Sziasztok!
Köszönök mindenkinek minden jókívánságot, sms-t, képeslapot, jobbulás kívánást, stb.
Most tudtam csak mindent végigolvasni, mert 19-én céges karácsonyi vacsora alatt jött a telefon, hogy Kikkó belázasodott, de ezt írtam is, a baj az, hogy azóta még mindig beteg, rövid szünettel. Szombaton ismét magas láza lett, hétfön elvittem a dokinöhöz és kiderült, hogy tüszös mandulagyulladása van.
Adri hála istennek jól van.
Túl vagyok a tetováláson. Még a múltkor kérdeztétek milyen: sminktetoválás, alsó és felsö szemhéj, gyönyörû lett, nem fájt, csak néha egy picit. Olyan jó, hogy reggel az elsö tükörbe nézéskor is (majdem) teljes sminkben díszítek, jó pár évig. Bár azt mondta a kozmetikus, hogy nem fog igazán lekopni soha. Régóta vágytam már erre, csak féltem, de tényleg kibírható volt. Valószínüleg jövö év elején megcsináltatom a szemöldököm és a számat is.
Kata! Csak támogatni tudom, hogy csináltasd meg! Hely: Számomra az Isten háta mögött az Istenhegyi útról kell abba az utcába kanyarodni, majd megnézem, hogy pontosan mi a neve. 11 éve tetovál, nagyon ügyes és olcsóbb, mint a mi környékünk (Szentendre=méregár).
Pildi! Amit még a jó múltkor írtál a topic-korrol, nézz csak bele a táblicskudba, hogy én mikor is születtem...
Leleted remélem jobb lesz legközelebb!
Cory! Nekem nyugodtan csókolomot köszönhetsz!
(rizseshús, brassói apró, töltött paprika)
Loncs! Üdvözöllek! Itt sosem leszel egyedül!
Gyere gyakran és írj magatokról!
Ágota! Jobban vagytok már? Ha nem arról van/volt szó, amit még Anikó írt és tényleg betegség, akkor: Én mindig a homeopátiát dícsérem, vidd el a babádat egy homeopata orvoshoz (én a "rendes" doki mellett homeos-hoz is viszem öket, így nem kell antibigyó), egyébként u.a., mint amit Madárka írt, illetve (az nem derült ki, hogy tudsz-e szoptatni), ha nincs anyatej, akkor erösebb kamillatea is jó az eldugult orrba. Párologtass feltétlen a baba szobában és tényleg vidd ki, ha nincs magas láza. Az orrszívás is fontos, ha nagyon náthás, mert könnyen ráhúzódhat a fülére, arcára!
Jobbulást nektek!
írj, hogy gyógyultok-e!
Ha gondolod egy listát tudunk küldeni a lakhelyetekhez közel levö homeopata orvosokról!
PZSM! Elküldjem a kreatív-hobby bolt elérhetöségét, vagy már késö?
Snoopy! Gratula a kis "Zolihoz"!
Erika! Köszi az anyukámról a dícséretet, kölcsönös!
Momo! Folttal mi újság?
Virág! Jobbulást Recsikédnek!
Kismamák hogy vagytok? Babák mekkorák már?
Régen írókkal mizújs? Hol vannak?
Közben eszembe jutott, hogy csak a levlistára kívántam boldog karácsonyt, ne haragudjatok, de ezúton kívánok mindenkinek és családjaiknak sikeres, gazdag, egészséges, boldog új évet!
Kismamák hogy vagytok? Mekkorák a babák?
Kiskutya sajnos már nincs meg, mert átugrott a szomszédba és onnan a barátném kihajtotta, hogy menj haza és elszökött. Csak remélni tudom, hogy jó helyen van...
Katiék nemsokára jönnek, mert ök is kaptak meghívást abba a buliba, amibe megyünk.
Mégegyszer mindenkinek jó bulizást, jó pihenést, boldog új évet!
Puszi, Evey