Új privát üzeneted érkezett!

Lukrécia, gyógyulj meg!!!! mielőbb

Bibar, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!! De legalább annyira Vicuskának is!!!!!!!

Baby ugye milyen gyorsan telnek a napok?

Süni te is nagyon vigyázz magadra!!!!
málna79

Naposoldal
Remélem csak azért nem írsz,mert vacakol ez a fránya oldal!!

Süni
Látod el is felejtettem ajánlani a homeopátiát :oops:
Legalább anyukádnak eszébe jutott!Jobbulást!!

Lukrécia
neked is jobbulást!Te is kúráld magad!!!

Bibar,Vicuska
jelentezzetek holnap amint tudtok!

Málna mikor kell menned legközelebb?
gabicsibe

De aranyosak vagytok,Málna,Gabicsibe,köszönöm a jókívánságokat!!!! :D

Bibike!

Írtam privit!
lukrécia

Szép napot mindenkinek!

Én is itt vagyok végre:)
Ma is annyi melóm volt, hogy gyorsan elment a nap:)

Lexi,
hogy vagytok? Megvolt a műtét? Írjál, ha tudsz:)

Gica,
jól vagy?!

Málna,
hogy vagy, pihizel otthon? Jó ám neked, minden ok lesz, most neked is sikerülni fog, mint itt sok mindenkinek:)

Süni,
örülök, hogy már jobban vagy és hogy megy haza a férjed, tök jó. De azért még teázzál, meg a mézet se hagyd el, szerintem:) Nem sokára neked is lesz a vérvétel, nagyon szorítok:)

Lukrécia,
szia, jó hallani felőled, ti mikor is kezditek esetleg?Igaz biztos benne a táblicskuban:) Egyébként jól vagy?

Judit,
csütörtökön transzfer?! nagyon jó neked ám, az tudod, ugye?!

Naposoldal,
hogy vagy???:)

Bibar,
holnapra sok sikert:)Szorítok:)
baby.81

Lexi miatt néztem be, de látom még nem jelentkezett.
Hahóóó ha tudsz írjál ám itt leszek a gépnél 10-11 óráig, akár pü-t, akár iwiw-re...bármi!
Kép
Vendég

Sziasztok
Kemény nap volt a mai. Most zserbót és lasagne-t készítek az én Drágámnak, az a kedvence. Holnap műtik. Ma derült égből villámcsapásként ért a hír bennünket, hogy (bocsi, ha nem vagyok szakszerű) valami izotópokkal jelölik ki a műtét helyét. Gondolom ez a kiskatonáknak nem tesz jót...... Esetleg egy 33 éves fiatal pasinál nem kellene érdeklődni, hogy nem akar-e babát mostanában?! Ha valaki erről tud valamit, akkor nyugtasson meg légy szíves.
Műtét holnap, nagyon félek. Szorítsatok nekünk. puszi mindenkinek, most megyek konyhatündért játszani, és Ő pont nem látja:)
Vendég

Sziasztok lányok!

Szép estét mindenkinek!
Az enyém szép :lol:
Egy babuci szívecskéjét láttam ma pulzálni, és utamra engedtek engem is a bmc-ből :lol: :lol: :lol:
Furcsa érzés, azt sem tudom, hová menjek, előtte nem volt "bejáratott" orvosom :roll:
Köszönöm mindenkinek a drukkokat, viszont szolgáltatom mindenkinek, becsszó!

Babatapi, babaragacs, ilyen-olyan növesztők mindenkinek :lol:

Ja, és extra c vitamin a rászorulóknak!

Egyébként nem hanyagoltalak benneteket, csak most értem haza :wink:
naposoldal

Bibarnak, és Vicuskának megy holnapra a drukk!!!!!
naposoldal

NAPOSOLDAL!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!! És tényleg drukkolj nekünk, hogy nyomdokaidba léphessünk!!!
gil

Judit!

Örülök a jóhírnek, és megy a drukk csütörtökön!!

Kriszti!

Anyukám is egészségügyben dolgozik, ő is panaszkodik erről a betegáradatról! Úgyhogy együttérzek veled!!! :( Kitartás! :) A te energiáddal, jókedveddel talán át tudod vészelni ezt a szönyű időszakot!!! :wink: Ne add fel!!

Lexi!

Nagyon sajnálom a férjedet!! És hát beteg férfi mellett a nőre is ráfér az együttérzés :wink: ! Drukkolunk holnap!!!
gil

Naposoldal
Na végre!Már kezdtem aggódni!Gratulálok!!
Nem akartál Wiegandt dokinál maradni?Merre szeretnél orvost keresni?Arról van elképzelésed?

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Mennek a drukkok holnapra mindenkinek akinek kell!
puszi
gabicsibe

Estrella!

Akkor lehet, hogy kb. egy időben lesz inszemünk, ha addigra anticisztásodom. Remélem, az utolsó már sikerül nekünk :wink: .

Süni!

Jobban vagy?

Baby!

Azért ne dolgozd túl magad!

Gabi!

Mi újság?? Most hétvégén utaztok? :D

Málna!

Hogy vagy? Minden ok?

Én is jó éjt kívánok mindenkinek!! Ma megint jó hírekkel fekhetünk le!!! :D :D :D :D Tök jó!! Remélem, az elkövetkező napok is hasonlóak lesznek!!!

Gil
gil

Naposoldal!

Nagyon-nagyon örülök! Úgy látszik ez az új módi, hogy már ilyen hamar kiteszik az ember lányának a szűrét. No, de sebaj, a lényeg, hogy ott van a pocakodban a pici!

Baby!
Azért ne dolgozd túl magad! :)

Süni!
Örülök, hogy jobban vagy. Most én eszem ezerrel a vitaminokat, nehogy fentebb menjen a lázam. EGyenlőre 37,2-nél megállt, remélem holnapra eltűnik belőlem a nyavalya...

Lexi!
Nagyon-nagyon szorítok a férjednek. Tartsátok egymásban a lelket!
Reméljük az izotóp nem tesz kárt a kiskatonákban...

Gica
gica1

Szia Gica!

Egyszerre írtunk, és pl. Babynek ugyanazt!!! :lol: :lol:
Remélem, másban is hasonlítok majd rád!! :wink:
Akkor ma már otthon voltál?
gil

Bibar, Vicuska!

Gondolunk rátok!!! És várjuk nagyon híreket!!!! :D Megy a drukk!!!!!!!
gil

Gil!

Jé, tényleg egyszerre írtunk... :lol: Hát persze, hogy hasonlítunk, nemsokára neked is kisbaba/kisbabák lesznek a pocakodban!

Ma már itthon voltam, bár azt hittem, hogy megelőzöm vele azt, hogy elkapjak valamit, de nem voltam túl ügyes, mert ugye éppen küzdök itt a kórsággal. De remélem az itthonlén segít rajtam és a piciknek sem lesz semmi bajuk.

Küldöm a cisztaűzőket :evil: :evil: :evil: :evil: Na, így már biztosan anticisztásodol és nemsokára túlleszel az utolsó BMC-s beavatkozáson! Hidd el, nemsokára azt veszed észre, hogy pikk-pakk, már mehetsz is a saját nőgyógyászodhoz terhesgondozásra!

Puszi
Gica
gica1

sziasztok
nagyon aranyosak vagytok,köszönöm mindenkinek a drukkot,tényleg tündérek vagytok :D :D :D holnap Lukrécia majd megirja nektek az infót,ha meg nem ér rá akkor a férjem :D :D mert első nap nem akarok üldögélni,bár szerintem nem birom ki :D :D :D

Vicuska
nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!

Naposoldal
isteni neked,nagyon gratulálok :D :D :D

Lukrécia
hivlak holnap :D :D

Jó éjszakát mindenkinek,ja és 12-re megyek,ugyhogy csak este tudok irni vagy tudósitani
puszi

bibar

Gica!

Jobbulást kívánok!!! Remélem, hamar kikúrálod magad!! Pihenj sokat, hiszen kétszeres mami vagy!!! :lol: Ami a jóslatodat illeti, hát úgy legyen!!! :wink:

De most már annyit irogattam, hogy abbahagyom, csinálom inkább a dolgomat, mert már biztos, mindenkinek az egyára megyek ennnyi üzenettel :oops: ! Bocsi!!

Gil
gil

Naposoldal, gratulálok én is! :D

Lexi, nagyon drukkolok a férjednek. Biztos nem lesz semmi baj. Te meg légyszives ne idegeskedj túl sokat!!! Nem tesz jót!

Gica, Lukrécia, jobbulást Nektek!

Gil, szerintem nem mész senkinek az agyára :) Örülünk, hogy olvashatjuk az üzeneteidet :)

Bibar, Gabicsibe, Baby, Juci és még sokan mások, jó éjszakát, szép álmokat!
süni76

Gil:

Ciszták nálam is voltak, vannak, lesznek :?
Remélem akkor találkozunk. Holnap hívom a dokit az eredmény miatt (mármint apa eredménye miatt) És remélem hogy most már valami jó hírt is mond. Majd jelentkezem holnap és mesélek.

Lexi:

Én azt hittem ma volt a műtét, pfúúú most akkor még 1 nap izgi. Persze holnap is gondolok rátok és majd jelentkezz estefelé.

Bibar és Vicuska:

Holnap rajtatok a világ szeme, mindent bele, mutassátok meg mit tudtok, mennek a drukkok ezerrel++++++++++++++++++++++

Annyira szeretnék már én is gyereket, most megint rámjött ez az őrület. Na nem mintha eddig nem akartam volna, csak néha vannak jobb és rosszabb napok, hááát most ez olyan rosszabb. Biztos azért, mert nemsokára megjön, ilyenkor kicsit sz...rabb a hangulatom. :(
Próbálok én is optimista maradni, de hát ez olyan nehéz, nem tudom ti hogy vagytok ezzel. Olyan jó hogy vagytok, mert veletek mindent meg lehet dumálni. Sok hülye (már elnézést) azt sem tudja milyen az ha valakinek nem jön össze a gyerek, úgy fel tudnám rúgni némelyiket. (pfúú de szemét vagyok) :evil:
Na jó, búcsúzom, nem akarom lerontani a hangulatot.
Vendég

Naposoldal:
Kép
Vendég

estrella

nem rontod a hangulatot,ezzel én is igy vagyok,néha annyira fáj hogy még nincs babóm hogy nem tudom elmondani sem :( és tényleg ezért jó ez a fórum,szerintem hihetelen sok erőt ad nekünk :D :D gondolj arra hogy egyszer nekünk is sikerülni fog :D :D

bibar

Naposoldal :D
Hatalmas gratula neked!
Nem semmi, hogy mindenkit milyen hamar elengednek a BMC-ből!

Mindenkinek, akinek szüksége van rá, mennek a megadrukkok és babatapik +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok! Mindenkinek jó estét!

Én ma csak most tudtam benézni sajna, úgyhogy kicsit megint le vagyok maradva. Először is

GRATULÁLOK Naposoldal!!

Bibar, neked holnapra nagyon szorítok!

Juci! Mondtuk ugye, hogy a minőség a fontos, nem a mennyiség. :wink: Ezek szerint te csütörtökön fogsz bebabásodni? :) :)

Vicuska, téged pedig várunk a jó hírekkel :)

Málna! Várom az iwiw-en az üzit a pontos beszámolóval :wink:

Puszi mindenkinek, Nelli
nellike

Estrella
Mi is úgy tudtuk, hogy ma lesz. Éhgyomorra kaja nélkül ment, úgyhogy mikor kiderült, h ehet nem volt kajája. A beutalón rajta volt, hogy éhgyomorra kell mennie.
Vendég

Sziasztok!

Hétfőn voltunk a BMC-ben, és sajnos nem kezdhettük a stimut, mert a hormonjaim még magasak voltak. Hát nem voltam happy, főleg, hogy délután kettőkör kaptuk meg az egy mondatos jó hírt, négy óra várakozás után, hogy akkor szerdán szeretettel várnak vissza. Petefészkeim az UH szerint rendben vannak, felőlük már indulhat a turbózás.

Holnap, azaz már majdnem ma (szerda) kell mennünk újra, remélem most már leáll az agyam végre, és nem termel több hormont, hagyja, hogy Zeke doktor átvegye az irányítást :) Szóval nem sok minden történt csak a hasam tiszta lyukacsos már a szuriktól.

Nem tudjátok hány naponta van kontroll a stimuláció alatt? Azt tudom, hogy először 4 nap után kell visszamenni, és utána?

Volt ott hétfőn három lány, egy szőke göndör hajú, egy szőke rövid hajú és még egy alacsonyabb barnás hajú és együtt beszélgettek a sorban, nem közületek volt valaki?

Üdv, Gomba
gombahölgy

Ja még egy sztori: beszélgettem egy lánnyal a sorban, akinek 6 inszemináció és két sikertelen lombik után (kaáliban) most itt a BMC-ben jött össze a baba első sikertelen lombik utáni fagyibabából. Aznap tudta meg az eredményt, hát azért jó ezt látni, hogy ilyen is van. Azért szerintem jó helyen vagyunk mindannyian! :shock:
gombahölgy

Naposoldal :lol: :lol: :lol:

Bibar, Vicuska! Nagyon nagyon szorítok!

Szereztem tegnap egy applikátort az utróhoz gyógyszerész ismerősünktől :lol: . Két bogyó megy bele egyszerre, felhelyezem, kihúzom és fellövöm :oops: . Mindenesetre egyszerűbb mint kézzel :wink:

Lányok!

Beültetés előtt Ti feltettétek az utrót??? :oops: :roll:

Kicsit izgulok :?

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Juci
Igen. Úgy is lesz egy kis tisztítás beültetés előtt, nem kell félni tőle.
Kicsit max.kellemetlen, de attól függ ki csinálja.
Ha az Évi, akkor nem lesz semmi gond, ha az idősebb műtős néni, nem jut eszembe a neve, akkor ő nem lesz valami kedves.
De ki lehet bírni.

manda

És Juci nem kell izgulni, minden rendben lesz! :lol:

manda

Juci, értem,hogymiért kérdezed :wink:
Én eleinte szégyenlősségemben inkább nem tettem fel, de olyan kis bolond vagyok, ők aztán láttak már mindenfélét.
És különben is, mielőtt beteszik a kicsiket, átöblögetnek langyos vízzel belül.
Úgyhogy most legutóbb már félretettem a hülye fóbiáimat, és feltettem aznap reggel is.
Remélem segítettem, gondolok rátok holnap :lol:

Vicuska, rajtad a világ szeme!
Várunk a jó hírekkel!!!!!!

Bibar, talán már veled vannak :lol: :lol: :lol:
naposoldal

Sziasztok!!!!
Hazajött a férjem!!! :D :D
Bibar, Vicuska, mennek a drukkok ezeeeerrrreeeel! És Lexi férjének is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juci, tedd fel nyugodtan holnap reggel is az Utrot. Az öblítés tényleg nem veszélyes. Én nem is tudom, nekem ki csinálta. Kb. 4-en térdeltek a "lyukaimnál" :) Előbb felfektetett Misi, mint ahogy odaért volna Szűcs doki. Addigra már a "műkukit" is bezselézte :)

Egyébként egyre jobban vagyok és nem aggodalmaskodom (talán csak néha egy picit). Úgy gondolom, ha Velünk akarnak maradni, akkor ez a pár napos köhögés nem fog számítani. Annyian szurkolnak és támogatnak. Tök jó, hogy Ti is itt vagytok!

MOst megyek, megnézem a sajtszósz receptjét, mert maradt pár darab sajt, amit ma meg kell enni, és arra gondoltam, a natur halszeletek milyen fincsik lesznek sajtszószban :)

Puszi mindenkinek! Délután jövök!
süni76

Sziasztok!

Naposoldal
Gratulálok neked!!!!!!

Vicuska
Nagyon szoritok neked remélem hogy jo hirekkel jössz!!

Bibar
mennek neked a babatapik+++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia
Irtam privit
bibike27

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni töletek. Apabaj miatt csak mesterséges megtermékenyités (donor sperma?) jöhet szóba nálunk. Schöfibe keztük a kivizsgálást, de sajnos a kórház bezárása miatt sajnos új helyet kell keresnünk.Tudnátok doktort (magánrendelést) ajánlani?

Segítséget köszönöm.
Csibe
csibe32

Sziasztok Lányok!

Én is felébredtem...sajnos tegnap annyi beteg volt, nem volt időm benézni, egész éjszaka mentünk... :(

Bibar!
Te már túl is vagy a beültetésen...Küldöm a sok sok babaragacsot!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Süni!
Örülök, hogy jobban vagy!!! :lol: Mostmár csak a babákra koncentrálj....És persze a párodra!!! :wink:

Lexi!
Gyógyuljon meg minél előbb a kedvesed!!Remélem nem találtak semmi olyat, amit nem kellett volna!!!! Szorítok nagyon, hogy minden rendben menjen!!!Babáknál is, és párodnál is!!!!!

Naposoldal!!
Ez nagyon jó!!!Micsoda boldogság lehetett hallani a kis szívdobogását!!!Gratulálok!!!

Juci!
MIcsoda elmés megoldás...Én is sokat szenvedtem annak idején az utróval..Mindig elgurult!!! :lol: :lol:
Én a beültetés előtti napon este még feltettem, de reggel nem...Egyébként meg "kiöblítenek"..Úgy voltam vele, nem pazarlom, alíg lehetett beszerezni! :lol: :lol: Akkor már holnap Te is a kismamik táborát erősíted!!!!
Vendég

Lexi!
Az izotóppal kapcsolatban, bevallom, nem vagyok jártas...De találtam neked egy oldalt, itt viszont a műtéti technikákat sorolja fel...Nem is hallottam olyanról, hogy izotóppal jelölik meg a helyét.. :oops: Bár műtőben nem voltam....

http://www.hik.hu/tankonyvtar/site/book ... 05s01.html Remélem valamennyire megnyugtató!

Vicuska!!!
Nos, mi lett az eredmény????? :roll: :roll:
Vendég

Vicuska????????? Gondoltam Rád egész nap!!!
süni76

Sziasztok!

Nem sokára megyek haza, de jó, mára nagyon elfáradtam és képzeljétek én is megvagyok fázva, fáj a torkom, ma megyek dokihoz gyógyszert íratni, hogy amikorra kell, akkor elmúljon:)
Bibar,
mi újság, nálad vannak a kicsikék? Feléledtek, ugye?

Vicuska,
eredmény??????????

Süni,
jobban vagy már, ennek örülök:) Nem sokára neked is eredmény:)

Lexi,
hogy vagytok? Férjed jól van? nem írtál pü-t, de majd, ah már minden ok, akkor várom, most gondolom sok a dolog:)
Te jól vagy?

Málna,
szia, mi újság, hogy vagy? hasad?
baby.81

Sziasztok Lányok!

Úgy néz ki sikerült! HCG: 178.
Zeke doki bácsi mondta, hogy ez nagyon szép érték.
Egyébként az egyik biológus lány szólított be, és ebből már valahogy sejtettem, hogy jó hír lesz. Olyan aranyos volt!
Zeke doki is, adtam neki puszit!
Most itthon csak nézünk ki a fejünből apával, fel sem fogtuk még igazán. Meg aztán már volt régen vetélésem és az nagyon rányomja a bélyegét mindenre. De nagyon boldog vagyok!

Lányok, nekem semmi tüntetem, se cici se poci, ne is keressetek ilyeneket!

Uh. feb.19.

Naposoldal: szuper, hoy láttad a picurit, sok puszi Nektek!

Bibar, kívánom, hogy hozzád is beköltözzenek a csöppségek!
vicuska1977

Jajjdejójajjdejó!!!! :D Gratulálooooook!!!!
De nagyon irigyellek, hogy túl vagy ezen a kritikus 2 héten!!!!
süni76

Vicuska! Hurráááááááááááááááááááááááá! :) :) :) Gratulálok!

A 178-as érték talán az ikrekre is "elég" :wink: Vigyázz magadra és minden rendben lesz, ne nyugtalankodj. Ezúttal biztosan ő(k) is veled szeretnének maradni :wink:

Bibar? Várunk a hírekkel..... :shock:
nellike

Lányok!

Két napig nem voltam, ilyen rövid idő alatt ennnyi jóhírt! :D :D :D

Naposoldal, Vicuska!!!

GRATULÁLOK!!! Nagyon örülök, hogy sikerült! Most már minden rendben lesz, csak vigyázzatok magatokra és a kicsikre!!

Tud valaki, valamit arról, hogy miért engedik ilyen hamar szélnek az embert a BMC-ből? Én kicsit aggódok, bár még 2 hónap a kezdésig, de szerintetek nem túl korai ez, hogy rögtön a pozitív teszt után mehet mindenki amerre lát? Nekem itthon nincs "jól bejáratott " orvosom, sajnos mindenkiben csalódtam. Mivel vidéken lakom a lehetőségek is kicsik. Már szinte "mindenkit próbáltam", de ha meghallják a lombik szót máris zavarban vannak, a közelben sehol nincs ilyen kezelés, szerintem nem szívesen vállalnak "komplikált" eseteket. Lehet, hogy ez hülyeség, de ez az érzésem. Ti mit gondoltok?
sharon

Vicuska :lol:
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne keress tüneteket nekem hol fájt hol nem , volt hogy hetekig fájt, aztán ha nem na akkor kétségbe estem ,hogy nem érzek semmit biztos minden rendben van ?!!
De jo nagyon örülök nektek!! Vigyázz magatokra!!
:lol:
bibike27

Helló Vicuska!

Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon izgultam, ma többször itt toporogtam. Neked ez hanyadik lombikod volt?

Bibar, nagyon szorítottam neked!!!!!

Baby, Gabi, Gil, már jól vagyok itthon pihengettek. Iszok sok folyadékot. Ennyi. MÉg nagyon sok idő múlva lesz eredmény.

Kokar, holnap is rendel a Konc tanárúr .
málna79

Vicuska:

Gratulálok!
Kép

Egyébként képzeljétek jó lett apa eredménye, szóval indulhat a stimu, 2-3. napon megyek. :D
Vendég

Vicuska!

Gratulálok!! Huuuuuuuuurrrrrrrráááááááááá!!!!!!!! :D :D
Nem mondták, hogy többen vannak a pocidban?

Estrella!

Ez tök jó!! :D Akkor nemsokára belevághattok!! Hánynapon belül lett meg az eredmény? Telefonon mondták meg? Nekünk is kellene ugyanis ismételt vizsgálat, csak most még nem jutott el a férjem.

Málna!

Kiírt a dokid? Jó pihizést!!
gil

Bibar!

Mi volt ma? :roll: Hogy vagy??
gil

sziasztok
megvolt a beülti. sajnos csak két babot kaptam vissza. Az egyik 100 a másik 60% os volt. nyálkahártyám 15 ös amit nagyon dicsért Zeke doki. remélem megtartja a picurokat. eredmény 19.-én lesz.
Aranyosak vagytok hogy ennyit gondoltatok rám :D MOST CSAK ENNYIT IROK MERT SZIGORUAN FEKSZEM

:D

Vicuska
HATALMAS GRATULA :D :D :D :D :D

bibar

Estrella, ez nagyon jó hír!!! Végre ti is hamarosan kezdhettek.

Bibar, pihenj sokat!!! Azért az a 2 babó sem kevés :) Minden rendben lesz!

Málna, pihenj sokat Te is!! Ez a legrosszabb az egészben, a várakozás... De előbb utóbb eltelik ez a pár nap.

Megyek, mert férjemnek az elmúlt 1 hétben internetes elvonási tünetei jelentkeztek, így átadom neki a terepet.

Jóéjt!

Ja, már én is vágom a centit :)
süni76

Vicuska :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok nektek!
Vigyázz magatokra, pihenj sokat!
Hát tényleg, a te "tüneteidből" is látszik, hogy ahányan vagyunk annyiképpen reagálunk akár szurikra, akár a kismamaságra :lol:

Bibar, jó feküszkélést!
A 15ös méhnyálkahártya az nagyon jó!!!!!!!!!!!!!
Majd meglátod, hogy marasztalja a kicsiket :wink:

Estrella, szuper, hogy kezdhettek!
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?