Sziasztok,
Köszi a jelmezért a bókokat
, gyakorlatilag két nap annyi idő ment rá, míg az ebéd után a gyerekek aludtak, oviban sem akarták elhinni, hogy saját gyártmány
. Múltkor elfelejtettem mondani, hogyha kell valakinek szívesen kölcsönadom.
Jelentem egész jól vagyok, kezd hatni a Hepar
, most már egyre kevesebbet folyik az orrom, csak lelkileg ne lennék ennyire a béka segge alatt
. Holnap megyek vissza a kórházba a dokihoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani kezében a lelettel. Köszi mindenkinek a drukkot, szó mi szó elég ramaty egy érzés, hogy van egy fél centis bigyóm, ami lehet, hogy sohasem múlik el, de még nem is tudni, hogy pontosan mi, brrrrrrr, igyekszem nem gondolni rá
.
Utólag is minden szüli és névnaposnak minden jót kívánok, bocsi, de mostanában nem vagyok túl naprakész a jeles napokban
.
Lili a héten megkapta az új ágyát, Bala meg az ő régi ágyikóját. Volt nagy öröm, azóta még napközben is ott játszik Bala, nagyon várta már, hogy az övé legyen
. Lili meg dagad a büszkeségtől, hogy neki már igazi nagy ágya van, ja és állítom, hogy kényelmesebb, mint a miénk
. Azért izgultam az összerakásnál, mert 3 helyről vettünk meg hozzá mindent, de szerencsére milliméterre egyezik minden kis rész
.
Gumicukor,
Tök jó ötlet a turó-rudi jelmez! Majd tegyél fel róla képet
.
Útközben elvész benned a kaja
, hát bennem is, gyakorlatilag egész nap eszem és 2 kilóval vagyok több, mint Lilivel a terhesség előtt, oszt a kisújjamat nem mozdítom érte
.
Szerintem az a hely ahova én megyek, ugyanazon az elven működik, mint amit te ajánlottál, megnéztem a honlapjukat. De majd jövő héten kiderül pontosan.
Ovibasüti,
Nálunk sem lehet hétközben bevinni, csak évi 2-3 ünnepen, azért én ezeket mindig kihasználom és sütök valami finomat
. Tortát nálunk is az oviban kell megrendelni a szülinapokra.
Nyuszi,
Tündérkédről tegyél majd fel képet!
Pöttyös Panni és Kockás Peti nálunk is kedvenc
.
Bocsi, de nem emlékszem, hogy legutóbb a Skyp-on mibe maradtunk, megírod majd, hogy miket szeretnél? Ja és küldöm én is legkésőbb hétvégén amiket még ígértem.
Zita,
Puding
Kataa,
Hát ez az, hogy nem hagytam, szedtem végig a gyógyszereket, meg mindent amit csak lehetett, és mégis ez lett, nem is értem ezt az egészet
. Azt nem tudtam megoldani, hogy egész nap feküdjek, de 2 hétig szinte még az udvarra sem mentem ki, amennyire csak lehetett kíméltem magam, rendeltem a kaját is. Az ismerősnek is mellhártyagyuszija volt?
Alex nem semmi, hogy már a következő tesóra gondol.
Judy,
Nálunk Lili továbbra is teljesen elutasítja az Immuno bogyót, így én szépen összetöröm és beleteszem a teájába, gyümilébe, és így simán megissza, nem is mondom neki
.
Na megyek, beígértem apának egy mozizást a nappaliban estére, még tortilla-t is sütöttem neki kukorica lisztből, jöhet egy jó kis vígjáték...
Pusz,
Ilke