy szép levelet a "Fogyisoknak", reagáltak is!!

Babetta: csodás a hely, ahol voltatok!! Én már lenézni is félnék, nemhogy lesíelni. :roll:

Ildi: és mire tornázol??
Én sem tudtam rudat és kötelet mászni, fekvőtámasz max. 2db. :D

Cory: mikor mész forgalomba??

Zsu69. én adom Bettusnak is!
Egyébként az evésen ne parázz, mindig vannak/lesznek ilyen időszakok.
Nálunk Dorina eszik most rosszabbul, mint eddig, kb. a felét.
Dehát olyan nagy növésű, biztos most nem igényel többet.
Martin is most agyra gyúr, nem hasra!! :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: sajnálom a történteket!! :cry:
mi is megjártuk a Lászlót, erről már írtam, szörnyű körülmények... :(

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
Nancsika :)
Gratula a fogyáshoz, nem semmi :shock: Hogy csinálod?
Az jó lenne, ha rá tudnál kérdezni melyik Corában van kutyus.
Köszike :)

Lidke :)
Azért az oktatód részéről egy kicsit felelőtlenség volt így tanítania vezetni :?
Nálunk apán és rajtam kívül senki nem viheti a gyerekeket autóval :)

Eszti :)
A lánykérésben a romantika a legfontosabb, nem :wink:
Persze, hogy evidens, hogy hozzá mennél, hisz szeretitek egymást és Benyó is fogja tudni tartani a gyűrűket :lol:

Ildi :)
Merre jártál a hétvégén? Kettesben mentetek, vagy az egész családdal?
Annamari a múlt héten köhögött kegyetlenül, a Lándzsásútifű nagyon jó volt rá. Édes, így szívesen itta :)
Nem tudom mennyire van leépülve a fóti Cora, de nekem kész felüdülés a Pólus Tesco után :D Na az aztán az igazi katasztrófa :)
Szerintem nem köcsögség amit csinálsz, én is ezt csinálom :lol: Nehogy már átverjék az embert. Nyáron egy nap alatt 3 lábpumpát vittem vissza a Pólusba, mert nem lehetett felpumpálni vele a medencét. A végén visszaadták a pénzt, de húzták a szájukat :D

Anita :)
Örülök, hogy jobban vagy :) Te is fogyizni kezdtél? Gratula a mínuszokhoz :)
Tali lesz, legalábbis remélem eljöttök :wink:

Barti :)
Örülök, hogy sikerült elintézni az útlevelet és nyugodtan mehettek síelni :)

Tünde :)
Akkor fotót kérünk feltétlenül a táncoslányról :D

Zsu :)
Nagyon ügyes Martin :D Le a kalappal nem hiába, harmadik gyerek :D
Az ex bejelentése miatt nem irigyellek :( Ne aggódj, biztos minden rendben lesz, legalább egyet nyaralnak a nagyok :)

Angi :)
Ti már kocsi nélkül sétáltok :shock: Aszta! Ne aggódj lesz még kék, lila, zöld is a gyereked :lol:

Edit :)
Nagyon jók a képek :D Jövőre megyek veled :wink:
Boldog hófordulót Levinek :) A következő már szülinap lesz :lol:

Mamacka :)
Nagyon sajnálom, hogy kórházba kerültetek :( Örülök, hogy ép bőrrel megúsztátok és már otthon vagytok :)
A körülmények no komment :cry:

Tali:
Az időpont tutira Február 24, szombat. Szerintem 10 óra felé kellene kezdeni :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ezt még Esztinek
Kép

csak az elöbb lemaradt...
no megyek eldőlök... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Dórinak és Dorkának :)
Nagyon boldog névnapot :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Mamac:Komolyan, potyognak a könnyeim... borzasztó, amiket írsz... na, és szegény pici, elesett Áron....jajjjj, egyem a szívét, így látszik milyen kis védtelenek!
És mitől volt ez tulajdonképpen, ezt lehet tudni???
Nagyon sajnálom, és kívánom, hogy mielőbb tegyétek túl magatokat ezen a sokkon...

Annácska, készülünk :wink: Addig legalább letudjuk a betegeskedést is, így vírust mi remélhetőleg már nem utaztatunk :D

Egyébként apája teljesen kész van, tehát sanszos, hogy mégis csak vmi vírust nyeltünk be... csak most bírja még a kistöki!!!

Editkém, gyöngyörű helyen voltatok, mit ne mondjak :wink: Kafa!

Angi, jobbulást akkor Ferinek is!

Zsu, igaz, a gyerekeknek említetted már, mit szeretne az apjuk? Mit szólnak? Mindenképp fontos! És, ha akarják, nem lesz gond a kommunikációval, ha nem leszel velük?

Barti, tudod, szerintem Boti volt a topic negatív alvásbajnoka. Nos, mióta így jön-megy...stb, reggel is sokkal tovább alszik, 1 és 3/4 óra elteltével szabályosan követeli a délelőtti alvást, ami olyan másfél-két óra, és délután is alszik egy-másfél órát! Szóval van remény, bízz bennem :wink: Nem hittem senkinek, mikor azzal kecsegtettek, hogy majd meglátod egy éves kora körül, meg mikor már járni fog... és láss csodát :lol: Tehát hátha, hamarosan visszaálltok ti is, mert Pötyike azért bírt aludni régebben, nem?

Ildi, tényleg, csak nem most volt az a bizonyos hétvége???? :lol:

Na, bocsi akinek nem reagáltam, megyek eldőlök!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde!
Írtam privit!

Esztipeszti!
Még kapcsolatunk hajnalán, kilenc éve egyszer kimaradt a havi rendes. A férjem akkor közölte, hogy ha terhes vagyok, akkor feleségül vesz. Semmi lánykérés nem volt, csak úgy közölte és kész. Én meg mondtam, hogy csak emiatt ne vegyen el elvégre csak pár hónapja ismerjük egymást. Aztán kb öt évre rá egyszercsak elkezdtük szervezni az esküvőt. Szóval nálunk semmi romantika nem volt és ezért olyan irigy vagyok!

Anita!
Az egyik osztálytársam szülés után kb 2-3 kilóval volt kevesebb, mint terhesség előtt, de a szopival felszedett 15 kilót. Aztán amikor a lánykája oviba ment, akkor leadta.

Babetta!
De szép tájképek! Ilyen helyen el tudnék lakni.

Mamacka!
Sajnálom Áront! És végül mit modtak mi baja volt? A körülményekhez nem tudok hozzászólni.

Lányok vettünk tévét! Nagy dög szürke grundigot, mert a férjemnek nagyon bejön ez a márka. Kicsit macerás a programokat sorbarendezni, ugyanis én rigolyás vagyok és vagy öt éve ugyanabban a sorrendben vannak az adók és már megszoktam. Viszont a nagy tévének tök aranyos kis lapos távrecsegője van.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ja és a mai újdonság: gyermekem kb. öt deci kaját nyomott be ma összesen. Olyan édes, mert úgy csinál a szájával, mint a halak, ha éhes, hang nélkül cuppog. Imádom!

Kép
szelivi

Sziasztok!

Mamacka!
Kiborítottál. El tudom képzelni, hogy akkor neked milyen lehetett mindezt végigcsinálni. :cry: Áron tényleg egy hős!
Nővérem a legkisebb fiával tavaly járta meg a Lászlót. Mikor egy szobába kerültek végül egy nagyon beteg, fertőző gyerekkel, saját felelősségre hazavitte. Körülményekről ő is mesélt... :twisted:
A nem szopisok szüleitől szedtek pénzt? Én ettől is ki vagyok ám akadva! :twisted: Szerencsétlen gyerekek, akiknek a szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek azért, hogy bent lehessenek a gyerekkel! Mért őket kell büntetni? Nem elég szegényeknek a kórház? (Ha egy gyerek egy hónapot bent van, ami sajnos nem ritka, az kb. 100 ezer forint! Ebben csak a benttartózkodás van benne! És akkor még hol van a többi költség?!) Mi lesz a következő? A látogatóktól is pénzt fognak szedni, mint a cirkuszban? :twisted:

Esztipeszti!
Kosok terén akkor tényleg elég tapasztalt lehetsz! :lol: A mérleg kossal, még ha csak aszcendens is, jó állítólag.
Tortarendeléshez gratula! Már ez is egy mérföldkő! :D

Anita!
További jobbulást nektek! Boti, így, hogy szopizik remélhetőleg nem kapja el, bár ez sem biztosíték. :? Én eddig háromszor voltam beteg a szopi alatt (előtte egész életemben is ennyiszer összesen), de Keve mindig megúszta. Botinak drukkolunk!
Fogyásodhoz gratula!
Én is falra mászok az ilyen "tapintatos" megjegyzésektől! A múltkor a kollégáim megállapították egymás közt, hogy biztos megint terhes vagyok, aztán meg is kérdezték, nehogy megint későn értesüljenek! :twisted: Pedig annyira nem vagyok kövér! És különben is! Ha az lennék, akkor mi lenne?!

Bartika!
Anyukám szerint a horoszkóp arra is jó, hogy tudjál küzdeni egy csomó minden ellen. Pl. ebben az évben gondok a házassággal. Fel tudsz rá készülni lélekben, és mikor jönnek, jobban tudod őket kezelni.

Ildi!
Fogyid :D . Ügyi vagy!

Zsu!
Hú, Martin jó sok mindent megért! Gratula neki!
Exférj: Én sem lennék nyugodt, de biztos nem lesz semmi baj!
Gyerekeid nagyon szépek!

Nyf!
A holnapot a turira kérdezed? Én szívesen mennék, de a férjem csak délután tud Kevére vigyázni, ha el tud egyáltalán szabadulni. Akartam is kérdezni, hogy a Nagyvárad téren hol van ez a turi? Megnézném valamikor, mikor Apucinak is megfelel.

Babetta!
Gyönyörűek a képek. (Nekem csak innen, a jó meleg szobából, egyébként semmit sem szeretek, ami a téllel kapcsolatos.) Levinek jól áll a síszemüveg! :lol: Boldog hófordulót neki!

Dóráknak boldog névnapot!

Rólunk: Ma voltunk mázsáláson. 9,25 kg, 75cm. Vasat abbahagyhatjuk, ha nem lesz megint étvágytalan, akkor folytatni sem kell. Keve produkálta magát a doktor néninek. Bemutatta az összes tudományát, aztán meg akarta szerezni a kartonját az asztalról. Odébb húztam őt, erre rámordított, hogy "NEM", és még a mutatóujjával is fenyegetett! :shock: Doktor néninek nagyon tetszett. :lol:
Törökbálinti Cora: Borzalom!!! Én régen nagyon szerettem, szerintem ez volt a legszínvonalasabb multi. VOLT! Most: koszos, össze-vissza van minden, eladót még elvétve sem lehet látni. Zenélő-éneklő állatkát nem kaptunk, nem találtuk meg a helyét sem. Még rengeteg mást is akartam volna a babás katalógusból, de kb. a fele volt csak. Vettem egy zacskó vigasz-fánkot (a tescósat nagyon szeretem), pocsék, és száraz is. :( SOHA TÖBBÉ CORÁBA!!!

Mamacka!
Még most sem nyugodtam meg miattatok! :( Szegénykéim! :(

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Vagyunk mi is végre.
Martin már egyész jó van, bár még nem 100%-os. Mi is elkaptuk apával a nyavaját, de már lábalunk ki belőle.
Martin két napja, napközben csak 20 percet alszik és ráadásként este is alig lehet lenyomni egyfolytában szórakoztatni akar minket. Ja, és hajnalban is fent van 1-2 órát. Vagy apát birizgálja vagy engem, ha ott van közöttünk. Ha a kiságyában van elszórakoztatja magát. 2 napja pl. a Sudocremmel kent össze mindent és meg is kóstolta.( szerencsére nem lett gond). Szóval, nem tudom mi van vele.., remélem nem tart sokáig ez az állapot.....

Nancsika!
Nagyon édi az ALA DANCE!
Martin is imádja a kutyusát. Képes fél órán keresztül is nyomkodni, hogy zenéjen. Sőt, pár hónapja az "icipici pókfi" volt az altatódalunk. Néha, amikor elmegy a kutya mellet, megnyomja valamijét, hogy zenéljen és otthagyja. Mintha ez a kutyusnak lenne jó :D :D :D

Anita!
Gratula a fogyáshoz

Eszti!
GRATULÁLOK!

Bartika!
Jó pihit!

Zsu!
Nagyon szépek a gyerkőcök!!!

Babetta!
Én is írígy vagyok. Abban a formában, kifejezetten szeretem a telet.
Levinek boldog 11 hónapot!!!

Ildi!
Gratula! Norbi..! Már annyian írtátok, hogy lehet én is kipróbálom. Bár, nagyon nem bírom őket a Rékával együtt. (Ismertem őket)

Mamacka!
Borzasztó amiket leírtál. Remélem, hamar túl lesztek rajta. A fényképeken látszik, hogy sokat fogytál. Gratulálok. Áron babának sok puszi a hősieségért!!!

Livi!
Nem semmi Tünde baba. Még Martin sem tud egyszerre ennyit benyomni :shock:

Angi!
Jobbulás Lidinek. Martin is kapja még az útifüvet, és ő is szereti.

Vali!
Minden rendeben? Nagyon eltüntél!

CORY!
Gratulálok!

Martin képekben:

Hát igen, kerekedünk:
Kép

Mennyi szösz van a lábújjaim között :shock: , ki kell szedni
Kép

Imádok furulyázni. Majd videón is megnézhetitek, hogy fújom.. :D
Kép

Ez már egyedül is megy:
Kép

és a fürdőkádban sem maradok nyugton...mindig mennem kell...
Kép

Szép napot!
Sok boldogságot a névnaposoknak!!!!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt,

Mamac :(, Istvánosoknál már írtam.

Annácska, köszi, eddig nem is gondoltam rá, hogy Benyó is tarthatja a gyűrűinket. Köszi az ötletet. :) :wink:

Barti, én is csak bíztatni tudlak alvás terén. Bence még 7-8 hósan is nagyon sokszor ébredt, most alig várja, hogy betegyem az ágyába, oldalra fordul és már szunyál is. Tegnap fél 10-ig aludt :oops: , délután meg 1-fél 4-ig. Persze nem ez az átlag, de tényleg, szinte egyik napról a másikra történt mindez.

Edit, iszonyú jó képek, pedig én nem vagyok egy tél és hó fun, de gyönyörű helyen voltatok. :) Mesélj még azért majd. :)

Livi, hát értem. Nálunk a romantika az esküvőn lesz, remélem, mert hogy hajóra tervezzük, Siófokon. Balaton rögeszmések vagyunk, fél életünket Zamárdiban töltöttük, szóval duplán szuper romantikus lesz. Ráadásul a zamárdi hivatal jön ki egyedül hajóra a környéken, szóval ennek is nagyon örültünk.

Era, Martin..........szóval nem találok szavakat, Benyó még mindig 8-assal kezdi a kilói számát.... :roll:

Benyó új kaja szokása: gyümölcspüré kenyérrel. Imádja a kenyerete, és mindenhez azt kér. :x Én szívesen adom, de remélem nem marad ilyen érdekes az ízlése. Bár ha jól belegondolok, hasonlít a lekváros kenyérre... 8)

Dóriknak utólagos boldog névnapot!

Pááá :)
Vendég

Jó reggelt!!!!

Edit, nagyon szépek a képek, jó nagy hó volt, gyönyörű.
Esztivel egyetértve én se vagyok hó és tél rajongó(nyári gyerek lévén utálom a telet-már meg őrülök most is, alig várom a jó időt, meg a 35 fokot :lol: ), de ez tényleg szép.
Viszont elmennék egyszer egy ilyen helyre csak úgy lézengeni max.2 napra :wink:

Nem, csajok, nem most voltunk romantikázni(hú, hát erról beszámoltam volna :wink: )
Most após pajti volt 60 éves, aztán neki volt meglepi bulija, nem tudta, hogy megy az egész család.
Romantikázni áprl.elején akartam menni, már ki is tűztem az időpontot, de elkezdtem számolgatni, erre nem menstruálni fogok :?: :?: :?:
Így az időpont stornó.
Nem fogok így wellnesselni :wink: :lol:

De marad április, csak kb.1-2 héttel később.

Tünde, tegnap írtam, hogy Norbira tornázom:
Kick-box az egyik, a másik meg a Kiképzés.
Era, én se szeretem őket, sőt Réka jobban irritál, de mégis ezt csinálom.
Bár most van velük valami peres balhé, hogy nem jó a módszerük, nem lehet tőle fogyni :shock: , perlik Norbiaput :lol:

Mamacka, nagyon sajnálom az egész kórházi élményeiteket! :(

Angi, Tünde, a tornáról még annyit, se kézenállni, se fejenállni, cigánykerkezni....................................... nem tudtam(tudok)
Na, a bukfenc az ment :lol:
Kosarazni viszont szerettem :D

Era,Martin 12 kiló, szép!!!
Nasika kb.8 kilócska :wink:

Anna, én már direkt köcsögösködöm a tescóba!!!
Jólesik!!!! :lol: :lol: :lol:
Egyszer 17 üveg sörrel számláztak többet.Na, az csúnya volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Levinek boldog 11 hót!!!!!!!!!!!!!!!
Olivért nem viszem, így beférünk, ugye???
Persze, ha hó lesz, én se megyek át Szilasig se :wink:

Eszti, a hajós esküvő baromi jó ötlet!!!!! :D :D :D
Tök jó lesz!!!!
vas

Mi a múltkor néztük a trappista sajtokat az Auchanban....gyerekek, az nem volt semmi. A címke alatt, amin az volt, hogy két hete gyártották, volt egy másik címke, az uram megnézte, 2 éve csinálták, lejárati idő nem volt rajta, de köszi szépen..... :roll:
Vendég

FÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vas

Én tesitagozatos voltam, még gerendagyakorlatot is csináltam, kézenálltam rajta, meg bukfenceztem, a kötélre pedig nem másztam, hanem függeszkedtem, csak karral..........hujjuj, de régen volt, most asszem már mászni sem tudnék rá. :wink:
Vendég

Hűűű Mamacka, totál kiborultam az olvasottaktól. Már attól is halálra rémültem volna, ha ennyiszer látom hányni a kicsim. Főleg mivel én pl. fóbiás vagyok a hányástól, annyira félek tőle, életemben csak 3x hánytam... nekem komolynak tűnik.

Babetta! Nem Zell am See-nél voltatok? Hasonlítanak a képek az ottani környékhez!

Brrr... trappista... :( És látszott rajta valami????

Köszönöm a biztatást alvás ügyben. Most is éppen reklamál az ágyában, szerintem feladom mára. Csak azt nem értem, hogy ha ásitozik, stb és álmosnak tűnik (általában fél 8 és 8 között ébred), akkor miért nem tud aludni?
Régebben (annyira nem régen, még a múlt héten) ő is 2 órával ébredés után már húzott az ágya felé. Most meg nem bírom lenyomni aludni. De így meg annyira álmos már ebéd időre, hogy enni sem képes, alig eszik, e miatt meg nem alszik du. sem rendesen. Próbáltam amúgy azt is, hogy nem tettem le délelőtt, gondoltam már sok neki a két alvás, de így sem aludt du. többet, csak 1-1,5 órát, sőt tegnap fél órát aludt csak( !!!) és tiszta kóma volt estére.

Ja és megjegyzem már ő is egész nap mozgásban van, oké nem szaladgál, de mászik ezerrel, áll fel, megy a bútorok mentén, szóval szerintem fárasztja magát rendesen.
Ti ilyenkor mit csináltatok? Hagytátok hogy ne aludjon, és akkor mikor tettétek le újra? Énazt vettem amúgy észre, hogy a gyerekem nem úgy működik, hogy minél fáradtabb annál jobban alszik, hanem ha nem aludt délelőtt, akkor délután sem alszik nagyot. Van ennek értelme??? :shock:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szép reggelt :)

Angi
Szegény Lidike, nagyon sírt amikor elesett, multkor Martin is beütötte és neki be is kékült a kicsi álla. :)

Bartika
Köszi a dicséretet. A gyerekek nagyon várják hogy találkozzanak az apukájukkal de hát ez érthető is. Mondjuk Bence fiam másfél éves volt amikor ott hagytam csapot papot Ecuadorban és haza jöttem így ő annyira nem kötödik hozzá de a lányom igen mert ő akkor volt már majdenem 4 éves és igen apás volt..

Babetta
Köszi :) Nagyon szép helyen voltatok, micsoda kilátás, gyönyörű a táj.
Levinek Boldog hófordulót :)

Mamacka
Borzasztó ami veletek történt, szegény Áronka, de a lényeg hogy nincs komolyabb baj.

Tünde
Köszi a válasz, lehet hogy kipróbálom én is a gyerköcökön mert már elegem van a náthás időből. Nálunk folyamatosan mindig valaki taknyos, már megőrülök.
Auchan.. :twisted: :twisted:

Anita
Persze mondtam a gyerekeknek, ők örülnek neki. De, hogy fognak beszélgetni azt nem tudom..... na jó az apjuk valamennyire tud magyarul az ilyen alap szavakat, hogy: szia, mit csinálsz, hogy vagy. De semmi több és ez szerintem zavarni fogja őket hogy nem beszélgethetnek egy jót.
Boti tartja még a frontot, mára én is teljesen ledőltem a lábamrol, tiszta dádha lettem, fáj a torkom, és az orrom be van dugulva.

Annácska
Köszönöm a dicséretet, igen a nagy lányom sokat tanítja Martint, ő meg nagyon figyel rá mindig. Martin imádja a gyerekeket de az idegen felnőttektől sírva fakad.

Lidke
Köszönöm neked is a dicsit. Szép méretei vannak Kevének, Édi lehetett a doki néninél ahogy mutogat :)

Era
Jó hír, hogy már jobban vagytok. Uram Isten hatalmas Martin, nagyon cuki a képeken :)

Szelivi
Akkor az ismerősötök Érd másik végében lakik, mert mi az M7-es túl oldalán lakunk. A TV-hez gratula. Tüncinek is az evéshez, aranyos lehet ahogy tátog :)

Eszti
Hajós esküvő.....csúúúúcs, nagyon szép lesz és romantikus :) gratulálok :)

Ildi
Aposnak gratula a szüli naphoz.
Akkor már nagyon várod az áprilist ugye?????
De elmennék én is egy hétvégére valahova csak mi nem engedhetjük meg magunknak.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Kicsit eltűntem, de a lakáseladási dolgaink kezdenek komolyra fordulni.
Ha minden igaz, ezen a héten eladjuk a miénket, és jövő héten veszünk egy másikat (persze három hónapos átfutással).
Most éppen a lakáshiteleket nézegetem ezerrel...

Tehát a turi az most kimarad egy ideig, amíg be nem állnak a dolgok.

Eszti,
nagyon gratulálok Nektek!

Mamacka,
nagyon sajnáltalak benneteket. Jó, hogy újra otthon vagytok.
Már akartam korábban kérdezni, hogy a képeken úgy láttam, hogy Pál Feri atyához jártok?

Kép

Kép
bettiflame

Köszönjük az együttérzést...
Így utólag be sem vittük volna csak féltünk kiszárad...
De mondom a személyzet nagyon segítőkész aranyos volt az egészségügy helyzete meg kétségbeejtő... nemtudom van-e visszaút! :(

Betti
Igen Pál Ferihez!
Nagyon szeretjük! Ő adott össze minket! leutazott 130 kilométert és benzin pénzt sem fogadott el!
Ha elköltözünk sűrűbben tudunk hozzá járni, de azért most is megpróbálunk vasárnaponként eljutni...
Ismeritek?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Aja
aja

Betti
lakásosdihoz részvétem! :(
remélem nektek jobban megy majd mint nekünk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Livi :)
Öt deci kaja? Ugye ezt nem egyszerre ette meg :wink:
Mi van a férjed térdével?

Lidke :)
Gratulálok Keve produkcióihoz :) Nagyon édes lehetett mikor magyarázott a doki néninek :lol:

Era :)
Nem semmi Martin súlya :shock: Mi most értük el a 8 kilót :D
Nagyon pörög a fiúcska :) Csinálja nektek a programot :)

Eszti :)
Tényleg nagyon romantikusan hangzik a hajón tartott esküvő :)
Lekváros kenyér :D
Én is tesi tagozatos voltam :D Imádtam :lol:

Ildi :)
17 sör!!!! :shock: Na ez tényleg durva :?

Bartika :)
Idővel mindenki megtanul aludni, Pötyi is :)

Zsu :)
Majd megedződik Martin és akkor nem fog félni a felnőttektől sem :)

Betti :)
A lakáshitel miatt nem irigyellek :( De drukk hozzá :) Biztos jó lesz az új lakás :)

Na pusza :)

annácska

Sziasztok!

mamacka, jaj, nagyon sajnálom, hogy kórházban voltatok. :( Nemsemmi hely, atyavilág! :shock: Szörnyű, hogy ilyen környülmények között kell gyógyulnia a sok pici manónak.

Era, hú, nagyon szép súlyaban van Martin:) A képek alapján meg nem mondanám, olyan kis formás :)

Eszti, biztos szuper lesz a hajós esküvő :) Csak legyen jóidő! Nekünk is szabadtéri lesz a ceremónia is, úgyhogy nagyon remélem hogy nem szakad majd az eső. Hányadikán lesz Nektek?

Szétmegy a fejem, hülye frontok. :(

faby

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket, nagyon figyelmesek vagytok!

Hát, a tegnap délutánomat senkinek nem kívánom :( Csak becsuktam a konyhaszekrény ajtaját a mosgató alatt, és egyszerre elkezdett ömleni a víz... Találtam a mosogató alatt csapokat, tekergettem, de semmi. Közben jól pánikba estem, mert csak jött és jött az a rengeteg víz. Becsöngettem a szomszédba, hogy ők tudják-e, hogy hol van az a nyavajás főcsap, amit el kell zárni. Már a szomszédasszonyommal közösen tekertük az összes fellelhető csapot, mint az ökör, de semmi,a víz csak dőlt (szerintem az egész emeleten lezártuk a vizet, csak nálunk nem :twisted: ) Közben a Dóri is megérezte, hogy baj van, mert őrületes bőgésbe kezdett, halálra volt rémülve :( A szomszédasszony hazarendelte a férjét, aki egy huszáros mozdulattal elzárta a vizet, és utána még feltakrítani is segítettek. Kb. 20 perc alatt a férjem is hazaért a munkából (egyébként több, mint egy óra lenne az út, de jött, mint a meszes.) Szerelőt szerzett, és rendbe hozták a csapot. De mire miden romot eltüntettünk, háááát... A parketta kicsit elkezdett felpöndörödni a széleken, meg a szőnyegünk is kicsit hullámosra ázott, de talán nincs nagy baj. Még szerencse, hogy otthon voltunk, mikor történt a baj, különben, jaj, belegondolni se merek...
Ebben az évben már történt egy csomó galiba velünk, először a Dóri szobájának a fala kezdett penészedni a fürdőszoba miatt, aztán betojt a mosógép, tegnap délelőtt a kábeltévé beltéri egysége mondta be az unalmast, azt is cseréltetni kellett, délután meg a csap... És még csak két éves a lakás... Már félve nyúlok a berendezési tárgyaimhoz, hogy vajon melyik lesz a következő???
Jó fej vagyok, ezer éve nem írtam, aztán visszajövök sipákolni :)

Faby, Eszti, gratula az esküvőhöz!

Mamacka!

Horror, amit írtál... Szegény kicsi Áron, összeszorult a szívem, ahogy olvastam :( Szerencse, hogy nincs baj, és nem kellett tovább maradnotok :(

Ne haragudjatok, hogy másnak most nem írok, még össze kell csomagolni, mert holnap indulunk Alsópáhokra, remélem jó lesz :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!!

Mamacka:nagyon sajnálom amin keresztül mentetek!Bele sem merek gondolni mit éreztetek!Remélem Áronbaba meggyógyul!!!!

Eszti:Én is gratulálok az esküvőhöz!!!Romantikus!Kívánom minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek! :lol: Sajt! :evil: :evil: :evil:

Edit:Nem semmi helyen jártatok!Mesés,de egyben félelmetes is!!!Örülök hogy jól éreztétek magatokat! :lol:

Era:Nagyon jó hogy Ti is jobban vagytok!!!Nagyon bejön Fanninak a fiad!Ahogy meglátta az ölemben a képeket,csak annyit mondott:HÖ-HÖ HÖ-HÖ!

Bartika:Fanni fél 1-től alszik fél 2-ig,aztán d.u. egy fél órát olyan 5-6 között!Nem viszi túlzásba ő sem az alvást!De szerencsére az éjszakát már rég végigalussza! :lol: Jó pihenést nektek!!!!!!!

Zsu:Nagyon szépek a gyermekeid!Kutyátok egy van?

Fogyáshoz mindenkinek gratulálni tudok!De én lusta dög vagyok,és nem csatlakozom hozzátok!(pedig szeretnék csini lenni) :lol: :lol:

Hófordulós babáknak gratula!!

Évi:Dóribabának BOLDOG NÉVNAPOT(így utólag)Jó pihenést nektek!!!!!!!!!!! :lol: Hú,nem semmi lehetett a vízömlés!Sajnálom!Én tuti kétségbeesnék!(megkérdezhetem hogy a penész ellen mit tettetek?)Írhatsz Pü-ben is ha van időd!Nagy probléma nálunk a penész!

Nem is mesélem lányok(nem mintha olyan nagy hír lenne)De megjött!9 hónapot töltött Fanni,és pont akkor!Szerencsére észre sem vettem.Lekopogom!

Tünde:Párom is ma volt a Fogyasztósoknál,mert kitessékelték egy gyógyszertárból,mert a múltkor erélyesebben lépett fel a kelleténél,hogy mi az hogy nem jön meg az,amit 100%-ra ígértek!Még nekik állt feljebb!Már akkor is el akarta kérni a panaszkönyvet,de aztán nem tette!Erre megy be valamelyiknap,és a főnök úgy fellépve mint egy bölömbika,(Pedig párom sem egy Mr.Bean testalkat)Nekitámadott hogy :maga meg mit keres itt,menjen innen!(mindez csak azért,mert nem hagyta hogy birka módon hülyének nézzék,és hangot adott a véleményének)Bár lehet egy kicsit olaszosabb a stílusa,na de hát ilyet!Úgyhogy irány az ÁNTSZ,remélem azért körmükre néznek egy kicsit!

Tesco,Cora:Mi a debrecenibe járunk!Ott is mindig valami!Soha nem jövünk el balhé nélkül!Bár ma a Corában minden oké volt,azt lesdzámítva hogy nem kaptunk járássegítőt!De péntekre ígérték!na kíváncsi leszek! :lol:
Még akartam mást is,csak felkelt a lánykám!talán majd este!
Vendég

Sziasztok!!!

Mamacka:nagyon sajnálom amin keresztül mentetek!Bele sem merek gondolni mit éreztetek!Remélem Áronbaba meggyógyul!!!!

Eszti:Én is gratulálok az esküvőhöz!!!Romantikus!Kívánom minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek! :lol: Sajt! :evil: :evil: :evil:

Edit:Nem semmi helyen jártatok!Mesés,de egyben félelmetes is!!!Örülök hogy jól éreztétek magatokat! :lol:

Era:Nagyon jó hogy Ti is jobban vagytok!!!Nagyon bejön Fanninak a fiad!Ahogy meglátta az ölemben a képeket,csak annyit mondott:HÖ-HÖ HÖ-HÖ!

Bartika:Fanni fél 1-től alszik fél 2-ig,aztán d.u. egy fél órát olyan 5-6 között!Nem viszi túlzásba ő sem az alvást!De szerencsére az éjszakát már rég végigalussza! :lol: Jó pihenést nektek!!!!!!!

Zsu:Nagyon szépek a gyermekeid!Kutyátok egy van?

Fogyáshoz mindenkinek gratulálni tudok!De én lusta dög vagyok,és nem csatlakozom hozzátok!(pedig szeretnék csini lenni) :lol: :lol:

Hófordulós babáknak gratula!!

Évi:Dóribabának BOLDOG NÉVNAPOT(így utólag)Jó pihenést nektek!!!!!!!!!!! :lol: Hú,nem semmi lehetett a vízömlés!Sajnálom!Én tuti kétségbeesnék!(megkérdezhetem hogy a penész ellen mit tettetek?)Írhatsz Pü-ben is ha van időd!Nagy probléma nálunk a penész!

Nem is mesélem lányok(nem mintha olyan nagy hír lenne)De megjött!9 hónapot töltött Fanni,és pont akkor!Szerencsére észre sem vettem.Lekopogom!

Tünde:Párom is ma volt a Fogyasztósoknál,mert kitessékelték egy gyógyszertárból,mert a múltkor erélyesebben lépett fel a kelleténél,hogy mi az hogy nem jön meg az,amit 100%-ra ígértek!Még nekik állt feljebb!Már akkor is el akarta kérni a panaszkönyvet,de aztán nem tette!Erre megy be valamelyiknap,és a főnök úgy fellépve mint egy bölömbika,(Pedig párom sem egy Mr.Bean testalkat)Nekitámadott hogy :maga meg mit keres itt,menjen innen!(mindez csak azért,mert nem hagyta hogy birka módon hülyének nézzék,és hangot adott a véleményének)Bár lehet egy kicsit olaszosabb a stílusa,na de hát ilyet!Úgyhogy irány az ÁNTSZ,remélem azért körmükre néznek egy kicsit!

Tesco,Cora:Mi a debrecenibe járunk!Ott is mindig valami!Soha nem jövünk el balhé nélkül!Bár ma a Corában minden oké volt,azt lesdzámítva hogy nem kaptunk járássegítőt!De péntekre ígérték!na kíváncsi leszek! :lol:
Még akartam mást is,csak felkelt a lánykám!talán majd este!
Vendég

bocs a duplázásért
Vendég

Sziasztok!
Lidi már alszik. Ma csak 1 alvása volt, így kidőlt 7-re. Meg vendégeink is voltak délután.

Zsu,
sírt Lidi, de inkább az ijedségtől. Cukik a gyerekek. Jó ez a járgány.
Era,
Lidi is szereti a furulyát fújni. :) Szép nagy a fiacskád A lányom is vigyorgott rá.
Babetta,
annyira jók a képek!! Gyönyörű a táj.
Évi,
jó utat, jó pihit! Nem semmi a vizes történet. :twisted:
Mamacka,
én sajnos már hallottam az ottani helyzetről. Egyik barátnőm kisfia súlyos kruppos. Ők már többször megjárták a helyet. Egy széken ülve éjszakázott. De a személyzetről ő is nagyon jókat mondott.
Áront nagyon sajnáltam. Remélem jól van most már teljesen és el is felejtitek gyorsan azt a 2 napot ott...
Barti,
Lidi 1 hónapja mindig 10-kor és 4-kor aludt el napközben. Erre ma felborította a napirendjét. Ez van! Védőnő szerint állandóan variálják az alvásokat. Remélem hamarosan Pöttyi is jókat alszik majd. Lelhet, hogy majd a sielés alatt. Ott jó lesz a levegő.
Jó utat!!

Pussz. Jó éjt!

angi79

Ildi
Akkor ezt megbeszéltük. :lol: :lol:

Era
Hatalmas Martin .Remélem talira jöttök, hogy megcsodáljam milyen nagy. :shock: :D

Évi
Húú de sajnálom a vizes dolgot. Tényleg szerencse, hogy otthon voltatok. :? :)

Anna
Oké, jövőre jöhetsz. Nagyon ügyi Annamari a tanulással. :D

Valiék nyaralnak????? Vagy más bibi van??? Remélem, nyaralnak!!

Nancsi
Ala nagyon édin nyomta a táncit. :lol: :lol:

Képzeljétek két éjszaka nem kelt Levi. ½ 8-kor leraktam és reggel ½ 8-kor mentem be hozzá. :lol: Remélem ma is így lesz, nem szóltam el magam. :?

Mariazzel mellett voltunk, ha ez mond valamit nektek. A falu neve Mitterbach. Pár éve ide járunk, mert nagyon szeretjük.. Nem nagyon magas 1600méter a csúcs. Az hogy edzésben voltam nagyon jó volt és a csúcsomat is javítottam 2 tizeddel. :lol: :lol: Na jó ez vicc volt. De mentem, mint állat, nagyon élveztem, hogy volt comb izmom. Volt olyan rész, ahol 60 km körül jöttem le kamerával. Húúú de visszamennék. :D

Boscó
Jó sokáig húztad vörösök nélkül. :D

Mamacka
Húú ez nagyon rosszul hangzott. :cry:

Én a Fóti Corát sokkal tisztábbnak tartom, mint az Auchant, vagy a Tesscot. Persze egyiket se kell félteni. Én húst mindig a Metróba veszem, mert az bevált az évek alatt.

Holnap nem leszek, mert megyünk reggel Gödöllőre babákkal angolra. 1 éves kortól lehet menni, és most tartanak egy bemutató órát nekünk, mert 5 babával megyünk. Hát kíváncsi leszek. Ildi nem akartok járni???
Utána meg zsúrra megyünk. :D

Jó éjszakát mindenkinek. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Era!
Azért ez nemegyszerre ment be, hanem szépen három adagban a nap folyamán. De ma már megint csak a szokásos három deci/nap lett az adag.
Martin mekkor hatalmas gyerek! De ezt gondolom eddig is tudtad! Nagyon édi nézése van!

Esztipeszti!
Hajón esküvő? Jaj de jó lesz!

Annácska!
Nem egyszerre, hanem három adagban! Egyszerre nincs ekkora gyomra. De azóta visszatértünk a napi kb három decihez. A férjecském térde továbbra is recseg, elvan vele, mindig azt mondja, hogy nem ér rá orvoshoz menni, annyira nem fáj.

Évi!
Hú nem semmi ami veletek történt. Átéltem hasonlót, nekünk a fürdőszobában ment szét egyszer egy cső és csak a központinál lehetett elzárni. A tizedikről a negyedikig szétáztattunk mindent.

Lányok ma szembesültem a dologgal, hogy 24-én két vizsgám is lesz és a tali már nem fér bele (főleg, hogy még az se tudom, hogy hány órakor lesznek a vizsgák). Szóval sajnálom az űrt, amit a pótolhatatlan hiányunk okoz majd :D , de az idő majd begyógyítja a sebeket. (magyarul lesz még tali úgyis)

Kép
szelivi

Évi :)
Nagyon sajnálom :( Rátok jár mostanában a rúd :(
Pihenjetek egy nagyot :)

Edit :)
Jó bulizást neketek :) Angolról majd mesélj :)

Ramaty éjjelünk és még katasztrófális reggelünk volt ma :cry:
Még tegnap ebédnél kezdett hőemelkedése lenni Petinek, estére már a 39 fokos lázát csillapítottam. Kúp után jobban lett, de 11-kor már megint 38,8 volt a láza :( Nurofent kapott, aztán aludt, de nyögdécselt. Éjjel kettőkor felsírt, tűz forrón. Elaludt rajtam, de rettegtem én is aludni, csak figyeltem a szuszogását. Háromkor kapott megint kúpot 38,9, aztán aludt reggelig. Hétkor nagy kiabálással kelt és a hője a csillagokat verte 40,2 :cry: Azt hittem elájulok. Azonnal hűtőfürdő, ott ült fél órát, amivel sikerült lenyomni 38,3-ig a hőjét. Közben telefonálgattam hova vigyem a gyereket, Annamarit elvitte apa az iskolába. A körzetiorvosi rendelőben azt mondta az ügyeletes, hogy nem kell aggódni, hát kösz! Csillapítsam a hőjét és majd vigyem le a dokinőnkhöz mikor rendel (11-től). Na mi nem vártuk ezt meg levittem az első orvoshoz. Nem találtak semmit, de kaptunk beutalót vizeletvizsgálatra. Most próbálom felfogni a pisit, aztán rohanhatok vele a laborba, hogy még ma legyen valami.

Most Peti alszik, megpróbálok picit pihenni én is. Ha tudok jelentkezem.

annácska

Sziasztok

Livi: Irigykedem Tündi evése miatt. Nálunk szinte alig megy valami szilárd kaja. Most megint a cici a tuti nála. Van, hogy beültetem az etetőszékbe, adnám neki a kaját, erre eltolja a kezemet, közli, hogy sziszi (cici) és húzgálja fel a pólomat.
Sajnálom, hogy kihagyod a talit, pedig mindig olyan jókat szoktunk dumcsizni.

mamac: írok neked privit, ha hagy a csajszim

Kép

Kép
pgyöngyi

Annácska!
Hú, szegény Peti! :cry: Jobbulást neki!!! Nem találtak semmit? Ez mit jelent? Se egy piros torok, se semmi ilyesmi? Vért nem vettek tőle? Influenzát kizárták?
Jaj, én biztos ott lennék rosszul, ha 40 fokos láza lenne a gyereknek! Olyat még nem is láttam! :cry:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?