Jó reggelt mindenkinek,
Szirom, utólag is nagyon boldog névnapok kívánunk neked!!!! Remélem jól megünnepeltétek tegnap este
Majának, Zsoltikának, Olikának jobbulást!! Remélem hamar meggyógyul mind a három apróság és senki más nem lesz beteg.
Ildi, jók a képek, Natika nagyon édi. Torta is jól néz ki.
Szirom, viszed azért Miksát oviba? Én tuti meggondolnám, hogy vigyem-e. Kinek hiányzik megint egy betegség?
Mi most jól vagyunk, Ábel hála Istennek nem lett otthon beteg, mondjuk szerintem az antibigyó kúra miatt, amit épp akkor fejeztünk be, mikor indultunk haza.
Viszont most érzem egy kicsit a füle mögötti nyirokmirigyeket, mintha meg lennének duzzadva, az enyßemek is fájnak, valami azért akkor mégiscsak van.
Örülök, hogy beindult a dokinál is a dolog, hogy gyógyszert kaptál. Látod, ha tényleg ennyi a baj, akkor pikk-pakk babás leszel és együtt pocakosodunk, én megmondtam!!! Apát meg tessék csak rávenni a kiskatonavizsgálatra
.
Csajok, Márti merre jár? Lemaradtam valamiröl?
Mamacka, üdv közöttünk! Nagyon ügyes vagy a leadott kilókkal! Én sajnos most egy darabig még hízókúrán vagyok
Húúú lányok, én annyira rosszul vagyok minden nap, hogy iszonyat. Ábellel is émelyegtem egész nap az elején, de nem emlékszem már rá, hogy ez ennyira rossz volt. Vagy talán most erösebb. Iszonyat!! Reggel kezdödik és estig, míg el nem alszom tart.
Ha evésre gondolok, akkor azonnal tudnék rohanni hányni, ha azért valamit leeröltetek akkor jobb, akkor tudok enni is egy idö után. Addig jó, míg eszem, aztán megint kezdödik kb fél óra múlva. Brr! De remélem már nem tart sokáig.
Egyébként ma megyek dokihoz, ez lesz az elsö terhesgndozás
Kíváncsi vagyok a dokira, mert az utóbbi két alkalommal nekem olyan gyorsanak tünt minden, nem is figyeltek rám igazán, se a doki, se az asszisztensnö. Képzeljétek, mikor kértem új idöpontot, mondja, hogy május 6. Kiröhögtem, hogy bocs, de TERHES vagyok, az egy kicsit késö lenne már... Erre nagyot nézett, de ö adta egy perccel elöbb a kezembe az ultrahangos fotót a petezsákról. Hát nem tudom. Lehet, hogy aznap volt nagy pörgés, majd ma meglátjuk. Ha ma sem érzem magam olyan biztonságban és jó kezekben, akkor szerintem váltok. Pedig a doki nagyon jó és nagyon kedves. De sajnos az eü-reformok az év elejétöl itt is meghozták a gyümölcsüket.
Dokik csak azt nézik, hogy hogy tudnak jól kijönni a dologból.
Rita, kérdezted tegnap, hogy sok-e a fél óra tv. Szerintem nem. Ha jó dolgokat és hasznosat néznek, leköti öket, akkor miért ne? Három, lassan négy gyerköc mellett te is megérdemelsz ennyi szabadidöt, nem?
Ábel is sokszor olyan, hogy belekezd valamibe aztán pár perc múlva már mással akar játszani. Csak nagyon kevés olyan dolog van, ami sokáig leköti. A szöszmötölös, gondolkodós, koncentrálßos dolgokért van oda.
Ja, még Gabinak akartam írni, hogy örülök, hogy a férjed hazajött a kórházból! Remélem hamarosan jobban lesz tényleg. Ápolgasd csak szegényt!
Kilóidon nem gyözök ámulni, hogy csinálod? Csak a szopival ment le ennyi? Én bele sem merek gondolni, hogy a kiinduló sokból mennyi lesz a végére, remélem a derekam azért még bírni fogja, ha nem, akkor nagy gáz lesz. Vagy marad a diéta.
De otthon nem szedtem magamra semmit, mert már otthon is volt hányinger, ezért nem ment az evés.
Na megyek, mert Ábel gyurmázik, nem tudom hova keni bele egyedül...
puszi mindenkinek